Битка за места на плажа в Поморие, в 7 часа чадърите и шезлонгите вече са заети (снимки)

Заприличали сме на Китайско море - човек до човек, хавлия върху хавлия, споделят местните жители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моля ви - вие не знаете как да обслужвате богати туристи и как да им взимате парите..... мислите си, че преценяте някой, че е беден само защото се държи възпитано и вие се държите безумно, но когато същия клиент ви изпразни избата със скъпите вина, но не ви остави грам бакшии ви става ясно къде сте сбъркали...

На нашенските пишман демократи пак руснаците им пречат. Ако бяха почивали извън люлинската си панелка щяха да видят с очите си къде почиват руснаците. Те са по скъпи дестинации, хората имат пари. Луксозните петзвездни хотели в скъпата Анталия са пълни с руснаци. В Италия, където никак не е евтино е същото, чакат ги местните с нетърпение, че били много щедри туристи. Така, че стига с тия руснаци, гладни булгаристански катили. Това са гладни и оскотели от демокрацията украинци, които са много нахални и все се блъскат. Отделно, да не ви застроиха руснаците крайбрежието с бетон ? Пак опираме до алчните демократични задници... Тука отново удариха на камък наште пишман демократи, опитвайки се със злоба да изкарат руснаците виновни. А се оказват...украинци. Те и руснаците масово си препродадоха имотите в Бг. Така ги посъветва не само Путин, но и те сами се усетиха, че в мутренска и неуредена държава е голяма мъка да поддържаш имот. То си е цяло бреме. И се отърваха от "инвестицията".

Трябва да си бахти изпадналия да се буташ на Лайноморието за чадър. Освен да са антиваксъри други обяснение нямам.

Руснаци почти няма, а украинците пари не дават за нищо. Преди години в една тоалетна в Германия се озовах с цял автобус украинци и за да не заплатят 50 цента тоалетна на излизане отвориха малък прозорец почти в тавана и излезнаха всички оттам барабар с деца и жени. Гледах и не вярвах, а вие чакате оборот.

БГ-Черноморските курорти предлагат истинска бойна обстановка за курортистите. Условията включват: мега-крепости от хотели, силно замърсена морска вода, влудяваща конкуренция (стигаща до бой) за всяко местенце за събиране на тен по незастроените плажни останки.

А защо трябв да се харчат много пари? Това го желае търговеца. Просто иска да ви вземе парите. Почивка на море не е на първо място плюскане от сутрин до вечер. Напротив, лятно време се яде най-малко. И понеже хората си държат парите, тоест не ги харчат, били бедни. Той бедния въобще не е виждал морето от години…

Aбе циганаийka cи e ...

Хора не е така. Не руснаците завземат плажа, а спасителят. Пост номер 3 пред Гранд хотела спасителя рано рано си разперква кърпи и после събира пари. Когато вземе парите мята кърпите на следващите свободни чадъри. Тоя сигурно цял ван кърпи мъкне защото до 4ти ред е все заето в 7:30 вече. Имам клип от вчера как взима пари!!! На кой да сигнализирам, защото това е от години?

https://youtube.com/shorts/8lE4142e8NU?feature=share

Сигнализирай министерството на туризма! Най-малкото те да дадат някаква информация те ли ще проверят сигнала или друга инститиция. Но при всички случаи сигналите трябяа да са към тях, ЗАЩОТО ИЗРИЧНО КАЗАХА ПО НОВИНИТЕ ДОРИ, ЧЕ ШЕЗЛОНГИ НАПРИМЕР ЩЕ СА СРАВНИТЕЛНО ЕВТИНИ (НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 15 ЛЕВА) И БЕЗПЛАТНИ ЗОНИ ИЗВЪН ШЕЗЛОНГИ ТРЯБВА ДА СА НАЛИЦЕ СЪЩО! ТОВА СЕ ЗНАЕ,А ОНИ ОТ КОНСЕЦИОНЕРИТЕ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ОГЛУШАЛИ! Има законова наредба за това нещо!!

Ма счупи му ръцете бе, какво го чакаш?

Скъпи Съ селяни и Съ граждани стига сте се оплаквали от родното ни черноморие такова си го построихме все пак е демокУрция но гледайте най важното а то е; БИРАТА ДА Е СТУДЕНА пък кебапчета може и топли

Лъжеш!

Това,което се вижда от снимките,е че няма платени чадъри,а всеки си е боднал неговото чадърче.Не знам тогава за какви 15 лв.говорят.

Нищо подобно ,баси и лъжата!Осми ден съм в стария град,всичко е нормално.11 -11,30 масово се изнасят от плажа и место бол!Рашките масово ходят от 7 до 10,после ги е шубе от слънцето!Вечер по заведенията само ние Българите ,анонимните алкохолици руснаците си висят по апартаментите ,по заведениеята ,дори и кафетата ги няма никакви!И по добре!Невероятно нахални и нагли са в болшинство!

Колко требе да съм прозз да се заврем там, а?

Ми направете шезлонгите безплатни,усмихвайте се,махнете битака от улиците и ще дойдат богатите!

ви еба майката проста със смрадливото ви лайноморие, мърши нещастни!

В Поморие беше хубаво преди Малая Россия. Сега да не се оплакват.

Е как бе - нали Тиквата и Шайката му ви направиха най-богатите в Европа....

Бахти и "почивката". Да ставам в 5 часа и да ходя да мятам хавлии на плажа... Презастроиха плажовете, огромни хотели с много стаи, а плажната ивица не стига... И всичко това за космически цени. Ай, мерси !

В близо двумилионната като години позната история на човечеството това е най-тъпаъа битка, която се е състояла между наследниците на маймуните- битка за чадъри ... С неподправеното мислене на истински интелектуалец си пожелавам да го начукам в тъпите задници на всички участници в битката.

Рашънките да се тъпчат на Поморие, за да не ни се мотаят пред очите в Италия, Португалия или Гърция (и в Испания са доста, уви).

Строителите на нова България след като заринаха Малкото езеро (солниците) се развихриха и построиха т.н. Малка Русия. Само че си представяха,че ще я напълнят с богати руснаци дето да ползват чартъри. В действителност се напълни с българи,ползващи собствен превоз, а паркоместа липсват. Юли и август там е ад, а тясната ивица не побира желаещите да събират тен. Колкото до печалбарите няма как да са доволни. Всеки си приготвя храната у дома вместо да дава луди пари за замразена риба.

Руснаците или украинците са пълна пяна, много ниско ниво; нагли, прости, обаче със самочувствие до носа. Бродят без маски, сеят вируси и наесен поморийците ще си оберат плодовете на дупедавството си.

Няма да са само поморийците. Заради няколко мизерни евровци ще подпалят цялата ни мизерна държавица. Украйна изибщо не е в състояние да ваксинира гражданите си. Рашънките се ваксинират с ветеринарно лекарсво - ужас, думам ти.

Руснаците или украйнците, гонят ли се по плажа, прескачайки главите на лежащите и засипвайки ги с пясък? Ако това не се случва, все пак навалицата на плажа ще е поносима.

Винаги руснаците не са доволни от вас, но като никой във вашите курорти не харчат пари, така че започнете да се ядосвате и да плачете на всеки ъгъл. Повечето от вас дори не могат да различат украинец от руснак. И повечето оплаквания, които разказвате тук, нямат нищо общо с руснаците. Това са украинци, които идват в България с автобус за 50 евро, а след това показват характера и възпитанието си тук. И руснаците сега почти не попадат при вас-еднопосочен билет 800-1000лв... който има толкова пари, няма да участва в тези циркови номера, за които пишете тук. Научете се да различавате руснака от украинеца, за да започнете и да повишите собствения си Коефициент на интелигентност и комуникационна култура и услуги като курорт.

Хей дорогой, какво се опитваш да кажеш и на кой език, че нищо не разбрах. А и не смятам да се уча да различавам украинци от руснаци-нали сте един народ?

Руснаците и украинците са един и същ народ като българи и сърби или българи и македонци. Близки народи, но напълно различен манталитет. И украинците, които идват в България са боси, така че такива конфликти възникват. Те си купиха билет за 50 евро, дойдоха и тук изискват всичко да бъде както те искат, аз съм турист-клиент, обслужвайте ме за 2 лева. Няма култура на общуване. Но и в България с културата на общуване големи проблеми, всеки втори собственик на заведение или персонал е груб и мързелив. Малко хора ценят клиентите си, особено за сезонните заведения. Резултатът е: каква услуга предлагате в курортите си-такава публика идва при тях. Обслужването е гадно и хората са същите. И плажовете са отделна тема: веднъж тракторът премина, оран, а след това цялото лято събираме пари за шезлонги, защо да го почистваме.... И между другото, само българите си позволяват постоянно да пушат, докато лежат на плажа и бутат фасове в пясъка, сложи си го по-добре в гащите или кафето си!

Преди това за 2 седмици бях на малдивите .Чудя се дали отскоча до златните ама реших че е най добре с оглед на сервиза до края на август да изкарам в нова зеландия. Там плажовете са убийствени . На българското море незнам как ходите. Там е за простолюдието . Съжалявам много

Леле, как ти завиждам. Хубаво е човек да може да си позволи таквиз екстри. Ама, за всеки случай, докато си тук, оправи си зъбките, че по-ефтинко, за да ти останат парички за Нова Зеландия. Съжалявам ТЕ!

В НЗ сега е зима, но на Южния остров има отлични ски курорти. Само да не те мацне някой вулкан.

Нормално е за разгара на лятото, бях в Поморие преди седмца , сега съм на Слънчев Бряг. Ще ходя на Дюни и Обзор през август, а и в Албена ми се ходи:) има време до Октомври .

Горкия, защо ти е тази мъка?

единият "огромен" плаж, че да правите сензация от посещаемостта - все едно става въпрос за Прая до Касино :)))

БАСЕИНИ В СТРАНАТА БОЛ !! В СОФИЯ ЗА 50 КИНТА И ХРАНАТА Е УРЕДЕНА ДОРИ. СЛАДОЛЕДИТЕ 40 ВИДА. РАШАНИ ЛИПСВАТ. Е ТУК ТАМЕ ПО НЯКОЙ ДРУГ СЕЛТАК....НО Е ПОНОСИМО. КАКВИ ГИ ДИРИТЕ В ТЕЗИ ЗАБУТАНИ КУРОРТИ ???

Вишка на вълнолома не е никак лоша идея.. има много по-добра видимост.

За поморие не знам, но на Бяла, водата на плажа беше много мръсна.

Важно е Бирата да е добра и студена...

Гола вода сте и пясък по гърба! Елате на яз. Батак.... може и на яз. Доспат и ще видите какво е въздух, вода , рибка, пържолини вин вайс и бирен фес и спокойствие! Ако сте се сетили да сложите некой лев за кемпер..... не е за разправяне!

Точно па за Поморие да се бият туристите… мръсен плаж с фасове, смотана атмосфера в заведенията в града, тръби заустени във водата, посредствена атмосфера… Синеморец, Дюни, Аркутино, Свети Тома- да, ама Поморие…

От 7-8 г. работи пречиствателна станция и водата на плажа пред Гранд Хотел Поморие е чиста. За другите плажове не знам. Но наистина е претъпкано с много хора и замърсяват пясъка.

Тая статия е манипулативна. Създават ви само емоции с нея. Аз сега съм в Поморие и плажа е спокоен, цените са по-ниски от тези в Созопол, където бях преди това за няколко дни.

Като гледам снимките - бая сланина се е тръскала на плажа! После защо морето било мръсно!

PEYTSCH

Глупости...Реклама.

Само да обясня, че всякакви туристи , които са на почивка в България са хора с нисък стандарт на живот или приятно объркани. За сравнение в Гърция е по-евтино, с по-висок стандарт.

PEYTSCH

Но с ограничения и вечерен час. И говорят неразбран език...

От твоя коментар излиза че: 1.В България е имало/има туристи само тази година, а в Гърция винаги е имало ограничения. 2.Всички туристи , които отиват в България, от която и да е страна се разбират много лесно с местното население, а пък в Гърция това е трудно.

-

"Малака" не знаеш ли, бре?

Само да кажа че селтака си е селтак и в България и в Гърция париж

И си готвиш и нагъваш сандвичи на корем, мечтаната почивка. Щото в таверната обяда за двама е 50 евро.

Вече 2 пъти ходя по гръцките острови за по 2-3 дни. За евтино не е никак евтино. Но и туристите са много по-малко от преди.

Нещо много мътна тази вода? Кафенее ? Що такам Къде си заустване канала бре? Хих

"Заприлича ли сме на..." КОЙ Е ДНЕС НЕГРАМОТНИКЪТ? ЧЕ И ГО Е ПОВТОРИЛ.

Ееее, ще ми изиядете днес за една грешка дупусната от барзане. Знам че, се пише заприличалисме слято. Сега доволенлиси?

прилича ме ли Ви на китай ски тур исти?

Хахахахаххаах Направи ми деня:) Благодаря!

ходете в Гърция! По евтино е, пълно с плажове и диви и с барови и с таверни каквото иска сърце!

Да бе, и аз това се чудя? Защо българите не ходят в Гърция, хем по-евтино, хем по-спокойно и красиво., хахаха.

Не зная дали приличаме на китайско море, но със сигурност ще заприличаме на Индия, когато се окаже, че руските туристи са ни оставили освен рублите и някой друг по-неприятен подарък - щамът Делта, например. В момента в Москва поставят рекорди по заболели и смъртност от индийския щам, ние им отворихме пристанища и летища за тях.

Не са бедни туристите, а богати - не купуват боклуци и китайски дрънкулки за луди пари, като при соца.

"Търговци обаче се оплакаха, че сезонът е пред провал за тях, тъй като туристите са бедни. "Има хора, но за съжаление нямат пари. Само се разхождат, питат, разглеждат и продължават", каза Николай - продавач на дюнери." А дали са бедни? Не мисля. Търговците да се замислят дали не са алчни. Щото един гирос в Гърция е 2.50-3 евро, тук е 5. Пък според статистиката гърците са с по-големи доходи от нас. Българина не е беден, търговците са ни алчни. Да не ми излизат с номера, че месец - година храни. Доколкото е вярно, повече не е вярно. Освен това, дали един англичанин-пияндурник ще остави повече пари от един българин? Не мисля. На англичанина за под 1000 лева всичко му е осигурено, плюскане, пиячка, а на едно 3-членно българско семейство 10 дни ще им излезе поне 2500-3000 лева. Така, че... бедни ли сме? Не мисля.

Точно. Много точно си описал нещата. Алчните ни "търговци", "богатите" английски пияндурници и "бедните" българи...

кой знае на какви цени продават тъпаците с принципа "ден година храни" които не се разбрали както трябва и са го преименували на "далавера година храни"

Да си се бият, у гръцко чадъри и шезлонги колкото искаш и то без пари!

3 левовия дюнер от софия е 10 лв в равда

Примати… а тия дето се оплакват че туристите били бедни, бедни са, а тия дето имат пари няма да ядат безвкусни дюнери.

хахахахаха...Хахахахаххахахах...ХАХАХАХАХА...ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА

СТАВА МНОГО ЛЕСНО, ОТИВАШ НА ПЛАЖА И ВИЖДАШ СВОБОДЕН ЧАДЪР НА КОЙТО ИМА ХАВЛИЯ, ВЗИМАШ ХАВЛИЯТА И Я ЗАРАВЯШ. ИМА ХАВЛИЯ ИМА ПРОБЛЕМ, НЯМА ХАВЛИЯ НЯМА ПРОБЛЕМ.

То така и с хората - виждаш под чадъра човек - заравяш го. Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем.

Не ги забравям. Пускам ги до шезлонга да се виждат. Досега веднъж дойдоха и си ги взеха. Нищо не казаха хората. Всичко е точно

"Търговци обаче се оплакаха, че сезонът е пред провал за тях, тъй като туристите са бедни." -> А че продавате боклуци на цени като Сваровски няма проблеми , нали? Качество - нула, претенции - камион...