Бисер Петков: Предстоят проверки на центровете за социални услуги

По думите на министъра на труда и социалната политика като цяло средствата за държавно делегирани дейности за социални услуги са недостатъчни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига бе , вчера дават по ТВ един такъв лъскав център за 21 деца с 11 / единадесет / човека персонал и директорката ! - забележете на 11 човека има и директор - реве че не и стига персонал и трябва да и отпуснат още щат и шофьор ! Абе вие срама нямате ли вашта ...... ! Баси чиновническата държава - ето кой изяжда парите - ЧИНОВНИЦИ !

Проверете и бюрата по труда да видим как така безработицата е спаднала, а хората са безработни и дори не се регистрират за да не бъдат тормозени и унижавани.

Мен си ми е добре, защото бях предвидилив и инвестирах в ТЕЛК още навремето. Сега си имам и пенсия, и заплата, и запазени паркинг места, и безплатни лекарства и п и за процедури. А интеграционните не ми стигат и да отида да изпия едно хубаво кафе на Санторини с мадамата и е време да ги качват.

Само не разбрах какво стана с ФАЛШИВИТЕ ИНВАЛИДИ ??? Нали някой щеше да ги разобличава? До кога ще точат парите на истинските инвалиди? Може ли някой да ми каже, защо хора получаващи социални помощи, инвалиди /или и двете/ постоянно обикалят Европа? Толкова ли е трудно социалните да проверят, кой си купува лекарства, колко човека живеят на един адрес за да е една майка самотна, посещават ли децата училище и ред други елементарни неща, а говорим само за пари?

Те са нашият електорат и бройката им ни е необходима:(((( Има балъци да внасят данъци и за това има тарикати дето да харчат на воля безнаказано заради търпението на балъците..

Не ви ли писна с тези манипулации??До сега къде се чесахте че не сте правили поне ежемесечни проверки след като харчите парите на хората.. Толкова наглеещ кабинет едва ли може да се срещне някъде където живеят хора а не оФце дето ги търпят.. Та те не се свинят да трупат милиони загуби докато си почиват с нашите пари понеже заплатите им са много ''малки'' из ведомствените им станции дето и тях не ги знаят колко са така че едва ли и някаква проверка и там е правена.. Трябва да се задължат властващите които и да са да дават пълен отчет по бюджетите си защото това са нашите пари и техните аванти е крайно време да спрът докато много други молят за левче за да се лекуват..