Бисер Петков: Обещанието за ръст на заплатите не е предизборно

В България доходите на работещите нарастват, смята министърът на труда и социалната политика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, ако това не е ПРЕДизборно изказване, здраве му кажи... Да бе нали "някои" казаха вече, че надпреварата е започнала..

Ха, Ха , Ха.... Доходите нарастват, а разходите станаха четворни за същият период от време... Те т'ва е картинката министъре!!!!!

А някои, кат тебе си раздават сами заплатките и си гласуват най-единно само и единствено по този въпрос....Що ли???

Ние не сме вчерашни за да ви вярваме. 10 години лъжи стигат. Над 3 милиона българи прогонени в чужбина стигат! 30 години вече стигат, стигат! Времето вече НЕ е ваше!

За канарчета ни имат. Каква икономика има та и заплатите да се вдигат. И защо заплатите на НС и правителството се определят от работната заплата в обществената сфера. Ами те на държавните служители ги вдигат, а от там вдигат и своите. Това е порочна практика и тя трябва да приключи. Какъв е проблема в НС и Правителството да вземат например трикратния размер на минималната работна заплата. И тогава да видим дали ще има кандидати за депутати. Освен кражбите а и заплата им голяма.

нямаше да е предизборно ако беше тази година ( петилетка). А догодина, я камилата, я камиларя! Изборите ще са минали.

Аланкоулу, заплатите ни са толкова ниски, че всяка година може да отчитат ръст и пак ще стигат колкото да не умреш от глад само! От студ и лекарски, зъболекарски - можеш / за тях не стигат/! Как се гледат деца и се купува жилище със такива заплати? Срам! Които не може да дава заплати поне по 1500лв - да фалира! Как със европейски стандарти и цени се оцелява със 800лв???? Какъв ръст - ами инфлацията! Вкарвайте и папуаси и виетнамци - да видим колко ще изкарат!

Ние сме на последно място в ЕС по минимална работна заплата. На предпоследно място е Румъния и защо не ги сравнят? Но БГ е 560 лв а на Румъния е 850 лв И ся кво?

Как какво ? Терминал 2 или ...... сещай се !!!!

Защо обвързвате средната заплата с заплатите на собствениците на фирми?!? Та техните заплати са милиони на месец,а на работниците са 600 -700 лв и така излиза,че работещите роби са милионери,а те всъщност не може да си платят сметките! Заплатите на шефовете не трябва да се вписват в средните заплати за страната и тогава ще се види,че заплатата е абсурдна за нашите ширини,защото цените започват да настигат цените в швейцария и Дания!

От комунист какви изявления очаквате ???? Като вдигнеш в частния сектор заплатите тогава ще ръсиш мозък - ако изобщо имаш такъв ? Ааа и да питам дир собственост на гроб ли е ????

Охоооо запчна масовото триене .. кеф кеф ама истината няма как да бъде изтрита глупако !

Добре че ни каза. Ние сами нямаше да се сетим.Сега верваме че не е предизборно.

Пишете по-обективно, де !! Защо говорите за тавана на пенсиите, а не и за минималните пенсии, с които не може да се живее, т.е. 200лв. ?? Най-много български пенсионери има с пенсии от 200 лв.= 100 евро .

Правителството на д-р Борисов увеличи неимоверно жизнения стандарт на българите и превърна опустошената от предишните престъпни комунистически правителства България в първенец на Европа с най-високи икономически показатели и пример за финансова стабилност и просперитет в условията на най-жестока световна икономическа криза! Възходът на държавата продължава с безпощадната борба с корупцията и престъпността!

Поредната порция лъжи на ГРОБАРИТЕ, къде е този ръст на заплатите някой да го е виждал или само болните мозаци на управляващите го съзират? До кога ще ни лъжете с инфлацията и съответно доходите ни? Ако имаше ръст на доходите нямаше да напускат хора България, а щяха да се въщат. Поредна порция лъжи на крадливите ГРОБАРИ!

Този път ви вярвам,че не е предизборно.Вие си лъжете по всеко време.

Ще вдигне заплатите с 10%, но ще вдигне и разходите с 10% и к'во правим? Като е по-вероятно разходите всъщност да се вдигнат повече от доходите.

с абсолютно прозрачни дребни хитрости в комбина с други инстанции се чудите как да окастрите хората но то е забелязано и на изборите ще бъде показано

Не, не, не е предизборно увеличението на заплати... ВЕрваме, дааа...

а повишението на заплатите на дупеклатите и министрите си е редовното и нормалното... овцете да духат супата, както се казва

Какво като таванът на пенсиите става 1200 лв като мнозинството от хората работили и осигурявали се получават около 300 лв?

Те тия милиони да не са твои бе раздали сте нашите пари на вашите хора като част от парите сте взели от едни хора и сте ги дали на други това е потресаващо и бъди сигурен че няма да го забравим на изборите. Думи нямам да опиша какво изпитвам към политическото ръководство на това министерство в този мандат.Герб ако паднат от власт ще е заради вас.

А дали наистина ще бъде сигурно това "увеличение",защото както знаем "бизнеса" винаги е против нарастването на МРЗ?!Докато държавата не на прави преизчисление за това как се определя МРЗ и как ще нараства,нищо че тогава "бизнеса" ще натиска правителството за 275лв. МРЗ!

PEYTSCH

Пенсиите НЕ РАСТАТ, а само козметично се актуализират ! Ръст е когато нарастнат с 20% !!!

РЪСТ ЗА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И САКАТИТЕ

за протестърите искаш да кажеш освен за служителите то за тех е ясно нали са служили

По-малко приказки, повече работа! Иначе, доходите на обикновения човек са изядени от двуцифрената инфлация за последната година. Така, че евентуалното увеличение с 10 % е крайно недостатъчно.Естествено, това не важи за депутати и висши правителствени чиновници и техните постоянно увеличаващи се заплати.

Защо винаги преди избори започва да се говори за увеличение на заплати и пенсии и накрая нищо и половина? От близо 10 г. моята заплата не е мърдала...................

И въобще не са заблуждаваме, че на държавните лемури на синекура ша откажете да дадете 10%.. Нъл след евроизборите идат парламентарните.. Партията на "Държавни служители за ПП ГРОБ" требе да се охранва.. А иначе МАТРЯЛЪТ си е свикнал да чака.. Кат пенсионерите дет чакаха едни 9 лева цели четири години при Боко Първи и ДянкоФФ.. Баш преди изборите с "АЗ спичелих, ама що не управлявам." им ги дадоха