Коментари - “Билд“: Меркел може да бъде детронирана преждевременно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По всичко личи че в Германия ще заменят "танто за кукуригу"!

А дай боже немците да са прозрели до къде ги докара меркелката а заедно с тях и останалите европейци...

Сменят една марионетка, но кукловодите остават същите.

Дали ще я сменят,но всички нормални европейцибя ненавиждат,особено ние,защото никакви инвестиций не направи у нас,а предпочита Турция,а и никога не помогна да се измъкнем от ,,нашата бедност,,само и липсват мустачките,така я чувстваме ние

Меркел когато и да я махнат, все ще е късно...

Абе може и да може да бъде детронирана преждевременно бабушкерата, ама само ако на германците им е дошъл акълът в зомбираните глави, което обаче не изглежда да се е случило. Удивително е, че този иначе толкова даровит за всички области на науката и изкуствата народ, вече за кой ли път избира ненормалници за лидери и им се подчинява най-послушно, дори когато го водят към фактическо унищожение.

Ако изборите им са "демократични" като нашите тук, едва ли немският избирател има някакъв шанс. Да не забравяме, че ако нещо завесеше от изборите, то тия "демонократи" щяха да ги забранят.

да я махнат ама то малко късно идва.Аз много не вярвах че ще изкара докрай мандата си и то горе долу така се очертава.Само че като си тръгне да вземе и гостите които вежливо покани.Да гори в ада тази.

най-добре е да бъде депортирана в Гулаг!

Мястото на тая ........ следва изключително циничен коментар , е пред международния трибунал в Хага . Аре , приятно триене :))))

PEYTSCH

Меркел ТРЯБВА да бъде детронирана и СЪДЕНА за предателство на народите на Европа !!!

То па голяма файда, като я оставихте с години да сере по пейзажа... И там същите калинки - както казаха долу за пример - гинеколог за военен министър... Същите капутски системи като у нас и навсякъде...

В Германия няма ли мъже ? И Министърът на отбраната е жена - Урсула .... по птофесия лекар-гинеколог

Кандидатите за бъдещ Канцлер, Иенс Шпан е официално омъжен за един красавец. Така, че мъже има.

ЕДНИТЕ НАЛИТАТ НА БИРА, А ДРУГИТЕ НА ПОДОБНИТЕ СИ ! :)

Че то с тия ИК, смееш ли да погледнеш някоя жена... Директно си за затвора, а имуществото ти ще компенсира "пострадалата".

Ха, дано и тогава путин ще види Северен пото 2 през макарон

Казва се Анегрет Крамп КаренБАУЕР

И и викали на шега "краненбауер".