Бил Гейтс стана електронен гражданин на Естония

Към 2025 година в света ще има 10 милиона "електронни естонци"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хах, Бил Гейтс отдавна не изглежда така.

Хахаха програмирането на сървърите е с лицензи на Микрософт предполагам, става въпрос за стотици милиони $ платени на Микрософт! Хитър е батко Били, праи безплатна реклама на Микрото, платено от естонците! Ама това си е бизнес между Микрософтите и Естония, кво засяга българите, или е с подтекст, очакваме вашите стотици милиони $ в сметките на Микрософт! Айде Бил да почне да плаща като българите за непроизведения ток на американските Марици, ще драсне Бил навънка и от американските Марици и от непроизведеното им електричество! Ама Бил знае, че щом българите плащат най- висока цена за нещо непроизведено- милиони $ на година, ще има захранване и за неговия американски Микрософт! Голямо благоденствие за българите е електронното гражданство на Бил Гейтс в Естония!

Ша ставам електронен, да им точа онлайн помощите

Абе тия естонци лт лв мазни нагаждачи за пари

И? Американския гражданин Бил Гейтс е станал електронен гражданин на Естония. И? Това ще спре ли покачването цената на газа или електричеството в България? Ще вдигне ли нивото на образованието- след америкън НПО реформите в МОН? Ще намалили обезлюдяването на България! Кое му е значимото на новината, че гражданина Бил Гейтс, че станал електронен гражданин на Естония!

Аз пък съм позитронен селянин на Куртово Койнаре. Що не пишете за мен?

С какво си допренесъл за благоденствението на дурги освен на себе си?

С какво е допринесъл за благоденствието на българите Бил Гейтс с електроното си гражданство на Естония? Това е новината, като покрай името му се пробутват " климатичната заплаха, и необходимостта за нови " екотакси"", които да се усвояват от комисии в ООН, НПО- та, държавни " екочиновници" и програми за субсидиране на " екокорпорации"!