Безводие и в Дупница, започват протести

Промишлената зона на града от два месеца е без снабдяване с вода

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има един ВЕЦ ЯХИНОВО

какво пак недоволствате, нали имате " демокрация", защо ви е вода на вас!

че това правителство на ГЕРБ е ялово!

Няма никакъв проблем, избори няма да има скоро!

ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ се разрастват неудържимо!

Сега ББ е в Египет. Там той ще научи как камилите издържат дълго без вода и ще го приложи на населението тук. Пиете един-два пъти месечно и не Ви пука. Ако спрете да се миете то мърсотията като хване коричка се лющи сама. Дрехите ще се перят по-рядко на реката така няма да се съсипват от многото пране и ще изкарват по-дълго. Тоалетните ще ползват вода само след като се облекчи цялото семейство, дори може да се споделят със съседите. Със спестените пари от вода можете да си купувате алкохол, той ще Ви разпуска и няма да се тормозите от дребните несгоди.

На место самолети на картинки да бяха дали тия пари за подновяване на водоснабдителната мрежа на страната. Да не говориме, че има градчета и квартали на София например без канализация в 21 век-

ЗАЩО ВОДАТА В ДУПНИЦА СЕ ВДИГА С 40%,А ДАНЪК СГРАДК СЪС 70% и всичко стана след изборите.

изберете пак ГЕРБ на изборите....те комунистите са им пак виновни, въпреки,че от 10 години не управляват, а ви управляват само калинки и неграмотни хора обслужващи мутрите....аз съм прост и вие сте прости и ще се разберем!

ТупанЯ е в Египет. Изчакайте да завали там и ще ви внесат вода от Египет. Очертава се към 2050г. да почнат доставките. Трай коньо....

Абе през 94-а цяла София остана без вода, защото трябваше да се прави ток от ВЕЦ на мутра. Сега пак е същото, дори когато няма вода за пиене вецовете работят, за да има пари за "наши хора". На Борисов къде е колата, да иде да говори с хората или отива само там, където ще го посрещат? Помня откриването на Арена Армеец, цялата зала го освиркваше, а в два малки сектора имаше някакви баби, които скандираха Бойко, Бойко. След като си тръгна и бабите си тръгнаха. Попитах, тях ги бяха показали по телевизията, освиркванията от цялата зала не се чували.

Стига лъга е

Ами попотай познати Кирчо колко веца държи и ще ти стане ясно защо водата от Пирина не стига до теб

За теца на Ковачки може,той и пласмаса може да гори да трови най пладородният край,за него всичко може,а за някакви фирми обущари ,шивачи и складове неможе.Там се изразходва само питейна вода за хората.Е побъркана държава.А ЗАЩО УВЕЛИЧИХА ВОДАТА С 0.60ЛВ И ДАНЪК СГРАДИ СЪС 70%.И ВСИЧКО СТАНА СЛЕД ИЗБОРИТЕ И БЕЗ ТОВА БЕШЕ НА РЪБА ,ТОВА МУ Е ПОСЛЕДНО.А И КАНДИДАТ КОМУНИСТА НЕ Е ПО ДОБЪР И МА НЕГО МУ НЯМАТ ДОВЕРИЕ,БИВШ КМЕТ,ПОДОБЕН.НО ВИК СА НАПАСТ ЗА ДУПНИЦА ,КЪДЕТО МИНЕ,все едно бомбандировки е имало ,никога не възтановяват асвслта,а новите подменени тръби ,канала смърди ужасно .Ето такава ни е цялата държава,кражби и безхаберие и все народа ще бъде беден и гладен

Въпросът е кой се е съгласил индустрията на Перник да черпи питейна вода за индустриални нужди?!?!? Защо яз.Пчелина е пълен и прелива (водата там не е питейна), а Стомана харчи питейна вода?!?!? Стомана казали водата от Пчелина идва на 0.50лв'м3 до нас - много скъпо, ще ползваме питейна!!!

Как сега 0.50лв било скъпо. Питейната. Да не е 20 стотинки

За някои ПИТЕЙНАТА вода е на аванта. Сига да са СВОИ хора.

Ееее вие пък за една вода протестирате, важното е, че всеки ден има банани и сте ,,свободни" хора.

Никакви банани повече....

С тия тъпи маймунски банани,жалкото е ,че и по време на соца в много градове имаше режим на водата,а и сега също.Но и само комундета се облагодетелстваха от ,,държавната баница,,а народс пак беден и гладен.

И сега какво стана? От 40 години всички управляващи по реда си гледат как 50% от водата се губи заради лоша инфраструктура, гледат как ВиК не може да си събира вземанията и пръста не си мръдват. Сега засуша и изведнъж - аууууу управляващите са виновни. Виждате ли - те тръбите сега се напукаха. Докато БСП беше във властта - капчица не сме изгубили, нито един катун не е ползвал вода на вересия, то всичко сега последните седмици стана.

Няма карта на водопреносната мрежа на Перник!!!!!! Никога май не е правена такава, предполагам ГЕРБ са виновни!!!

по-никакъв начин не е вярно това, което плещиш - НЯМА как да няма карта - всичко се правеше с проекти, когато имаше инженери и професионалисти. Изказването ти е демократично малоумно - друг е въпроса, че всички архиви се разпиляха, вкл и на магистралите. България имаше инженери за всичко и си правеше всичко сама, със своите хора. Сега те работят за други.

Като отидоха да копаят на 25.12 -- казаха копаем на сляпо през 150м защото няма карта на тръбите. Намериха тръба, отклонение от главната и казаха - не се знае къде отива - няма карти.

Ами досега къде са спали фирмите от промишлената зона. На всички е ясно, че спадне ли нивото на язовера, водата ще е само за питейни нужди иначе се получава като в Перник. Отдавна е трябвало да си имат сондажи и само когато се налага поради повреда на помпите им да взимат вода от язовира. Обаче е готино да ползват вода на аванта, понеже няма водомери и ВиК да ги пише като загуби по мрежата изразходваните количества от фирмите в зоната.

Сондажите струват мъни

Годината ако е била сушава, това е поличба!НАЧАЛНИКА дава знак свише на премиера да си ходи!

Айде на хорото!Айде иху-у-у-у-...............................

Сега в Перник, скоро и в други градове...

Първо спират водата, а след това производството и продажбата на лекарства.

Народе, щом от 50год 50% от питейната вода се губи по мрежата и обществото не е готово да поиска смяна на инфраструктурата - тогава да направим едно ритуалче за дъжд, малко танци, някое агне жертвоприношение. Така де, защо да натискаме управляващите да сменят тръби като може да се помолим на боговете. !!!!Тук не говоря да искаме оставка, че да дойдат следващите безхаберници. Тук говоря да искаме да се свърши работа!!!!!

Искаш ама тумбака ти гол... Като ти кажат да плащаш и главата ти на лево...

Чета на червените дървени кратуни коментарите и се чудя ако БСП-то беше на власт дали годината нямаше да е толкова сушава и дали щяха да са оправили водопроводите. Е чудя се и си отговарям - НЕ. На тези от ГЕРБ им се струпа след управленията (грабежа) на БСП и ДПС да оправят пътища, градската среда, детските градин, тунелите, пречиствателните станции, депата за боклук, да плащат за американски централи, за проекти като Белене, Цанкови камъни , Водни огледала, да оправят малко доходите и т.н и т.н. И накрая, лично вас комуноидни шизофреници-носталгици, които драскате небивалици тук, държа отговорни за състоянието на държавата за това, което мелите нон-стоп, че сме на послените места. Лично вас държа отговорни за това, че два пъти фалирахте държавата и на два пъти изгонихте младите хора като ни докарвахте през годините лукановци, беровци, виденовци, тройни коалции и пак искате да ни докарате ниновци!

Кметът,трети мандат е от ГЕРБ.За това време удпя да съсипе града.

С кое го е съсипал? В статията казват, че промишлената зона е без вода. Годината е безводна, водопреностната система навсякъде е от 50-те години. Трябват милиарди да се оправи. Е сега след всичко, което се оправи в държавата идва ред и на водата.Стига пак да не ни докарате доказаните престъпници и мародери от БСП и ДПС, че тогава не само вода няма да видите.

Е, едно мога да ви призная - липсата ви на въображение, предвидимостта и изобщо недостигът на интелект са ви бетон. Като мозъците. Вашата мазноитя е на власт повече от 10 години, бе! Какво направихте за едно десетилетие? Какво? Много е смешно как обвинявате всичко и всеки за неща, за които гейберастката сган е направила повече от всички преди нея. Тези номера минават само на партийните ви сборища, където вероятността за наличието на четири функциониращи мозъчни клетки е нула. Най-ужасният резултат от 10+ години гейберасти на власт е, че докарахте хората до пълно безразличие и апатия. Това е постижението, с което можете да се гордеете. Унищожихте и минималната нормалност, на която можехме да се надяваме. Не виня вас, разбира се. Виновни сме ние, че ви търпим, но явно ще е така. Щом липсата на вода за 100К човека не е повод за революция, нищо не може да е.

" Какво направихте за едно десетилетие?" питаш. Отговорът е: стотици милиони евро усвоени, банковите им сметки в офшорни зони пълни.

ако се БЕШЕ случило по врене на БСП - щяхме да псуваме БСП-то . както и АКО майка ти БЕШЕ мъжка - ЩЕШЕ да има дръжка ! сега по-ясно ли ти е гербаджийска отрепко

То за това сте такива кухи - щото не виждаш проблема в дълбочина и развитие - ами виждаш кое на власт и почваш да му търсиш отговорност за проблеми, които се развиват от 40-50 год насам. Сега ли се напукаха тръбите - тая година?

Все тая

Не, разбира се :) Нали не мислите, че това... ще напиша "същество", не ми се разправя с модераторчета, е в състояние да мисли? Това е спуснато, това се дрънчи по форумите. Те толкова си могат. Бойка може да "управлява" 200 години и пак някой ще й е виновен. Направо се учудвам, че не е сдала вече, за да може да "спечели" извънредни избори и да ревне, че служ. правителство е разсипало сътворения рай и всичко ще започне от нулата.

Омръзна ми, да се прехвърля топката в този и онзи, заради водната криза в България! Очевидно е, че е в цялата страна, а не конкретно само в Перник! Когато не могат, да намерят КОЙ е винове, за случващото се, трябва да поеме отговорност правителството!

Е как да не е поело правителството отговорност? Нали изгърмя един бушон в лицето на Нено Димов, какво повече искате? И на другите избори си знаете - пак за ББ!!!

Идвайте в София! Ще строят нов квартал и кмета, каза, че има много място за развитие... А, и много македонски девойки се женят в София по любов.....

не е по любов, за паспорт се женят. оти да патуват по македонското кълбо им требе бугарски паспорт

При комунизма има режим на тока, а при демокрацията- на водата!

Това вече е вселенски заговор срещу успехите и постиженията в подобряване на живота на хората в България! Срамота! Не! Срамотия! Къде е Евроговежда да прасне една ода за филията с мас и великите й управленски умения? Не следя особено темата, защото овцете са си овце и не си струва да си късам нервите, ама обявиха ли вече майтапа, че 2019 г. е била рекордно суха? Забавното е, че пернишките винкели се оказаха меки като кашкавал. Тънят в собствената си мръсотия и гадории, ходят жадни, ама тишина. 100К. След тая гавра, всичко е възможно. Абсолютно нищо няма да ме изненада.

Ванга: Ще затваряте вода в буркани "Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено!"

И за какво са ти пари като ще има злато? Вода няма да има!

Щом не долавяш ирония, ще ми е трудно с тебе на маса.

Иронията, а пък още повече самоиронията, би трябвало по-лесно да се улавят от околните. Но в България живота е "озъбено свирепо куче" и сме станали буквалисти.

Май ще има предсрочни избори за Парламент ! Само дано народа не се подлъже да избере Корнелия , че тя си е Боко версия 2 !

Хе-хе. Как ще бъде избрана Корнелия? АЗ ще бъда избран! Отново и отново. /балкански рев и ++/

Пародията на Държава продължава.

Беззъбия патреоти си свърши работата, до кага ще търпим тези управници братя и сестри, ДО КОГА?

Защото като имаше пари от Европа тия мутри всичко откраднаха и не смениха водопроводите, а да не говорим там, където ги смениха, как точно ги смениха, тръбите се виеха като змия и отгоре изкопаната пръст с камънаците, до 10г. отново, гарантирано от ГРОБ ! ! ! ! !

Аааа, не ! Това е саботаж срещу светото правителство.

Да сте емигрирали, бре! Сега, търпение му е майката! Още ден-два и ще падне "заветния хълм". Бокича ще донеса вода от Египет! Не бойте се, деца!

Гарантирано от ГЕРБ!

в промишлената зона са си строили палата :))) а водата за промишлени цели я ползват за питейни и поливни...

Докато се разхождате като някакъв ''протест'' ще сте все така в която и част на България да живеете, защото отдавна протестите не стряскат властващите, понеже знаят че с един ''прием'' на боко и поредните манипулации ще се приберете да разказвате колко ''хубави неща'' ви е обещал:((((

А! Кви протести, бе?! Вчера пророк Мишо нали ви каза - днес в Перник, скоро и в други градове няма да я има водата, щото било суша! Молете се на Началника за дъжд - че хем да пиете, хем да има къде да работите - последното е според тезисите на новия министър на водите!

За Математик Математиков ли говориш? Той успя да убеди дебЕлите, че е съвсем нормално в два последователни тиража 6/49 да се паднат еднакви числа, че някаква си суша ли няма да може да докара. Не е решил, не го е направил.

Ха ха, е верно нЕма такава държава като Тикеоландия. А идолът на Простите пак се скри от народната любов чак в Египет.

Ми лентички за рЕзане има в Египет, какво искате пък и Вие?

Чакайте късното лято да дойде....не е трудно да се сети човек че мерки трябва да се вземат незабавно още сега.., ако не е прекалено късно вече...