Безследно изчезна бивш ректор на Пловдивския университет

85-годишният проф. Никола Балабанов е видян в дома си на 18 септември, полицията е започнала действия по неговото издирване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деменция, най-вероятно. Дано го намерят жив и здрав.

Вероятно си пряв. като те удари деменцята, не те пита какво си работил или какъв си бил

Човек не мое да се напие и да посети некой бардак на спокойствие от вас...Ще поебе некоя циганка по Алеята на любовта, ще изтрезнее,ще се прибере човекът...

В някоя вила ще е с някоя к.урва.

Деменцията не прощава. Дори на професорите. Дано да се намери жив.

Човека е измислил нов начин за добиване на енаргия!

Тц. Нищо не разбираш. Севернокорейците или евреите са.

Може с две даже.

Путин е прибрал всички атомни физици, за да му обяснят как се пуска атомна бомба. Те и американците имат същия зор за завръщането на Луната.

Всички отвлечени самотници ,старци и психично болни отиват за органи или под земята при извънземните.Там има десетки градове .

Това, че е възрастен не значи, че е спрял до хойка тук - там, да попийва и поевава. Съвсем нормално е дори, при положение, че дните живот са преброени, а има още неизхарчени пари. Много хора им просветна, че наливането на пари в деца и внуци е мечешка услуга и дори пагубно за тях. Почват да пият, пушат, наркотици, разврат, яко пилеене на пари, пълна деградация на едно цяло поколение, което се хваща за всичко друго, но не и за работа. Стават лентяи, хора без отговорност и когато си отидат родителите от тоя свят, те ще издухат и тва, което им е дадено и ще умрат от глад. Затова нека човека си харчи парите, който той самия си е изработил цял живот, а не някой друг. Джендърите и пачаврите да работят като своите родители и дядовци, да си купят жилища, коли, да създадат семейства сами, а не да чакат всичко да им се изсипва наготово.

Има деменция,ок. Не е възможно да се е изпарил.Само в гората може да се загуби и да не го намерят.

Роднините може да са го закопали някъде ,да вземат по-бързо имотите и парите му. Около вилните зони и селата е пълно със закопани трупове.

Щом Баце и шайката могат , защо Фатмака и Гълъба да не могат , а бомбе ?

Българин е измислил водния двигател,но са го убили и скрили чертежите.Иначе арабите щяха да се научат да ядат пясък.

но близките му защо са го оставили сам. Изисква се много любов към тези хора.

Балабанов е много читав човек, бил съм студент по негово време, чел съм и книгата му "Физиците се шегуват". Дано е ОК< след малко излизам из града и ще се огледам.

И аз за книгата се сетих, въпреки че не съм учил в Пловдив и не го познавам лично.

Стига с тоя бре. Спрете се .Голяма новина няма що

Все пак защо не кажете какво му е здравословното състояние: дали страда от неврологично, двигателно или друго заболяване. Ще помогне за да се намери. Набор 37 не ще да е напълно здрав.

Става дума за 85 годишен човек. Хайде малко срам не изпитваш ли?

ми страда едновременно от старческа деменция и детска инфантилност! има артрит, няма обоняние, има високо тръвно, няма ерекция! това ще ти помогне ли да го намериш?

не е под земята бе! земята нъл е плоска, тия са от другия край!

Проф. Балабанов няма деменция. Преди месец го видях със съпругата му, вървяха през подлеза към главната и водеха нормален разговор. Даже вървеше самостоятелно, без бастун. Нещо му се е случило.

Защо допускате гадни коментари? Проф. Балабанов е един от най-свестните хора, които познавам. Не знам как мога да помогна.

ПРОФ.БАЛАБАНОВ Е МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК И ОТЛИЧЕН ФИЗИК! ПОЗНАВАМ ГО. ДАНО ДА ГО НАМЕРЯТ.МЪЧНО МИ Е ЗА НЕГО.

иронията ,ама е доста грубо - има и по- нормални начини да го направиш. Ако разполагаш с КПД то за това разбира се Явно случая не е такъв

Изтекъл му е гаранциония срок, ако не е на плуване в Ривър Марица, тогава е при джото кравата от фащ, да си играят

Абсолютно верно за Дир-а. По-рано бяха по-строги - не разрешаваха хулни думи. Сега явно такава е заповедта. Много тъжно. Явно и те са тръгнали да съсипват живота ни.

ДИР.БГ, моля затворете си форума за коментари, защо така лъсва истината, че 80% от нас са малодушни дебили. Така се разочароват хората още по-вече и няма да ви влизат в сайта. От мен: Довиждане!

В смисъл - на тази възраст маса народ е с Алцхаймер и ако е и физически здрав и може да ходи, за роднините настава истинско приключение, направо аз.

Не проумявам как може да се изпишат толкова глупости за един великолепен, фин човек. И като учен и като ректор невероятен. Съгласна съм. Редакция, спрете си коментарите! Явно дебелите са доста.

Бог да му помага и дано се намери в най-скоро време! Близките му да имат търпение и вяра! С Божията помощ всички трудности се преодоляват.

Путин го е отвлекал