Безпрецедентно: Липса на кворум отново провали вота на недоверие, отложиха го за сряда

Депутатите трябваше да прегласуват искането на опозицията правителството "Денков" да си ходи, но при двата опита днес ГЕРБ-СДС, ДПС, "Възраждане" и ИТН не се регистрираха

Обратно в новината

Коментари - Безпрецедентно: Липса на кворум отново провали вота на недоверие, отложиха го за сряда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия кво само влизат и излизат от залата когато си искат, децата им така ли напускат час като нещо не им изнася? Време е да почнат да им удържат от заплатите за безделничество по време на работен ден!

На нас ни трябва само военен режим.За нищо не ставаме.Ще си загубим държавата

Баце ги цоца !

ИТН и въZраждане светнаха като коледни елхи

К/ато не искат да ходят на работа да напускат.Такива търтей не са нужни никому.

Вариант 1 тиква с фес. Вариант 2 червени педали.

За такъв народ е нормално - крадлива тиква+фес

Ясни знаци и сигнали. "Че слушате к'во ви говорим, чи иначе че ви падне сглобката! И посолство нема да ви оправи! Аджамии! Поздрави! Боце"

В Сряда кабинета ще падне

Спрете се

Ъхъм

Правиш присъствието задължително. При 3 отсъствия на гласувания (като изключим по уважителни причини като болест или липса от страната заради други служебни действия) и си губиш "депутатската карта". В крайна сметка ако аз не се явявам на работа системно ще ме уволнят. Напускане от залата да се тълкува като отказ за изпълнение на служебните задължения. Правиш го 2 пъти и си "аут". Като напуснат залата вместо да пада кворума и да не могат да гласуват ще са нужни по малко гласове (гледа се процент от гласувалите, а останалите се счита, че са отказали правото си на глас)

Няма да стане

Бойко към ПП - тата: Или давате Лукойл на Делянчо или другата седмица си търсете нова работа!

новата сглобка е тиква с фес!

Хах, родната мафия с подкрепата на Израждане и Има такива тъпаци. Владеят оарламента, владеят България.

Палячовци.

Има ли някакво значение дали щяло да падне още едно престъпно , крадливо , корумпирано , некадърно или каквото искате го наречете правителство , с поредната КУПЧИНА ПРОВАЛИ , ЛЪЖИ и ПРОСТОТИИ правещо ни за смях пред цял свят !!! Това "правитрелство " да се моли за оставка на едни ПРОСТИ СЕЛЯНИ , барикадирали се от АЛЧНОСТ в БФС ( великата " институция " ) -това е СРАМ бе хора !!!! Имаме политици СЕЛЯНИ И АЙДУЦИ , политиката ни е такава , дьржаватаи ни е такава , а каймака е ПЛАЧЕВНАТА НИ ОПГ наричана за благозвучие "полиция " , което е огледало на всичко в тази кочина ! Така че не се чудете а се ЗАМИСЛЕТЕ , докъде още можем да се ИЗЛАГАМАЕ ?!

Там се вижда към какво води империалистическата политика на "Добрите" велики Сили и местните им мекерета.

Да изпратим до сряда депутатите на екскурзия с картонен кораб в черно море рибите си знаят работата

България е в институционен и държавен колапс. Време е да се обяви извънредно положение, да се разпусне Парламентът и всички виновни да бъдат арестувани

Когато започне да действа правото на Капитан Уилям Линч. /Капитан Уилям Линч (1742 – 1820) е плантатор от Вирджиния, за когото си смята, че е източник на термините „Закон на Линч“ и „линчуване“./

Много добре глупаците от ПП ДБ излъгаха хората да гласуват за тях а после се съюзиха с тези против които гласуваха хората за ГЕРБ и най лошото приеха и ДПС до тях

Аз ако реша да не отида на работа смятам че ще ме изгонят а те и пари получават да си пърдят у тях?!?

Плащайте кокорци

ШПИГЕЛ-а СПАСЯВА Кабинета или РУШИ ДЪРЖАВАТА?! ... 14 гледаме безсилно физиономията на Барба Ганьос и слушаме каруцарския МУ език, от тук тататък ще гледаме физиономията и на Корполентния. 2 в 1 - ЛИЦЕТО та България. Кошмар!

Вятърът на двора крушата клати Ние гледаме с бати е'гати

Явно има дата за сваляне и тя не е сега.

Щеше да е забавно, ако не бе на гърба на последните в Европа.

Къде са тръгнали шепа лумпени в НС, вкарани там от други лумпени, вотове да внасят ? Най- провалените цървули от БСП и Вгъзраждани....

ПП пък са супер. Киро вика: "Аз правителство с Бойко няма да правя. Аз съм от политиците, които изпълняват обещанията си." После го арестува. После прави коалиция с него :( Асенчо вика: "България не е бедна държава. България е крадена държава. В България се крадат по 10 млрд. на година. Ние ще спрем тези кражби и няма да теглим нов дълг" После тегли по 12 млрд нов дълг на година. :(

ОСТАВКА!

ГЕРБДПС + Славчовците + Копейките втори ден не ходят на работа и провалят кворума, за да рекетират. Играят циганско-руски номера.

Президентът да вади армията!

Не бяха ли вносители на вота?Значи саботират собствените си решения?

Ама защо бе, защо не регистрирате? И итн и възраждане и те с герб и дпс. Аре бе, регистрирайте се и гласувайте, нали искате вот. До сряда ще продължат да изнудват за дерогацията. Нали възраждане обичат русия? За това двама души, тиквата и прасето да оцелят, разиграват цялата държава.

Лустрация!

Кенеф Мартен ще им набие канчетата и ще влязат в правия път.

Блиц контрол. Блицкриг? Това не беше ли термин за стратегията за водене на война от нацистка Германия? А уж са против всичко от онези времена.

ммда държавността е взривена

И защо трети? Това значи цяла седмица парламентът да не работи, а депутатите да получават заплати срещу нищо. За какво ни е такова НС? Лятна ваканция. Ваканция около местни избори. Сега не правят нищо или ако направят, на другия ден са разбрали, че на са знаели какво. Както съвсем наскоро, виден, ояден депутат обяви пред национална медия, че ако бил отишъл на работа в комисията и не бил спал по време на гласуването, щял да гласува законопроекта по друг начин. Да се разтурят. 120 човека максимум. Две сесии по месец, може и три. И без пари. Който иска да е депутат, да работи "на ползу роду". Какво е това, неграмотни некадърници, като оня, дето го взеха от една пицария в Созопол, несменяеми депутати от 25 години насам. Преди десетина дни гледам по телевизията, новоизлюпен депутат от нашия град, до оня ден кръчмар и той станал визионер и виден стратег за развитието на държавата. И всички с претенции, ама на две магарета сламата не успяват да разделят.

ЗНАЧИ ТИЯ КРАДЦИ, ЗА ДА СТАРТИРАТ ИМ ТРЯБВА "КВОРУМ" ... .... ЗА ДА СВАЛЯТ КРЕМЪЛСКИЯТ МОЛЕЦ ИМ ТРЯБВАТ 121 .... . АМА ЗА ДА ВЛЯЗАТ "ЛЕГИТИМНО" В ТАЯ ЗАЛА , И ДА СЕ "ЗАКЪЛНАТ" ЧЕ УДАРНО ЩЕ КРАДАТ ....ИМ БИЛО ДОСТАТЪЧНО САМО 20% ОТ ОВЦЕТЕ ! . НЕЩО АРШИНА Е ДВОЕН, ДАЖЕ ТРОЕН ! . ЕЙ ЗА ТВА НЯМА ДА ВИ ГЛАСУВАМЕ НИКОГА !

трети път и да разпускаме парламента

Правителство, подкрепено от 17% от всички имащи право на глас е НЕЛЕГИТИМНО!

ТОВА ВАЖИ И ЗА МУЧНО (25%) И ВНУКА НА ДС (15%)! . ВАСАЛНАТА ГУБЕРНИЯ Е НЕЛЕГИТИМНА ...И САМА СИ ГО НАПРАВИ ТОВА, ЩОТО НЕ ПОИСКА ДА СКЪСА ЗАВИСИМОСТТА ОТ . БЛЯДАВЕТЕ ....Е ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ - НАРОДА СКЪСА ЗАВИСИМОСТТА ОТ МАФИЯГТА !

Като другите не излизат да гласуват е непълно легитимно

НЯМАШ "МАСА" ЗА ДА СИ "ЛЕГИТИМЕН" ! . А ЩО НЕ ГЛАСУВАТ ? . ЩОТО НЯМА ЗА КОГО ...34 ГОДИНИ ПОКАЗВАТ, ВИНАГИ ОТЗАД НАДНИЧАТ МОСКАЛИ ! . ЗАТОВНА НАРОДА ВЕЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С МАФИЯТА !

Украинското правителство няма да падне днес, може би ще се случи догодина. Въпросите са каква работа има Мадам Олеся с нашия Лукойл и Нефтохим та дава мнения и се снима с Шиши, присъства с на разни форуми касаещи България, рамо до рамо с Мишока, украинския слуга тагарев и посолството?

Слава Украйне ! да не сте посмяли да ни бутнете украинското правителство.

не били "путинозависими" ПП ами били мъни-мъни зависими и искали без пари да купят рафинерията. Да ама Прасчо и той искал да я купи без пари и затова станал яростен патриот и атлантик. Но човек като ги знае тия неща цирка става много скучен...

https://www.youtube.com/watch?v=L6YUhJ7P0

2023-11-17 08:27:15НА Мдаа (нерегистриран) Вчера Киро казА, че нема да изневери на Лукойл дори с цената да падне правителството. Делян беше при посланичката на Украйна, демек САЩ. Явно на САЩ им светна, че могат да ползват Пеевски, за да разкарат путинозавусимите ПП ДБ ------------ КАКВА Е СХЕМАТА НА ЧЕРВЕНАТА ДИНАСТИЯ : ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ ИЗЦЯЛО ЛЪСНА, ЧЕ ПОДМЯНАТА Е КРЕМЪЛСКА ПАРТИЙКА, . Т.Е. РУХНА СЛОВЕСНИЯТ "АТЛАНТИЗЪМ" (ТОЙ ВИНАГИ И БИЛ САМО СЛОВЕСЕН В КОЧИНАТА НО НЕ И ДЕЙСТВНАЩ !!) НА ПЕПЕЙЦИТЕ, . И ЗЕЙНА ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ВАСАЛНАТА ГУБЕРНИЯ, ОТ САРАИТЕ ПУСНАХА ДПС ДА ДЪРЖИ "ЗНАМЕТО" НА ВЕРБАЛНИЯТ . АТЛАНТИЗЪМ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ЛЪЖАТ ЕВРОПА И ВАШИНГТОН! . ТОВА Е КОЕТО НИ СЕ ПРЕДСТАВЯ В МОМЕНТА КАТО СЦЕНКА - ППОДМЯНАТА СА ПЪЛЕН АУТ КАТО ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗ . (КОЙТО ФАЛШИВ ОБРАЗ ГО НАДУШИХМЕ ОЩЕ В НАЧАЛОТО) И ЗАМЕНЕНИ ОТ ДПС !

Има ли по-мижитурско поведение от това да откажеш да подкрепиш кабинета, но да излезеш пт залата, така че вотът на недоверие да не мине? Междувременно да си чакаш "ротацоийката" и да се надяваш да яхнеш пак държавата шпрез задния вход. ПП/ДБ най-добре да обмислят предсрочни избори, за да отнемат инициативата на Буци. Оставят л иго да си прав икаквото иска - вотове, кворум и прочее, ще ги унищожи, както направи с куп други свои партньори преди тях.

Вчера Киро казА, че нема да изневери на Лукойл дори с цената да падне правителството. Делян беше при посланичката на Украйна, демек САЩ. Явно на САЩ им светна, че могат да ползват Пеевски, за да разкарат путинозавусимите ПП ДБ

ХУБАВО ГИ ВИЖТЕ ТИЯ ТЪРТЕИ И ХАРНТУТНИЦИ НА ГЪРБА НА ХОРАТА ... . НИКОЙ НЕ СТОИ ЗАД ТЯХ ОТ НАРОДА ! НИКОЙ! И ТЕ ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ! . НЯМА ДА СЪБОРЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КРЕМЪЛ, ЩОТО ЧАКАТ ДА ИЗЛЪЖАТ БРЮКСЕЛ ЗА ОЩЕ МИЛИАРДИ ... . ИНАЧЕ ОТДАВНА ДА СА СВАЛИЛИ МАСКАТА НА "16-ТАТА РЕ-СС-ПУБЛИКА!"

Демек, като кажеш "Ктремъл" и вече си интелектуалец? тези клоуни биха се профали на всек иза да си живуркат като махараджи в харем с безконтролна власт - така както си живеят от 3 0години. Моралът и държавата им са за продан отдавна. Всеки мющерия е добре дошъл.

Вчера гледах Кирил при цветанка. Е може ли заради една компания и рушветите от нея, ти да залагаш бъдещето на държавата? ПП дб са крайно зависими от Путин и са готови да жертват правителство заради това. Е това националноотговорно ли е? И не ми обяснявайте, ме цената щяла да се покачи. Тива е абсурдно!

Тъпата Корни и оня тапир Слави що не разберат че без правителство още повече сме в батака. Руски подлоги А варненския кавал копейкин няма какво да го коментираме. За лудницата

ПП пък са супер. Киро вика: "Аз правителство с Бойко няма да правя. Аз съм от политиците, които изпълняват обещанията си." После го арестува. После прави коалиция с него :( Асенчо вика: "България не е бедна държава. България е крадена държава. В България се крадат по 10 млрд. на година. Ние ще спрем тези кражби и няма да теглим нов дълг" После тегли по 12 млрд нов дълг на година. :(

След вчерашняи погром, мисля, че е ясно, че Денков просто няма място никъде...

Феновете и вас трябва да шиб.а,мръсна измет депутатска!