17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги качват на автобуси и да ги карат направо при Меркел.

Аз погромих, ти погроми, той погроми, ние погромихме, вие погромихте, те погромиха. Спрежение на глагола "погромявам" в минало време. Глаголът е измислен от неграмотните журналисти на дир. Те погромиха българския език.

я не занимавайте милиционерите на Рашков с глупости. Ще вземе накой от тях да получи стрес в съня си. Бе, това Харманли не беше ли квартал на Кабул?!

Такива трябва да са в отделни центрове, надалеч от населени места и при подобна проява, като се приберат, полицията отцепва, забранява се достъп на журналистите за един ден, и идва един такъв като Чочоолу да ги стегне малко. После ще сънуват дни наред разбойници и ще искат в къщи при талибаните. Дошли са тук за закрила, а се държат като маймуни! Реално какво искат тия хора, знаят ли?

Ще трошат я, нали милиционерите на пияндурника Чашков имат задача да търсят дамаджани и да се грижат за хатъра и преизбирането на Мунчо Кауня.

ЩО НЕ НАКАРАШ ТИЯ БЕЖАНЦИ ДА СИ ИЗКАРВАТ ОБЩЕЖИТИЕТО С РАБОТА? КАТО ИМАТ БЕЗПЛАТНО ЛЕГЛО И ХРАНА СЕ РАЗПАСВАТ И СЕ СЛУЧВАТ СЛУЧКИ;)

Къде е Чашков, спи ли?! Защо плащаме данъци?!

Като си будала- плащай!

в Германия, те и без това в западна Европа искат да отидат. Размирици ли, ела да видиш как всички слушат в DE, включително и швабите. Полицейска държава, гъмжи с полиция навсякъде, обаче човек се чувства сигурно и защитен.

Трябва ли да чакаме 20.30 ч за да се разходим спокойно?!

Оркоподобните в действие. Истински мЪнгали. Депортация трябва на такива. Не ни стигат местните черни, ами и този башибозук ще ни тормози. Няма отърване от това гадно племе и религията и наеиците им..,,

Да ги натоварят на един пробит шлеп и да ги карат за Сирия

Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. Мдааа, дирниците не са чували за прокси май....

Проблем на ДИР ще го оправят пишете им

Айде моля ви се това не може да е истина, всички кафяви са сирийци, всички са програмисти, печелят по 10 хил. и всички ще си купят по три апартамента в София ! Сега им се строят апартаментите и както казва главния архитект, налага се малко уплътняване на строителството- да има място за всички програмисти.

Малки ,но системни стъпки към голямата еврогейска ,североатлантическа,неолиберална и демократична цел,да заприличаме колкото може по-бързо на така наречените еврогейски демокрации.Във всичко това вземат активно участие,продажниците и и проводниците на глобализма като:БХК, "Америка ЗАД България","Затворено общество и редица други грантоприемни ,алчни ,предатели

Бунтът на инженерите

Мангалите не са бели хора, запомнете го това.

A, на времето по границата имаше едни надписи "Мини". Ама никой не минаваше, защото знаеше, че става въпрос за минно поле. Така беше и по гръцката и по турската граница. Парламента на ББ гласува за премахване на тези съоръжения преди няколко години, точно преди да започне наплива не тези животни !

Глупендер, мините бяха махнати още през 90-те... Тоя Борисов, още малко, ще го изкарате и че лично е свалил бай Тошо... В гъза ли ви бръкна бе?

Всека жаба да си знае гьола и да не скача в чужд.

Всеки ден менюто да им е, свинско със зеле.

Защо ги приемаме, а не ги депортираме обратно там, откъдето са дошли? Ние сме най бедния народ, не можем да се изхраним сами, а храним навлеци..

Това са смрадливи мигри които трябва директно да връщаме от там откъдето са дошли.

Те бежанци ли са? Ние откога граничим със Сирия? По какво се разграничават бежанци и пришълци? Според кое законодателство? Защо ли не не отидат за най- лесно в аврамовия дом, с който граничат - република Израел? Защо най- ционистическите организации най- много настояват Европа да приема всички, които искат да я посетят? Имат ли зелен сертификат тези хора?

Не ни стигат 1 000 000 циганина, сега и тези мюсюлмански маймуни.....

милорд....

Айде сега целия катун на автобуса и обратно в Сирия.

Тези в Сирия, а всички останали цигани обратно в Индия.

от кога циганите са индийци... нали се сещаш от де иде Хан Аспарух... или не ти изнася да се сетиш? :)

я ги ваксинирайте веднага и ще бъдат заблеяло ми агънце

Рашков да уволни журналистите и да каже колко човека е изял Борисов на пържоли и кебапчета...

Елате повече...

Нека бъдем толерантни. Сигурно са били стресирани хората и малко са прекалили с разгорещяването.

Като си толерантен, РАЗДАЙ си парите, колата и всичко останало на българите и отивай да просиш в Турция... Турски Шпионино !!!

Духай бе пачунгер

Тия Араби- ИЗМАМНИЦИ- сирийци, кюрди да бяга ОБРАТНО към Турция... Като утрепят арабин- измамник, предствящ се за бежанец, мигрант, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем взимат п пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария. Тук може да видиш ИСТИНСКИ бежанци- българи, бягали от Турция, Сърбия и Гърция към България, през 1913 г.- 1918 г.: https://glasove.com/categories/skandalyt/news/polovin-milion-bezhanci-idvat-v-bylgariya-sled-balkanskite-vojni

Ти пък...от на Дачков сайта пълен само с фейк нюз и прогноза за времето не трябва да гледаш Нямаш ли поне елементарен филтър какво да пускаш в тая чутура или какъвто боклук видиш - всичкото вътре, а ?

Благодарим ти мунчо , и за тези навлеци

Май Мунчо от Банкя подписва за това.

Името му е Тиквун Тулупа !

Бой, бой и пак бой. Сексът и сръбската музика - само за заслужили.