17-11-2017 20-11-2018

Коментари

та кой иска в кенефа на европата?

Чакайде де, как така щял да идва в България ! Нали сам Баце заяви, че никакви "бежанци" нЕма да приемаме. Следователно остава въпроса - заселват ли се у нас тарамбуки или да ?

Mars na vsitzki tzerni turzi I makaki ot Belgij samo flamse blok a sto se otnasj za tzernij toi e prav podobre da si murtav otkolko dazives vuv Tzalgarij hai Htler

И бежанец от Еритрея не желае да живее в България ... смятайте ... Не се чуете защо три милиона напуснаха България също ...

Малко посмали с цифрите, освен това вратите са отворени.

То не е по желание.и ние не те искаме.

Дано всички престъпници които минават нелегално да започнат да се самообиват , защото ние нямаме държава която да ги спре камо ли да ги връща. Тиквата трябва да си ходи.

"Бежанец се самоуби в Белгия, не искал да се връща България" Екстра...така трябва.

А Българите какво да правим.????Щом бежанеца се самуобил.??????????????

Решението си е негово. Да- не иска да идва в България, защото тук който не работи, НЯМА да яде и ще гладува. ВСЕКИ, който търси социално паразитиране на гърба на българското общество, трябва да знае това. Няма как да стане някой да си гледал живота, да е направил 10 деца, да не работи нищо, да бие чело в земята по 5 пъти на денонощие, а българската държава да му плаща точно за това във вид на социални помощи. Българският език е ТРУДЕН за научаване език и НЕ ВЯРВАМ всеки, който не е лингвист или няма полиглотски заложби, да може да го научи натюр за 1 година. А без владеене на български език, как този нискоквалифициран работник ще може да си намери работа в България, за да не тежи на нашата социална система, а....

Да ме върнат в България? Не-не-не! По-добре направо в Сомалия! Не случайно шурата на дижхадските съвет на Сомалия има решение, че гражданската война и мизерията не са повод Сомалия да се превръща в втора България или, Аллах да не дава, Украйна!

Сомалийци предпочитат смъртта пред България, все едно тук не живеят хора.И по-добре, само сомалийци ни липсваха. България не е била колонизатор, не е използвала техните блага и ресурси и сега те нямат работа в България.Няма нужда да ги връщат тук.Да ги връщат направо там, откъдето са дошли.

Що да ги връщат? Да си ги държат в Белгия. Нали те ги колонизираха?

the1_

Koлко лесно се решавал проблема с тези псевдо мигранти. Ами кажете на свички, че ще ги връщате в Бълагрия и готово! Яко! Дори тези човекоподобни осъзнават колко зле е положението е българия...

Още, още акбари да го последват!!!!!!!

поредната лъжа на Боко,че не връщат емигранти у нас лъсна,затова ОСТАВКА

Нали не ги връщат в България? Пак научаваме новините за деянията на нашето правителство от медийте в чужбина.

ние в БГ сме свикнали и имаме психическа подготовка да оцелеем, а завалията му е дошло нанагорно... поне е видял че има и по зле

Престъпник се самоубил, престъпник го застреляли защото бягал от полицията, престъпник го сгазила кола докато бягал от полицията. Защото това са престапници, а не мигранти. Мигрантите са хора, които официално минават през КПП на границата. Щом е минал нелегално той не е мигрант, а престъпник. Затова не ни заливайте стакива статии да ги съжаляваме, няма да стане.

пак ще пусна статията, защото я изтриха като коментар: " «Белым вход воспрещён»: во Франции распространяется расизм наоборот " Явно истината не трябва много да се разпространява. Емигрантите трябва да се вкарат в затвора и такива статии не трябва да ни разколебават.

Ако иска Европа да се отърве от бежанците да направят един голям плакат с образа на БорисоФ Тогава само при видът му от страх да не ги върнат в БГ защото в БГ е по трудно да се живее ще се самозапалят до един само и само да не доидат у нас

Не знам защо хората сте толкова гадни и как ви прави удоволствие да пишете тези неща? Да не би някога да сте помагали на някого, като сте давали от личните си пари и време, защото той е бежанец и има нужда от помощ? Не казвам, че всички бежанци са нуждаещи се, но казвам, че са хора, а вие явно не сте!

Руми не знам в кои клас си била когато магарето ти е изяло Буквара Но е време да прогледнеш Не виждаш ли че и чумавото не иска да дойде в БГ да живее под мъдрото ръководство на БорисоФ и Нинова

Като се изнасили един такъв и те убие, пак ли ще говориш същото?

Първо, това не е бежанец, а е емигрант. Има чувствителна разлика. И второ никой не го е канил у нас. В твоя дом така ли идват неканени, кой когато си иска. Я си дай адреса тогава, да ти дойдем на гости. Цялата емиграция е изкуствено дирижирана, за да се подмени етническия състав на европа, за да стане копие на САЩ. Европейски съединени щати, филиал на САЩ. А между другото, хайде първо вземи в дома си няколко емигранта да ги отглеждаш и след това пиши. На чужд гръб, когато друг опира гадостите, а си седиш на топло у дома е лесно, нали.

Каква по голяма реклама за ''проспериращата'' България на боко и сие...

Ама се чудите защо в България има толкова самоубиства:(((((

И КАКВО ИЗЛИЗА? УЖ НЕЩАСТНИ БЕЖАНЦИ ОТ ВОЙНИТЕ, КОИТО ТРЯБВА КРАКАТА ДА НИ ЦЕЛУВАТ,ЧЕ СМЕ ГИ ПРИБРАЛИ ДА ГИ ХРАНТУТИМ, СЕ ГЛЕЗЯТ?! ДА СИ ВЪРВЯТ ТОГАВА В КЪЩИ,НЕ СМЕ ГИ КАНИЛИ?!И НЯМАМЕ НИКАКВА,АМА НИКАКВА НУЖДА ОТ ТЯХ!!!

Това само доказва, че Боко приема тайно емиграни и лъже че не приема. Фактите са: - среднощни пристигащи чартърни самолети над София - честата липса на граничен контрол на летище София - ЕС наказва Орбан, а потупва по рамото Боко за едно и също - Все по-често има тъмнокожи и араби живеещи постоянно в София

Това е новина! Да се смееш ли, да ревеш ли, или да се гръмнеш!?! За бога братя - бягайте!

Бунак, тука щеше да си кара колата и да бие "гяурската сган", безнаказано...

Воленчо хайде поспри се че ептен за резил стана

Толкова скалъпена новина, че няма навсъде повече! Първо как и кой разбра, че точно в България искали да го върнат. Второ - той бил ли е въобще в нашата страна и ако да, за колко часа е прекосил страната ни, за да продължи към лелеяните от него държави, та чак се самоубива при мисълта да се върне? Нещо съвсем ни взимат за канарчета. Пък ако е истина - слава Богу, че такива не искат да споделят нашето ежедневие. Достатъчно грижи си имаме ние, за да търпим и хрантутим мързеливи и нахални навляци-примати.

Значи викаш, гостоприемния българин е нямал възможност да му покаже, колко е хубаво тука? Иначе, гостоприемния ти, първо вика "лъжат!", а след това добавя, че дори и да не лъжат е дори хубаво, че е станало така. И след това ония били примати и животни? Пич, няма да седна да си пия ракията с черните, защото нямаме нищо общо, но пък такива като тебе презирам, защото са имали всички възможности да станат хора, но са избрали да станат животни. И се гордеят с това. Нищо, ако се видим на барикадите, изобщо няма да ми е жал за тебе. За черничкия може да изпитам малко угризения, но и него ще го подредя до тебе без да ми развалите съня.

Когато човек бяга от война, не подбира къде ще му се окаже подслон. Но както се изрази един наглец в Германия, трябва да ни построите къщи и да ни издържате, нали затова дойдохме. А те горките ще са заети само с онождането си, най -тежкият труд, щото лесно ли се правят десет малки тарамбукчета, па после пей сърце цял живот и чака-рака като тукашните мързеливи и крадливи тарамбуки.

Бе те и българските пенсионери смятат, че трябва да гласуват за БСП, за да получават запданогермански пенсии и стандарт на живот... :)) Така, че глупаци има във всяка общност, но ти вярваш, че всички имигранти са наглеци, пък всички български пенсионери, са честни, добри и отрудени хора... Е, имам новина. Всеки човек си е сам за себе си. Иначе, ти защо не се пишеш ром и не направиш 10 чавета, за да ти е лесно? Нали е много хубаво? Почти съм сигурен, че само да смениш дрехите и цвета и отношението си го имаш, а акцента ще го докраш до една седмица. И не ми казвай, защото си честен, че едва ли някой ще ти повярва, че не си скрил малко доходи и не си поизлъгал тук там, за да се уредиш. :))

Вие правите ли нещо по-различно? Хленчите за пари от правителство, от община, от мама и тате. Те ви купуват Народните коли, те ви плащат за ебането. Само висите по кръчмите по цял ден в Северна България. И ебете селските курви. Нещо да не съм прав? Дори бежанците са с по-развити мозъци от вас!

Щом тарамбуките се самоубиват пред алтернативата да живеят в БГ положението е неспасяемо.

Интересно е, че уж отначало всички отиват там, накъдето са се запътили, а после връщат някои в страната, в която първо са го приели и тя няма избор. Значи там ги събират всички, може да решат кой да оставят, а не нужните /щото не е лекар или инженер/ да си го върнат я в Б-я, я в И-я или Г-я. Освен това той ако е искал да идва в Б-я, щеше да си остане тук, да не продължава нататък. Ако ще го оставят на място, което той не желае, че по-добре тогава да си е в Еритрея.

Това е поръчкова статия, целяща да очерни и обвини България, за се наложат санкции и да омекнем към политиката на либералите към бежанците.

Прав си, загинали емигранти много, но гласност се дава само за подходящите случаи.

Така ще бъде, като позволяваме на чужденци да ни командват...какви мъже сме

Ти специлано не си мъж. Ама ти си го знаеш, така че няма смисъл да ти го казвам. :)

И към гейовете!

Еми, прав е. Всички го знаем. Постъпил е достойно. Сега обаче се опасявам, че ще решат бежанската криза като почнат да пращат всички пришълци в България. Щом като разберат накъде ги пращат, никакви религиозни забрани за самоубийството няма да помогнат. Ще поискат да отидат по-скоро в ада на онзи свят, отколкото в ада на този - нашият "земен рай" България... То и нацията ни се самоубива вече колко години по същите съображения.

TransPenis ми е.

НАРОДЕН СЪД за Бойко Борисов!

достатъчно обвинения се събраха, време му е

САМО ДА ДОБАВЯ: КОЯ ГРУПА ГЛАСУВА МИНАЛАТА ГОДИНА В ЕП ОНАЗИ ПРОГРАМА ЗА "УЛЕСНЕНО ЗАСЕЛВАНЕ НА МИГРАНТИ В ЕВРОПА"?! ДАЛИ ПЪК НЕ БЕШЕ ТАЗИ НА БСП? ТОГАВА НЕ ТРЯБВА ЛИ И ТЯХ ДА ПОПЪРЖАШ?

От една страна добре,че не искат да идват в България,но от друга това говори,че ние сме много,много зле!!!! Дори бежанците от Африка,като чуят за България изпадат в потрес и се самоубиват,какво да говорим за населението,което пребивава на тази територия свикнало да живее робски от 1396 година насам...

Какво му има на населението? Щом му харесва да стои с недоразвити мозъци, да си продават путките и да надигат ракиите, значи на населението му е добре. Поне на 90% от него.

Какви простотии пишеш бе, простак! В 21 век все още има народи под ботуша на старите империи, като шотландци, баски, каталунци...и други като нашия. Дори след 500 гнет, стремежа за свобода е бил толкова силен и непримирим и затова сега сме Българи, а не рязани ма*гали. Не заради хора като теб, за които чашата винаги ще е наполовина празна. Слепи за нещата, които са важни и които ни правят народ.

2018-10-10 10:12:26 не ни интересува мнението на света (нерегистриран) Като те гледам, ти си единствено под ботуша на селския дебилизъм. За което никой не ти е виновен. Най-малко аз. Разбра ли, чаршаф?

Путин оня ден си каза за България самата истина!!!

Този е излязъл чувствителен. Жалко... Но пък един по-малко за нас.

Леле, ако тоя се самоубива само при произнасянето на името на татковината ни, какво ли трябва да направим ние дето сме тук?

.. тоя кво е очаквал, Меркел да го посрещне лично, да го заведе до новата му огромна къща, да му покаже работата му където ще му плащат 5000 евра да си клати краката...мъ даааа, разбити надежди.. като наште емигранти с големите очаквания, пък като идат там и ги нагъ зят яко с работа, нямат време да си дойдат до БГ да си видят близките.

Защо нищо не чуваме за тези инциденти. Когато преди години от рикошет на полицейски куршум загина мигрант у нас, то бяха делегации, то беше порицание международно, то чудо. Меркел кога ще излезе и каже на електората си - аз съм една стара оглупяла баба, сбърках, като ги поканих горещо. Сърбайте си попарата сега, у Германия и не занимавайте света със себе си. Възпитавайте, хранете, приобщавайте. Сами си го направихте.

Бежанец се самоуби в Белгия, не искал да се връща България E това е решение на въпроса с мигрантите на Запад. Само казват България и той се самоубива.

Направо 100% го мислех и аз. Да вземат нашите да помислят къде обаче ще ги пращат, ако ни ги върнат такива и не са се само....освободили в чужбината.

как отговорни другари ни уверяваха от телевизията ,че няма да приемаме мигранти обратно.Излиза ,че са ни лъгали!!!!!Както винаги!!!

ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ЛЪЖЕЦЪТ, ПОВТАРЯМ , НАГЛИЯТ ЛЪЖЕЦ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ (ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ !!!) ТВЪРДЕШЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ВРЪЩАНЕ НА МИГРАНТИ В БЪЛГАРИЯ !!! ТОЗИ НАГЪЛ ЧОВЕК УПРАВЛЯВА СКРИТО ПОКРИТО , В ПЪЛНО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!! ВАДИ СКРИТИ БЮДЖЕТИ ДА ПЛАЩА НА РАЗНИ ДЕБИЛНИ НПО, ПОЛИЦИЯ И КАКВОТО ДРУГО Е УДОБНО ЗА ДА ЗАПАЗИ ДВЛАСТТА СИ !!! ТОЗИ ЧОВЕК ОПРЕДЕЛЕНО БИ БИЛ В ЗАТВОРА АКО СЕ НАМИРАШЕ ДОРИ В НЯКОЯ ЛАТИНОАМЕРИКАНСКА СТРАНА !!!

Не можело да е от отличните условия там...та значи било щото не му се идвало в БГ... Отлично умозаключение, но важното е пак да сме в негативната новина.

На колко такива и по какъв закон, и как без да питате народа сте раздали"право на закрила"?! Закрила от какво? БГ народ изобщо не иска да закриля тези примати,които после ще убиват и изнасилват. КОЙ ЩЕ ЗАКРИЛЯ Бг НАРОД ОТ ПРОДАЖНИТЕ УЖ бГ ПОЛИТИЦИ?!

Видяхме вече какви са плодовете на толерантността към мигрантите - ако на вас германците ви харесват, на нас българите не ни харесват, сега си сърбайте попарата, която си надробихте. Ние не искаме да повтаряме вашата грешка, от която вече се вижда резултатът и със затворени очи. Както се видяха плодовете и от либералната ви политика - педераси, които се женят и осиновяват деца за да си ги е.ът - сърбайте си попарата, ние няма да повтаряме вашите грешки!

Е?! Ма нали Баце речИ на муте, че ни един няма да приеме обратно?! Или това беше за Германия... за Белгия не важи, щом човекът чак е посегнал на себе пред перспективата да го обгрижваме у нас?;) Не че страдам, само питам колко още сме се съгласили да приемем обратно и ... не можем все пак да разчитаме, че всичките ще са достатъчно потиснати.

Това единствения кяр на нашия модел "демокрация" - дори най-изпадналите чалми не искат да живеят при нас. Браво Боко, ти си от най-заслужилите за това...

Въобще не се трогнах... Ама грам... Да се връща в Еритрея направо... Няма работа ни в България, ни в Белгия... Подтиснат бил...

Положителното да сме кенеф, благодарение на мнозинството политици и граждани на България.

Преселил се е в един по-добър свят.

Напротив! Директно в ада - за самоубийство! Никакъв по-добър свят не ги чака такива!