Бездомник заспа под автобус, шофьорът го прегази, без да разбере

Аутопсия ще изясни причините за смъртта - дали тя е настъпила от студ или в резултат на минаването на автобуса през него

Обратно в новината

Коментари - Бездомник заспа под автобус, шофьорът го прегази, без да разбере | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Легнал е не защото е бездомен а защото е искал катализатора ама е заспал докато чака Юнал за инструмента

Жалко. За. Човека. Които е. Спал. Под. Автобуса. По. Не. Понеже. Е. Бйло. Топло. Мир. На. Прахума. Бог. Да. Пазй. Хората. В. България.

Хора може ли в новина като тази да коментираме бежанската криза и руската инвазия в Украйна?! Та относно новината: Винаги преди да потеглим с камион или автобус са ни учили след като го запалим докато вдига въздух да правим по една обиколка да видим светлинитв и да ритнем някоя гума ни съмнява. За течове оглеждаме след като преместим МПС-то... по-лесно е! Защо да се навираш отдолу като след като преместиш ще го видиш спокойно и осветено от фаровете. Никъде не пише в колко часа е потеглил автобуса. Ако е било в 4-5 сутринта и да е погледнал отдолу колегата в тая тъмница ще е видял нещо, което най вероятно е взел за всичко друго но не и за човек. Според мен стреса който е изживял колегата след като е разбрал какво се е случило е достатъчно наказание за него!

Това виц ли е или истина ?.Ако е истина говори много зле за обществото ни Ударили сме дъното на дехуманизацията.Животните проявяват повече хуманност от хората .

Водача - в затвора. Длъжен е преди път да провери техн. състояние на превозното средство вкл. гумите и дали има някакви течове отдолу и т.н.

От къде може да му хрумне на шофьора, че под автобуса спи човек. По принцип аз гледам за котки, докъде се докарахме да легнеш под автобус за по топло.

Евроатлантически ценности.Ония на запад поне имат кашони.

Горкият шофьор!

Да поспи под автобус?! Че на асфалта е още по студено, особено тази нощ. Явно е бил някой пияница.

за изродите в България, които направиха хората и животните бездомници.

Животните са бездомни по вшна на хората.

За една група хора животните са по-важни и предизвикват повече емоция от прегазен бездомник, който се е свил да умре под автобус... (Обикновено съвпада с групата на много ваксинирани, много либерални, много размахващи пръст заплашително, много подкрепящи един тв актьор, подскачащи по площади..но много внимаващи да не свършат нещо полезно или да вземат оръжие и да заминат на 3000км)

И сега какво излиза , че и двамата не са разбрали какво е станало ?! Бас държа , че не е от студа - Нали "уж" бяхме голямата Европейска държава - Може , но такива простотии не ставаха през "лошият" Социализъм , колкото и да се правим на " демократи" !

Ти ще кажеш, че не ставаха,бях свидетел на убийство в автобус,с нож, никъде това не се отрази тогава, защо ли?

Ако не пише някъде,как ще разбереш?През ония години не се публикуваха такива неща,че на партийния секретар му заминаваше кариерата.

И като се отразява всичко...а то не се отразява всичко а само най-удобните и кокошкарските неща...по-добре ли е!? Да се всява само страх и психоза в хората...!? Това ли му е великото!?

Какво значи не се отразява?! Който иска - чете криминалната сводка в районното? Да не мислите, че сега всичко се отразява?

Да,хората трябва да се оглеждат,преди тръгване на автобус,ако управляват автобус,защото може да е спаднала гума или да има теч от превозното средство.Жалко за бездомника.

Да подкрепям го преди тръгване трябва да се оглеждат гуми и превозното средство като цяло ,имам го като навик и само един път тръгнах без да огледам колата и на първия километър се оказа че задната лява гума е спукана

Колкото и да е жалко, в България се търсят работници навсякъде. Нооо много хора не искат да работят. Вкарваме работници от Турция, а тук говорим за беднотия. По скоро за мързел. Жалко е!

Работете Вие на минимална заплата с удръжки и живейте с 600 лв.Плщайте сметки и гледайте деца.

При социализма нямаше бездомници честито глупаци

Сигурен ли си? Ще си изплачете очите по тази утопия.

Безработни. Имаше работа за всички. А плодове и зеленчуци се прибираха и през октомври от войници и студенти. Имаше и за износ и за нас.

Нали ще ядем буболечки нема страшно

За претенциозните украинци има и баня, храна. За сирийците също, а те продават на пазара дрога. За циганите има пълни права да не работят и плащат консумативи. Тоя яено е бил българин - изоставен от роднините си.

...изоставен от роднините си ... и от родината си

И защо сравняваш украинците с циганите и сирийците,нещастен татарино? Ти си измет и ще свършиш под колелата на влак,не на автобус!

Дет съ вика това са гражданите за европейско развитие на България! Честито!

Маджовци и трактори да връщат пари за да нняма бедни хора

В някои държави има правило, според което шофьорът преди да се качи в МПС-то, е длъжен да погледне под него. И това е точно за такива случаи - да не би да има отдолу човек или животно. Ама в БГ нема такова правило.

Тия пък с минусите. Плюя на вас!

За там не знам, но в България имаше правило, шофьорът с автобуса да не минава през портала без оглед и подпис на упълномощено техническо лице.

Кучетата са по важни от хората в тази територия....жалко

бездомните кучета са в едно и също положение. Мръсен лъжец си. Кучетата ли ти откраднаха парите и жилищата бе, нещастен ......нямам думи за твар като тебе.

Ще влизаме в Шенген и Еврозоната с българи, които спят под автобусите и ровят боклуците

То като , че ли само в България хора ровят по кофите, спят по пейките , ъглите на мол-овете , в автомобили и под автомобили.

В свободна България никой не спеше посред зима под автобусите тролско говедо!

И това е България.

Абе, важното е "бежанците" да са добре - украински, "сирийски" ... кой от къде дойде. Също да няма "дискриминация" към циганите. А! И кучатата. Да им се спазват правата.

Чемодан, вокзал и тутуф тутуф към мада раша - там, на фронта, на Бахмут! Знаеш ли как ще ти се зарадва Путин!

Путин няма нужда от моята помощ. Виж Зеленски не би отказал твоята. Виждам, че знаеш как . чемодан...

По рождение ли си така, или после нещо ти се е случило.....

Заминавай за Фаш да те шибат негрите

Замириса на ватенки.

бездомните кучета ли, бе, нечовек?

Добре ще е и ти да свършиш под гумите на някой самосвал,мда !

Свекъра кара тир... абсолютно всеки път проверява масло, антифриз, всичките 18 гуми, ослушва се за течове на въздух... та дори понякога реглаж на слак аджъстерите.... В повечето случаи му се пресмивам.... аре кво толкос го преглеждаш тоя тир, губим време.... (около 15 мин..) Като цяло това те прави професионалист, да си прегледаш машината всеки път и да не застрашаваш живота на околните!

Рускини мир

Е, кажи сега, ти за нормален ли се мислиш? Ама, честно.

И как така шофьорът на автобуса е минал през някакъв субект не е спрял или погледнал в огледалото та да се натъкват жители на селото на тялото !?

Чукча не чете, чукча само пише. Бездомника е се наврял под автобуса. По всяка вероятност е умрял от студ, защото обикновено автобусните шофьори преди да тръгнат запалват двигателя и го оставят да поработи няколко минути, за да загрее. Ако пътищата в Цалапица са същите дупки като в по-голяма част от останалите села в България нищо чудно шофьора като е тръгвал да е помислил, че е минал през поредната бабуна или дупка. Та жалко за шофьора ако наистина е станало така.

Да не забравяме, че у нас е единственото ПТП с прегазен от валяк.. Напил се човека и си легнал под валяка.. Както и ПТП между влак и трамвай на ж.п прелез насред София, в Красна поляна....

Да не забравяме едно от чудесата на Кнежа: Каруца блъсна самолет!

Туй, с трамвая, не го вярвам - няма как влак да мине под жиците на трамвай.

Твоя си работа, че не помниш явно как се караха мотокарите от завода в Красна поляна до гара Сточна гавра в София. (Мотокарния завод вече го няма. Демокрацията го отнесе.)

грешка на водача, без съмнение! Не е огледал превозното средство преди потегляне! Ама.. така е.. всеки на разбирач се прави.. жалко за човека, който е намерил смъртта по такъв лош начин.

Аха, значи всеки водач оглежда какво има под МПС-то преди да тръгне?! Отстрани може да хвърлиш поглед, но всеки път да гледаш отдолу....

Да, точно! Трябва да се увериш, че няма течове и гумите са наред. Оглеждайки това, лесно може да се забележи дали има нещо/някой под МПС-то! Хайде прочети малко тоя правилник преди да пишеш глупости! Или и ти си с купена книжка?

Съществува страна на ЕС, в която, по закон, шофьорът преди тръгване е длъжен да се увери, че няма деца или животни под автомобила .

Не само всеки. Тук става въпрос за автобус. Там е още по-строго. За водачите, не за шафери с основно и една ферментирала мозъчна клетка.

Чувал съм, че автобуса се оглежда преди тръгване.

Пиене на Алкохол до ДЪНО ! Нормално за държава където Ракията е На почитат И да си пиян Е геройство !

Я, кажи в коя държава, алкохолът не е на почит?

По време на развития социализъм нямаше бездомници! ТБездочници - едно от постиженията на България за 20 години членство в ЕС и нато!

Имаше, но ги пращаха в Белене, където умираха от други неща. Това е причината да не си ги виждал по улиците.

Белене беше за политически затворници, информирайте се!

Щерев, в Северна Корея и сега няма. Между другото приемат с отворени обятия верни привърженици на бесния соц, що не се пробваш. Ако успееш, ще сме любопитни да разберем как живееш, как просперираш там и пр.

Прекарвал съм детството си в съседното село преди 45 години и често съм ходил в Цалапица. Щом и по селата има бездомници нещата наистина не са добре. Щом няма някой хамбар или плевня със сено дето ако ти се наложи да легнеш, а трябва да го правиш под автобус в СЕЛО .... светът вече за нищо не става, с всичките му измислени технологии ....... Хубаво,че съм на 60 и вероятно не ми остава много.

Някои неща са собствен избор. Като Ви слушам как на 60 сте се отказал/а от живота, кой да ви помогне...Вече сте умряла.

Да ти остават най-малко още 60 години ....

Причината е една. Винаги е била една и винаги ще бъде една единствена - генетичното IQ на животинско равнище.

Иначе генератори за укронацистите - има. А Българите - да мрат!

И за наглите макета също!

Това е въпрос на личен избор! Генераторите за частни дарения! А ти защо не направи нещо за този бездомен човек? Бог да го прости!

Атлантически ценности .

Абсолютен кретен с капаци на очите, явно падаш от луната и само се чудиш кой да обвиниш за собствената си мизерия. Бездомници има, имало е и ще има винаги и навсякъде. Никой на никой не е длъжен да го спасява от собствените му избори. Никъде "държавата не те оправя", защото парите за оправянето трябва да дойдат от някъде. Оправят те по единствения възможен начин, и явно ти харесва, щом очакваш още и още.

Бездомници няма в никое нормално общество. Навремето всеки е можел да си скове подслон от няколко дъски. А това, че много мислят като вас е проблем. Нормалното е всички да се грижим за по слабите от нас. Затова сме хора. В 21 век да има хора без вода, храна и подслон и 97%от богатството на планетата да е съсредоточено в 2-3%от хората е това е аномалия и тя или ще бъде прекратена или човечеството ще изчезне

Ей, Пич-а, разсмя ме. То бива бива сълзливост, ама ти изби рибата! Аха да повярвам, че си от помагащите и си дадох сметка, че ако беше, сега щеше да си в Турция, Сирия, Украйна или някъде, където имат нужда от твоята помощ. Но ти си тук и дрънкаш милозливости пред компа. Значи фалш. По отношение на бездомниците - ти колко си приютил у вас! Или чакаш на държавата?