Без високопоставени чуждестранни гости за Деня на победата

Прессекретарят на президента обясни защо не са били поканени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми то ..миналата година отиде само евреина, колкото да съобщи лично на путин, че израелската авиация унищожи базите на иран в сирия! путин не иска отново да преживее подобно нещо!

Не ги канят за да избягнат резила когато много от тях няма да дойдат!

Мощно Торнадо ударило румънците близо до Силистра.

САЩ и Великобритания побеждават Германия и Япония, докато Сталин дава огромни жертви избивайки гламавите руснаци. Стигнал е до 20млн избити вати и ако са го били оставили още малко е щял да ги изчисти до крак, но уви....

Бъдещето 2945 г. изминали са 1000 години от ВСВ, астронавти от западния свят покориха Алфа Кентавър и нови планети подобни на земята, учени измислиха лекарство за дълголетие. В Рассия се чуваше песента на Лев Лещенко и честваха День Победы с новия танк. Младите войници се биеха с картонения Райхстаг и въображаеми вятърни мелници.

Никой не се интересува от някаква си руска победа станала преди почти век. Нещастниците от Масква нямат какво друго да извадят за да залъжат нещастния си народ.

По-добре догодина 'малкия зелен човек' да си организира парад на място с присъствието на Ленин, Сталин, Берия, Мао, Чаушеску, Ким-Ир-Сен Саддам, Кадафи. Ще са му добра компания.

А Педирас!

Чамадан, вакзал ...

Добре поне че ние вече не празнуваме 9-ти септември44 г, когато ни окупираха за втори път.

някой се изказа че германия хранела европа и БГ щото много българи работели там и издържали семействата си в БГ. Изглежда че не са разбрали че милиардите които всички членки на ЕС внасяме отиват за германската икономика и оттам работните места и оттам мозъците и младите ни хора отиват там да работят.Ако има нещо в германия то е благодарение на милиардите които ние банановите републики изливаме там. Ако и в русия наливаха такива милиарди там щяхме да ходим да работим.

Интересно , Ганчо с панелката и Москвича , израстнал с режим на тока и на опашка за тоалетна хартия и в борба за капачки за буркани, се има инвеститор и главен актьор в успеха на немската икономика. Вероятно мнението му се дължи на висока социална компетентност ,придобита чрез разкази за Белчо , Сивушка , овчарчета , песни на каруци , конски очи, Шибил и Индже , страшни хайдути и песни за янкеседжии. Цяла вселена чалгии.

Е те бяха на 70-годишния юбилей-предостатъчно, начело с Рокфелер и Родшилд, няма всяка година да ходят....

кой им пробута чичкото с каскета дето ги направи улави ? Що да не ходят след толкова крадене.

Плевнелиев беше Президент на бъдещето, а Радев - на миналото

Щом това ти е критерия за държавник- да те ева в тъпия джендър !

не си ти когато си тъпа... и гръмната отвсякъде

След години, населението шии русофобско, а гробищата - русофилски!

Гаргата без перушина

Руснаците си уважават Празника,а че били "изолирани" от соросова Европа едва ли ги вълнува. Демократите на сорос си назначиха управници в европа и 28 държави са сега с примка на шията и ако не плюят по русия примката се затяга.Но това са надупените управници които искат да си запазят местенцата. Народа мисли друго и никой не може да го уплаши.

Мдааа, затова чак Хрушчов го въвежда тоя "празник". Чичко ти Сталин го е имал за поражение! И за това"великия" Жуков приема "парада"!

Способи говориш за минусите! Ако бяхте чели щяхте да знаете, че е точно така;) ама чукча не читател май:)

Времето ши опрай всичко... Всяко следващо поколения ши има все по малко от тая вирус в главата...докато се изчисти напълно

за твоя вирус май няма лек.

Не помня Путин поканиха ли го във Франция подслучай откриването на 2-рия фронт срещу Хитлер ?

за другите години не знам.

много харесвам когато си траят и слагат минус на факти. висша форма на запенване.

никога не е имало 2-ри фронт срещу хитлер, а е фронт за спиране на Червената Армия да не завладее Западна Европа. Никога не са имали намерение да спират Хитлер, четете история а не манипулираните статии на разни платени медии, там история няма.

ти поне да беше написал едно признание на Сталин, ама и ти си като еднокнижния загубеняк. Ако не бяха американците да се бият с Япония, да снабдяват с оръжия, храни, танкове, самолети и после 2-рия фронт немските ракети Фау щяха да си летят, а и края на войната не се знае кога щеше да дойде.

цяла окупирана европа храни хитлер. А за сащ войната беше добре дошла - излязоха по-богати за разлика от разрушена Европа, всичко което произвеждаха им се плащаше или се купуваше от тях срещу безобразни заеми, това им беше "съдействието", да не говорим че корабите с храна някак си все "случайно" бяха потопявани от немците и не стигаха до СССР.За Йпония - възпираха ги от споразумение със сталин и най вече да не им пречи по островите да държат бази, не са ги махали от китай където спираха Мао да дойде с дългите години гражданска война и прочие...Колко сте кухи та дрънкате , не е само до четене, мислете, мислете , мислете,

биеха се с Япония за островите - да си сложат бази, за да контролират от там Китай, където се води битка да дойдат комунистите на мао,хич не ги е грижа за да "помагат" на сталин, И днес в сащ по история учат колко трудно е трябвало да взимат тези острови от "лошите" японци, буквално с десант за всеки един, как те не отстъпват и се бият до последно вместо послушно да подпишат споразумение. Да не забравим че когато им пречат на интересите директно им пуснаха атомни бомби и то над мирно население, как унищожиха София, столицата ни, и над 3000 жертви нарочно мирно население, пак за да станем послушни и подпишем каквото искат. Къде сте изобщо с историята бе....Абе тя не е в учебниците и медиите бе,

кога ще си направите ден на прайда, че да се кротнете?

Правят си го всяка година. Тази- пак ще има, ама чакат да се стопли времето.

чакаме опорни точки от главния педал- путкин

Следващата 2020 година е 75 години от края на II -та Световна война , така че който желае да заповяда на Празника в Москва ! Путин е канен Официално от Евреите в Тел авив на откриване паметник от Блокадата на Ленинград ! Русия е самостоятелна Държава и никой не може да решава заради нея , а критиките срещу нея от разни Отпадъчни елементи със съмнително Гражданство не може да Развали Традиционните Добри отношения с Русия и още един път , никой не може да ни ги развали !!!

за Израел ли говориш, за Ленинград ли, за Долно уйно ли че нещо не ти се разбира кой какво къде и кога нещо да развали ?

дал ти е сламка - паметник на Блокадата в Ленинград.

Погледнете статистиката Жертви на комунизма и жертви на фашизма...

Е, просто изтрепаха нацистите навреме.

Германия ако беше спечелила - Светът щеже да е по-хубав Целия свят скочи с/у Германия...накрая Русия победила

Кой е този "цял свят", бе тъпак? Италия, Япония, Австрия, Румъния, България, Унгария, на чия страна са били? За кого са работили френската, чешката, полската икономики?

stankow

На 22 юни 1941-ва Русия не беше нападната само от Германия. Беше нападната от коалиция на все славни европейски държави: Германия, Финландия, Италия, Унгария, Румъния, Словакия. Цели 6 държави, едновременно, в неделно лятно утро. И сега нещо се подбутват и сговарят, но не им държи, помнят. Та за тях е парадът - да им напомня !

Ама ти наистина си гарга. Нарочно ли го писа това, или си тъп по рождение?

Возите са на фашистки коли и плюйте фашизма, Германия ва рани... Храни кучи да та лай сте

Кого имаш предвид, че Германия храни?

ГАРГАТА

Колко българи работят там...от де издържат семейство

От хубаво ли са отишли там, Гарга?

ГАРГАТА

Защо не отидоха в Русия Рубли - стерлинги банките обменят

Гарга, май наистина ти плащат за да отклоняваш от темата. Имам доста познати, които работят и учат там. Какъв е проблема?

ГАРГАТА

По пътищата руска кола не виждам, но тука разбра, че още сте на Лади Чудна работа

Какви са тези ЗИЛ-ове на снимката? Няма ли да изкарат имитацията на Ролсройс Фантом?

манивела, забравили са я в бързината.

Изолация брасчет!Изолация !

Пак ли са те бутнали в изолатора? А, ти казваха хората да не буйстваш ...

Дори няма да забележат честването на този странен парад. Повод за някакъв коментар може да възникне единствено, ако единствената бройка от проваления проект армата отново блокира насред червения площад.

Дали? Нека доставчиците да кажат, какъв ще е трафика към руските онлайн платформи по време на парада. Кво ще кажеш?

Че само крайно отегчен пенсионер може да гледа не друго, а точно парада на червения площад

Друго си е да гледаш чалгаджийките, нали?

И още нещо "Армата" е платформа, върху която има и САУ и друга техника. Поне това научи.

А един от многото скъпоструващи и провалени проекти на фейк бойна техника, за които първоначално ни проглушиха ушите, а после деликатно пратиха в трета глуха за претопяване

Чети, чукча, чети.

„Армата“ е перспективна унифицирана тежка гъсенична платформа, разработена от „Уралвагонзавод“, Нижни Тагил, от 2009 – 2010 г.

Та да си дойме на словото... КЪДЕ ВИ СА ХУБАВИТЕ МОСКВИЧИ? Що взехте 20 годишни баварки

Да си дойдем на думата, Гарга, а тя не е за москвичите. Колко ти плащат да тролстваш?

ГАРГАТА

Не разбрах...що изхвърлихте новите Москвичи и взехте 20 годишни фашистки коли

Аз не ползвам БМВ. Ползвам други автомобили, включително и Лада- Нива. Но темата не е автомобилите на Русия, Гарга, а друга. Та, колко ти плащат за да тролиш?

Те и без това там отиват предимно други диктатори освен руския. Разни такива като Мадуро, Башар Асад, Ким Чен Ун и Ердоган. И празнуват победата... А загубилите като Германия и Япония просперират и им се присмиват тайничко.

На тезциш паради е била и Меркел, Си, индийците, да не говорим за европейските лидери.

Високопоставени чуждестранни гости ? Голям дерт му е на тоя , че няма да има руски помияри !

Русия в момента е абсолютен световен аутсайдер и унижението от самотата на парада на 9 май го доказва

Така си мислите ти и още двама-трима соросоидни трола. Всъщност, вие не мислите, щото няма с какво!

Ние, Българите, сме на страната на Русия и ще празнуваме с Русия

Ако си на страната на Русия, която безпричинно напада България и през първата и през втора световни войни значи НЕ СИ БЪЛГАРИН, а някаква руско-българско-казахстанска мешавица.

Безпричинно? Сериозно? На чия страна сме били по време на тези войни?

stankow

Бранник, в грешка си. Прев Втората война В нашите пристанища са се базирали немски кораби, които са атакували съветските подводници в Черно море. Което е било грубо нарушение на нашия "неутралитет". Съветското правителство на 2 пъти изпраща ноти до българското правителство. 3 подводници са им потопили германците, от кораби, базирани във Варна. Български хидросамолети са ги проследили. Такова нещо не се прощава, повод за война е ! Предоставяли сме на германците суровини, храни. Освен това сме били във война със съюзниците на СССР - САЩ и Англия. Руснаците са имали ангажимент от Техеран, така че всичко си е било по международното право и е имало причина.

Русия започна да изостава във въоръжаването Темповете на другите водещи държава и са непосилни

Какво означава "изостава"? Новинарско загрлавие, за да привлече вниманието на такива, като теб? Нещо, за достатъчност, чувал ли си?

Русия е 10 години пред САЩ. Тръмп се паникьоса и моли за разоръжаване

ГАРГАТА

И за Москвича така пишеха...накрая кът ви дадоха Свободата ги изхвърлихте в Надин

И на това ли не вярваш, Гарга?

Руснаците пречупиха гръбнака и изтръгнаха гръцмуля на хитлеризма през ВСВ. Сега някакви дребни хитлеристчета се мотаят в Украйна

Не може да се отрече, че украинците са били верен съюзник на Хитлер. И най-жестоките надзиратели в концлагерите. Да не говорим за избитите евреи и други националности в Украйна.

ГАРГАТА

Фашизъм - комунизъм, прайш ли разлика?

Голяма, Гарга, много голяма. Ама ти, понеже си зает с това, да си пазиш сиренцето от лисицата, няма как да направиш.

то и да канят... кой ще иде...

Сам не знаеш. По-долу има един съвет- да прегледате записите от последните години.

И СЕГА са различни моменти и различна ситуация... разбира се осера го направиха българохазарите по известни като руснаци...

Каква е разликата между сега и миналата година? А с 2017, 2016г.?

Не е кръгла годишнина че да ходят на 9 май в Русия , разни авантаджии от Европа и Азия ! Нормално тъкмо ще останат пари за още един празник на Москва ! Не се тъжете Соросоиди и Помияри !

След "Бите- данке", над Сибир ще се чува "Плийз-тенкю"

И какво точно победиха ? Добре че бяха САЩ и Великобритания да смажат фашистите в целия свят. Русите воюваха само за собствената си територия и някоя и друга европейска държава къде имат интерес...

Интересно, целия свят Франция, Белгия и Либия ли е бил тогава? А, да- и Италия.

Европа, Азия, Австралия, Япония, Африка, тихия и Атлантическия океан. Това е цял свят. Плюс държавите които спомена.

Къде, по-точно в Африка и Азия? Както и за Япония? Всъщност, в Австралия не са се водили военни действия. За океаните не говорим, че там, чичко Дьониц си е потапял американските корита, както си иска.

tonk11

Е точно па UK намери да напишеш?

Може би по българските телевизии и радиа ще пуснат любими съветски песни от военното време. Ако не - ще теглим от интернет

Нещастниците изчакаха Германия да капитулира пред Щатите и Великобритания на 08 Май 1945 и на другия ден празнуваха победа. Чия победа? На гладните, пияни, руски мародери, влачещите се след отстъпващата немска армия. Оставиха Варшава да изгори. Обявиха война на миролюбива България и окрадоха златото ѝ и часовниците от ръцете на хората. Мръсна гадна паплач, която обича да бъде избивана с милиони от откачените си лидери, като Ленин и Сталин.

Това, което пишеш, май се отнася за Украйна

Хахахахахахах, а бе, историка, да беше учил и малко география. САЩ и Великобритания са били в западна европа. Заклещени в Ардените. А немците така са бягали от източната част на континета, че си прав за това, че руснаците трудно са ги стигали. И да, ще оставят Варшава, защото стратегическите им цели са били различни.

Капитулацията на Германия слага край на Втората световна война в Европа. Първата версия на текста е подписана на церемония в Реймс в ранните часове на 7 май 1945 г. На Запад 8 май е известен като Ден на победата в Европа. Окончателният текст е подписан в Карлсхорст, Берлин, в нощта на 8 май 1945 г. Тия неща в руското училище са табу, нали подлого!?!

Ти не си българан историк , а Изрод историк който Лъже от злоба и Тъпотия ! Колкото за българан сигурно от Каракачанката си купи паспорт ! Да отричаш факт че СССР с много жертви победи Германия и половин Европа която работеше за Хитлер е кощунство и трябва да те Проклеят , всички с жертви в тази кървава война !

Абе исторук главундерски, Войната започна през 1939 г. До есента на 1944 г твоите американци, англичани и другите страхливци не участваха във войната (не откриха втори фронт, въпреки че Русия ги помоли 100 пъти) Есента на 1944 г, като видяха, че Русия беше вече в Германия и сама щеше да унищожи Хитлер, се сепнаха. Сепнаха се по единствената причина, че щяха да отпаднат от следвоенната баница , направиха се на герои и в последната минута на войната откриха втори фронт. Страхливи и нагли !!!

На 1 септември 1939 г. официално се дава старт на световната война. В ранната утрин, към в 4 часа и 45 минути, първоначално Луфтвафе нанася удари по летищата, комуникационните възли, унищожава по-голямата част от полските военновъздушни сили и разрушава полската железопътна система. Инвазията дава повод на Великобритания и Франция да обявят война два дни по-късно в съгласие с договора с Полша. Вторият фронт е открит с десанта в Нормандия. Началото му е дадено на 6 юни 1944 година. Част е от операция Овърлорд, която открива втори фронт срещу Нацистка Германия в цяла Европа. В десантната операция участват около 7000 кораба и десантни съда и близо 11 000 самолета. Най-голямата морска десантна операция по време на Втората световна война е осъществена успешно благодарение на огромното превъзходство по море и въздух, осигурено с ресурсите на САЩ.

stankow

Ами това е 1% от историята на ВСВ. Много удобен процент. Но измъкването на фактите от общата история си е чиста проба манипулация. Недостойна ! Германците загубиха не в Нормандия. Загубиха при Москва, Сталинград и Курск. Те самите си го признават.

Руснаците извоюваха Велика Победа през ВСВ. Спасиха света от кафявата чума. За това днес съществува ЕС и има мир в Европа

Чуваш ли се кви простотии говориш? Така ще е, като не сечете и не се учи история! Промити мозъци! И добре, че оня тъпунгер пръв нападна, че иначе цяла Европа щеше да е сталинистка!

Какъв свят са спасили бе пич? Заради мизрното военно оборудване дадоха чудовищни човешки жертви и то на собствена територия. САЩ и Великобритания са воювали на европейския континент, в Япония, в океаните, в Африка и Азия. Това е свят, а не 2-3 държави.

Да почнем с местата, където са воювали- във Франция и основно в бардаците на Париж, малко в Белгия, малко в Либия, Италия и два -три японски острова. Филипините. Толкова. Да целуват на Сталин оная работа, че ги е спасил от чувала в Ардените.

В грешка си! Сесесеретоса си били абсолютното подготвени за война! Въпроса е,че са смятали да нападнат! Имали са повече танкове и вкл тежък танк. Имали са всичко,момента в който немците нападат комунягитегубят доста, почти цялата техника пада в немски ръце или просто неизползваема, негодна и унищожена. Сталин запазва едва 10-15% от военните заводи! Четете бе! Ватенките едно са правили 10 години - подготовка за война!

Бозаджията, не вярвай на Виктор Суворов. След Финската война, в съветската армия е имало голяма чистка. Нямало е командване. каква война ще водят? Ей, хич ви няма това, соросоидите. Гледей си бозата да не вкисне и не се меси там, където не ти е мястото.

1946година. Сибир. Тишина. Единствено се чува: Бите шон, Данке шон. Немски военнопленници си подават камъни! Хахахахахах

Това продължи до 1955 год. Немците здраво се потрудиха в руските лагери

Ами да са си стояли у тях. Който чупи- купи! ;-)

Ако 89-та имаше една хубава лустрация, нямаше да я има русофилията... Унизителна дума за свободен народ. Но какво да правиш... Пропаганда, пропаганда и пак от същата.

И как ще изчезне, при положение, че българите винаги са обичали Русия?

Бъргарина обича колата си... Обича и Русия, щото му го вкарва от 1944 постоянно...

СССР, искаш да кажеш. Управляван от грузинци и украинци. Добре, че руснака Горбачов се реши да прави нещо.

Българите са на страната на Русия

С огромно удоволствие ще слушам за пореден път "Вставай, страна огромная"

Обяснението на този глупав въпрос е дадено много точно, ама едва ли ще бъде разбрано щом имат толкова акъл да го зададът.. Та кой нормален незнае че само на юбиолейни години се прави нещо по тържествено независимо за какво се отнася юбилея..

Карай! Радост за соросоиднята!

И на "юбилея" няма да дойде никой. Може да се обзаложим. Е, може би оня зализания от С.Корея, но повече никой. Дружбата с престъпници е нездравословна.

Горките руснаци... Друг повод за гордост нямат. Лошото е, че сеят зараза и на Балканите... Жени които приличат на мелез между проститутка и ц*ганка, мощни коли шофирани от безработни, олигархия, анцузи, невежество и носталгия по миналото. Слава...

Добър образ на украинката си пресъздал.

Русия чества много дни на победи ... Кога е денят на победата в България ?

Идва денят, когато изтрезнеете и се отървете от мен, вашият господар.

Когато комунистът от Банкя с цялата си ОПГ влезе в Софийския Централен доживот. Или пък ако Еднокнижникът гушне букета.

Загубите на руските войски спрямо германските са едно към десет. Това май не е голяма гордост за празнуване. Един убит немски войник срещу десет убити руски, без да се броят цивилните жертви и разрушенията в икономиката. Правете сметка какъв е геният на Сталин и изобщо гений ли е...

Загубите се измерват заедно с избитите цивилни. И да, руснаците са победители и имат право да го отбелязват. А вие, тъпите тролове, злобейте, нищо няма да промените. Българинът обича Русия. За щастие, огромното мнозинство не е купено, като вас.

Българинът обича Русия, но никога не ходи там кандидатства със зелена карта за Америка Едва ли е необходимо да те питам защо

И защо да ги обича ? Да повторната окупация ли през 44 г. ?

Далин не ходи в Русия? Винаги, с истинско удоволствие посещавам тази братска нам страна. Лек визов режим, има къде да се ходи и какво да се прави. Новитети господали не дават и дума да се каже за облекчаване на визовия режим.

Така е било в началото на войната. След това нещата се обръщат едно към 10 за Русия.

stankow

Туй джендър матема не знае, ама да го напиша за трезвомислещите хора: Втора световна война, източен фронт - Вермахт - 3 604 800 загинали, починали от рани, безследно изчезнали. Пленени 3 576 300, починали в плен 442 хиляди Съветска армия - 6,329 млн. убити или починали от рани, 555 хиляди починали от болести, загинали в произшествия. 4,559 млн. попаднали в плен, от тях загинали в плен 1,784 млн. Отбраняващите се губят повече. Повечето време руснаците са били в отбрана. Когато са минали в настъпление загубите на немците силно нарастват, но пък агонията им е била кратка. Ако се бяха съпротивлявали, както руснаците, щяха да дадат повече жертви. Но дори да се съпротивляват и да дадат жертви, и това не им позволиха руснаците, насметоха ги !

Заедно с канадеца и щерев ще организираме гей-парад! Като противопоставяне на тези мъжки момчета, които ще бъдат на Червения площад в Москва! Призовавам колегите да се включат.

Слава на Червената армия, разбила муцуната на кафявата чума! Слава!

Слава и на пакта Молотов-Рибентроп. Слава и на Полша.

На Полша, защо?

Щото изпревари немците и първа "освободи" Чехословакия.

Мадуро няма ли да дойде- путката съвсем се изолира самодостатъчен си е - жена му му би шута

А какво е 9 май за онези 20 милиона ЗАГИНАЛИ руски хора които с 200 грама водка и пистолет опрян в гърба от политкомисарите са били заставяни да тръгнат в атака.И за тях ли това е "победа"..В една война НЯМА ПОБЕДИТЕЛИ.Поне за "обикновените" хора.има само победени."Необикновените" говорат на "обикновените" за неква "победа". За "необикновените" това е запазването на господството им над "обикновените". Така "обикновените" в русия са запазили възможноста на "необикновените" да ги убиват."Необикновените" в русия, са избили 56 МИЛИОНА руски хора.Докато хитлер-събирателно казано-е далеч назад по този показател.Доооста далеч..."Обикновените" с живота си запазват власта на "нобикновените" над самите себе си.Това е "победата" на 9 май.

Ми радват се, че забиха червеното знаме върху Райхстага, бе! И, че набиха тези, които са избивали мирни хорица- жени, деца , старци.

Сега,не съм много сигурен,ама нещо ми се върти в главата че съдбата на теа "забивачите" не е била много "съблазнителна" след това.Така ли е или паметта ме подвежда?Питам сериозно. А със сигурност тази война ДОНЕСЕ ВАРВАРСТВОТО НА БЕЗУМИЕТО НАРЕЧЕНО "комунизъм","най-справедлив строй",където хората са "свободни"-хихи, на цяла изт европа и укрепи това варварство в русия.Така че това е била победата на картела ротшилдови-ОРГАНИЗАТОР,РЪКОВОДИТЕЛ и ВДЪХНОВИТЕЛ НА ТАЗИ ВОЙНА.Аз така и не мога да разбера защо на картела е било,необходимо да сбие ДВЕТЕ СВОИ ПРОТЕЖЕТА-РУСИЯ И ХИТЛЕР.Чрез австрийския идиот те държат западна европа.Чре джугашвилев и къмпани изтока.Защо им е била нужна тази война на ротшилдовите.

А къде бяха Рузвелт и Чърчил? За България, що се мълчи за участието на американците и великобританците в Съюзната комисия, през която е минавало всичко?

Селяндурче мило, картела не живее в русия.Там е гадно и студено.Той само я използва за мръсната си работа.Маша бе,знаеш ли кво е маша?Това с което вадиш кестените, да не си изгориш пръстите.Нема те да си горат ръцете.Просто през 1917г те са видели че това е техния шанс-в русия няма държава,няма власт,няма народ и такааа.Купуват си една територия и след това с нея и нейното население троват живота на нормалните хора. За тва са руснаците-да бъдат мачкани убивани...квото се сетиш а картелниците да си властват.СЕга разбрали.И по-добре не повдигай въпроса за свинята чЕрчиль,щото рано или късно ше се разбере за неговата роля.Просто сега е 21 век.И нещата дето са крити от "обикновените" хора,все ше се намери неко йУМНИК като мен ииии ше излезат наяве.Вдена ли руссссскийййй

Заради тази дата са дали живота си. Да, те със сигурност не знаят, но поколенията им се гордеят с тях. Твоето, с какво ще се гордее?

О не,не по този начин,както казва пешо василев...Момче,теа фасони вървеха ама преди дооооста години.Ако не си разбрал,днес е 21 век.Теа басни върват в русия-за сега-но пак по стария и изпитан начин-с пищова в гърба.То и за това украйна не требва да бъде оставена на спокойствие.Щото ако това стане,ако не днес или утре то сигурация в други ден когато иванушка погледне през оградата и види кво е да си СВОБОДЕН ЧОВЕК А НЕ ОКОВАНО ЖИВОТНО КВОТО Е ТОЙ ВЕЧЕ 100г,НА СЪЩИЯ ИВАН ТОВА МОЖЕ И ДА НЕ МУ ХАРЕСА....Сигурно нема да му хареса и ротшилдчетата ше загубат тва за дето са платили през 1917г.

stankow

Абе откъде ги изравяте тези опорки, това са 40 годишни лакърдии !? Бяха много вървежни през перестройката, през 1984-та. Ама то мина половин век кажи оттогава, интеренет има. Нищо ново ли не измислихте !? :D :D

Тази дата винаги се е ползвала за пропаганда за вътрешна консумация. Сега обаче, от тази година пролича и ужасяващата световна изолация на Русия. Дори Додон няма да дойде, никой,съвсем никой. Много трудно тази ситуация може да бъде представена като победа. Руснаците нямат полезен ход

Аууу, каква изолация? А бе, вярно, че не сте особено умни, ама я ми кажи, света от 30-тина държави ли е?

след като белухата беше обявена за руски шпионин, някои от поканените като нищо ще решат, че поканата за парад е равносилна на обявяване на война.

Вярно. Сега ще почнат да се хвърлят от високите сгради с викове "Белугата идва!"