Без тротинетки и велосипеди по Червения площад в Москва

Руските власти предлагат ограничения за подобряване на сигурността край Кремъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И къде е проблема?

Измислена пропагандна статия . Всеки който си има поне малко ХАБЕР от Русия , отлично знае , че Красная Площадь е ПАВИРАН ! Да , този паваж сам по себе си е достатъчен , за да НЕ се карат там кънки , тротинетки и други такива малоколесни нещица ! Съвсем друг е въпроса , че наскоро станалите популярни ел.тротинетки - действително се превърнаха В НАПАСТ както за пешеходците , така и за водачите на МПС. Та се наложи ГостДумата да приеме специален ЗАКОН на тях , а именно - Ел.тротинетките в Русия вече се считат за МОТОРНИ превозни средства тип мотопед , и за тях се изисква шофьорска книжка ! Което пък от своя страна означава , че те вече НЕ МОГАТ да се карат по пешеходни патеки , паркове , площади и т.н.

Така е, НО тези „дребни подробности“ обезсмислят новината, а това вече е неполиткоректно!

В Пловдив на площад централен също са забранени колелета, тротитентките и разните там скутери. Даже табели има сложени, но никой не го спазва. От време на време стои там общинска полиция и ги смъмря, но не съм видял някой да се е спрял.

Освен това, мъжете трябва да са подстригани тип МНО и гладко избръснати, а жените с прибрани коси. Не се раазрешават също къси поли и западна музика.

а у нас кога ще ги забранят тези пречещи на движението тъпанари

Болни шизофренични псевдокомунисти са ФСБ и ГРУ управляващи в Кремъл.

Тъй , тъй по красний плащад само танкове могат да щъкат , ако запалят !

Глупако, това е най- подготвената армия в Света Това и Тиквата Борко го знае Следват китайците и т. Н

Това не го пише в опорките му