Без данни за престъпление по случая "500k"

8 обвиняеми, 19 измамени, щети за 4 млн. лева - делото „Глобал Маркетс“ влиза в съда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да знаеш, че адски ме кефиш като тръгваш със запретнати ръкави готова да нокаутираш Тошко Афикански, малоумното. Ей, направи го пак, бе!

някой да е очаквал друго решение.

Ама моля ви се. Какъв подкуп? Тя, другарката е говорила за новия 500 киловолтов далекопровод

Толуп си Кънчо. От 80-те процента.

Адвокат Василев се оказа едно просто момче. Какво доказа той в случая с Дончева. Изля изля помия по Дончева и резултата какъв е, доказа ли нещо, или по-скоро доказа, че е лъжец и без достойнство. Вижте го как мръснишки гледа, всичко му е изписано на лицето. Нищо добро не я очаква тази коалиция в момента с него и клесове като Симидчиев, който се надсмиваше докато водеше дебат с Мангъров. Това ли ти е възпитанието ве, Симидчиев. И си тръгнал да убеждаваш хората в правотата си, още малко и ще ти повярват.

И другарката Дончева не е цвеке за мирисане.

Танче, ама чалгара направи кариера и стана министър като ти стъпи на шията. Сега ти си на ход

Подкуп даден - подкуп приет Нъл тъй ма , дърта кранто?

беше Дончева да бъде изпържена!! Оня зализан ка,,в ал излъга оше тогава беше ясно!

Рублен ги защитава яко. Знае че 20% са за него.

изчезвай!

Какво значи Дончева била адвокат на мутрите. Тя не може да откаже адвокатски услуги, както лекарят да лекува болния, или свещеникът да опява. Истината е друга, че малко са опитните политици като нея, а политиката не е за неопитни политици. Слави е бил приятел с мутрите, ББ произлиза от мутренските среди, но видите ли Дончева колко е била грешна, че си упражнява професията. Ама, тя е била и юрист в св. Синод, трябва ли да я оприличим по левашката логика на някои, че е светица. Ей, тотално сбъркани хора има в тази страна и поради това ни гледат накриво и никой не ни възприема сериозно, дори нашите братя за каквито ги смятаме- македонците. Не ни искат бре, никой не ни иска и бягат от нас , като шугави.

Какво толкова е станало. Какво толкова, че Рашков като шеф на следствието пиянстваш е по купоните на Илия Павлов? Ами нещо е. Но като оставим въпроса за морала настрана, именно фактът че Дончева беше адвокат на мутрите показва че същата няма да прави такива идиотски грешки. Също така показва, че сега глупака от има такъв идиот ще бъде осъден за една тлъста сума.

"Адвокат Василев" с тази "партенка" стана известен и за благодарност го възкачиха на поста Министър на спорта, а жена му зам.шеф на 3-то Районно в София, без да има един ден стаж в МВР. Така е, "подмяната продължава", а уж обещаваха да са различни :(

Ако Борисов дъртия комунист беше ходил при Ердоган гербаджиите щяха да цвилят от радост ама сега Кирил Петков като е в Скопие вият на умряло ха ха

Това мръсно ,дебело ,вредно животно на снимката още ли е живо ????

Schilo

Да бъдем реалисти. Дончева не е сред любимците на Гешев. Ако имаше нещо, с удоволствие щяха да я изпържат.

SU-152

Mинистърчито е лъгал,така излиза...........

Ти и Киро не е любимец, ама ...........................

То още тогава се знаеше че тоя от има такъв идиот говори измислици. Точно пък баш адвокатката на мутрите ще се набута по най левашки начин и ще остави някакви доказателства? Да и македонски космонавти пращаме на луната. Само че сега тоя да му мисли-тая може да няма нито скрупули, нито морал, ама за сметка на това пък си много добър юрист и освен това си има достатъчно съдии в джоба още от едно време. И е достатъчно близка с лозан Панов. Та господинчото да си приготвя паричките щото скоро ще му трябват.

Нема данни да има и има данни да нема за вас шенген и да паднат визи и да приемете евро. Тапицери на седалки до вашия край

Присъединявам се към долният коментар - в България никой за нищо не е виновен. Именно затова затворите ни са пълни с невинни!!!! Егати и законите, егати и справедливостта, егати и държавата!!!

Престъпления няма! Тя е от нашите.

В България освен някой кокошкар, друг виновен познавате ли - политик, олигарх ?!!!

И понеже Дончева е гадно същество и адвокат на мутрите, значи не и се полага съдебен процес не са необходими доказателства а трябва направо да я вкарват в затвора така ли? Ами да караме поред тогава? Като почнем от най-първите-от 90-те години става ли?

От 1944 г. трябва да започнем, децата, внуците и правнуците на тогавашните