17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От говорителка на БСП до Марионетка на ОФШОРКО И МУТРАТА

се появи и развихря!

Бетина е много опитна

Ех, ако знаехте какви услуги прави Бетина? Ммммммм, още малко!

Нормално, грозните и дебелите много се раздават защото всеки път се ужасяват, че може да им е за последно и повече да не ги върже.

умее не само да духа и да диша, но и да гълта!

Прав си! Пълна професионалистка!

Като сменихте снимката не я направихте по ''принципна'.. След време очаквам и някого под съд да даде за сексуално насилие върху нея та ептен да докаже как се изкчваше по стълбата задъхвайки се неимоверно....

Майтам бе Уйли тая се самизбрала:)))))) ама сега ще се перчи и ще прибира по тлъсти пачки:((((

Като беше млада, а аз в даскало много ми рипкаше от нея. Сега малко е тръгнала по пътя на Йотова.

Гробарите разораха дъното и с бодра кирка продължават към мантията на планетата. Няма дъно за тия коври.

По-голям виц от този не съм чувала! Как сте г-н Лозанов? Много ще ми бъде любопитно как ще коментирате, че самата г-жа Жотева е гласувала за себе си!!!!

Вие кого искате бе? Онази агрономка от Врачанския УНИВЕРСИТЕТ ли? Тази поне е чела новини по ТВ!

Виждате ли докъде се стига с пълзенье и лизанье?

Върти се маймуната Чампоева Жотева Председател на сем скоро и максимална пенсия

на русите, че само те говорели бавно, а.....? Сега ще гледате за назидание пак "Чебурашка" , кинопрегледи и комсомолки с дълги поли и плетени чорапи, че изпуснаха няколко поколения. Няма сем, няма бадем - всички ще се о.......правим!

Сигурно ли тва? Зад маската може да се крие някой травестит от пл. Македония!

Тази, като четеше новините така засмукваше въздух, че ще абсорбира маската бе!

Все и нещо добро ще се намери. Тази поне няма да има проблеми с дишането

много тъпа патка...

taz pak otgade se prakna mirise na lizane

Шеф на СЕМ става човек, който публично заплашваше журналисти ? Едвам се закрепихме на 111-то място по свобода на словото. Когато Дебетина започна да добива популярност бяхме някъде 105-106ти. Значи догодина слизаме на около 120-то с такъв шеф на СЕМ.

Безполезна паразитна структура!

Поговорката „Който каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи“ е в сила и тук. Уважаваният журналист Бетина Жотева бе назначена от президентската квота в СЕМ през далечната 2015г. Тогава наш президент, наша пътеводна светлина и фар в морето беше г-н Плевналиев. Тогава лошите хора от репортери без граница ни оценяваха на 106 място от 180 държави. След което нещата потръгнаха по мед и масло. През юни 2017г (ако не ме лъже паметта) г-жа Жотева, като част от СЕМ си позволи да заплаши журналист. Сега тази велика защитница на демокрацията и свобода на словото е председател на СЕМ. Уважаеми Г-жи и Г-да журналисти, има една песен написана от поета Добри Чинтулов „Стани, стани, юнак балкански“. Ако и сега си замълчите и се покриете, сами ще сте си виновни. Тогава не се оплаквайте, че ще бъдем след 160 място по-свобода на словото, а си носете с гордост кръста.

За толкова години можеше поне да научиш фамилията на бившия президент.

Тази някак неуравновесена ми изглежда.Гледах я веднъж за фалшивите новини- не е наред жената.Злобна, чак съскаща.

Това нещо ли е онази, Бетина Чампоева? Като я гледам се сещам за заглавието на оня филм: "Уморените коне ги убиват, нали"...

Seaseal

Най-сетне се докопа пак до власт...

Аз ли правилно прочетох, че тя е една от трите, които са гласували за нея - т.е. тя е гласувала за себе си. :D

Нали точно Бетина Жотева заплашваше журналисти? Забравихте ли? Изобщо някой може ли да обясни по каква причина Бетина Жотева е изобщо в СЕМ? Не защо е избрана за председател, а защо е там. Тя е бройка от квотата на президента и е предложена в СЕМ от Росен Плевнелиев. Добре де, ама Росен Плевнелиев не е президент от много години. Сега президент е Румен Радев. От президентството какво чакат? Да мине белият овен ли? Защо трябва това протеже на Плевнелиев да е още там? Отдавна там трябваше да има друг човек, защото такива са правилата, а не това недоразумение да ни срами и да ръси заплахи към журналистите!

Сега ще видим БТВ какви телефонни интервюта с Черепа излъчва.....колко бързо действа Хунтата!

НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ма тая дет се дави в лиги ли и преглъща стръвно кат говори ли ва ?

Наведени ли са БГ журналистите - СМЯХ https://www.youtube.com/watch?v=7J0EDPIGxlg

Тази дето овърша де що види сега гласувала за себе си. Погледът и обаче кърти, наслаждава се на образа в огледалото срещу което стои. Извън личността и трябва да се каже че този орган е далечен наследник на органите за контрол и пропаганда в нацистка Германия, а Жотева е преродения и шеф по онова време.

Тази Чампоева в прав текст, пред свидетели заплаши със саморазправа журналист от БНР! Тази не биваше да бъде назначавана и за чистачка в СЕМ, а му стана Председател... В състояние ли сте да осъзнаете в каква кочина се е превърнала България?

По-добре Доган да беше станал шеф на СЕМ...

Хубавичка беше като млада. И все още можеше да бъде... ама проклетията и цъфна на суратя... Помним я с едно - как щеше да се удави по телевизора...

Е няма що да гласуваш за себе си, но пък имаше и един който сам се предложи за посланник и май сам си разписа назначението

И то по времето когато беше служебен премиер...

Айдеее, мисирките си имат пуйка контрольорка, ужас!

епа тази вече увехнала роза, кой ли не я прекара

На свиня прилича - дебела и проста.. Китайците казват, че човек до 40-годишна възраст прилича на родителите си, а после, на каквото заслужава.

Професионалният път на Чампоева/Жотева : 1.Комсомолка 2.Комунистка 3.Седесарка 4.Социалистка 5.Бизнесблокаджийка 6.Герберастка Цял живот на хранилката

и цял живот на някой х............

На много Х!

И също толкова некадърна!

Защо съм останал с впечатление ,че Жотева не я слуша главата,просто не е добре тази жена бе хора!

БОКО СЕ ПОДСИГУРИ С ОЩЕ ЕДНА МИСИРКА, КОЯТО ЩЕ ГО ОБСЛУЖВА КАКТО ПОИСКА. ТАКА Е, ИДВАТ ИЗБОРИ, ИДВА БОЙ ПОСЛЕДЕН ЗА ХУНТАТА ОТ МУТРИ. КАКТО КАЗВА ПРОФЕСОР КОСТА КОСТОВ ЗА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОКО :"УПРАВЛЯВАТ НИ МАЛОГРАМОТНИ, КРАДЛИВИ МЕРЗАВЦИ"! Е, НЕУВАЖАЕМА ЖОТЕВА, ДЕРЗАЙ! ЩЕ ТЕ ПОЗЛАТЯТ, АКО ИМ СВИРИШ УДОВОЛЕТВОРИТЕЛНО.

Поредня позор на Тулупите.

В началото на Прехода беше бетина Чампоева. Дишаше новините много страстно.

Тази е перничанка и е много проста. Познавам я лично.

ОТ СТАБИЛНОСТ НА 111 МЯСТО С ТАА КЪМ НОВО ДЪНО !!!! ШАЙКАТА Е ПРЕВЗЕЛА ВСИЧКО

Тази проста жена, която беше кръгла нула като журналист? Всички тръпнехме в ужас, когато четеше новините, защото тя е единствения журналист, който така и не можа да се научи да диша, когато говори и човек като я гледа има усещането, че на следващото дълбоко вдишване може да си глътне езика. Не е истина колко ниско може да паднат изискванията за професионализма на кандидат за такъв отговорен пост. За съжаление де да беше така само в СЕМ....

Това не е ли подигравка с медиите?

Не е. Тамън им е на нивото.

значи пет души се въртят на директорския пост и вземат големи заплати.

Поредната говорителка от телевизията, която се издига до висините. Другата ни е вицепрезидент - Илияна Йотова. Но какво чудно има, като гледам какво е нивото в държавата е напълно нормално говорителки да ну управляват.

Гласувала сама за себе си..... нови висоти на управниците....