Берлин: Ликвидирането на нравствената полиция няма да спре протестите в Иран

Ако тази мярка бъде приложена, тя няма да промени нищо, заяви представител на немското министерство на външните работи

Обратно в новината

Коментари - Берлин: Ликвидирането на нравствената полиция няма да спре протестите в Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свобода и толерантност за всички хора по света... да бъдат такива, каквито се чувстват щастливи... без да нарушават правата на другите хора!

Швабите да си гледат собствените проблеми. Днес има жестоко убийство от емигрант.

значи така ще стане в Иран.

Тормозът над хората ще бъде вече извършван от “редовната” полиция…голям прогрес.

Тия хора живеят в миналото.Никой не е подклаждал безредиците.Момичето е убито от бой за накриво носена забрадка!Недоволството е трупано десетилетия.Тия брадати тъпанари не ги е еня за религията а да подчиняват другите.Нищо повече.Иран е била просперираща държава а сега се чуди как да направи ядрено оръжие за да останат на власт.Никаква нравствена полиция не е разпусната.Седят и чакат да се върнат.Режим избиващ народа си за да се задържи на власт.Вместо да питат иранките и иранците какво искат те ги избиват с бойни патрони Преди два дена са застреляли иранец празнуващ гола на САЩ.Представяте ли си?!

Защо точно Берлин го казва? Те какво общо имат с Иран?

Станко, ти на училище ходил ли си?

Хайде страна, която е правила хора на сапун да си гледа своята държава.

Гермаците кадруват и те по чуждите земи.... :) Мислете за Европа, глупаци!

Германците да си гледат своите иранци. Едно момиче убито, друго ранено, още две (българки) изчезнали в Мюнхен. Така се спазват правата на жените там.

И защо - вие за други протести и размираци в Иран ли платихте?

Колкото повече са проблемите в ЕС и в Германия в частност, толкова повече се засилва борбата за правата на жените в Иран...

Защо ли - защото са поредните подлоги на краварите!

Което явно доказва тезата на държавата, че протестите се подкрепят финансово отвън, т.е. световния агресор САЩ и ЕС!!! После за ценности ще ми говорят!!!

Кой го интересува какво казват някакви дебили на път за трети път да опропастят Европа. Я си гледайте кочината че вече е заприличала на клоака.

На дневен ред стартира и периодично се претиражира още едно разделение на обществото - разделение между мъжете и жените. Внушава се че мъжете са прости, долни, жестоки, че просто са неандерталци, че бият жените после ги и е.... насилствено и т.н. Така лека полека се наслоява злоба , недоверие и разделение, мъжете запчват да се изпедерастяват, настъпва възхода на гейовете, а жените се излизбяват. Новият Световен Ред идва планирано, степ бай степ. Първо обществото ще бъде превърнато в безчувствена аморфна маса, след това чипирано уж за по-добро, ще бъде превърнато в интелигентна робска маса.

"Само четири ирански реформаторски вестника споменаха днес закриването на създадената през 2006 г. религиозна полиция " тоест и за самите иранци това не е водеща новина... или с други думи тази полиция не е това което ни описват хората от Берлин;)

Женска му работа, като се разкряка веднъж после крякането остава за дълго дори и да е било основателно и да е премахната причината

Германците нямат ли проблеми та тръгнали другия край на света да оправят? Щото само на тези две страници виждам доста бели стават при тях.

Другарю примитивен,закостенял и изостанал комуняга 1, ти си тъпанар! Разбери го,осъзнай го и го запомни. Ще се почувстваш по-добре.