17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде от мен да мине. Но няма да е за дълго!

Да ама понеже цената на Газа се определя от цената на нефта но ние сме слуги на монополите вместо да намалим цената ще я увеличим и никой не може нищо да ни каже ...щото сме под чадъра на ГЕРБ

От ДИР НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ТОВА ДА СТАНЕ.

петрола под 54 $ за барел!!??! няма край русолюбската мъка!

Причина за поевтиняването било падането на петрола, а ако нещо си станело, то можело и нещо друго да се получи… Това е тя стратегията: изчакване и надежди, въпреки огромния негативен опит. При тези подскачания на петрола нагоре-надолу пак губим, защото поскъпванията са винаги бързи и сериозни, а поевтиняванията бавни и непропорционални. Друга причина за скъпотията е, че вече дори не се счита за необходимо да се уточнява, че като се говори за падане или качване на цената на петрола, се подразбира цената му в щатски доларчета. Това е дори сред страните от ОПЕК. Те непрекъснато преговарят и след това следят за квоти за добив на суров петрол и квоти за износ и продажби изобщо, но никога не дискутират в какви валути и в какви пропорции от тези валути, да се търгуват договорените петролни квоти, въпреки явните и постоянни усилия и тоталния натиск, който всички департаменти на Вашингтон оказват на всички останали подконтролни им централни банки по света, да обезценяват парите си и да надуват изкуствено обменните курсове на доларчето и така да свалят цените на всичко, което се търгува за нищото наречено доларчета на Федката. Бездействието на ОПЕК по този въпрос е постоянно, въпреки интересите им да имат от по-високи цени по сегашното им разбиране и да имат по-малка конкуренция от обилно поливания с доларчета фракинг и това, че ако вместо тотален доларов монопол има нефтен валутен плурализъм и диверсификация, то и по тези им критерии нищо няма да се влоши и цените в стар смисъл почти със сигурност също ще се повишат (т.е. за купуването на барел нефт от този петрол, който продължава да се търгува по старо му, ще са необходими повече доларчета), а субсидирането на мръсния (както спрямо природата така и като вид конкуренция) фракинг ги ще намалее.

,,Малко му трябва на този народ и ще се очовечи след няколко поколения." Може и така да е , но едва ли ще има време за ,, няколко поколения."

А защо само при нас дизела е по скъп от бензина и то с 10 цента.Пак ли угаждаме прищевките на Златев.

Ако не бяха акцизите бензина щеше да бъде два пъти по евтин! Дизелът е по-търсеното гориво, той е бизнес-горивото от него даже зависи и инфлацията. При ректификацията на петрола на всичко отгоре се получава повече бензин отколкото дизел / арабски петрол/.

Заводската цена на горивата е най висока в ЕС. ТАКА Е С БРАТСКАТА СТРАНА.

Комунистите немедлено да излязат на протест. За комуниста евтин е само краденият кашкавал. И откраднатия бензин.

сме ги уплашили със спорадичните си протести. Просто лавират и изчакват кога пак да ни го натресат с оправдания като въстанието в Горна Волта или пожарите на о-в Тимбукту, където и да се намира това. Не мога да се съглася съвсем с коментара на "ганьовци", просто сме наивни, а бедна и гладна кокошка просо сънува! Малко му трябва на този народ и ще се очовечи след няколко поколения.

Когато всички,които са родени при комунизма измрат... С умствено увредени хора няма промени!

Защо не протестират и срещу поевтиняването ?

Аз искам да протестим, но не ми дават. Имам бензиностанция и по-високите цени са ми ОК, защото мога да включа повече печалба.

Вечно мрънкащи и недоволни от какво ли не, вечно дребнавене за щяло и нещяло... горива, заплати, всичко скъпо, бат Бойко пак виновен... Чета ви глупавите коментари и си затвърждавам мнението - от българина нищо не става!

ей платен селски трол, ти от к'во си доволен бе недонос недоклатен...

Читавите българи отдавна са в чужбина. Тук останаха само безполезни търтеи комуняги, които никой никъде не ги иска.

Ей бастун признай си че си бензинджия и ривеш за високи цени да не пада далаверата нали!! Ненаситни гъзове сте отворили

Хахах евтин бил, на борсите е евтин а на БГ бензиностанциите е жътвааа, клатят народа на четвъртит!

Благодарение на тях световните лидери намалиха цената на нефта. Тръмп, Путин Саудитският крал Абдула чуха и видяха протестите в Перник и останалите градове и не останаха равнодушни - веднага намалиха цената на нефта с 30%.

53дол за барел горивата трябва да са под 2 лв

Защо дизелът е по-скъп с около 20 стотинки от бензина! Сега оттам ли са решили да ни цицат!? Въртят, сучат и винаги ни работят!

защото в цяла европа е обратно, винаги бензина е по скъп от дизела, ама ние нали сме винаги със задните части напред :)

Внимателно прочетох и хвалбите и конструктивната критика......съгласен съм с Вас.....Весела Коледа...

Чудя се къде са тези евтини горива, днес заредих дизел от обикновения и беше на 2,14лв. Аман от лъжите на ГЕРБ.

По-долу един добричлия обяснява какво става с цените в Добрич след като аптекарят отворил дюкян за нафта при тях. А един селяндур се обеснява какво било у най-голямато гето на Балканите... квартало построен, за да покажат на ората, че и на запад се живее зле... Ся аз като маркетинг специалист по горивата и тяйните алтернативи да кажа ва втория - значи преди ... г-н Хаспирин в шоплъка нямаше такива цени! Никъде! Та появи се той с един дюкян и в София и.... о чудо! В момента 13 бензинджийници треперят няма ли у люлин д се намали цената, че да намалят и те! А па има и една точно до моста, новия прелез де продава без бележки, без каса, и съм пуснал 8 сигнала досега за нея, в едно с клип, как не издават документи и се тая! Та добре е да има един като г-н Хаспирин да разбърква лай.ата и да се усещаме че сме живи... Зер само това ни остана. За хейтъраците - в портомнето ми се намират тамън 4 пластики на сайде големи фирми за зареждане с отложено плащане. Зер такава ми е раптата - да следим пазара и качеството на предлаганите услуги. На хаспирина дори съм му натискал червения бутон на колонката да им проверявам персонала. .. С други слова - обективен съм. Това сакам да кажем... Айде, че парите са временни.

Пиши на български, ако искаш да бъдеш разбран, мъка е да ти се четат драсканиците. Не си и интересен, ако се опитваш да си такъв...

ДирГлизници....

Как 30 месеца? Май 2017 дизела беше под 1.90лв....

Горивата падат,но цените на нищо друго не падат! А когато вдигаха цените на всичко ,се оправдаваха,че е заради скъпите горива!!! Всичко в България вече е по скъпо от Западна Европа,тук стана рай за спекулантите и рай на скъпотията,докато народа обедня от всякъде... България е рая на престъпниците и алчнотията!!!

Ръбове, в САЩ литура е около 1 лев, при минимална заплата от около 1500$ на месец. Спрете да ни грабите и третирате като роби.

..и наем на апартамент от 1200 долара..

Там всички си имаме жилища бе панелен мужик хахахаахахха...

Бро, в САЩ НЕФТ НЕ СЕ ВНАСЯ И НЯМА АКЦИЗ. Акциза(държавния рекет) е половината от цената в България.

93.9 канадски цента Е87 карам си и си свиря. Като налея Е91 (наи високия октан) няма разлика.

Вожда се гаври с тъпия плебс,и той се радва на намаление от една стотинка..

Бензин 1,50 лв дизел 1,00 лв газ 0,50 лв ТОВА Е СКЪПОТИЯ !!!!!

За хубавият бензин и нафта, падането на долара НЕ ВАЖИ!!!

за падането на кой долар говориш?

Замазаха ни очите. Пак не е паднал колкото трябва да падне. И не може вторичен продукт да е по-скъп от първичния.

нещо без никакъв смисъл май.

АБЕ ГЛУПАКО,първичен дериват на нефта е бензина,а вторичен НАФТАТА изатова трябва да е по евтина -също като добрата ракия и лангера/процоката/, ама толкова си можеш !!!!!!

Да пада още.

Щом пада - 30 коментара Като се качва - 300 коментара

А дано и под 1лв да падне.

Само да не стане един цент, че тогава го закъсахме.

Видяхте ли, бе, хейтъри! И транвай има по Графа, и нова магистрала за Гърция, и корупцията е преборена! Ама вие си лайте, като в плаща за това Маяма Нолова!

Винаги съм харесвал Президента... Как летял в самолетите и с/у... Тоя умора няма в словата...

И от къде"падна" петрола. г-н Редакторе-от небето или от стола?!

от как тръмп заяви че напускат сирия нещата си дойдаха на мястото а ний сме от тези де крепим американския монопол

Браво на Президента...поевтени бензина

Изграчи гробарския трол...

Пиша поста отново, поради цензурата: По бензиностанциите на един бизнесмен от Варна, цената е отдавна под два лева. Но явно това е неудобно за контролираните медии, като този на която е тази "новина"...

Под 2 лева, но нискокачествено гориво.

Пише ти един софиянлия ...само да те информирам че тука у големото село отдавна има цени на бензина около или под тези на дупедата варненлия дето има само една бензиностанийка у големото село в което се довлече почти цела България ...Това само за сведение де ...

Само като проЗд селянин ми е много интересно едно: Защо, когато му написах името и дир-а ми изтри поста? А откакто точ отвори бензиностанция в Добрич и цените на всички други от мафията паднаха до неговите. За цената на метана - 30-40% надоле... Пределно ми е ясно, че и той е поставено лице на някой по-оре с дебел гръб. Ако не беше такъв, отдавна да го бяха утрепали...А той - ПРИ ДУПЕТАТИТЕ!

Опппаааа, и моя пост изчезна, може би поради споменяване името на собственика. Та да се повторя: от години зареждаме там с колеги/съседи и нямаме забележки относно качеството. Там ден през ден има проверки за това от всевъзможни институции.

всяко чудо за три дни

Да ама вожда е на власт от 120 месеца, явно иска още 120 ...

то наистина добра новина поевтиняването на бензина,да ама вражеският неправославен нам краварски долар поскъпва спрямо еврогейското евро,към което храбирят и мъжествен български лъв е обързан и окован!

важното е рублите ти да са стабилни, за друго не се безпокой

да не бъдем наивници а реалисти руската рубла струва толкова колкото международната пазарна конюнктура я оцени,тоест рублата поне се бори за това което произвежда руската икономика,докато нашият български лъв се крие зад гърба на еврото,ами ако не дай си боже европейската икономика се разпадне,ето първо се започна със грексит на Гърция,сега и още по значима по мощ икономика на Великобритания,брексит,проблеми и със Италия,Франция,Испания, и то остава само Германия със бедните и корумпирани икономики като нашата!

Протестите си свършиха работата. Май жените научно бяха държани високи.... Мам май има къртел, но понеже няма държава, няма кой да реагира.

кЪртел?:)))) направо изкЪрти всичко с тоя кЪртел!:)))

Кутевите тролове не са от най-умните, че и правипис да им дириш...

Евала на героичните дебили около 5000 човека в цела България дето успяха да свалят световните цени на нефта и от там цените в нАШИТЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИ.Направо разбиха картела монопола и каквото там имаме в България ….хвала на такива претеституиращи …..

" Май жените научно бяха държани високи...". Нямам думи!