17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се окупират? Айде по селата да копат по нивята, а не само крак връз крак и по кафкнетата!

ㅤ

Браво, бе продажници!!! Българските болни да тънат в мизерия, болници в по-малки населени места се закриват, но за разглезените псевдобежанци от "братска" украйна ремонтирани стаи и нови мебели!? Аман от попкръстьовци в тая държава!!!

Съсипаха я преди години тая болница, сега пък ще я правят на приют. Ай сиктир.

Ей това е- болните изнемогват в мизерия,няма специализирана болница за тях, години наред не я оправяха,че нямало пари, а сега-хоп, и стана хотел. Къде бяха тия доброволци,за да помогнат на болните и да се организират както сега???

Чакайте сега... В предишната статия пишеше, че Украйна вече спечели войната и даже започва да завзема руски територии. Защо тези бежанци вече не се връщат в освободената, могъща Украйна? Или пък да бъдат настанени в завзетите и "демократизирани" руски територии?

Ти вместо да държиш сметка на доброволците, за кого са решили да помогнат, защо не отиде да помогнеш или ремонтираш нещо за болните доброволно и безвъзмездно?

Щото е по-лесно да се хейти и да намираш кусури на свършеното от други, отколкото ти да запретнеш ръкави.

Нашите бездомници къде ги настаняват?

пълни тъпанари и продажници, хората в България ги връщат и чакат с дни, някои умират по стълбите на болниците, а тея идиоти приемат с отворени ръци жители на друга държава, защо?

Когато става дума за украинци, всичко става от раз, веднага се намират пари, веднага хрумва идеята, как да се използва изоставена сграда. Защо досега никой не се е сетил, как да я ползва за нуждите на децата, стари хора и подобни? Управляват ни безмозъчни индивиди, поне що се отнася до мигрантска политика.

От платен престой в хотели по черноморието до платен престои в бивша болница, наскоро ремонтирана за временен престой докато хората си стъпят на краката. А това в какво се изразява "да си стъпиш на краката" явно не е достатъчно важно за да се спомене след като от престоя им в хотелите и сега в болницата няма да им разлика!? "Има списъци на хора, които искат да се настанят, но те трябва да знаят, че това не е хотел, а буферна зона за настаняване" Буферна зона!? А това казва много ...... и за какво време се очаква хората да пребивават там? Преди евентуално да бъдат сменени с другата група.

Времето на престоя им е необозримо. Докато не им възстановят държавата, кой ще се върне?

Не трябва да има разделение между бежанците, там където са сирийските, там трябва да са и украинските.

никой не се престарава колкото нас, при това ние нямаме граница с украйна и при нас не са бежанци - в полша са в палатки по границата и предупредиха, че ще искат от украинците да си платят това, което държавата е дала за тях, в Испания са също в бежански лагери с другите имигранти и вече има изчезнали момичета, в германия са настанени в спортни зала, разделени със завеси и легла на два етажа 3/3 метра - украинците вече купуват селски къщи у нас като дават по 200 хиляди лева.

никога няма да се върнат, не случайно напуснаха страната тези със скъпите коли и добрите финансови възможности, предимно от западна украйна където война няма - досега не можеха да отидат дори до полша, искаха визи, а сега им се удава възможност като използват трагедията да се настанят в добре уредени страни.