17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никой не се престарава колкото нас, при това ние нямаме граница с украйна и при нас не са бежанци - в полша са в палатки по границата и предупредиха, че ще искат от украинците да си платят това, което държавата е дала за тях, в Испания са също в бежански лагери с другите имигранти и вече има изчезнали момичета, в германия са настанени в спортни зала, разделени със завеси и легла на два етажа 3/3 метра - украинците вече купуват селски къщи у нас като дават по 200 хиляди лева.

Не трябва да има разделение между бежанците, там където са сирийските, там трябва да са и украинските.

От платен престой в хотели по черноморието до платен престои в бивша болница, наскоро ремонтирана за временен престой докато хората си стъпят на краката. А това в какво се изразява "да си стъпиш на краката" явно не е достатъчно важно за да се спомене след като от престоя им в хотелите и сега в болницата няма да им разлика!? "Има списъци на хора, които искат да се настанят, но те трябва да знаят, че това не е хотел, а буферна зона за настаняване" Буферна зона!? А това казва много ...... и за какво време се очаква хората да пребивават там? Преди евентуално да бъдат сменени с другата група.

Времето на престоя им е необозримо. Докато не им възстановят държавата, кой ще се върне?

никога няма да се върнат, не случайно напуснаха страната тези със скъпите коли и добрите финансови възможности, предимно от западна украйна където война няма - досега не можеха да отидат дори до полша, искаха визи, а сега им се удава възможност като използват трагедията да се настанят в добре уредени страни.

Когато става дума за украинци, всичко става от раз, веднага се намират пари, веднага хрумва идеята, как да се използва изоставена сграда. Защо досега никой не се е сетил, как да я ползва за нуждите на децата, стари хора и подобни? Управляват ни безмозъчни индивиди, поне що се отнася до мигрантска политика.

пълни тъпанари и продажници, хората в България ги връщат и чакат с дни, някои умират по стълбите на болниците, а тея идиоти приемат с отворени ръци жители на друга държава, защо?

Нашите бездомници къде ги настаняват?

Чакайте сега... В предишната статия пишеше, че Украйна вече спечели войната и даже започва да завзема руски територии. Защо тези бежанци вече не се връщат в освободената, могъща Украйна? Или пък да бъдат настанени в завзетите и "демократизирани" руски територии?

Ей това е- болните изнемогват в мизерия,няма специализирана болница за тях, години наред не я оправяха,че нямало пари, а сега-хоп, и стана хотел. Къде бяха тия доброволци,за да помогнат на болните и да се организират както сега???

Ти вместо да държиш сметка на доброволците, за кого са решили да помогнат, защо не отиде да помогнеш или ремонтираш нещо за болните доброволно и безвъзмездно?

Щото е по-лесно да се хейти и да намираш кусури на свършеното от други, отколкото ти да запретнеш ръкави.

Съсипаха я преди години тая болница, сега пък ще я правят на приют. Ай сиктир.

Браво, бе продажници!!! Българските болни да тънат в мизерия, болници в по-малки населени места се закриват, но за разглезените псевдобежанци от "братска" украйна ремонтирани стаи и нови мебели!? Аман от попкръстьовци в тая държава!!!

Какво се окупират? Айде по селата да копат по нивята, а не само крак връз крак и по кафкнетата!