Белият дом ще празнува на 4 юли "независимостта от вируса"

На празника ще се състои най-голямото събитие при президентството на Байдън досега

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЯТ ЗАВИСИМОСТИТЕ ОТ ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ.....КОНТРОЛА НА ТЕХНОЛОЛОГИЧНИТЕ ГИГАНТИ И РАЗНИ НПОта КАТО СЗО......

Самото заглавие звучи абсурдно, " независимостта от вируса" ?!

Ние всички българи трябва да отпразнуваме 4 юли. И да поздравим приятелския американски народ за техния национален празник.

И тоя идиот Байдън се прави на велик! Изживява се като спасител и победител над пандемията. Тръмп се правеше на умряла лисица, че няма пандемия, Байдън го играе все едно, че е спасител на човечеството.

Обикновени идиоти сър!!!

а от кой точно вирус станаха независими че те напоследък се навъдиха доста разновидности.... а по-интересното е кога ше почнат да завият от новия вирус дето още се разработва...

Белият дом е толкова вече извратен, че и на баш националния си празник ще почита вируси...Събориха паметниците на Линкълн и Вашингтон, издигнаха паметник на един черен паразит и престъпен наркоман... Белите, нормални, хетеро, работещи, християни и данъкоплатци, някои доскоро служили в армията им, ги разстрелват като кучета, а внушават как само черните имали право на живот, как караха малоумните бели либерасти да им клечат и ревейки да ги молят за прошка... Как месеци наред черните паразити опустошаваха страната, мародерстваха, крадаха, вилняха, опожаряваха, пребиваха, мереха с камъни полицаите, събаряха паметници на исторически личности, рушаха...в името на "демокрацията" им ... Няма по-сбъркана държава от тази, която силно е захрижена за транссексуалните, педалите, третополовите, която има чуфовищна либерадтка цензура, налазила и Холивуд.. И който не врещи в подкрепа на линията на Партията, бива наказван...Който слушка и е безупречен либераст-толераст-педераст е тласкан напред...Политкорекност му викат ..

Накрадко в статията пише: "ще празнуваме зависимостта от ваксината".