Белият дом се похвали с поставени над 300 млн. дози ваксини и обеща "радостно и свободно лято"

В изявлението се изтъква, че броят на смъртните случаи от COVID-19 е намалял с 90 процента след встъпването в длъжност на Байдън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези подминаха и комунизЪма. Едно време на всички гласувания се гласуваше 99,9% за КомПартията. А тия сега от население 300 000 милиона ваксинирали били 300 000 милиона жители и ПРОДЪЛЖАВАЛИ! Измамници! Но най-лошото е, че овцете им се връзват...

Населението на САЩ е 350 млн, а 300 млн. са поставените ДОЗИ. С какво точно тия простички факти затрудняват плоската ти главица?

Оставете Целевото/Дирижирано-от-Ясно#Кой Плюене по Здравото, Колеги ! ... И ! : - да Се поучим от Подхода !, като го Приложим и то Подобрен. ——— Данните - СА тези. ...Четенето им обаче - Трябва да е Комплексно и В-Контекста на САЩ ! ...очевидно г-н Меланиянин ;-) - Си свърши Работата (Да разфъшика НЕздравото)...и Сега - Е времето ЗА Управление !...та що Става Там : А. Огромната част от Лапачи на социалки, а И ЦелевоКомандировани - са Изтласкани Извън ТазиДържава Б. Вътрешният Контрол - Е РеИнженериран. ...Външното/Глобално Позициониране - Тоже. В. Бизнесът - Е изчистен от НЕпроизводителните, Включая аутсорсинга (и то Всякакъв) Г. Банките - криволяво са Затегнати ....и понеже както Винаги - Акълът на Овалния - Идва от/откъм Отава - Да попоогледаме що Правят Канадианците ! ...щото И-там - Имаме да Смряскваме КомандированиЗулумаджии(ки) от Вси”наште”.

Радостно и свободно лято за поощрение на стадото, заради това ,че се е ваксинирало и на есен с песен и нов щам, нови рестрикции и всички ще бъдат натикани обратно в кошарите. Циркът ще свърши не, когато се подчиняваме на психопатите, а когато има тотален отпор, иначе никога няма да се приключи с тази история.

и докога ще го крепят Байдън на командно дишане? казват, че пускат до него само подбрани репортери, че не им разбира въпросите на другите

А аз си мислех че,Сираков и оня Диксън са най големите измамници..

Чернокожите са 40% от цялото население, според статията, а по официална статистика са 14%! Дано тук са сложили и латино населението... Иначе, лошо! Колкото до ваксините също малко завишено, както и заболялите от ковид... Ясно е, че вирусът е сериозен...но там където има шанс за печатане на пари... Макар, че на глава от населението не са толкова зле...

'Чернокожите са 40% от цялото население' Ти да видиш какви статистистически бисери раждат Савушкинските инфо-технолози. ЛЪЖАТ те, бабе :)

Ако станете част от глобалния експеримент ще ви пуснем от коневръза! Изроди!

Супер, целта за редукция на хората е постигната. След няколко години сами ще се уверите как няма вече да може да се зачева по нормален начин и колко репродуктивни проблеми ще има сред хората. И без това всяка трета жена има такива и прибягва до ин витро процедури. А кой знае колко много ще се увеличи и растежа на раковите клетки. Живейте си спокойно и се радвайте, че сте ваксинирани! :)

Да те ваксините са така почват да действат след няколко години. То ако така ставаше, телата ни са подложени всекдневно на всякакви химии и отрови и се справят за 1-2 денонощия но виж ваксината ще я държи тялото ни 5 години а и ваксината ще се активира след 5 години. Стига с тези прростотии за стерилитет. Ако имаше такова лекарство досега да са го приложили при малцинствата да им намалят бройките.

ми то цялото население на САЩ е 320 милиона, тея още малко ще кажат, че са ваксинирали всички американци, което е смешно

По 3 пъти при това ;)

пожелавам догодина същите успехи

"Но изведнъж всичко се промени. На 26 май Facebook съобщи, че „в светлината на протичащи разследвания за произхода на COVID-19 и след консултации със здравни експерти, ние няма вече да премахваме твърдения, че COVID-19 е създаден от човешка ръка“. Eто това се казва епично обърната палачинка. Но какво наистина се промени? Изданието The Federalist отговаря: „Нищо, освен едно - днес президентът, който призовава за разследване на института по вирусология в Ухан се казва Джо Байдън, а преди се казваше Доналд Тръмп.“ Буквално толкова им трябва. Най-големите медии и най-влиятелните технологични компании са готови да променят поведението си на 180 градуса в зависимост от партията и политиците на власт. ..."

Ааа не така. Щом го казват по телевизОРът го дават, значи е истина!

Има един въпрос, на който никой няма да даде отговор. Колко цикъла на увеличение на материала при пцр теста въртят в момента , на английски cycle treshhold . В началото на т.нар пандемия беше стандартно около 45 , това дава къде 80 процента фалшиви положителни. Сега ако са го свалили на 20 картинката е горе долу реалистична.

Ах душичката дори си няма и на идея какво представлява PCR теста ама говори простотии. Вземи се разходи до библиотеката и прочети, че у фейсбук информацията е леко объркана.

И така до следващия вирус или мутация...