”Държавата” Либерланд откри представителство в Белград

Самообявилата се минидържава Либерланд, основана от чеха Вит Йедличка на "ничия земя" между Хърватия и Сърбия, днес откри свое представителство в Белград.

Обратно в новината

Коментари - ”Държавата” Либерланд откри представителство в Белград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че големите преводачи оща не са привели: ЛИБЕРЛАНД, Що закъсняват?

само тъпанарите се роят последно време.....

Ал

Убаво, че у Дунаво нема крокодили...

скоро ще се открият представителсства в Леголенд, Дисниленд, и все такива....

става 3 квадратни километра и всички са по дърветата. Ей, света съвсем изтрещя.

Не бе, тогава всички са на курс по обучение за плуване- безплатно.

Джендърландия.

Аз пък разбрах че се нарича Либероландия- от пелените Либеро.

Тия са олиггофрени, точно преди умиране. Ето затова не трябва всички да гласуват, а само българи в състояние да отидат до Избирателните секции, и да ги видят и другите гласоподаватели. Тия умиращи Олиггофрени НЕ трябва да се занимават с политика, за да я има Европа.

нали е паралия - да купи няколко острова в Тихия или Атлантическия океан и да засели там любимите си цигани, ще му излезе по-евтино от спонсорствата - това ще е страхотен проект и без друго е пълно с празни острови, топло, банани, шарено.

Това е добра идея. Сорос вместо да подкупва европейски политици и да създава неправителствени организации, да купи няколко острова и там да заселва мигранти и хомосексуалисти.

Нещо си се объркал! Отдавна няма празни острови с банани!!!

"Президентът заяви, че тя е готова да предостави гражданство на всеки, стига да не е комунист, неонацист, екстремист или осъден за сериозни престъпления. " Това са пълни глупости, кандидатствал съм преди повече от три години, но понеже не съм спонсор, още на съм одобрен.

при тия условия никой от коментиращите в дир бг не може да стане гражданин на тази държава, както подсказва и името, тя е за либерали ..

Аз не съм спонсор, но получих гражданство. От първите съм.

Ами, явно си някакъв от изброените