10 млрд. евро изчезнаха от сметки на Кадафи в Белгия

Малко повече от 10 милиарда евро са изчезнали от сметки на либийския лидер Муамар Кадафи, замразени с решение на ООН през 2011 година.

Обратно в новината

Коментари - 10 млрд. евро изчезнаха от сметки на Кадафи в Белгия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук само крадливи българи са нападнали авоарите на Кадафи... няма съмнения!

Tака ще изчезнат откраднатите от Българският народ и България пари от сметките на банкянското пожарникарче.

Западняците са крадци!

Пи к а. Я на лицемерния Запад !

Крадците от империята на злото наречена САЩ и брюкселските васали изтребиха и разрушиха цяла държава избиха сума ти мирни граждани за тези пари те не са изчезнали те са разпределени на от по горе посочената измет

парите не изчезват, а просто преминават от един джоб в друг, от нашия винаги изтичат, а пък на едни други хора - само втичат

Хм, някакви си 10 млрд. Пари за вестници.

това да не е чалгарийската банка ктб? това е чиста лъжа!банкерите чифути са най-почтените хора на земята

И ни ГИ сочат, като еталон за следване! Бандити, на ента степен! Как се краде от блокирани сметки и НЯМА следи? Мерзавци! Сигурно Путин е пак замесен, я питайте ГърнеВски да каже!

тю, таман похвалих белгийската топ-полицайка...

Западните ценности: Убиха Кадафи, разсипаха държавата, откраднаха й парите....

Аа, без хейтърски приказки и настроения за честните и почтени белгийски банкери! Да не искате да кажете, че те са ги свили?! Това е език на омразата и хич не се връзва с високите принципи и демократичните евро-атлнтически лакардии, дето си ги измислят точно в Брюксел, а после ги размятат по целия ЕС! Лоши момчета сте вие, лоши, лоши, и дългата ръка на Путин се мерджелее някъде там ... в мъглата ...

Има следи както ще видиш в темата, знаят от къде са изтеглени. Просто на някой е бил беден и не е могъл да спестява от закуски, и е решил малко да позабогатее от тези парички да не гладува, не заради другото.

Шило

Ха, как се крадат 10 млрд., без да останат следи? Тия биха и Цв.Василев по наглост.

За да бъдат в последствие присвоени от американците.

решиха, че придобити незаконно. Много удобно да бъдат арестувани средствата по някоя сметка(засега и безнаказано). Западняците могат да си спретнат така и някоя война(напомня прелюдията на Пърл Харбър)

Пълниш 10 милиарда в чували, мяташ на буса и газ към Белград.

ООН-то ги раздава на случаен принцип. Вчера получих емайл от нигерийската централна банка, печеля 1.6 милиона долара!

Прецакали са те само с 1.6 милиона. На мен по-миналата седмица вдовицата на някакъв венецуелски генерал ми прати мейл за 50 милиона.

на Гинка й се падна ЧЕЗ

И защо след като пиша в графата "избрани" не ми излизат коментарите. Това пак ли е някаква дискримитизация

Скъпа Мелиха, с Вашия Интелект, Ерудиция, Чар и Източна Екзотика, всеки нормален собственик на сайт би Ви обявил за ВИП Форумец и би ви дал безгранични преференции плюс полагащия Ви се, поне Пет Цифрен месечен хонорар !!!

Харесва ми! Ще ти дам плюсче

е, изчезнали- изчезнали! кадафито едва ли има нещо против!

То и в България ни изчезват така парите. Само Ердогановите закони могат да възвърнат баланса и равновесието

две защо: 1. защо не отидеш в майчина си турция --- като там ще ти е по-сигурно 2. парите чезнат в еврейски банки и у нас и в белгия и другаде. Банките - перални са единствено чифутски. В ердоганларъ туркестанларъ еврейски банки няма ли?

ти сериозно ли? С тази обезценяваща се турска лира? Все едно да кажеш, че в Бг при Жан Виденов парите на хората били добре защитени.

Много екзотично име има тази банка, койй е собственика ?- някой бял диктатор.Какви 10млрд. на Кадафи и д-вата либия,то такава няма вече, им откраднаха няколкостотин млрд. евро-долари от агресорите преди 4-5 год. част от организираната от САЩ и други "арабска пролет".Либия имаше билиони долари от нефта,златото и Кадафи щеше да прави африканска валута като еврото за ЕС и го екзекутираха наемници, а на Садам Хюсеин къде са милиардите. така и лебийците не ни върнаха поне няколкото млрд. които ни дължаха,поне в нефт, сигурно част от тези мижави 10млрда.

сметките са на либийски банки а не на Кадафи. Друг е въпроса, че той си имаше спесимент. Но освен да не са го ликвидирали преди 5-6 години или да тегли пари от оня свят. Щото иначе - Белгия трябва да отговаря пред ООН как са се изпарили парите от нехните банки.

QADAFI-на сефарадски иврит QAD-Пламтящ AFI-на иврит ГНЯВ разгневен КАДАФИ -е креатура на Англииските слуцби МИ5-6.На младини Кадафи е бил студент в Англия хранен и отгледан с Ротшилдски Банкерски капитал под контрола от Службите Днес 1 авери бизнес партнери на Кадафи син-Сеиф ал Ислям е Филип РОТШИЛД Канадския МИНЕН магнат унгарски евреин ПитьрМУНК руския олигах хазарина Олег Дерипаскха

Ал

Ах, тези малки лепкави белгийски банкерски пръстчета...

Тъкмо изчаках да мине време и кокалите му да изгният и а-хааа да взема да оползотворя и инвестирам диктаторските милиарди, с труд от нас припечелени....и нямааа...празно съндъчето? Кой тарикат ме е преварил, тука без самолетоносачи няма да се размине, внимавайте ей!

В декоратичния, сивилизован Белжик нема корупция. Тва е дело на руските хакери подкоросани от Путин.

Така се прави по света - на едро и с костюмче, а не да ти крадат капачета, огледала, вентили и чистачки.Дето се казва, даэти стане даже приятно, че са те ошушкали с кеф.

Според Вашингтон Поуст, хакера е бил Ким Чен, кукловода Путин ест

Вълкът козината си мени, нравът - не! Белгийската колониална държава тъкмо решил да "смукне" парите на Кадафито, а се оказало, че нейните банки "опоскали" де каквото сварили!

Да видим сега кой води по корупция и кражби! В исторически план , западните "напреднали" ,"велики" демокрации, успяха да преповторят позната стратегия. Защо успяха обаче ...., е по-големият въпрос.

Едва ли е трудно да се разбере къде са отишли паричките? Ех тези банкери беее. Яко са лапкали ей. Сега разбрахте ли кой управлява света?

Нали реват, че в БГ мафията била вездесъща, корупция и бандитизъм, едва ли не като през ранното средновековие? А какво стана в културната правопослушна Белгия? Сега ще мълчат изветстно време, докато се позамаже случая, като зашит задник и после пак ще ревнат срещу дежурното "дете за биене"

Значи, са откраднали 10 Милиарда€ собственост на България. Това е ВЪНШНИЯ ДЪЛГ от 10 Милиарда€ на Либия към България, които тога Надежда Михайлова-Нейски "вкара" във "фонд" за 240 либийски деца в Бенгази, които тогавашния режим на Кадафи зарази със СПИН. Да се изкара ДОКУМЕНТАЦИЯТА със ЗАПИСКИТЕ с които се ДОКАЗВА ОРГАНИЗИРАНОТО ПОКУШЕНИЕ срещу децата в Бенгази от режима на Кадафи. България да си търси и да си ВЗЕМЕ 10-те Милиарда€, които са "вкарани" в този "фонд" незаконно, с цел да се ОТКРАДНАТ по-късно. Да се ВЪРНАТ 10 Милиарда€- външния дълг, който Либия дължи на България!!!!!!!!!!!!!!

Поредният народ и държава ограбени от ЗАПАДналите убийци. Тия наркомани живеят само от грабежи и разрушения.

Западно еврейските и хамерикански Айдуци,пардон - капиталисти са видели сметката на сметките.Нали за това бастисаха държавицата и фивансираха "справедливия" процес срещу Кадафи.

Птиближените на кадафи са ги взели. На БАИ тосшо кои ги взе. Украина кои ги взе не се правете на идиоти и ли сте

През социализма не вярвах, че запада е толкова лош колкото ни казват.Сега след 25 години "демокрация" вече повярвах.

за Запада бяха прави, само за себе си ни лъжеха

и тогава си вярвал и си бил член на БКП и си доносничил за комшията, дето е разказал един виц за бай Тошо. Айде айде ..не на нас тия !

Че оди в Америка да разкажеш един виц за Тръмп де.

Не можаха нашите да се научат от западняците как се краде,чисто и лъскаво. Може би защото на западняците име закодирано в днк-то,особено на бившите империи.

УХААА ГОЛЯМ УДАР...

Големият писател Марк Твен беше казал: "Единственото по-голямо престъпление от това да обереш банка, е да притежаваш банка!".......

Отишли са в някоя западна демокрация.

,,глобалното затопляне,, удари и банките...??? сметките се ,,стопили,,!!!... и при нас и при нас!!!

Ей така се краде, на едро! Белите якички, от тях да те е страх. Тука ограбиха пет милиарда от една банка, пак същите бандити. Сега готвят и други удари. Да са живи и здрави.

Каква Европа и какво ООН?? Всичко е пичкин дим драги мои...

Ами решението на ООН? въздух...

Да се проверят всички банки.Кражбата е между банкова.

Аз знам къде са , ама няма да ви кажа...хииии

И аз знам. На bitfinex са :)

като онзи самолет ли?

Те така, като криптовалутааа.

нещо за народа няма ли? Бенгази и т.н.?