Пучдемон засега няма да се върне в Испания

Лидерът на белгийските националисти заяви, че Пучдемон е приятел, който няма да бъде изоставен. Самият Пучдемон остава в Белгия - ще чака искане за екстрадиране

Обратно в новината

Коментари - Пучдемон засега няма да се върне в Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пучдемон = демон пучист = сепаратист. и другият сепаратист от ирак - главатарят на клана барзани (долни рекетйори) и тои подаде оставка ... предател мръсен ... лизач на израелски г.зове

Този драсна клечката и...се изпари!!!Нека други горят.....Боже какви,,личности,,създаде неолиберализма????Как от такива плазмодии да се роди,,култ към личността,,???

Знаеш, че българските революционери са се криели в Румъния. Всеки народ /не малцинство/ има право на свободен избор. Малцинството може да се пресели в държавата на народа си.

трябва да си припомним преамбюла на конституцията на ес. перверззз! на кого му е да се връща в ес?

Сега по-добре разбирам какво са направили навремето българските революционери. Поклон пред подвига им!

Навремето, хъшовете са намирали убежище в Румъния. Нищо ново под Слънцето.

Този, който говори за отцепване от Испания и Европа, се скри в ... Брюксел :)

Няма нищо чудно. Сепаратизма е много болна тема и за Белгия, така,че това е едно от местата където ще срещне истинско разбиране

Мислехме го за мъжкар, той па излезе страхлив пръдлю!

Страхливия плъх избяга.

Поредния модерен политик - мишка мислеща се за лъв, без зенности, лоялност и морал. Никаква разлика с останалите управляващи.

Това са меки китки.Някой намекна че Путин му е шеф но ако беше щеше да Му обясни че ако се отделяш си подсигуряваш армия и полиция.Демокрацията е за балъците

Прав си, явно не е взел много рубли. Ако беше, за такова действие може и куршум от храстите да получи.

Много страхлив бил този каталунски хъш! В сравнение с него и наш тиквичко изглежда като политик с топки. Щом само му намекнаха, че го чака съд, веднага духна от Испания. Ми да се изправи пред съда и да защити каузата, за която се хванаха милиони в Каталуния, а не да бяга като див заек. Мадрид няма от какво да се бои от такива пишман-революционери. Щом пълнят гащите още при зареждането на пушката.....

Как е възможно такова нещо. Такъв отявлен враг на евроатлантическите ценности да намери приют в столицата на обединена Европа. Необходимо е да бъде върнат в Испания където да бъде подложен на процедура по изгонване на дявола.

Мноо ме кефи тоя, а тия, дето му вярваха, още повече ме кефят!! Изкара бизнеса от областта, следвайки интересите на няколко олигарха, и като му напече на дупето, пръцна и дим да го няма, остави всички да се оправят както могат. Жалко е, че има хора, които вярват на подобни популисти, които гледат единствено собствения си интерес и при най-малката трудност се скриват в миша дупка. честно казано всички националисти са такива, защото тия, които вярват в национализма, са тъпи парчета и ще повярват на всяка националистична глупост, защото мислят с г*за си

Втори Янис Варуфакис се оказа.

Излезоха само въздухарските бизнеси, които не произвеждат нищо друго освен спекула. Всички, които произвеждат нещо не са напускали. Можеш ли да ми обясниш как ще изкараш някой който произвежда да речем вино с номинация на продукта? Или фабрика за коли, която иска двугодишна подготовка на специалистите?

Засега нямало да се върне в Испания!? Много мило ще бъде ако и занапред не реши да се връща в обществото, което се опита да раздели и унищожи. Само решителността на испанския крал, премиер и стотиците хиляди в Каталуния, успяха да спасят нацията от тежки събития. Враговете на ЕС ще се пробват на друго място, защото няма да спрат без да бъдат изобличени окончателно. Пучдемон трябва да бъде съден за държавна измяна и да лежи, но преди това трябва да се докаже неговата връзка с враговете на Испания.

Ще го екстрадират като стой та гледай. Единственото спасение е при шефа му в Масква, или в краен случай при Цецо в Белград.

гейове ако ще не по същност, а по постъпки не са добре дошли. И откъде реши, че Путин му е шеф? А да забравих, Монката Паси така каза по тАлавизора оня ден, докато бършеше очички и премяташе ключа от трабанта.

Защо тогава Московското гей общество е най-голямото в света?

Щом си накарал хората да искат независимост, щом заради това те излязоха и ядоха полицейските палки стой сега сред тях и защитавай искането им бе подляр. Кво ще ти направят бъзльо, ще те обесят ли?

Нападението е най-сигурната защита! Пучдемон трябва да действа реципрочно на испанското правителство, да си събере добри юридически съветници и да даде под съд Испания и правителството й. Те извършиха много повече нарушения на човешките права и законите на Испания, отколкото правителството на Каталуния. Той е достатъчно умен, след като само фиктивно обяви независимостта, знаел е, че с това ще даде повод да го подведат под съдебна отговорност. Явно знае, какво прави!

знае и още как - като стана напечено - избяга!

Пучдемон спечели ли 43%? Спечели. Ако демокракрацията беше истинска в чист вид, дали не беше по-добре испанските власти вместо да бият и арестуват, да влязат в диалог с несъгласните? Все пак това беше референдум с ясен знак. Сега какво - саморазправа, лов на вещици, затвори, концлагери. Просто отново 1939-та.

испанците да видят откъде са им проблемите. този еu за обединение ли се прави или за разединение на нациите?

ренегат. Ако си мъж и си повел хората да искат нещо, стой и го защитавай бе. Ама не може да се очакват от гей-ропейски политик мъжествени постъпки. Меркел е всъшност повече мъж отколкото останалите политици в Гейропа.

От една страна има свобода на придвижване в Шенгенското пространство, а от друга искане за екстрадиция? Екстрадиция от къде, той нали си е вътре в страна от Шенгеското споразумение? И освен това той иска защита от това управление. Все едно престъпник в България да иска полицията да го защити от издадена заповед за задържане от същата полиция. Явно нещо не разбирам.

Самият Пучдемон остава в Белгия - ще чака искане за екстрадиране Големият циркаджия, който се прави на мъж.

Хари Потър на път към Азкабан на снимката :)

ПОКЕМОНА НАПЪЛНИ ГАЩИТЕ...