17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шилo

Пропуснали сте да напишете, че залетите къщи са в ромската махала и са незаконни в голямата си част.

Циганите строиха кой както свари около реката, превърнаха речното корито в сметище, сега да не реват - Господ си връща своето, винаги.

Гората пази много от наводнения. Жалко че я орязаха и продадоха в Гърция

Щом панелката ми от времето на тодор взе да тече,значи всичко е за изфъргане вече!

Да сЕ 4уди 4овек- КАК ТАКА -В БГ ВСИ4КО Е ПОД СТРАХОТЕН КОНТРОЛ- НЯМА ТАКАВА СТРАНА В EU

Синоптиците който даваха жълт код за дъжд за Бургас да си заврат дипломата от зад! В Бургас капка дъжд не е паднала днес бива ли такава некомпетентност? За кой пореден път излъгаха и непознаха???

въобще не ми се връзва... Река "Котленска" изобщо няма връзка с ул. "В.Левски" , в града тя се намира на 50-100 м. от улицата и то в долната, ниската й част, а там няма къщи... Колкото до ул. "Калина" може да отворите "Гугъл Карти" и там ще видите, че асфалта и парапета на улицата към рекичката до нея е бил съборен и отнесен още в 2012 год. (снимката на Гугъла е от тогава)... Да не говорим , че мост на ул "Калина" над реката, въобще няма такова нещо ...Има си мост на главния път, на ул."В.Левски" , но ако той е пропаднал, намаше да бъде затворена ул "Калина", а щеше да е затворен главният път за Омуттаг, а именно ул'В.Левски"... На новинари вяра да нямаш!

И Вие, ако изобщо имате диплома, си я заврете на същото място..второкласниците пишат по- правилно. Срам

Да видим в хотелите какво ще сътворят..

"Ангажирали сме целия ресурс - багери и всички машини, които имат гребла, за да се избута тоя инертен материал и асфалт настрани, да може да се минава по улиците", каза Каранашев пред БНР." Абе, кмете, защот "целия ресурс" не го ангажирахте по-рано, за да няма въобще наводнение? Или чакаше държавата да ти свърши работата, а "ресурсът" през това време ти строеше вилата?

За кръжока по български и литература - хей тва е форум а не клас. Бегай в другата страница там са граматиците

и вашите "две точки" между "място" и "второкласници" не е съвсем правилно от правописна гледна точка, ама хайде да върви....! А това, че след "срам" няма ни точка, ни нещо друго , си е повече за срам ! Иначе на горния, освен липсата на две запетаи и сливането на една дума накрая, не виждам нещо кой знае колко неправилно! Важното е ,че СМИСЪЛА на написаното е правилен ! За Вас вероятно, не, ако сте синоптик или свързан със синоптик...!

Строят до реките и в ниски дерета, после пискат.

Туй кадро е ут мангър махлеси - на български шведския квартал. Всичкото къща е законно с акт 16 струителен зор , вуда канал и ток - законно братчед ! И страховка има ку искаш мой пукажим ! Помуш и социални ши исками

Абе то, а нещо за "и" и "й" на Маринчо от Бургас да кажеш или за липсващата запетая пред "който"?! Ама иначе смисъла е важен! Защо правиш забележка на човек, който е направил забележка? Нека, нека да се коментира това, за да се знае кое е правилно и кое не!