Демографският срив вече преминал в катастрофа

2013 г. постави поредния антирекорд. От 1 януари м.г. до 1.01.2014 г. у нас са проплакали 61 561 бебета, показва електронният регистър на ражданията. Това означава, че набор 2013 е най-малоброен от 1946 г. насам.

Обратно в новината

Коментари - Демографският срив вече преминал в катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи -България е една разпадаща се държава ,аз ако съм един премиер,такива закони ще въведа че всички българи от чужбина ще се върнат в България и ще приуспеем още и още и няма да се срамуваме да се нар.българи а пък за ражданията -КВИ РАЖДАНИЯ МОМИЧЕТА ПОЧВАТ ОЩЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ,в гимназията някои свестни се развалят още повече-пиене ,пушене всеки ден купони .Това е една развалена държава след време бебетата още повече ще умират заради някои напушалки според учените до 2060 ще сме останали 5.5 милиона-ГЛУПОСТ ЩО ЗА СМЯХ!!!!!!! до 2060 ще сме около 4 милиона човека- около 600-700 хиляди българи айде да даде всевишния 900 хиляди,2.2 милиона цигани , 800 хиляди турци и 100 хиляди бежанци,теруристи,англичани ,акистанци,македонци-УЖАСТТТ с много голямо Т и разни други -т.е. няма да има държава под такова име и ще е някакво монголско -южно кирибатско име и останалите българи ще третират като животно -както тръгнало още малко ще си дадем държавата на македонците ,които са чистак българи и си присвояват нашата история и ни хулят пък наште тъй наречени държавници гледат като умрели свине! и ще ни управлява ДПС-''движението за педали и сурикати'' забога ще ни управляват баш турци начело с оня баш мангала ахмед доган -дето даде малко парички на оня да се направи че го убива!това е отиваме си и ако нещо не се промени няма да има българи -язък дето са мрели нашите деди за да защитят земята си и поколението си че да ни има и нас в момента -язък за труда на АСПАРУХ,КРУМ,ТЕРВЕЛ,свети княз БОРИС 1, ЦАР СИМЕОН,ЦАР КАЛОЯН, АСЕН,ИВАН АСЕН 2, ИВАН АЛЕКСАНДЪР, ЛЕВСКИ,БОТЕВ,и много други революционери повреме на османското робство и стотиците хиляди и милиони загинали за тази държава от създаването си досега.тези хора са направили толкова много за нас а ние изобщо не гии почитаме и уважаваме и позволяваме да разграбват държавата ни и да я унищожават!

Пушат жените масово от 11 години, водят живот на чалга певици, държат се като стока, а после се сещат на 36-50 години да искат деца. Ама не може вече, щото и мъжете пушат много или не им става от евтиният алкохол и ето репродуктивни проблеми ( извинявам се на тези хора с медицински проблеми, ако са се засегнали ). А като добавим проблемите с детските градини и ясли, емиграцията, ... и то стана картинката.

Да приветстваме първата в Европа циганско-арабска джамахирия Булгаристан! Края на 1300 годишната държава на славяните - тези слаби, разединени, бедни и вечно недоволни същества. Циганите са бъдещето на тази територия. Катуните да дойдат! Юруш на ножовките и винкела за скраб! После ще отидем на друго място.

Радвам се ,че ме позна.Не знам защо ,но те харесвам и затова ти пиша. Но смятам,че не си права,във философията ти няма нищо божествено.

Имаме голям етнически проблем , като в Косово. Вече имаме 2 (две ) етнически партии - бисипе с циганите и дуписе с турците... Забрана на дуписе и въвеждане на образователен ценз е спасението. Не може хора ,които не могат да с е подписват да казват кой ще управлява държавата, или да гласуват за атомни реактори...

Сигурно през 1946 са казали същото, пък не е станала демографска катастрофа.

А от тези деца колко са циганета? Ако кажем тази цифра, ситуацията става мазало...

"Просто се дразня когато някой българин пише,че ще бъдем превзети от определени етноси и ще станем малцинство-това са панически приказки,стрес.И в стреса не виждат,че споменатите етноси(цигани или турци най-често,понякога китайци,араби...)" С това си изказване си се опитал да лапнеш прекалено голям залък и си се задавила. Нищо лично, споделям и са ми интересни повечето ти коментари, но по този въпрос не си наясно какво става в България - вероятно понеже не си тук. Върви умишлен план за ислямизаци и циганизация и той вече се провежда съвсем открито. Не бъди наивна. Те тъкмо на това разчитат. Така прецакаха и сърбите с Косово. Не чули какви изявления и претенции обяви публично Ердоган към бълг. и гръци територии, които били навремето в пределите на Турската империя? (Ами че те са си исконни бълграски: ордата идва на Балканите през 14 век.) И това се прави от държава, която кандидатства за чл. в ЕС? Защо мислиш ги вкараха тези мюсюлмански бежанци в България. Защо не ги прие Румъния. В Сирия има много християни, които в момента са подложени на истински геноцид от страна на бунтовниците ислямисти и медиите не обелват и дума за това. Защо не идват тук християните? Стига с тази поза на щрауси, защото заради нея я докарахме дотук.

Защо не зададете публично въпрос по този проблем и да поискате публичен отговор лично от Станишевия и Орешарския? Също така да се посочи като един от виновниците за тази демографска катастрофа лицето Ив. Костов и да му се иска също така публично обяснение, защо стигнахме дотук. Нали е горлям капацитет и тук се надпреварват да го блажосват.

Абе, с питане и обяснение нема да стане... Мотика искало лозето, а то от старци и леви гроздобер не се чака! : D

ДРУГАРИ,С ДЕТСКИ И МАЙЧИНСКИ НЯМА ДА ОПРАВИТЕ ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ,НИТО С НАМАЛЕНИЕТО НА ТОКА С 1%/което след време ще ни излиза през носа,според специалисти/.ХОРАТА ИСКАТ ВИСОКИ ДОХОДИ,НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА УДАРЕНИ........

ОТ ТОЛКОВА МНОГО ОНАНИСТИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА КАКВО ОЧАКВАТЕ

За да се справим с демогравската криза всеки мъж се задължава да прави всяка вечер секс с жена си и да се празни в нея. Иначе ще се стопи нацията и ще загине България. Моя мъж даже по два пъти ме оправя всяка вечер.

А?

Има кардинално решение и то е да се заселят чрез програма обезлюдените райони с българи от бившия СССР.Бесарабските българи са патриоти,бедни хора,земеделци и за тях България е като обетованата земя!!!!!!!!

Обаче не това е плранът за България. Трябва да се внасят мними бежанци ислямисти, а не християни. Готвят ни съдбата в по-мек вариант на Косово. И докато не хвърлят прах в очите с разни шоу програми, панаири и всякакви зомбиращ трикове, планът се изпълнява с пълна сила. Впрочем то е видно. През годините се изхарчиха милиони за справяне на проблема с бездомните кучета в София. Много хора забогатяха покрай тази кампания, но както виждате от изнесенат информация се оказва, че в момента бездомните кучета наброявали над 11 хил. в столицата. В коя друга европейска столица го има това. Ало, Г-н Б.Борисов, какво свършихте по този проблем за времето (8 год), докато бяхте във властта?

Ако раждаемостта беше двойна от 10 ноември досега колко щеше да е безработицата? Само питам управляващите .

до з5 учех...правих кариера....пак учех...и сега- инто работа-нито осигуровки...каскви дец а?! трябват ми 18 месеца осигуровки...а се врустам от цвхужбина и дори мин доходи немигфа от 3 рабоити да сфоемирам...искат ми 5000 за донор...бе гаранция....да породулявам ли?!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че то на жълтите павета по време на протестите не е удобно да се съвокупляваме!

Кое не му е удобното?

4 милиона ни трябвате, цигани или българи си е ваш проблем!

Защо се притеснявате да имате повече деца, след като те имат свободата да изберат къде да живеят и работят. Ако искат ще живеят тук, ако искат в най-добрите за живеене страни в света. Всички ние вече сме изстрадали в името на това децата ни да имат по-добър живот. Просто не ги обременявайте с комплексите на нашето поколение. Не ги ограничавайте да избират между Орешарски и Борисов - те са свободни да направят много по-голям избор. Не е нужно да правите за тях нищо материално повече, направили сте това , което милиарди хора по света не могат и да си помислят, че е възможно. Единствено трябва чужди езици да знаят - в техния свят дори и по-тъпите, ако работят ще си осигурят приличен живот. Помислете как милиарди хора в света завиждат на възможностите, които имат нашите деца. Разберете, че ако не им насадите нашите комплекси вие създавате един от най-щастливите деца на света. И спрете с криворазбрания патриотизъм - да обичаш България не означава, че трябва непрекъснато да живееш тук, а да знаеш, че един ден пак ще се върнеш.

Така добре си изредил, има смисъл при една по-друга обстановка, а не тази каквато е при нас. Кога ще проумеете, че всичко което се пправи и случва у нас не е случайно, а има една едничка цел: намаляване драстично броя на истинските българи, а младите и учени такива да бъдат "мотивирани" да напуснат страната , та тези което останат тук да бъдат едва ли не малцинство спрямо мюсюлмани, цигани и прииждащи евреи ( в едно съвсем обозримо бъдеще) и да не бъдат конкуренция на новите госпоздари. Т.е. искат да ни вземат държавата и това се прави много целенасочено и успешно. Разгредайте карта тна ЍЕвропа, обърнете внимание на проблеммите климатични, ресурсови (храна, вода и т.н.) и ще ви стане ясно , защо е този нездрав интерес към България. Не може само да приказваме ей та кпо принцип! Нещата са реални и конкретни. Прав си обаче за възпитанието на децата. Болестта на милионерите, т.е. на онези , които влизат в живота без да имат предизвикателства , които да решават и така чрез тях да израстват, е съвсем реална.

Демографския проблем е следствие на политика на управляващите, като се почне от принудителното изселване на гражданите от турски произход до обезлюдяване на селата и липса на стратегии за развитие на страната, безверието. Решение 500 детски лв. за 1и 2-ро дете. Четири години майчинство и средна заплата за страната. На 55 год. пенсиониране при 30 год. трудов стаж без майчинството.

През 2014 година ще се пенсионират всички живи мъже, родени през годината на бейби-бума в България - 1950-та (80-85 000), както и жените от 1953 г., които едва ли са по-малко. Срещу това стои възпроизводство от 60 000 новородени, половината, от които ще искат да живеят от социални помощи.

Да са живи и здрави, но надали са останали в България и оцелели от тия 180000 повече от 80000.

Ама ти от мен ли чакаш възпроизводство като тази година живот и здраве ще навърша 60:)))) Мъча се да го правя ама бабата като не хваща:)) Това е работа за млади хора....ама ви мързи и деца да правите.

ЗАСЛУГА ЗА ТОВА ,ИМАТ СЕРГЕЙ И МЕСТАН-ДВАМА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ.

Нема демографска криза при нас.Ходим на гурбет и като се върнем зареждаме жените си.Единствения начин да няма демографска криза е да се разреши многоженството.Хем жените ще си стоят в къщи и ще се дебнат една друга за изневяра.А ще са си компания за през деня.

е щом помаците от кутела взеха да ни учат как да живеем и по колко жени да имаме пиши я пустиня тази местност.

Ей информирани сте рублажиите и знаете че Мазан Метьо-помака без покана влизаше при бай Тато.Ама ни уважавеше дъртата комуняга че го разсмивах:)

Има една кутелска поговорка"Яйцеклетка до сега не е извесна да бяга от спермотозоидите".Много "баба гуси"-та се навъдиха деньоска.Нали шъ саъ съгласиш аратлик?

Що бе КГБ,аз си имам една жена християнка и една мюсюлманка,знайш колко ми е готино:)))

Всъщност,премиерът е казал, че ще се насърчава циганизацията на България. Циганите скоро ще започнат да гласуват за себеподобни и тогава вече ще е късно...

План Ран Ът в действие !

По статистика в Гърция има само 8% извънбрачни деца! Ние какво копираме, какво искаме да постигнем? Американците пропагандират модел без баща, или с еднополов брак, без брак, осеменяване на случаен принцип, жертви в името на кариерата.

Баща се скарал на 13 годишната си дъщеря: Набии 2 годишния си син, че дразни дъщеря ти и не мога да спя... Детски за циганите... а българи нямааааа... а. А. А! А!!! България страна на ПЕДОФИЛИ.

менкането на власта миналата година доведе до ударно продължаване на геноцида спрямо истинскит е Българи в България. Терористите и наглеците ползват поредните поставена на власт з а ликвидиране на нашата нация

Какво точно ви ощетиха?

Ощетиха ме че има ... такива като теб.

Забранете американската "култура" и филмите с пропаганда на хомосексуализъм, случайни бременности, бащи-кариеристи, майки-кариеристким, ... Имаме си корени и традиция, а и християнска вяра. Ако ги загърбим тези неща и заменим за джипове, курви, стимуланти, хазарт ... нямаме бъдеще.

Ние имаме БЪДЕЩЕ, НО Трябва да изринем депутатите - не само тези обявени за държавно издирване... Баща се скарал на 13 годишната си дъщеря: Набии 2 годишния си син, че дразни дъщеря ти и не мога да спя... България страна на ПЕДОФИЛИ. Политика на държавна педофилия.

Много лесно решение предлагаш, ама нали вече 23 години сменяме депутати с чисто нови лица? И как тези 240 човека влияят на морала на семейството?

Kak американската "култура" и филмите предизвикаха демографски срив само в България?! Или си пишеш колкото да не заспиш........

Мда, интересна последица от 'прекрасното' управление на ГЕРБ (все пак почти всички родени през 2013 г. са заченати до февруари 2013). Това показва, че хората тогава не са имали никаква вяра, че нещата в държавата ще потръгнат поне малко .... Но според мен тази лоша тенденция ще продължи, сегашните с нищо не са по-добри от предните.

Това е присъда за ГЕРБ.

Точно заради хора като тебе с подобно мислене държавата ни няма бъдеще ходи се крий по землянките простако заради ГЕРБ точно има демографска криза че ГЕРБ правеха детски градини и строяха колкото се може повече ПРОСТ ИДИОТ дразниш

правете сех преди закуска--резултата е бебе,гарантирам ви го :)

Що само преди закуска,може и след закуска:))Преди обяд също,след обяд повторение:))Преди вечеря и след вечеря задължително,останаха ли мъже в тази държава?

Народ и държава, които прогонват децата си в изгнание заслужават да бъдат затрити от лицето на земята.

Не искам децата ми да живеят в държавата на ченгетата и тяхната мафия.

МОЖЕШ ДА ОТИДЕШ ? ТЕРОРИЗМЪТ И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ ГЛОБАЛИЗИРАХА ,НАЛИ ПЪТУВАТ С ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ ОТ ПРОЕКТИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ ,ДАЖЕ ЖИВЕЯТ ОХОЛНО И В ЛУКС ,ДОКАТО ПРАВЯТ НЕУСПЕШНИ ОПИТИ ДА ПЕРАТ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ И ДА РАЗДУВАТ ЦЕНИТЕ В ПРОЦЕСА НА "ПРАНЕТО" . ИЗИСКВАТ СЕ ПРИНЦИПНИ РЕШЕНИЯ НА ПРОБЛЕМИТЕ ,ДА НЕ КАЖА РАДИКАЛНИ,ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ВЛАГАТ КАТО СЪДЪРЖАНИЕ НА ТЕРМИНА САМО ФОРМАТА С ВЪОРЪЖЕНА ОТБРАНА ,ЗАБРАВЯЙКИ ЗА СЪДЪРЖАНИЕ С ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ ,ОСНОВАНИ НА РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ /образование,труд,данъци / ОТ ВСЕКИ ИНДИВИДИ ЗА РАВНИ ПРАВА/трудови приходи,дом,храна,дрехи,квалификация през целия живот ,сигурност,правосъдие в защита на съвестните ,които изпълняват човешките си задължения в обществото за права/

Така ще е докато разумът надделява над нагона ! Доказателствата са по целия цивилизован свят . Малограмотните и бедните , поради липсата на по-смислени занимания , правят деца ! За съжаление в природата е така : който се размножава по-интензивно , негово е бъдещето ! Мохамед го е прозрял и затова добрият мюсюлманин изпълнява повелята му да не фурка навън , пък каквото Аллах каже след това . Който има нагон за размножаване има воля за живот и обратно . Видни столични адвокати обобщаваха цинично - който ебе зло не мисли, който мисли не ебе ! Явно българският етнос е от злобари.

НЕ СЕ ПОДДЪРЖА ЖИВОТ -нагледен пример са именно такива ислямистки племенни райони с висока раждаемост ,невежество,жестока и нечовешка агресивност ,които правят конфликти и войни дори сега -вижте евронюз сега -вижте как взривяват коли-бомби,как стрелят с калашаници ,как дори деца с калашници крадат и убиват ,или сеят хероин вместо царевица,картофи и пшеница за храни ,как пълнят улиците с трупове на несъгласните ,които искат образование за знания за труд и живот в мир. ТЕ СА ЗАВИСИМИ ОТ ПОМОЩИ И ТЕРОРИЗИРАТ СВЕТА С ИСКАНИЯ ЗА МИЛИАРДИ ХРАНИ,МАШИНИ,ТРАКТОРИ,КОЛИ ,КОИТО ДА ОТНЕМАТ ОТ СЪВЕСТНИТЕ РАБОТЕЩИ ДАНЪКОПЛАТЦИ ,ЗА ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ С МНОГО ДЕЦА ,НО БЕЗ ТЕЗИ ДЕЦА ДА СЕ ОБРАЗОВАТ ЗА ТРУД . ОЧАКВАТ СЕ МАСИВНИ ЕПИДЕМИИ ,КОИТО ЩЕ ОТНЕМАТ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЖИВОТ ,ЗАЩОТО ТЕЗИ С МНОГОТО ДЕЦА НЕ ВНАСЯТ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ЗА ЗДРАВЕ И ПРОФИЛАКТИКА ,И ОСТАНАЛИТЕ НЕ МОГАТ ДА СМОГВАТ С ТОЛКОВА МНОГО ПАРАЗИТИРАЩИ НУЖДАЕЩИ СЕ ....Всички епидемии тръгват от азиатски държави -холера,чума,птичи грип .Не се сещат ,че трябва да правят и други неща,освен деца,за да има живот

"Любимият ни град вече няма да е изключително владение на единия процент свръхбогаташи, а ще е място, където обикновените хора ще могат да си позволят да живеят, работят и отглеждат семействата си", каза Де Блазио.

знаеш ли колко гиганска е разликата между де блазио и учителката по руски ф,няма да ми стигне мястото да напиша цифрата.

това вече го знаем, но не знаем якой осъден бивш държавник да е осъден за поредната национална катастрофа, ако това се бе случило в талия, Германия,Корея....айде мислете и тогава отговаряйте

Това се случва и в споменатите държави. Капитализма е виновен. Човеконенавистен анахронизъм.

ЧЕ ИМАМЕ ГОЛЯМА МАСА НАСЕЛЕНИЕ ,ПРЕДИМНО РОМИ И ПОДОБНИ,КОИТО СИСТЕМНО ВЪРЩАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НАСИЛИЕ,НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ С РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ,ТРУД,ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ,НО КРАДАТ И УБИВАТ ,ЗА ДА СЕ ХРАНЯТ И РАЗМНОЖАВАТ ,ВЕКОВЕ НАРЕД . ТЕ СА СИ ТАКИВА НАВСЯКЪДЕ И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ СА НЕОППРАВИМИ РЕЦИДИВИСТИ ,И ДОРИ И ДА СЕ ОБРАЗОВАТ И ДОРИ И ДА РАБОТЯТ -ПАК КРАДАТ И УБИВАТ ......За тях -за индивиди и трупи,които системно не спазват човешките закони и нарушават човешките закони и правата на другите ,по човешките права е предвидено да бъдат разселвани вътрешно в държавата,или външно изселвани ,с оглед да не застрашават с геноцид или пряка смърт и инвалидизация живота,здравето и функционирането на съвестните индивиди ,които учат,работят -изпълняват човешки задължения за права ,и уважават човешките закони и съвестните ,в общество

"Да създадеш семейство, да приемеш всички деца,които се родят,да ги опазиш в този несигурен свят и дори донякъде да им дадеш насока -това по мое убеждение е най-голямото , което изобщо може да постигне един човек." Да виждаш тука апартаменти,коли,вили,котараци,кученца? С извинение към животинките.

За какво са ми деца?да ги бият по дискотеките децата на киро японеца,жоро главата,цецо камилата и н,ам още кой си.после доказателства нанайси.докато страната ни е джунгла ще оцеляват само хищниците.ще стане интересно като изчезнат тревопасните.Самоизяждане?!?

Глупако, по закон децата ти нямат работа след 10 часа навън. Ученикът трябва да учи, спортува, чете, рисува, ... а не да кисне в игрални зали и чалготеки.

"по икономически причини жените се ограничават до раждането на 1 дете" Далеч не са икономически причините, за съжаление. Проблемът е много по сериозен. Изврати се българската нация и то, най вече от женската част. Едно време и при най голям глад и мизерия, българката е раждала и много деца са умирали от болести и какво ли не, обаче българинът е знаел, че за да е здраво семейството и да се продължи рода, децата са на 1-во място. Сега семействата са разбити, разводи, несигурност и това е в световен мащаб, но ние българите тук сме първенци. Почва се още от образователната система, където стана еталон да се учи "вишо", не за да станат по голяма част от българите някакви специалисти, а да "си поживеят". Под поживяване се разбира да лежат на мам и тате, колкото може повече и да бягат от семеен живот и отговорности, които един пълнолетен човек над 18 години вече трябва да е готов да поема. Днес си имаме "деца" на по 30 години. А жените са извратени от чалга и сапунени сериали и мислят, че е много готино да са курви. Да се развеждат, да не раждат за да пазят фигура и да стърчат по кръчми и кафета, вместо да гледат деца у дома. Гледа се по 1 дете, за да си начешат крастата, да побутат количката с другите майки и да опитат и от тоя живот. После детето на бабите и пак живот, е*ане и т.н. На това ги учат сериалите и евтините романчета. А някои толкова прекаляват с "живота", че накрая пресъхват и, и до 1 не стигат. Защото природата си е казала - деца от 20 до 30 години, после каквото излезе, а не тепърва да се почва да се мисли. Далеч не само икономиката е проблема...

Това поколение от "модерни" жени е резултат от много изпипана индоктринация, шанса да ги вкараш в пътя е нулев. Виж някой арапин по-може.

малко да анализираш ? Не забравяй за БРЕМЕТО ОТ ЦИГАНИ И ЦЕГАНКИ,КОИТО РАЖДАТ ОЩЕ НА 1з Г ,НО ДОРИ И НА 50 Г,И НА ш0Г ,ТЕ ПАК СЕ ДЪРЖАТ КАТО ДЕЦА,КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ ХРАНЕНИ И ГЛЕДАНИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ -99% ОТ ЦИГАНИТЕ НИ В БЪЛГАРИЯ СА НА ПОМОЩИ,КОИТО ОСТАНАЛИТЕ ТРЯБВА ДА ЗАРАБОТЯТ .ДОКАТО ПОВЕЧЕТО ЦИГАНКИ -НАД 90% НИКОГА НЕ РАБОТЯТ В ОБЩЕСТВОТО ,ТО НАШИТЕ ДЕЦА УЧАТ И РАБОТЯТ ЕДНОВРЕМЕННО НЕ САМО В УНИВЕРСИТЕТА,НО ОЩЕ НА 1ш Г,И ТО ЗА ТОЛКОВА МАЛКО ,ЧЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДОМ И ДЕТЕ,НО УДРЪЖКИТЕ ЗА ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ СА ОГРОМНИ ЗА ТАКИВА НИСКИ ПРИХОДИ ОТ ТРУД,ЗА ДА МОЖЕ ДА ГИ КОНСУМИРАТ ЦИГАНКИТЕ И ЦИГАНИТЕ ,КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ НЕ УЧАТ И НЕ РАБОТЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛНО ,НО ПРАВЯТ МНОГО ДЕЦА,КОИТО КРАДАТ ,ПРОСЯТ,И ДАЖЕ УБИВАТ ЖЕРТВИТЕ СИ ПРИ ОБИРИТЕ ,И СЕ РАЗМНОЖАВАТ ВСЯКА ГОДИНА ...Това е картината на НЕО-ЕКСПЛОАТАЦИЯ И НЕО-РОБСТВО ,с цел -явно да се размножават и хранят на помощи 99% от ромите ,които нито се образоват ,нито работят квалифицирано ,нито внасят данъци и осигуровки,но консумират все повече ,крадат безнаказано ,строят незаконно къщи -на помощи т.е с чуждите пари ,докато на данъкоплатците не им остава за дом /ПЕРВЕРЗИЯ НА ПРАВОСЪДИЕТО ,СОЦИАЛНА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ/

Имаме голям етнически проблем , като в Косово. Вече имаме 2 (две ) етнически партии - бисипе с циганите и дуписе с турците... Забрана на дуписе и въвеждане на образователен ценз е спасението. Не може хора ,които не могат да с е подписват да казват кой ще управлява държавата, или да гласуват за атомни реактори...

Въпреки всичко трябва да останем тук за да спасим българския народ. Демонстративно бягайки в Европа, ставаме съучастници в унищожението на народа ни Грях е това към кръвта на великите ни предци, за които все повече се разкрива напоследък Грях е и лично на всеки, към дедито му които от хилядолетия са устоявали земята си пред гърци, ромеи и туци

Абе кой го интересува че в българско нямало бебета или нямало хора или нямало нещо.....пфффффффффффффф

само малолетните редактори на ДИР-а ще останат да построят комунизма

При "комунизма" България беше 9 000 000!

аз ще си бия камшика другия месец, барабар с жената и децата

аз пък мисля че матряла се хаби трърде много. с тоя орален, анален , геи и т.н. sex, пчеличките и птичките не отиват по предназначението си

какъв демографски срив, на з7 съм исках да ида да видя родителите си и не можахме защото нито аз нито те имат пари в момента, няма деца.

алчните шамани избягаха, сега вече нацията ни ще расте здрава. Наште доктори ще разнасят подлоги в Англия и Германия