Бебе се роди в хеликоптер, летящ с 200 км/ч към болницата

Когато таткото, за когото нямало място във въздушната линейка, пристигнал в болницата, там го чакал новороденият му син

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kamo cu 3a4eHam c 200 - Te Tu Ha...

Да е живо здраво и благословено бебето. Само дето скорост 200 км/ч вече си е почти наречие. Като в годините след песента на Васко Кеца ‘Със 100 км в час’. Ми пишете 190, 220, нещо такова, защо трабва да е точно 200 ?

А във Боковия кучкарник те оставят да умреш на стълбите на някоя болница. Колко трогателно

Медицинските хеликоптери в Лондон се издържат от дарения от жителите на Лондон. Годишните разходи за двата хеликоптера, които работят 24/7/365 са около 8.9 милиона евро. https://www.londonsairambulance.org.uk/about-us/how-we-are-funded Аналогична новина от България: Бебе оживя на косъм, след като семейството чакаше 30-годишен празен бус, боядисан като линейка, с часове.

Народът съвсем изперкуляса. Това е бременна жена, не е инфаркт, не е инсулт, не е тежка пътна катастрофа, а най-естествен процес. Не говоря за проблемна бременност, където смъртността е почти 100% извън болница. Свикнахме, че всичко е продукт, който трябва да бъде заплатен и изконсумиран. Природата си знае работата. Понякога помощта на медицината е много нужна, но като цяло ние си живеем и без нея.

Я кажи сега ти от женски пол ли си, раждал ли си някога, носил ли си дете... Много големи разбирачи сте някои индивиди от мъжки пол. Единствените, които имат морално право да се изказват в случая са единствено жени, които са минали през такова нещо, защото само те знаят за какво става въпрос. Иначе едно време и баба ти е ходила до тоалетната в двора на -20 градуса, защо и ти не започнеш така да правиш, изкопай една дупка пред блока. Народът е съвсем изперкулясал. Това е биологична нужда, не е инсулт, не е пътна катастрофа. Свикнахме, че всичко е продукт. Природата си знае работата. Понякога помощта на удобствата е много нужна, но като цяло можем да живеем и без нея... нали така икономисте?

От женски пол съм и съм раждала повече от един път. Трябваше някъде на място като видят, че нещата са напреднали, да изродят бебето. Не са преценили, че това юркане и местене не е оптимално, по-добре у дома да роди. И да, наистина ако е тръгнало нормално раждане и е стигнало до напъни, не знам за какво ти е болница, просто трябва някой да хване бебето. У дома или в хотелска стая предполагам, че е по-лесно и безопасно, отколкото в хеликоптер.

А ти явно си мислиш, че като има усложнения и ще се оправиш сама. Е така ще си умреш, защото се мислиш за много умна.

Така е запознанство по Интернет, после бебето се ражда в хеликоптер. Да се пенсионират щъркелите, Христос и Витлеем да отидат в музея. Меркел лично ще изражда всяко бебе по света, лично ще фърка с вертолетче и ще пее псалми за новородените Джендърчета

Така е запознанство по Интернет, после бебето се ражда в хеликоптер. Да се пенсионират щъркелите, Христос и Витлеем да отидат в музея. Меркел лично ще изражда всяко бебе по света, лично ще фърка с вертолетче и ще пее псалми за новородените Джендърчета

Да бях се родил и аз в Германия...

Германия си е Германия. Там, ако трябва, и с хеликоптер ще ти помогнат. А у нас често пъти ще те напсуват на входа на болницата.

Ми ще ти помогнат, като всеки плаща 120 евро здравни осигуровки всеки месец. Не знам какво очаквате с рия 10 лева

Какви 10 лева бе сопол? Вече за безработните е 30 лв.

СЪС ли лети хеликоптерът? Браво! СЪС двеста или С двеста? То и СЪС кораб се лети, но в никакъв случай СЪС самолет.

Да е живо и здраво.

БиБитко е прмагал с 200

В Германия хеликоптери превозват родилки с 200, у нас Боко ебе с 200.

Този юнак ще стане авиатор!