Бебе беше намерено заровено живо в гърне в Индия

Мъж, който копаел гроб за дъщеря си, открил новороденото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пак се връщаме към факт, потвърден и от генетиката и от историците. Циганите са дошли от Индия и са неразривна част от това население. Циганин = индиец = циганин. Паралела между едните и другите е очеваден, не само на външен вид но и в манталитета и народо-психологията. Сещам се за поговорката "Кръвта, вода не става". На всички толерантни, които ще подскочат срещу думите ми, ще кажа: Не сте съгласни с мен, не защтото от научна гледна точка не съм прав а защото не ви харесва, че света е устроен така и предпочитате да си "заравяте главата в пясъка" и да се надявате, че хората сме еднакви, само защтото така би било по-справедливо.

fdasfas

нормлно, по статистита в индия родени от мъжки пол са 1.08 срещу женски 1.00, т.е. около 7% от бебетата изчезват!

Изроди.

Бахти изродите

Колкото по на изток отиваш та чак преди Япония, толкова на хората се гледа като на стока. Така е в Руслямистан, така е в Китай и Индия - векове наред генетични увреждания са направили от населенията там машина за производство на примитивни маймуняци.

Не си мърдал на изток от Румъния

Думи нямам!!! Що за зверска постъпка ?! Все пак браво на човека, който е спасил детето независимо от факта, че е “непотребно момиченце”!!!!

ми оставя неговото в делвата и взима живото

... e тва е яка идея !

Не става. Ще трябва да дава обяснения защо живото бебе е в критично състояние. Все пак, дано му разрешат да го осинови, ако го иска.