Близки на акушерката: Изпуснала е бебето неволно

Семейството на акушерката, която преби новородено в болница „Софиямед”, не вярват в тезата за опит за убийство. Те твърдят, че тя е изпуснала неволно бебето.

Обратно в новината

Коментари - Близки на акушерката: Изпуснала е бебето неволно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доживотен затвор за такъв жесток побой над бебенце!

А кво ще изока по въпроса, оня клоун Москов, може би след полицаи-спешнопомощници, да въведе и полицаи-акушерогинеколози?

А какво ще кажат всички миризливци от БСП и ДПС? Нали те създодоха всички мафии, вкл. лекарската.

Нова ТВ пуска един запис от камерите, на които НЕ се вижда абсолютно никакво удряне и душене. Обаче, заглавието е: "Животът на ПРЕБИТОТО новородено е извън опасност". Ако заради следствието не бива да показват кадрите, ако нямат нищо за казване по случая, ако нищо не разбират от работата в едно частно родилно отделение, медиите трябва да млъкнат, за да не заблуждават широката публика!

Видеото можете да го видите в ю туб.... потресаващо... нямам думи. Това е чудовище

Видеото го има в различни сайтове, опитах да го гледам , но повече от минута не успях, нямам думи да го опиша , потресаващо е най-леката дума, но според мен трябва да се гледа от всички кой до колкото може и тази да бъде разчекната публично!

Никой от нас не е бил на раждането, нито на нощното дежурство, нито познава акушерката или родителите. Коментираме информация, подадена от медиите, която им е подадена от няколко лекари, която буди само въпросителни. Следователно, коментира се някаква полу информация и полу истина.

Виж видеото, повече истина не ти е нужна.

Ти си май акушерката? Хах, ела душко да гушкаш моето бебе и да видиш какъв филм ще ти спретна.

А, покажете ги тези записи най-после, колкото и да са потресаващи! Защото хематом и оток на мозъка, новороденото може да получи и по време на раждането. Може това да е причината да не е изписано на 3-тия ден. Ако е било удряно с ръка, шише, душено или изпуснато, травмите щяха да се описват по друг начин. Потресаващи били кадрите! Това, което вършат политиците и медиите с българския народ не е по-малко потресаващо. За 25 г. демокрация се нагледахме и преживяхме достатъчно потресаващи неща, та да ни уплаши една акушерка.

В link е качен записа от камерата , първите 5 мин. и след 60-тата минута . Потресаващо е наистина.

е сайта

Продължавам да чета коментари и не разбирам как има хора които я защитават. Аз съм родител, сина ми до скоро беше бебе и като чета тая новина ми се реве. Разбирам че акушерката е самотна майка с 2 деца и едва се справя, не е редно да работи от дневна в нощна смяна и знам че са и трябвали пари и аз съм работил така едно време. Но това не я оправдава - изпушила е - ясно е. Но е особено жестоко. Незнам дали след години детето няма да се прояви с някакъв дефект от това. Дано не.

Защитават я, защото за комунистите такива неща са нормални. Докато в България не изчезнат хората, възпитани при комунизма, нищо няма да се промени.

Ако аз съм бащата, неволно ще я изпусна от 15тия етаж...поправка - нека да е от 2рия-3тия етаж, за да мога неволно да я изпусна още няколко пъти преди да се нарани сериозно. А после "Хора сме, всеки греши, на всеки може да се случи", ще ме оправдае племеника Кирилов.

абсолутно сам сагласна..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези са луди. Как за 3 години ще се отнеме правото само. Ако е виновна - тази жена няма право работи такава работа.

Очаквам да прочета скоро , че акушерката е била обезглавена

Недейте така бе хора!Става дума за новородено бебе!Стотици хиляди са майките, които гледат сами децата си и се преуморяват.Това не е повод!!!За мен жената вероятно е шизофреничка и просто е изпаднала в криза.Нищо чудно, като се е свестила да е съжалявала.може би вече половината народ е психически нездрав, не е необходимо да ти личи от километри,че не си в ред.виновни са управниците,които ни докараха дотук, но не мога да оправдая такава постъпка.И внимавайте какво говорите, ако и вие сте на мястото на родителите, така ли ще говорите"че на всеки можел да се случи".

Е и какво от това? На този принцип дай всички жени, които правят аборти, както и лекарите, които ги извършват, да ги тикаме в затвора за убийство!

Не мога да разбера журналистите ! Момчето което блъснаха и убиха с колелото в Панагюрище ли беше - веднага намериха и майка му и баща му, а на убуеца не му видях очите - сега за това бебе се нахвърлиха на акушерката - виновна или не ? а родителите му никви не се чуват кои са Дано поне полицията си свърши работата - аз на необективни писаници не вярвам - а може би това е целта - няма обективна журналистика в БГ !

за майката на детето всички напуисаха, че като е разбрала за случилото се е изпаднала в депресия, какво още търсиш от тези хора, поне 9 месеца са чакали този момент, детето е родено здраво и е било пред изписване и накрая са им сервирали "ТОВА", какво искаш от тези хора ?! Или просто имаш нужда от още зрелища, като тези които искат да видят как се пребива бебе на 4 дена по телевизията - цетно!

Ти беше ли на раждането? От къде знаеш, че е родено здраво?! Ти видя ли с очите си, как тази акушерка да удря дете?

Виж видеото като не вярваш. Чудовищно.

Мими, моля да не си избиваш комплексите с обиди по форумите. Или ти е заложено генетично!? А сега по темата: Дано има повече отговорни хора като младата лекарка, която взела спешни мерки и се обадила на "Токуда". Дано на милото бебче му се размине и не му остане травма за цял живот и дано тази изперкалата /както някои я наричат/ акушерка бъде справедливо осъдена и й се отнемат професионалните "умения" за цял живот. Не искам да мисля, ако аз бях майката на това детенце как щях да постъпя. Не че отмъщението трябва да стане фикс идея у някого, но някои си заслужават наказанието.

someone

винаги е дразнещо, когато роднини искат да изкарат човека невинен.

Да ходят да се затрелят някъде роднините. Слава Богу, че има камери, та всички да могат да разберат какво е направила, защото е била..........ядосна!!!!!! Ами ако го беше убила или вземе не дай си боже остане инвалид за цял живот?????

Plamen

Аз също съм на мнение, че има нещо странно в тази история, което едва ли някога ще излезе на яве. Вариантите са два. При първия акушерката по една или друга причина откача, изгубва представа за реалноста и достига състияние на "бърнаут". При втория има конкретика и умисъл свързана с точно това бебе, точно на определени родители. Иначе всичко друго не ми се вижда понятно. Работи 20 години в тази професия. Всички я познават като професионалист израждала стотици деца и ей така просто решава да убие бебе.. няма логика и не се вързва. Но това са само думи.. Нека се молим за бебенцето да се възтанови. То не е виновно, че се е появило в ралността и то по този жесток начин. Никое дете няма право да плаща такава цена за слабостите и грешките на зрелите "хора"

Може би е изпълнявала мръсна поръчка. Мафията в бяло често го прави, защото са безнаказани.

Казала била, че го е била, защото ревяло повече от другите... Бе то и мене ако ме биеха, а другите не, и аз щях да рева повече от другите. Ама все още информацията идва от едно и също място, и все още е от типа "казаха, че...". Предполагам, в съда ще има думата и адвокатът на странната акушерка.

Мили боже, дано бебенцето се оправи!А аз, като майка бих убила собственоръчно тази жена!

В погледа на тази жена виждам колко е измъчена. Не мога да оправдавам и не мога да заклеймявам. Но в общество, в което отсъстват понятия "добро" и "зло", убийството е ежедневие. Различни са само начините и скоростта.

Айде стига с един и същи коментар, на не знам кой път!!!! Спри се!

За ІІ-ри път пиша неудобния си коментар.

Сега ще я изкарат психично болна и.няма съд, няма присъда...

Мръсен изрод - заслужава дълга и мъчителна смърт!!!

Странен случай!!Не се споменават изобщо родителите на детето. Те глухи ли са, слепи ли са , невменяеми ли са?? Трайкат си, и не е случайно!! Журналята пишат и небивалици щели да й дадат най-тежкото наказание да не практикува 3 години!! Айде без простотии, моля!!Ако това е истина, което тиражират тя трябва да не излезе от затвора!! Това е някаква абсурдна жестокост, не е за вярване!!

Точно нищо не се казва за родителите на въпросното бебе .Изобщо цялата история е изключително странна .

Кое Ви е странното бе? Майката е изпаднала шок, а бащата сигурно се моли за детето си и е до него!!! Кое ви е странното???

Какво да правят родителите, на челна стойка пред журналистите ли да застанат , наред ли сте ? Ако ще да са най-големите изроди , детето какво общо има , та то е на 4 ДЕНА ???????

Изключително голяма трагедия за семейството на бебенцето. Изказвам моята подкрепа и стискам палци да няма увреждане детето. Веднъж една нормално изглеждаща жена ме удари с бутилка с лимонада от големите, около 2л. в гръб, на светофар, защото съм "урочасвала" кучето и. А аз за първи път я виждах. Можеше направо да ме наръга без да разбера.

е изключително странна, мисля, че и по този случай няма да научим истината, да се помолим за бебето.

Думи, думи, думи... Някои пишат да я оставим на мира жената, че била изперкала. Ами то тогава хайде да оставим на мира всички досега изперкали, които съсипаха тази държава, защото това си е баш изперкване. А ако тя наистина е изперкала, то тогава какво търси в родилното. Да се потърси отговорност на гл. лекар, който не е забелязал отклонението на подчинената си. Там се работи с жив материал и вниманието трябва да е над 100 процента концентрация. Била изпуснала бебето!? Не че не може да се случи, но нали е било на специална апаратура и какво прави в ръцете й? Въпроси, въпроси... излишни. След като има видеозапис, то нека го покажат на хората, за да се види наистина деянието й и се спре с тия плоски оправдания в полза на изперкалата. Всички знаем, че всичко се базира на факти и ние ги искаме. И като се види какви ги е вършела да я пуснат под гаранция, а бащата да се види неофициално с нея и толкоз. То явно, че друг начин за оправия няма.

Фактите в съда!Кой ще ти дава на теб или мен факти?Води се следствие и факти не се изнасят.Тук са само предположения.

Ме си случайна, ами си "аут" от всякква мисловна дейност

Карала е 2 смени по ред. И ако това е пркатика...всеки ще изтрещи рано или късно. Попаднах на мнения, че във въпросната болница София мед е практика да се карат двойни смени, да се правят по 15 операции на ден.

В общество, в което отсъстват понятия "добро" и "зло", убийството е ежедневие. Различни са само начините и скоростта.

Вече проумях истината-съвсем не е болна акушерката, нито изморена, просто се е продала за пари на друга болница ,като е мислили, че никой няма да я заподозре .В името на нарко-зависимата си дъщеря е извършила нещо ужасно в пълно съзнание .Каквото и да си говорим-става въпрос за пари .Сега в затвора дано ги похарчи .Защо се прикрива факта ,че дъщеря и е наркоманка ?Дано детенцето е силно.Моля се за него !

Дай повече информация...

тя е правила всичко съзтателно. Искала е да увреди психически точно това бебе. Наранявала е главичката му, щото това не може да остане без психически отклонения, лишавала го е от кислород - също по тази причина. Професионалистка. Знаела е какво прави Ако е искала за го убие, както каза един, с два пръста е щяла да го убие.

Този садизъм е плод на нечовешките отношения, а в София дойдоха селяни, които само със сила постигат всичко,да си се връщат там откъдето дойдоха, от Самоков в Самоков,то за Софиянци няма работа, а за тези има какво правят тук, да си ходят там откъдето са родени !

В София, всички са от село мой човек. Не си избивай комплексите с тази трагедия.

Това е масово налаганата концепция на селянията, за да се оправдае фактът, че са се довлекли тук.

Глупендер, да вземат тогава да изгонят всички българи от Чикаго, Н Йорк, Париж, Лондон и др. световни столици и огромни градове, понеже в сравнение с тях Софията ти е едно циганско село? Боклуци има навсякъде, но такива глупави комплексари -едва ли.

Е, умни комплексарю, сигурно има някаква (макар и малка) разлика между нашенците в Чикаго, Н Йорк (това ще да е Ню Йорк или?...), Париж, Лондон и др. (? ами да продължа по същия начин) св. ст. и огр. гр. и това стадо, което се изсипа в София. Което поради анонимността си в големия град например си хвърля боклуците, където му скимне, защото не е като на село или др. пр. гр. Там ще има "Какво ще кажат хората?"

Ужас, колко много народ се поставя на мястото и съчувства на изрода, а не на невинното бебче и семейството му! Това е потресаващо - "на всеки можело да се случи". Това е разтърсващо, говори за латентни психически болести при хора, които си представят как биха могли те да го направят! Говорим за четиридневно, беззащитно, мило и невинно човеченце!!! Че то единствените емоции, които му идват на човек е да го пази, защитава и да му се радва! Дано детенцето има здраве, късмет и щастие в живота си! То е мъничко юначе, което не се е дало на една престъпничка!

...и за вдовица принудена да работи повече от 24 часови смени, за да издържа децата си.Кажете ми кой от вас иска да полудее?Има ли изобщо такива? Просто психиката и не е издържала в един момент.Лошото е,че никой не е застрахован, днес е тя, утре може да сме ти или аз, няма гаранция за добро здраве.

Моля, не се опитвайте да внушавате на хората, че всеки е способен да извърши нещо подобно! Не, не е! Ако Вие чувствате нещо подобно - за доброто и на Вас, и на цялото общество - не отлагайте лечението си. Има множество мизерстващи хора по света, които продължават да са благородни. Има и богаташи, които са изроди. Така че материалното състояние не е пряко свързано с психическото здраве и моралните устои на човек.

Близките говорят просто глупости.

много е зле в Щатите, то затова има луди хора, затова все на там бягат. И тези бежанци - луди хора, с риск за живота си и те в загнилия капитализъм.Синът ми живее там - колата му отворена, по оградите орнаменти от метал,никой не пипа. Ще кажете те на едро крадат, а нашите надребно. Хи-хи.

Предлагам следното реципрочно наказание за тази особа: Да я пускат многократно от 3-4 метра височина и така, докато и се разтрошат костите. После в Токуда, ако могат да я оправят!

"Знайко" би ли ми казал какъв е мотива на акушерката да пребие до смърт бебето , че аз нещо не мога да се сетя ...........Цялата история вони и аз съм убеден , че истината е съвсем различна от тиражираната в медиите .

Остави мотива - има видео, гледай го и пак коментирай!

Мотивът е ПАРИ !ДА СЕ НАМЕРИ ОНЗИ КОЙТО И ГИ Е ОБЕЩАЛ !

Как й видяхте лудостта в погледа или по лицето!?!?! Хич да не ми минава по този параграф, а да си отнесе наказание с пълната сила! Казвам си честно, че, ако беше моето бебе, щях да се саморазправя с нея, пък после нека лежа в затвора!!!!!

После щах да се саморазправям стеб (ако бях неин роднина, де). И така, да живее вендетата!

дайте имената на родителите!!! дайте да ги разнищим кои са, какви са, дайте ги на журналята - те си знаят работата - ще ходят да чукат и звънят по вратите им - ама моля кажете, само да попитаме, хората искат да знаят и пр. гадости. Това не е ли също садизъм. Ама им знаете заплатите!!!Кулезич - стойте си тук, да се борите - и колко 25 години? А младоста си отива и ставаш мизерстващ пенсионер. Да ама с нейната заплата и аз бих се борил.

Родителите са виновни. От какъв зор им е трябвало да раждат дете. Няма дете, няма проблем. Има дете, има луди хора които го бият по главата. Деггредацията е на 1000 %

Как не те е срам това да го пишеш бе? Значи и твоите родители са виновни, така ли ?

моите не са. Но за твоите, се съмнявам.

Ирония - "традиционно терминът се отнася към употреба на езика, при която изразеното без съмнение е неадекватно, например "Браво!", изказано при проява на несръчност"

кукавицата кука.... от коя лудница си ???

Личи си, че деггредацията е на 1001%. Особено като чета поста ти.

Толкова глупости са изписали някои хора в коментарите. Не мога да повярвам, че има хора, които омаловажават това деяние и оневиняват акушерката при положение, че детето е с опасност за живота. Дано да има справедлива присъда за такива изверги като нея, дано...

е невинен до ДОКАЗВАНЕ на противното. А не до КАЗВАНЕ на противното.

Да бе тя е невинна, само човек без сърце може да гледа на видеото как изрод бие 4 дневно бебче и го души. горкичкото. Ако това е детето ти сигурно пак така ще мислиш.

на тази садистка й личи по погледа, че не е наред. Не исках да го пиша, но виждам, че и други мислят така.И... почна се - комунисти, демократи, работила на две смени и пр. В САЩ хората работят почти всички много,толкова колкото не можете да си представи, а такива изроди както у нас, на глава от населението няма. Ако е от непоносимост, ами да се самоубие. След 9.9. на колко хора взеха имотите, къщите, апартаментите, земите, добитъка с кървав труд спечелени и не сме чули за такива извергства. Я стига.Право каза един - дюшеш им дойде на комунетата.

Не си играят на дребно, с някакви новородени. Направо в класните стаи си прострелват пушкалата. Да ти имам и примерите за нормалност!

Как успя веднага да го прецениш и то по стара снимка?Всеки може да се разболее, ти не си изключение.После същото ще пишат за теб.

Я прочети за Чарлз Кълен, сестра-сериен убиец от Щатите с 40 жертви и не приказвай глупости.

Ей, голем умник си! сетил си се дадобавиш на "глава от населението".! Браво! Сам ли го сметна, или с калкулатор? И колко на колко раздели?

Спомням си един случай от края на социализма или началото на демокрацията. Брат , сестра и снаха. Ззабогатяващо семейство. и някоя - дали беше сестрата или обратно - снахата, беще убила другата жена или пък детето и - не помня точно.. Убийцата си признала, че не е можела да гледа как, докато тя работи денонощно за семейния бизнес - другата само живее охолно, дудндуркана от всички заради детето, което родила. Та си мисля - тази жена , която сама! гледа децата си , как ли се е мъчила, как ли се е претоварвала?! И в тая частна болница отведнъж вижда жени, които тънат в охолство, които имат всичко на възрастта на нейните дъщери, без да са си мръднали пръста! Може и да е превъртяла! тепърва някои ще виждат какво е класова борба и класова омраза!

Господ да бди над бебенцето.

близките на акушерката твърдят , че тя с 20 годишен опит била изпуснала бебето като че ли са били свидетели на сцената !!! по-умно щеше да е ,да твърдят , че е било опит за самоотбрана..междувпрочем родителите да не са някои пекани мафиоти ?

Здрав психически човек не може да направи това.Има и нещо!

Жената е невинна,на всеки може от преумора да изпусне детенцето по невнимание,нея ще я набедят нарочно,и ще лежи повече от онзи който прегази Пауло.за това трябва във всяка стая да има камери да бъде задължително ,за да може да се води контрол.На всеки може да му се случи,няма безгрешно хора Соросоиди преди да осъдите жената че го е направила нарочно.по скоро е нещастен случай.

Добре де идиот такъв , а видеото , на което е записано какво е извършила тази госпожа , да не би да се е самосъздало или пък е сътворено за да набедят някаква си неизвестна акушерка ?

КОЙ е "невинен"! помисли малко

Аз лично съм за линч!Редно е да се предаде на родителите и те да решът съдбата и!Зад решетките би било малко за подобно деяние!Посегнеш ли на живот,особено детски-смърт! Не случайно е имало Крумови Закони!Ако се приложат в днешно време ,България ще се прочисти от ненужният материал за 2-3 месеца!

Ама я кажете защо тези загрижени за детето си родители никакви ги няма?Никъде не се появиха, да се оплачат,че е бито детето им.Аз, ако бях на мястото на майката щях да обърна света наопъки, за да разберат всички какво е станало, а тези родители гък не казаха.Много пари ли им обещаха от болницата?

Чудиш се явно?!!Ако ти би реагирал така, лошо...други биха били до детето си, вместо да се правят на медийни личности. Да не говорим за родилка след секцио...само за ТВ изяви е, жената, при условие, че за малко да и убият детето.

комунистическа пропаганда! В Белене вкарваха, гадовете, направо при прасетата, здрави, прави хора! И всичките бяха обявени за изроди, както правиш и ти.

Акп има запис от камера,това с Белене не върши работа! И,да!Работил съм в болница!Те акушерките какви други неща правят за да има тишина,ако знаеш..... Абсолютно вярвам ,че е убийца!

Бебето се е задавило и жената е приложила стандартна процедура да му прочисти дихателните пътища. Благодарение на нея е живо. Всъщност, не видях записа, но и вие НЕ СТЕ! Приемате първосигнално изцепките на журналисти, които се явяват "специалисти" по всичко и на всяка манджа мерудия!

Какво толкова е станало? Пеленачето е ревало колкото има глас в продулжение на повече от час и акушерката го е ступала за да млъкне. Това си практика в родилните отделения, особено в Софиямед. Както знаете детето е добре, не е умряло. За нищо и никакво медиите спретнаха чутовен скандал. Акушерката просто не е виновна.

Ти нормален ли си? Ступвали ли са те скоро? Ако не,да пратим който трябва?

Изрод, бебето е с черепно - мозъчна травма и не се знае с какви други увреждания, вследствие на побоя. Те първа изследванията ще установяват дали ще се възстанови напълно или ще бъде половин човек. Гръмни се щом смяташ, че е нормално подобно поведение. Или по - скоро моли се да не дава Господ да изпиташ тази "стандартна практика" на гърба си!

Не оправдавам действията на жената, но от собствен опит знам, че тоталната липса на сън и преумора, водят до психически травми. Жената е изкарара две смени без почивка. Защо болницата не обясни това.

аз карам смени без почивка от както се помня, това не значи, че като мерна бебе, което плаче и ми пречи трябва да го пребия