Герджиков обсъжда китайски инвестиции в БДЖ

Служебният премиер Огнян Герджиков прие Луо Чонгфу, вицепрезидент на една от най-големите китайски компании за производство на транспортно оборудване.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков обсъжда китайски инвестиции в БДЖ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това изкуфяло царско гномче що не си гледа изборите. Само ще ни изпъди от България с неговите тъпотии...

Тия тъпи комунисти говорят и вършат кога как им е изгодно .За военните договорености с НАТО те нямали нищо общо-предишните ги били договорили,а когато БАТЕ БОЙКО ходи в КИТАЙ и им направи договорките, сега не -те договаряли с КИТАЙ.Хора какво искате от лъжци .Ниновица е много заразителна с тая болест та цялото служебно правителство е ЛЪЖОВНОП ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ.

Ти си хипоцефал, пич...

Брей да му се надява човек на Герджика, толкова кротък и пасивен по времето на царя, а сега - на какъв широк фронт действа и с какви ускорени темпове. Току виж някой го харесал за премиер и след изборите.

Някой трябва и да гони вятъра по баира, и после да каже колко много работа е свършил.

ТОО Е ТАКЪВ ТЪПАК,СМОТАН........

не ви е виновен. С този въпрос съм се занимавал лично още преди 7-8 години. Питайте г-н Московски какво разбра от посещението си в Китай, освен екзотиката на Далечния Изток. Сигурно не само ГЕРБ обикновенно са изпускали китайския влак, но сега говорим за тях ! И нека не се извиняват с ЕС и "отношенията с Китай". И други страни са в ЕС - нека погледнем Гърция.

изветрял старец-професор, който дори не могат да пенсионират но за премиер става. И сега тази тъпня като се взе на сериозно - стой та гледай. Кой го е избирал - никой - затова се казва СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТОВ - само да организира изборите. Питам аз - как така кадрува като няма Парламент. Неизбирано, безконтролно правителство - да ви е честито.

гербераст-либераст че да даваш оценки я си стой в кочинката и мирувай....Боко вече НЯМА НИКОГА да е премиер капиш? и ако откачи въжето че е добре

кой си ВЕ, недорасляк ? Порасни, поумней, НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ на български, та тогава давай мнение тук ! Хайде, марш и ... млък !!

шъ му рика аз на нега за СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТОВ на "грамотно пишешщия" Гердижик

има участие в изграждането на железопътни коридори които да го свързват със страните от Централна и Западна Европа и в случаят заслугата не е на Герджиков, а на самите китайци, които виждат перспектива за увеличаване на стокообмена и износа им чрез железопътната ни мрежа и връзките й с другите европейски страни! Далновидност и дългосрочна икономическа политика, а не гешефтарство! Това е разликата между нашите крадливи "евроатлантици" и китайците. Между другото нашите железници като организация на движение и поддръжка бяха военизирани, поради което и в тях се получи същото разложение сред личния състава каквото се получава във всяка армия след края на войната - свикналите с твърд ред и дисциплина хора изведнъж ставата излишни и отхвърлени от държавата и в резултат на това мнозина от тях преминават в криминалния контигент. Като виждате нищо ново нито за състоянието на железниците ни, които само по има вече са БДЖ, нито в провежданата от Китай външнотърговска политика.

Нека китайците да управляват БДЖ и ако открият корумпирани, или крадци - да ги съдят в Китай според китайското законодателство.

А дано. ама надали. Някой ако може да ми каже защо Боко подаде оставка и направиха държавата луда. Сега ще се оправдават със служебното правителство. Тези боклуци не се наядоха с пари,крадци и нагледци, а отбора мажоретки около Боко е за параван. Съд за тях и техните мекерета.

всички могат да ти кажат - щото е тъп като предницата на катастрофирал автобус Икарус и по-тъп от него мнооого трудно може да се намери за да управлява територията на този малък но много прост народ

Най-добре да подарят БДЖ на китайците, за да свърши това изсипване на пари в бездънната яма.

герджиков ще ни оправи за 800 дни, както царската му цензура от сбърканяци, като дървосекача- неграмотен мангасар..

За Протокола : - Имайки предвид че а. ЕС/ЕК - Е настръхнала Срещу Китай +б. Китай - Драстично Намалява инвестициите Навсякъде - Следва да Се сетим че Крайова - Лети ! (Да ! - Румъния Напредва в жп индустрията !) ....и едно Партниране България-Румъния И в тази област Би било Смислено.

Пак грандомански приказки (което все пак е по-добре от грандомански грешки)Унищожиха вагоностроителния завод на времето а сега вместо да го възстановят и модернизират ще внасяме на готово техника и ще плащаме за подържането и.БДЖ някога беше единна военизирана структура и беше гръбнака на икономиката ни а сега е пълна скръб разгромена без война само от ренегати и крадци.

Те разрушиха цялата икономика и окрадоха и за прапрапра внуците,докато ние ходихме ва митинги и избори!Що в Китай ни стана така?

Какво се напъвате да коментирате, другаря Герджиков? Много ме псуваха и герберасти и друга СВОЛОЧ, когато се възмутих - какъв е този премиер! А той какво прави - жив БОРИСОВЕЦ! 2015-та БХ пазари в Китай НЕЩО за железници, пък и го возиха на влак (добре, че не му дадоха и да го покара!). Цитирам: "Китай обяснява на Борисов идеите си за влак-стрела до София Китай преговаря с България за изграждането на Скоростна железница от Пекин до София, съобщи bTV. Това ще бъде и една от темите, които ще се обсъждат на икономическия форум и срещата на китайското правителство с министър-председателя Бойко Борисов в Пекин и Шанхай. Китай инвестира 17 милиарда долара, за да възстанови древния път на коприната". Ще изгражда транс континентална високоскоростна железопътна линия, която минава и през България. За целта до 10 години ще трябва да бъде изградена и нова жп- връзка с Турция освен съществуващата. У нас Китай има интереси в областта на земеделието, туризма, леката промишленост и автомобилостроенето. В икономическа зона Тракия" край Пловдив ще бъде изградена европейско-китайска икономическа зона. Китайският бизнес проявява интереси към българския IT сектор. Една от най-големите китайски компании по кибер сигурност в момента проучва възможностите за съвместни продукти с български партньори." НО - ако не толкова мъжественият премиер утре запее, че ще има и ВИСОКОСКОРОСТЕН ВЛАК ВИДИН - СОФИЯ - е, то тотално изтрещяване! АМА ВИЕ НАИСТИНА ЛИ НЕ ПОМНИТЕ НОВИНАТА ОТ 2011-ТА ГОДИНА???? ПАК ЦИТИРАМ: "На 2 милиарда и 600 милиона евро се изчислява инвестицията на ново жп трасе за високоскоростен влак от Видин до София. В Монтана, през чиято територия ще преминава новата линия, екип на железопътната компания представи проекта и въздействието му върху околната среда. Дължината на жп трасето е 222 километра, при движение на пътнически влак от 160 до 200 километра в час, пасажерите на БДЖ ще пътуват между 1 час и 45 минути до 2 часа в зависимост от спирките и престоя. Пет проектантски екипа, между които и чуждестранни, са консултирали разработката. От българска страна ръководител на експертите е Валентин Михайловски, който представи проекта на общественото му обсъждане в Монтана. Трасето е част от международен коридор 4." а ОТ ПОСЛЕДНИЯ ЦИТАТ РАЗБИРАМЕ, ЧЕ 2011-ТА ГОДИНА СА ДАДЕНИ ПАРИ НА КОНСУЛТАНТИ ЗА ПРОЕКТА!!! и? Какво разбирате от железници и как би могло да се краде от тях, защото вече Булгартабак е на КОй и др. такива! ОЧАКВАМЕ: ПИСТАТА ЗА F1 в Доброславци да бъде дорзавита от Герджика!

в белградски хотел КИТАЙ избра трасето и подписа договори за - тунел под Босфора - Гърция - Македония - Сърбия - Унгария и оттам за Европа.. Не си си актуализирал писанието.. БАЦЕ след това тичка да се вреди, ама само някакво меморандумче донесе.. Да махаме с кърпички кат влака фучи по границите ни.. НКЖИ и БДЖ не са одобрили да се налеят милиони юани за скоростен път.. Пак с тази цел и ревонта на КУЛАТА - ВИДИН - за който се тръшкахме при БОКО ПЪРВИ да се включи е европейските коридори и финансиране го отказахме за ЕВРОПАРИ през 2014-2020-та година. Дори и влака по Дунав мост 2 спряхме..

Без да чета, ставаа въпрос за товарни превози :D

" И Новият път на коприната ще ни заобиколи" Дата 02.01.2015 .. И прочете как през ДЕКЕМВРИ 2014 сме пропуснали влака. След това само меморандуми с Китай подписваме как да махаме с кърпички, като китайското карго фучи по границите на България. НКЖИ и БДЖ са отказали МИЛИОНИТЕ ЮАНИ.. Тъй де, важното ни геостратегическо местоположение си е наше. Никой вече не ни го иска. Щото просто ни заобикалят..

Ако четеш малко по-често от веднъж на месец, можеше да научиш за китайския интерес към п-ще Пирея, а от там пътят за Европа е през България с влак. Така че, вместо да се джавкаме като гладни бездомни кучета, нека поне се надяваме на малко късмет и нещо по-добро.

това, което ти посочих. Тунел под Босфора - Гърция, МАКЕДОНИЯ, СЪРБИЯ, УНГАРИЯ.. А ти си гледкай по ГЕОГРАФИКА, че Пловдил е бил спирка по пътя на коприната.. А сега си прочети и за отказаните ЕВРОПАРИ за ремонта на ж.п. линията КУЛАТА - ВИДИН.. Да ти се проясни още малце..

А бе хора, този се взе насериозно. Какви китайци, какви инвестиции.

герджиков е за затвора баси "професора" баси "юриста" link

Дано само да не докарат някакви китайски вагони според техните стандарти! Всеки път когато се изправя ще си удрям главата в тавана.

Пешо,грешиш - точно такива вагони са необходими! По-лесно ще ми е да те изненадам отзад докато вървиш наведен по коридора.

"По делата ще ги познаете!"... Проф. Герджиков направи за броени дни повече от онова, което герберите не успяха да свършат за години. Той уволни техни доверени хора, дори куката им Костов. Щом герберите скачат, значи Герджиков е стойностен и справедлив човек. Дано по-дълго време да управлява, та да поизчисти малко герберските обори.

Как кръщават китайците? Пускат камък в тенджерата или казана или пък хвърлят котка от високо.Какъвто звук се чуе,такова име му избират.( Дзен Чинг Тонг,Лин Бяо и т.н.)

огнян амджиков ,...тва дееее,...герджиков ,трябваше да е в затвора,а не в министерското кресло.

Вие нямате политическо доверие г-н Герджиков (имате 80 служебни дни) да уволнявате непрекъснато. И Вас Ви управляват кукловодите, които докараха Царя да ни оправи за 800 неслужебни - мандатни дни.

Гейджикоооов....толкос си се засилил да управляваш че да не забравиш да организираш избори....

Всички глобалисти обичат Китай и Китай също ги обича - те си правят услуги и си дават пари едни на други! Нищо чудно че соросоида Герджиков иска китайски инвестиции. Пък и няма много време до края на служебното правителство, което ужким щеше да прави само изборите!

на Герджиков. Опитва се да спре източването на БДЖ и даряването му на някой "правилен" човек за без пари. Винаги печелившата формула е "ПЕЧЕЛЯ - ПЕЧЕЛИШ". Трябва да имат взаимоизгоден интерес и двете страни - и БДЖ и китайската компания.

Кого лъжат тези, че това е временно служебно правителство? Те функционират като постоянно правителство, приемат решения, уволняват, назначават и когато наклецат всичко ще се оттеглят, а следващите ще кажат, че трябва да поправят грешките на тези и така до безкрайност. Нищо добро не чака България.

герджиков, остават 30 дни , бе ....пе..! няма парламент, няма сделка бе! и комисиони няма! сопри се, и гледай изборите, бе служебен!