БДЖ и пощите получиха отсрочка да свържат касите си с НАП

Около 2000 касови апарата не са свързани със сървърите на НАП до 24,00 ч. на 2 април, когато изтече крайният срок. От днес данъчните започват масирани проверки. БДЖ и “Български пощи” получиха отсрочка да свържат апаратите си с НАП до 30 септември.

Обратно в новината

Коментари - БДЖ и пощите получиха отсрочка да свържат касите си с НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за пореден пат прецакана наця с двоен стандарт и двете предпрятя дарявни ако ги варят и всичко чукат на апарата откаде сте крадат власт имащи те а ако трагнат да ги продават и касовите апарати вдигнат печалбите цената ще е друга а такав интерес има ли наи добре е братя патя и чужбина а тиквите и плевните да се оправят в балгаря

сервиз,да ти пооправят колата,освен ,че дерат до кокал,но и всичко става без касови бележки,а само "шарко-парко"на 4 очета!Там оборотите и печалбите са огромни,при тези таралясници,които караме!

Идете в кв.Победа в Бургас и вижте колко сателитни чинии има и питайте коя фирма ги поставя и дали е вързана къмНАП.А колко такива има по хотелите в курортите.От това се печели много ,парите се дават на ръка и пито платено.

А бе тикви червени мухлясали,толкова ли не греете,че не е едно и също да вържеш касов апарат н НАП на едно магазинче,и на държавна фирма с 10 000 клона?Е..си простаците,и тези имат претенции!А отделен въпрос е,че държавната фирма не крие обороти,и въобще няма нужда да се свързват техните касови апарати с НАП!

ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ ТОГАВА МОЖЕ ДА ОТДПАДНЕ ЗАКОНА ДА СЕ ИСКАТ ТАКИВА КАСОВИ АПАРАТИ И ТИЯ ГОЛЕМИТЕ РИБИ ПАК ЩЕ СА НА КЯР ЗАЩО СЕ ОТДЕЛЯТ ФИРМИ И ХОРАТА В ТАЗИ СТРАНА НА ГОЛЕМИ МАЛКИ МОИ ХОРА И Т.Н НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАТИ И В ЕС ИЛИ НЕЩО СЪМ ОБЪРКАЛ ПЛАНЕТИТЕ ИЛИ ВСЕЛЕНИТЕ

Поредният наш човек-милионер от далаверата с касовите апарати.Нали всички верни на партията ГЕРБ, трябва да са началници , да проверяват изнудват , да лапат.Но не останаха от другата страна, вече са оглозгани.!!!!

Забелязах начин на укриване на оборот с касов апарат, свързан с НАП. Нали съм малък, купувам си сладолед. За 60ст. От местното "квартално" магазинче, като на ревящите с малък бизнес. Касиерката ми издава касов бон за 0.50лв. Пише си сладолед, но такъв за 50ст. ;-)

Това е поредната далавера.Близки до управляващите бъркат в кацата с меда.Нагледахме се през годините на тоя трик.Това е като касовите апарати за сергиите по пазарите,като топлинното счетоводство,като номерата в КАТ,като подмяната на документи,като тая простотия с паспорти на сградите.Всичко е за да печелят поставени фирми и лица на наш гръб което оскъпява и живота ни и вдига раходите ни!!!Стига далавери.

и сега какво ! очакват се големи обороти и едно чукане на КБ ! Тези хора как не разбраха че едвам свързваме двата края заради тяхното малоумно и безхаберно управление!

Интересно ми е освен тях големите няма да се свържат но ТАКСИМЕТРОВИТЕ ФИРМИ Ко правим ??

Вкараха ни в НАП малкото магазинчета по селата дето влизат по няколко човека на ден, не вкарват тези дето продават в къщи цигари без бандерол контрабандно, не проверяват бусове, които минават по домовете и продават всякакви стоки без касови бележки и др.изисквания, това е Трънско, който е редовен губи, тарикатите печелят!!!Проверяващи се правят на расеяни !!!!

А що не кажете коя фирма се нагушка яко със смяната на тези памети,и касови апарати?а и мобилните оператори 300 000 апарата по 6лв такса на месец!за Бойко има по лев на месец от всеки абонамент!ама ние сме си виновни,щото позволяваме да ни манипулират!

БДЖ и пощите от останалите икономически субекти? По-ниско квалифицирано ръководство ли имат? Що ли? За едни може, за други не може.

Следващата подмяна на касовите апарати ще е до края на 2013г. До тогава всички касови апарати трябва да са с вграден GPS и скенер за пръстови отпечатъци. Глобите ще са от 1000 до 10 000лв. или в натура на голо и отзад. Отдавна не е имало и смяна на ДКН за МПС-та. Време е, господа "О"правляващи. Подмяната на ЕГН-тата с татуиран бар-код, който ще се слага върху кожата, над имплантирания чип, започва през 2013г. и ще завърши до края на 2015г. След този срок всички без чип и бар-код ще бъдат евтанизирани и трансформирани в малотрайни колбаси. Честито на печелившите! Хора, нали знаете къде са терминали 1 и 2 ! Що се мотате!?

Кефиш ме максимално!!! Ама всички останали спят.

Защо все големите акули в тази държава имат привилегии???!!!! Защото такава е управата-за малките тормоз, за големите...

Работи се много последователно и прецизно!Браво на МФ и на министър Дянков!

Ха така! Това си е явно нарушение на чл. 1 от Конституцията, при това с подзаконов нормативен акт!

Интереса клати феса....При Лукойл/ въобще не ги защитавам защото се бъркам в джоба/за липсата на "измервателни уреди"им "отнеха "лиценза че не са ги сложили в срок и се вдигна врява до небето..Сега си префасонират наредбата за също неизпълнение, но явно с друг интерес.....Докато има двойнствено отношение ще има неизрядни и привелигировани...а после защо не се спазват сроковете...

Едно след друго в страната се въвежда ред-противоположност на анархията по времето на тройната коалиция!

Абсолютно си прав!

И защо моята фирма например не може да получи отсрочка, а пощите получават и то не седмица или месец ами половин година отсрочка? Как аз мога да се лиша от средства и да се бръкна за да се свържа с тъпия НАП, пък пощите не могат? Дееба и двойните ви стандарти! Незабавна приватизация на Български пощи - вече 20 години всичко частно, пощите живеят още в комунизма.

Защото пощите са държавни все още (дано и занапред) и ДОРИ да мамят, то няма кого да мамят. Схващаш ли? Държавата да мами себе си.

Те ако не мамеха нямаше да има толкова новини за липсващи пенсии, отворени писма и още много техни "изпълнения"..Държавата мами всички нас така че като са държавни може да си направите извода...

Те ако няма за какво да мамят, нямаше да бавят връзката си с НАП, драги мой наивнико! Държавата сама себе си също може да се излъже и това се прави всеки ден - едни хора крадат от държавата, защото са избрани от народа "честно и почтено" да управляват.С две думи : голям си балама! Опа, думите станаха три.

Защото Държавата може и прави отсрочки, отстъпки и т.н. далаверки само със себе си. Помисли, защо държавните служители НЕ плащат осигуровки...

А,га не плащаше данъци ,не пискаше ! А ,сега пискаш ?

Не ефективните и ефикасни държавни тромави структури да се премахнат. Аман от дерибействащи чиновници на пълни осигуровки, лошо работещи. Нормална реформа в интерес на тези, които са по-ефективни, знаещи и можещи.

ЗАЩО НАП Е СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР с -ва частна поща M&BM EXPRESS ? Обслужването е отвратително - все пак следва набиране на капитал. Следва ли същото и с частно БДЖ.