Байдън затяга контрола над "търговците на смърт"

Обеща повече пари за полицейските управления в битка с престъпността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът не е в търговците, а в правилата, по които работят.

Бай Дън иска да разоръжи американците, за да им стъпи на врата. Като на българите, германците...

Проблемът е системен. То поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскруполните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци от Турция, изкукали пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

"въпреки че законопроектите на демократите в Конгреса за ограничаване достъпа до огнестрелни оръжия са блокирани от републиканците" Може би защото тъй наречените ограничения вече са реалност, а допълненията които Джо иска с нищо няма да допринесат за проблема! Като например идеята всеки търговец на оръжие да има запис от продажбата на всяко оръжие на клиентите си и да съхранява тези записи един месец. Така че ако оръжието се ползва за престъпление от друго лице да се търси сметка на купувача. Проблема е че след като записите ще се съхраняват само един месец всеки трябва просто да задържи продажбата за това и време и отново ще може да продава на престъпници. Също така проблема с престъпността не е заради оръжията, а заради беззаконието! При всякаквите протести всеки задържан за палежи, убийства, грабежи и насилие се освобождава от прокуратурата за по малко от 24 часа без въобще да се повдигат обвинения. А да не говорим че демократите са за намаляване на броя полицай във всеки щат и намаляване на финансирането им!

Лелеее, това нещо либералите са наистина хорица с психични отклонения, както и редица изследвания доказаха. По времето на Тръмп същият този бай Дън плюеше по полицията и искаше едва ли не нейното разпускане, защото нарушавала правата на черните му любимци. А сега обърнал либерасткия си гъз на 180 градуса и финансира и подсилва полицията, че без нея хептен анархия стана там. Пфу, гнусни сбъркани либерасти. ! Нищо не им се разбира. Веднъж така, после иначе. Същото стана и с мургавите мигранти там. Както Тръмп беше фашист и не ги искаше с тумби, като видяха колко боклуци ги налазиха, бай Дъно и той запя песента на Тръмп. С прости и психично болни хора, Господ да ни е на помощ ! Виждате какво стана и с Европа.

Точно. "Демократите" смятаха, че полиция не им трябва. Месеци имаше терор, мародерства, грабежи, разбиване на магазини, палежи, вандалщина и нямаше виновни. А полицаите бяха парализирани. Е, разбира се, протестиращите пред Капитолията бяха избити като кучета, а оцелелите издирвани по камерите и съдени. Заканата беше с 12 години затвор . Прости либерастки отрепки,сър !

Ми то тогава мургавите паразитиращи избиратели на бай Дъно нямат шанс, съответно и бай Дъно няма да може и с фалшификати да узурпира властта и да спаси "демокрацията" там. И по света, де.

Всеки път когато американските медии коментират насилие с оръжие показват за пример някой психично болен БЯЛ човек влязъл в Уолмарт с карабина. Наистина се случва това и е ужасно, обаче фактите са че 99% от престрелките стават в черните квартали в големите градове. Само от последните дни - Чикаго, петък 18ти юни - 49 простеляни, 5 фатално. За една вечер това. Национални закони за ограничаване на продажбите няма да променят нищо. Трябва полицията да се изпрати на точните места и да се правят масови арести. Както Джулияни изчисти Ню Йорк през 90-те. Само че Демократичната партия в САЩ е превзета от психо-либерали и докато те са на власт това няма да стане.