Байдън се надява на среща с Путин през юни в Европа

Американският президент постави нова цел - 70% от пълнолетното население на САЩ да получи поне една доза ваксина срещу COVID-19 до 4 юли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

байдън се надявал?? а бе смешковци, щатите и ес газят путиландия като луда крава телето бе! изритаха я от всякъде! изгониха им половината пасоли, бе смешковци!! надявал се бил!!

алцхаймера се надява, но дали ще доживее до тогава?

Колкото пъти стане въпрос за Путин... и Байдън губи ума и дума, почва да пелтечи или да бърка думи, имена и събития, какво ли ще стане ако наистина се срещнат лице в лице;)

Има една българска поговорка,надай се куре на пияни жени.

Надявал се на среща с "руския му Колега"?! Май е забравил, че до скоро му се репчеше и го обиди пред целият свят! Но от друга страна би било забавно да гледаме Джо да се прави на клоун пред всички лидери на Г-7, пред вид колко зле е с акъла.

се радва на всяка среща с мъж.... дали ще го огрее. После ще ползва тази партенка за вътрешна пропаганда да се хвали с какъв велик човек се е срещнал..Даже може да искара че са му са се молили Русия да не наложи санкции на САЩ.

По себе си ли съдиш?за жалост не всички са с леви резби като теб.

Де се е чуло и видело Великия американски Президент да се среща с един убиец Клутин който името му не знаят в САЩ и не е фактор в Света

Чакаме да се вакса през 3 месеца с 3 игли за прекратяване на пандремията и на всички подобни

Браво на великия вожд

Този нелеп биологичен отпадък байдън твори гаф след гаф и си мисли , че Путин ще му прости. Усети , че шега с Русия не бива и мина на молитви и надежди. Жалка еврейска кукла на конци....

само Надеждата ли го крепи ?

Байдънката се НАДЯВА? Надеждата умира последна. Пък знае ли човек, дали надеждата или...?

Путин чака за извинение за незаслужената обида и сваляне на всякакви ограничения, както и спиране на клеветническата кампания. А че тоя дърт фантазьор се надява, това е лош знак за американската хегемонистична непримиримост.

Защо???

Байдън има още много да се надява на Путин, ама не на среша, а на якия му кур.

Джони, на килимчето! И да не забравиш да обясниш за корумпираното си копеле!

След като публично заяви, че е убиец...

Хаха това е евтин пр на Байден не виждам какво ще се обсъжда и решава на подобна среща, за Русия САЩ явно пресолиха манджата още преди Путин да е направил нещо сега ще си чакат ответният удар, по вероятно ще протакат и среща няма да има.

Ще му каже още веднъж байдън, че е гаден убиец и да си стои да граби рашата, доколкото му позволява жалкия руски народ ….. Навън да не излиза, че ще му запалят крадливия задник Това ще му каже байдън, дърти пропагандисте

Няма да го уплаши. Ще видиш. Кой е с Байдън? Изпосталялата слугинска Европа. Всички останали са против Сащ.

среден!

...и европейски и африкански и китайски.......

По бързо се срешай че няма време..