Байдън пристигна в Брюксел за срещата на НАТО, заяви, че Русия е по-слаба, отколкото изглежда

Разговорът с американският президент в Женева в сряда може да затопли отношенията между Москва и Вашингтон, заяви руският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете бурките, че станахте за смях, несретници. Силни били и научно подковани из основи, пък на - друго надделява, хахаха.

Отношенията с НАТО се влошиха при Президента Тръмп ,защото им каза право в очите че трябва да си плащат вноските.

Русия била слаба? Неееее, май френд ! Слаби са лекарстватал които взема изпълняващия длъжността "световен жандарм".

Ръководството на НАТО се е събрало за да измислят как да се справят с Русия... и явно някой толкова много се страхува че няма да се справят та на Байдън му се налага да ги успокоява с мантрата за "слабата" Русия;)

Наш Адолф и той беше на мнение че Русия е слаба през лятото на 1940

Тя си и беше, та ако не бяха САЩ и Англия тогава , сега на красний плащад щяха да пеят , " Дойчланд , Дойчланд юбер Александър!" .

" юбер алес " , подсказки....

Пак се почнаха приказките за Ленд-лиза... Въщност става въпрос за доставките утвърдени с "An Act to Promote the Defense of the United States", така че каквото и да са правили американците ТЕ СА БИЛИ НА ДАЛАВЕРА. От друга страна същите стоки които САЩ продава на "съюзниците" си до десанта в Нормандия САЩ продава и на... Германия, айретен че през 1956, с Лондонското споразумение, САЩ опрощават кредитите които са дали на Германия по време на войните, и едновременно с това принуждават още 70 държави да опростят голяма част от военните дългове на Германия, а остатъка да получат в стоки произведени в Германия. За сравнение всички автомобили които СССР използва по ленд-лиза са 409 500 а само Форд продава на Вермахта 380 000 бройки, общата сума “помощи” за СССР от Канада, Великобритания и САЩ е 13 милиарда долара... а над 5000 американски компании продават на воюващата Германия стоки за почти 14 милиарда долара, ако не вярвате питайте за семейство Буш, дало двама американски президенти, и техните контрагенти. А защо са помагали на Германия... най-точно го е обяснил Хари Труман, чиито думи са публикувани от вестник „Ню Йорк Таймс” на 24 Юни, 1941 г.: „Ако видим, че Германия побеждава ние ще помогнем на Русия, ако Русия почне да печели ще помогнем на Германия, така ще им дадем възможността да избият колкото се може повече от армиите си, въпреки това не искам да видя Хитлер като победител при никакви условия.” А Майлоу Майндърбайндър е измислен персонаж;)

баси как ти го нахлузиха пак на тебе тъпия квичащ и некадърен трол

Свобода за негрите в Минеаполис!

Тоя си помпа позаблеяния мозък с нещо дето му се иска ама няма как да стане.. И за какво толкова искаше среща с Путин като Русия е ''слаба'' ама все с нея се забърсвате кога ви стане напечено от вашите далавери..

Обаче вратата на колата е точно срещу пътеката от самолета. Явно са взети всички мерки Байдън да не се загуби. Що ли мъчат така стария човек.

Байдъне Байдъне те и Наполеон и Хитлер така казваха ......

Не знам до колко е силна или слаба Русия, но този имбецил каза на срещата на Г7 една голяма истина - Целта на НАТО е да пази Америка. Европа е просто територия и какво ще става с ЕС американците не ги интересува, важното е да са подлоги и да слушат Америка.

Ами в най-бедната държава в ЕС, минималната заплата е два пъти по-голяма отколкото в русия

И затова курортите по света са пълни с руснаци.

Когато руснак иска да отвори малко магазинче например и отива да вземе разрешение, местният чиновник го пресреща с : 'Подписът ми струва $50 000' Да, долара а не рубли!. Тази паразитна каста при Путин се увеличи с около милион - това е 'средната' руска класа на която нашите родни ватни подметки се възхищават че била изкупила Черноморието и 'пълни курортите по Света'.

Единственото което виждаме е безкрайната шир на АнглоСаксонското ЛИЦЕМЕРИЕ !!! Сатанинските Античовешки Щати са световни агресори и са винаги други плащат безумията ви, НО ТОВА ВЕЧЕ СВЪРШИ. Слабата Русия ще ги ГЪТНЕ за 30 минути !!!

Точно поради това Байдън казва - Русия е слаба, тя щала да се задави, те имали проблеми и ттт... А Путин каза - Вярвам, че след тази среща ще се затоплят отношенията между САЩ и Русия, трайно. Защото срещата ще е на 4 очи и именно точно там Путин ще му каже на БайдЪн нещо, което завинаги ще ги откаже да си врът носа в живота на хората по света. Не знам какво ли ще е - дали пък няма да е нещо свързано с Ковид-а , ама нещо може би много важно. което ще отвори очите на целия свят или някоя друга тайна, която ще излезе на яве за да се оттърве светът и Русия от това агресивно, алчно и терористично поведение на САЩ

И на базата на какво прави извода че Русия била слаба? И след като е толкова слаба защо големият ни Джо продължава да търси подкрепа от ЕС и НАТО срещу нея!? Като по специално по времете но учението им по границата с Украйна се осраха до толкова от страх че натискаха НАТО да се намеси и да спре учението им след като са ужким слаби?! А по отношение на срещите му с Г-7 и по специално евро лидерите, изглежда че му се подмазват за това да се върнат нещата така както бяха преди Тръмп да ги влоши. Тоест това заради което се влошиха отношенията между Европа с САщ и което никой журналист от по свободната журналистика не коментира и не споделя повече от "влошените отношения заради Тръмп". Но пък Джо може да използва именно това за коз и да окаже натиск с цел да получи подкрепа. Е стига да има кой да му напомни за това!

Виждаме ..Безкрайната шир на АнглоСаксонското ЛИЦЕМЕРИЕ !!! Пробват със Заплахи и Насилие,и Подривна дейност ...ако стане..добре. Ако не стане ...започват усилена работа с....езика ! Запада бързо навлиза в този етап ...с езика!

А те пък ватенките чисти като сълзички . За това никой освен нашата мафия около Радев и страни с режими Никой друг не иска да има нищо общо с тях .

Трудно е за нормален човек да разбере неистовата злоба и дълбоки комплекси към 'англосаксонците' от които като цяло руснаците са видели много повече добро отколкото лошо - без които нито Сталин би могъл да индустриализира СССР, нито да победи Хитлер през ВСВ. Самият СССР бе разглобен по възможно най-хуманния начин и през 90те руснаците за пореден път бяха спасявани от глад от американците - с царевица и прословутите 'ножки Буша'. А за тези който се интересуват от по-далечната История - да погледнат (забранената някога в Русия) картина 'Раздача Продовольствия' на Айвазовский.

Лицето р .радев човек излъгал народа си че е независим Избран и поставен от изгонен от страната ни кгб генерал .Човек който има доверие на забегнал престъпник а скоро янките ще го обявят за корумпиран от Черепа .Да не го допускат на срещата на Нато Той е агент на кгб !!!

Ходи другаде..

Последния русопитек някой ден ще загине тук на БГ територията ...

Агентите на напълно чуждата държава САЩ, ще изчезнат още през твоят кратък и жалък живот. Ще го видиш и и изпиташ.

И? Къде е победеният и къде е победителят сега? Германия е най- мощната индустрия в Европа и четвърта сила в света! Без да има земни богатства и след Обединението, което и струваше 2-3 хиляди милиарда. Но най- вече обединена. Къде е Съветския Съюз сега? В историята! И причината не е Запада, а естествения разпад на една изкуствена империя. Същата съдба като бивша Югославия. И как само една Беларус остана съюзник на Русия? Как всички други без изключение обърнаха гръб на Кремъл? А когато Тръмп обяви че ще изтегли 6 хиляди войници от Германия, германците се оплашиха че им. намаля контингента от 33 хил. на на 27 Хил. американски войници. Факти, както и че даже Куба не желае да бъде стратегически съюзник на Русия, въпреки ембаргото на САЩ!

Кой нямал земни богатства? От къде ви намират такива бе. Само рурска област е захранвала половин Европа с въглища.

Не се напъвай да разбереш колко е силна или слаба! Да ВА таковам в джандарите... Световни агресири сте И винаги други плащат безумията ви

Русия е слаба ...каза Наполеон, нападна,изгори Москва... . После казаците влизаха с конете си в ресторантите на Париж,които оттогава се наричат Бьистро от руската дума . Русия е слаба...каза Хитлер уби 22 милиона там повечето,деца,жени и старци основно... После Германия беше превзета .. Русия е слаба...каза Байдън......нападна Русия с ракети от ЕВРОПА ,и от Европа не остана нищо......... ..Надяваме последното да не се случи...

Най-лошото е, че се настаниха у нас, ние ставаме жива мишена на американските амбиции единствено те да управляват света, а с тоя закон, с който наказват уж нашите мафиоти, ни подчиняват да изпълняваме всичките им военни планове.

В момента Русия разполага с общо 6255 ядрени бойни глави - със 120 по-малко в сравнение с преди година. САЩ имат 5500 - намаление от 250, по данни на СИПРИ.

Китайският ядрен арсенал е на порядък по-малък от руския. Как мислиш - коя от 2те държави е реално по-силна и чия дума тежи повече, хм?

Той май и хитлер тъй си е мислил....

Защо не пробаш колко е слаба?

Пращай пак хуманитарни помощи на полуприматите от тайгата, пък после се чудите, защо са агресивни. САЩ трябва да накарат руснаците да ровят за коренчета, ако искат храна

към Джоджо! По скоро примат,но дори не искам да обиждам по умни животни от теб,джоджо. Ти си безмозъчна хлебарка,плююща за нещо за което не ти стига пипето.Много си прост и злобен и за нищо не ставашшшш

" Русия може би е по-слаба, отколкото изглежда," Вероятно е по слаба от световния терорист САЩ. Но недостатъчно слаба за да може терористът да я победи.

Сороснята пак ака под статията !

Значи Русия е нещо като него?

Турцшя на едни Руски туристи стана основна сила в туризма и си разви крайбрежните региони. С Руски ракети си защити небето, нито дори Франция можа нещо да каже. Договори се с Русия и Азербайджан и си диверсифицира газовите доставчици, а и измести Украйна като транзитьор на Руски газ. Пак руснака им строй и атомна централа Аккую. С износ за Русия на плодове и зеленчуци стана световта аграрна сила Турция. С внос от Русия на жито, ечемик, ръж, и слънчоглед си осигури евтин хляб, олио, и храни за домашните животни. Пак с Русия се договори и си защити южните граници. Виж съюзниците на Байдън бйлгари и кюрди лапат мухите! А България открито си я управлява ДПС! БРАВАС сънародници, големи съюзници имаме. Много полза. Странна членка.

Дано да не ти се налага да разбереш, Идиот такъв!!!

лекичко бъзна чебурашките за "слабото място" - "колко били силни" и тия вързаха кънките .... ха ха ха ... комплексари ! аве аланкоолу, никой няма да ви напада , така както си го мислите ... вие сами напада.те, оправдавайки го с това, че някой щял да ви напада... една изолацийка /ама истинска/ е достатъчна сами да се нападнете ... отвътре !

Аве, глупендер, краварите купуват газ от север и я продават на поляците на тройна цена! Какви санкци, каква изолация? Тя е малоумниците като теб, да има какво да плямпате.

Може да е по слаба но не я придизвикваи защото ще страме ние е не ти травестит дърт

Полша ще плаща и петорна цена на Щатите, само и само да не е зависима от Кремъл. А средната заплата в Полша е 1200 евро. В Русия е 280 долара… Силата на Русия е в земните богатства и износа на оръжие. Дотук. Сигурно и хладилници и ютии не произвеждат вече!

Аз предлагам никога да не разбираме,колко е слаба Русия.

Снимката на тоя е правена когато не е имало вятър. Иначе, много глупости са му казани да говори на "НАТО-вците" в Европа.

ПИПО

И да го пазите, ей. Да не вземе да се изгуби някъде с куфарчето, че ще стане беля.

Белята си ти с НИКА на другаря Че Гевара. Що майки е разплакал този терорист, бедна ти е фантазията!

Ако руснаците не бяха толкова толерантни, сега Байдън щеше да шпреха на чист руски.

И като се събуди пет рубли между бузките?

Твоите доларчета на фунийка и в гъза ти, нали!?!

първо питане , какво стана с машинации на синчето на Байдън с украинска газ? второ - придвижва се тази мумия Алцхаймер сама или с помощта на телохранители трето - доколко увреден мозък на тази алцхаймерова отрепка

А на кремълското гномче щерките отавна избягаха от рашка говняшка :)))

Дали ще се срещне с преза Радев лично да се извини за убития пилот, за сплашването в Чешнегирово? Да изкаже едни съболезнования за убитите бадева Българи в Ирак и Афганистан. Да благодари, че опростихме на Ирак милиарди, а си плащаха хората и бяхме приятелски държави. И със Сирия бяхме приятели и имахме добри отношения между народите. С Русия станахме врагове и за какво? Виж с Турция сме в едни полувасални отношения. А на краварите мракобесници сме им колония - ограбени с 3 милиарда само за самолети стар модел, и още много милиарди за ненужните им железа - хамъри, гаубици, радари, неработещи ръжди, ловим свои Българи уж шпиони, че и ни санкционира Мустафата като келеши в даскалото. А беднотия в тази България! Срам! Егати позора!

Правят мили очи на Путин заради атомните бомби, които притежава. Путлер си е убиец, отровител и касапин без скрупули. Пусне бомба в едно сирийско село и го изравнява със земята заедно със жените и децата в него без да му пука. Опасен е за човечеството. Лоша сделка е сключил с дявола. Колко още ще управлява и живее? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в огнената геена и преизподнята. Голям глупак се оказа!

Ще изтриеш града от лицето на Земята с една бомба и то два пъти?! Много по-демократично, нали ?!

Той не може да слезе по стълбичката на самолета, решил да се изкаже, кой е слаб. Иска му се, не нещата не седят така...

Тоя изкрейзал старец(янки) не трябва да бъде държавен глава. Неадекватно поведение!

Като е слаба Русия, що не се пробваш, па да видим тогава. Глупак!

Русия удари дъното. Кликата на Путин я изолира от целия нормален демократичен свят. Сега вече и се подиграват даже. Корупцията е в невиждани размери. 500 олигарха притежават 90% от богатствата на Русия. Народа тъне в мизерия, отнети са всякакви права и свободи на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Трябва час по скоро Навални да стане президент на Русия и да я вкара в семейството на европейските народи, в ЕС и НАТО!

Стамболов не е робувал на никакви кравари. Факт! Отделно е известен с две големи и прескъпи за България грешки - провала на подготовката на Априлското въстание в Търновския революционен окръг и докарването на престъпните Кобурги. Обаче на кравари не е робувал, нито на англосакси, нито се е коалирал с ДПС, съмнявам се да е строил бази за чужди армии, да се е дупел на някой Босфорски велможа. И пак са го заклали като свиня, защото е подтискал Българите. А сега търпим Мустафи, Догани, и всякакви мекерета чужди, получужди, и свои

Тъй,Тъй, Русия в момента е много слаба - действайте тогава.

Наполеон и хитлер са ги говорили същите неща....а колко войни соечели саш ама не срещу индианци?

Като е слаба Русия и Путин е убиец, чий ще го търсиш на среща с него

Ех, Байдън, Байдън... На тоя склери му се ще много Русия да е слаба... Ама не е ! Европейците ще се опитат насила да му вярват, ама си знаят, че на всеки 100 години някой си чупи зъбите с Русия. А е блага хапка тя-безкрайни природни ресурси, необработени територии, много население, готово д бъде превърнато в роби...Ама не се дават ей! И обикалят около нея американци и европейци като кутрета покрай месарница! Ама няма начин. Руснаците видяха какво се случи с Украйна, която се изпусна с Майдана...Не желаят нейната съдба!

Плачеш за варвари, които унищожиха Волжка България и превърнаха два милиона българи в роби, а самите нас ни поробиха за 50 години. Добре, че бяха американците да ни освободят ор руското иго!

Дедо Байдъне, утре можеш ли да повториш, к'во си казал вчера?

Как да помни?

Абе американците свалиха санкциите за СП-2 а не руснаците се отказаха от проекта. Същото е и в Сирия.

А бай Джо в рамките на минута и половина теч обърка няколко пъти Сирия с Либия

всички го знаем това , обаче са уникални майстори на блъфа, подкрепен от маниакална дързост с риск да загубят всичко!

И Хитлер така знаеше, а беше 100 пъти по умен от Байдън...

Не съм сигурен за Хитлер, че е бил много умен - човек, който в края на живота си се е дригирал с огромно количество наркотици едва ли е бил много умен. Според изследователи на архива на д-р Морел в края на ВСВ хитлер е приемал 37 различни психотропни лекарства. И на половоина да е цифрата, пак е много.

Много полети и кацане в Европа ще има Байгън, и да внимава по стълбите на самолета, а и после да гледа да не се загуби някъде из залите за срещи, че деменцията вече здраво го обзема... А за изявленията му, дано не забрави с кого се среща и къде е...

Няма да забрави Че се среща с убиец

Ще видим, когато е далеч голям го вади, но на срещата с Путин ще мърка като коте.

Руснаците Сталин,100г комунистическо робство и Путин не можа да ги затрие, та на НАТО ли ще се дадат. ха ха ха.

Къде е ссср

Пак си е там! След разпада му новите републики далеч не са станали големи приятели на еврогейовите! Не се лъжи!

Съмнявам се

В цялата тази краварщина къде е България? Със санкции като срещу Русия; с индивидуални доходи в страната членка по- ниски от на Русия; с падналия Съветски МИГ и убития пилот; с платените, но съществуващи само на хартия Ф16 модел 1974 година? Обаче 20+ години заедно с господарите кравари окупирахме Афганистан и Ирак и жертви дадохме, а никога преди не сме били врагове с тези хора; с десетки милиарди разходи за ненужни краварски оръжия; с прескъпи постоянни учения; с една чужда окупация под формата на десетки бази; дори магистралите са за да им минават военните на окупаторите. Виж иначе ловим, затваряме, мъчим, и глобим свои хора българи в угода на окупатора и ги наричаме Руски шпиони. Изпокарахме се с всички братски народи, с които делим език, култура, религия, история и за какво? За да робуваме на изверги и Мусгафи, да ни управляват турците и циганите! Позор братя Българи!

Ти си бил голям измамник, бе!! Няма по ниски доходи от тези на Русия в целия ЕС!! 80 евро минимална заплата!! Това в САЩ го вземат на ден, лизачо

Деби, те в САЩ са голяма работа, даже спят на чист въздух под мостовете и по парковете.

А откога Русия е в ЕС? Откъде ви изравят такива гении, бе?

Браво, отличен коментар.

Отличен, как няма да е, нали казва истината за жалките 80 евро, с които руските роби преживяват

Деби, ти гледай себе си а не в канчето на другите.