Байдън празнува Деня на благодарността в имот на милиардер на шикозния остров Нантъкет

Заради това гостуване обаче републиканската опозиция обвини президента, че принадлежи към един ляв елит, който се е изолирал от реалността на средната класа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното са пуйките.Надявам се да са били вкусни....

Държава, която си избира такъв като Байдън за президент, не й остава много живот.

Аз какво ви казах онзи ден ---тъп и нагъл либерал. Нали онзи ден помагаше в кухня за бедни. Да ама днес той не е там, докато те са все още там и все още са бедни. Това са либералите ---бездушни капиталисти и корпорократи рекламиращи се върху гърба и страданието на останалите. Какво добро може да очакваме от тия, които днес ще ти гръмнат детска градина, утре ще се снимат, уж опечалени, с детските останки на ръце, а в др ден ще са в луксозното имение на някой си. Това са безчувствени твари напълно откъснати от реалността на останалите хора. Колкото по---бързо се махнат с гнусните си гей, Дженифър, травеститски прайдове и негърска пропаганда толкова по-добре. Нито им дреме за хомосексуалистите,нито за когото и да било. Просто се заиграват с всичко достъпно само и само да извлекат макс полза и да излязат победители на края. Пари и власт, това е единственото, което ги интересува. "Богатите,умните и красивите", ПУ да ви сеа в устенцата да ви сеа.

Държава, която не се грижи за хората си, а се грижи за шепа богати идиоти, не е държава. Да затвориш всички и да им се налагаш с някакви измислени ваксини, а да ги оставиш да обедняват все повече и повече не е грижа за хората

То пък видиш ли до миналата годината Тръмп канеше само хора от средната класа в клуба му Мар-о-Лаго по празниците а не милиардери от “десния” елит..

Тези са новите крале и кралици-от едно златно място та на друго за почивка. А ние…крепостни селяни станахме, при това затворени.

А през годината от белият дом твърдяха как хората Не бива да се събират за празника и други подобни мероприятия. И че ако се събират ще трябва да спазват мерките(маски, разстояние и прочие), независимо дали хората са ваксинирани или не! Но както обикновено това са заповеди важащи само за простосмъртните не и за политиците им. Е дано си почине от "тежката работа" да се обяснява какво е правил на младини пред журналисти на важните въпроси, като кога цените ще се нормализират. Но няма страшно икономиката им Била по добре от всякога дори и след като прибавим инфлацията. Инфлацията която според Джо е много добра за хората. Пък и Джо ще се нуждае от нови сили за пред съдът когато 18 годишният Ритенхаус приключи със съденето на CNN и CMBC и се заеме с президента който публично го обяви за терорист и бял супермасист.

Абе ние им се подиграваме ама държава която не може да бъде затрита от поредица идиоти като този и предният, е държава която не се държи само на един човек, както е често случая при нас и у Русия. Успешните народи не зависят от един месия!!!

САЩ е една паралелна реалност: 90% работещи бедни и 5 % над средно ниво и 1 % олигархо мафиоти -Зимбабве с фондова борса. И наисниа независят от нито едни президент ,защото президента се определя и избира от наколко олигархо мафиотски фамилии и така от 150 години по конституция.

"Сега президентът ще се подлага на рутинни прегледи и ще трябва да си направи нова колоноскопия след 7-10 години, предаде Асошиейтед прес" - ???

Да, много рутинна

От време,на време-КАНЯТ И ПРИСЛУГАТА НА МАСАТА...ОТ КУРТОАЗИЯ! Ще му дадат инструкции,ще си измие чиниите...и пак на-“ТРАСТИКАТА”! ИЗБОРИ-НЕ СЪЩЕСТВУВАТ,”ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ” са-БУТАФОРИЯ!!! ПЛАНДЕМИЯТА,”РЕГУЛАЦИИ”-ВИНАГИ В ПОЛЗА НА КОРПОРАЦИИТЕ И ВРЕДА НА:ХОРА,ЛОКАЛЕН БИЗНЕС,ОКУПИРАНИ ТЕРИТОРИИ КАТО НАС....ЯСНО ПОКАЗВАТ,ЧЕ-ИСТИНСКАТА ВЛАСТ,Е НА ДРУГО МЯСТО!!!