Байдън опитва да мобилизира своите да спасяват демокрацията, а Тръмп не се отказва

На ключовите избори на 8 ноември се подновява Камарата на представителите и се избира една трета от Сената

Обратно в новината

Коментари - Байдън опитва да мобилизира своите да спасяват демокрацията, а Тръмп не се отказва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БайПЪН трябва да загуби, така както и Картаген е бил разрушен до основи !

Не демокрацията, а либерастите и либеращината се опитва да спаси некролога. Все още е мераклия да се търкаля с малки момиченца тоя извратеняк дърт.Видя се, че този свят не върви по подобен начин с тая свободия и анархия. Трябва ред, дисциплина и правила, а не само да се дъвче че всеки има права, ама да няма никакви задължения.

бай Дън, но ми изглежда по-готин от оня рижав бурсук, Тръмп ли, Тъп ли, Трап ли беше там...... Изпоназначи дъщери и зетьове където можа, мошеникът. Че и излъга колко бил богат! Уволнен е!

ㅤ

На дрЪтия алцхаймер яко му се пълни памперса...

Гаден психясъл платен трол-педал.

Иронияте е, че докато всички “бутат” Путин - все се оказват извън властта - може би е време за смяна на курса?

Този и анази Абе тия две мумий в ИСТОРИЯТА!!!!!

Според последните проучвания демократите са чаЛ. Хубавото е, че трябва да си особено тъп да не го видиш след всички лайна които забъркаха по света и това, че им се отразява и на тях, и то не леко…

Ако на троли както казват от Козяк ще обядва на кофите!!!!

Следи народе, български заспал, От тия Хамерикански географски ширини ще се пръкне твоят нов господар.

То там отвсякъде е осерация.

Еврейската мафия, няма шанс , освен ако не фалшифицира изборите , както миналия път- по пощата и 80 милиона фалшиви бюлетини.

Ма, той като стария, бе.

Байдън да спасява демокрацията е като дявола да чете евангелието!

Избори & = на шоу.

Да се сещаш къде е синчето на Байдън и какво работи?

Денят започна със смях!!!! Лек ден колега!!!!

И от кого я спасяват? От американския народ? :-)

....демос - народ... Какво правят демократите? -Обичат народа! ....Таковат му мамата. ...

Ама разбира се, ако не се гласува за военолюбците на Бай Дън, се гласува срещу демокрацията. Да питам ако вземат да забранят гласуването, дали няма да е мегадемкратично?

Бегайте! Не можете позна!@? И у Америка требе да бъде църен ингилизин.

Хайде клоунът тръмп да се връща, та войната да свърши, щото този зельонски няма укротяване - унищожи си държавата, пълнейки си джобовете с милиарди. И чалгарите с подмянаджиите искат при нас същото, но комунделите са твърде алчни за парите от Брюксел, та добре, че сме в ЕС, иначе щяхме да сме като Беларус и Украйна... А за зеления, путин и байгън - военен трибунал за престъпления срещу човечеството.

Дайте нещо за внукът Ву крайне !!!! Скука е без него!!!

По-скоро чиканото от флорида

Америка е далече и ше се оправи как да е. А ние сигурно ще се подмокрим.

На дементния достатъчно да му се каже, че вторият му мандат вече е започнал.

А бе, пичове, тази сутрин неделя ли е ?

Човека си избачка 0.0001 цент с труд и пот на челото.

Наште коги са на власт до кацата с мед си е мега демокрация. Коги ваште са мераклии да са до кацата си е мега опасност за нашия дооб и нашта демокрацията. Па то си е отясно по ясно.

Ония от американската КПСС пикаят газ, защото знаят какво идва с втория мандат на бай Доньо - излизане от "зелените" сделки и съживяване на американската икономика, откриване на стотици хиляди работни места и най-страшното - прилагане на закона И срещу негри и латиноси, които в момента са недосегаеми! Стената на границата с Мексико пък ще бъде подсилена с нови системи за локализация на бандитите, които сега я преминават като врата в полето, а на едни дългоноси копелдаци в Сената и Конгреса ще им секне ярмата под зурлите :) Колкото до неандерталските напъни на нашите руски помаци, във външната политика ще продължат шамарите по кремълското джудже, защото точно Тръмп рече тая годиниа, че ако той беше президент, оня съветски съсел немаше и да помисли да припари в Украйна. Също така рече и нещо по-интересно, за даването на ядрено оръжие на Киев, което набързо ще изпари мераците на хазарите в Москва. И това би бил справедлив акт на възмездие заради нарушеното споразумение от 1994 г., според което на Украйна се гарантира териториалната цялост срещу отказа ѝ от ядрено оръжие, което до момента било е в украинските бази. След като московските порове нарушиха украинския суверенитет с нагла агресия още през 2014 г. и анекса на Крим, а днес водят близо едногодишна война срещу цивилното население, логично е на Украйна да ѝ бъде върнат статута на ядрена сила...

Приоритети на Байдън и Пелоси са запазване на демокрацията по американски и проблемът с абортите. За републиканците са важни преодоляване на инфлацията, безработицата ... Те издигат предизборен козунг - Нито цент повече за войната в Украйна.

Бай Доню е капут

Не бе, не ти е баща, откъде ти хрумна тая глупост?!

Затова при бай Доньо оръжията за Украйна увеличиха обема си петкратно, щото не иска да дава и цент повече :) Малоумна съветска маса олигофрени, поне четете стари вестници от 2018 г.

Ганю четял стари вестници ....

Пребири си недоразумението!

И малко фантаст си пада .!!!!!!!!!!!!!!

За да е вярно твърдението в заглавието, Байдън трее агитира да не се гласува за синята паплач :D

Gugnelid

Е какво да прави, бедният, все с нещо трябва да се занимава.

Gugnelid

Трай, коньо, за зелена трева.

За какво му е на Байдън да се обръща към избирателите? Няма ли си BLM метежи, подготвени урни с бюлетини и подкупни избирателни комисии?

Видяха американците тяхната "демокрация" - локдауни, фалирали бизнеси, цени на горивата до небето, харчене на пари за война почти на другия край на света, докато самитее те изнемогват и се чудят, как да вържат семейния си бюджет, празни рафтове в магазините.... Байдън това ли иска от тях да защитават?! Идиот!

Компютъра ми казва, че е Mo. Не зная, такъв ден от седмицата

Ами тъй де, на човека синът му в Ирак паднал да защитава пустата демокрация.

Се осъзнаят американците, че иначе след Европа е техния ред да се сринат. Никой няма да може да им помогне, всички техни приятели са затънали до шия

Байно, не може на идиот дето може да продава само недвижима собственост да му се даде да управлява цяла държава. Видя се, че прави глупост след глупост. Конкретно по повод "зелените" неща - какъв е смисъла да се бута икономика и инфлация и каквото се сетиш още при положение, че ползата ще е няколко процента - десетки милиарди долари годишно, а в същото време пак толкова пари ще се харчат извънредно да се поправят щети от природни бедствия? Учените съвсем ясно обясниха, че ако не се вземат мерки и "загряването" на Земята продължи въпросните бедствия ще станат по-чести и по-разрушителни. Па реднеците да ходят да се молят на боговете за по-хубаво време ако искат.

Не, иска да защитят властта на марксистката му партия. Не за друго, ами защото всички които ги критикуват са расисти, хомофоби и бели супремасисити. хахах :-)

Как въобще американците могат да допуснат за избори за президент да се явява сенилна деменция като Бидоня? Няма ли лекарска комисия за такива, изперкали ли са да връчват ядреното куфарче на Сульо и Пульо като клиничния случай - стареца с психомоторните проблеми!

какви идиоти ни управляват! Путин изглежда като тийнейджър в сравнение с това чучело.

Байдън и Зеленски са сродни души. И двамата спасяват демокрацията, единия в САЩ, другия в Украина. Ясно, американският брат дава на Зеленски оръжие, а украинският брат му дава морална подкрепа, като праща на заколение хората си, за да може Байдън да се похвали с нещо. Резултатът е, че и на двете места на демокрацията и се такова таковата.