Байдън обсъди с Швеция и Финландия приемането им в НАТО, Кремъл реагира остро

Владимир Путин обсъди със Съвета за сигурност на Русия намеренията на двете страни да се присъединят към Алианса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова години Финландия да запази " неутралитет" и сега час по- скоро иска да бъде член на НАТО .? Мисля,че както преди 75 години участваха в ъв войната срещу СССР на страната на Германия като голяма част в обсадата на Ленинград участваха Финландски войници.Преди това непосредствено преди войната даже имаха известен успех срещу Съветската армия. И след войната загубиха територия .Американците им обещаха ,че Русия слаба едва води военни действия срещу Украйна от санкции в най- скоро време ще бъде унищожена. Тогава огромните Руски земи ще бъdат разпределени със богатствата й като - Газ,Нефт, Уран Титан, Алюминию не сметнати богатства тях ги очаква само въпрос на време. Финландия се отнасяше някога с уважение к ъм Съветският съюз !- Защо ? Защoто тя СССР беше силна . Но сега Русия е слаба и моментът е най-подходящ ! Но те изглежда не искат да знаят,че Светът без Русия не може да съществува.

И Швеция и Финландия не искаха в НАТО преди войната в Украйна.Просто властите се уплашиха от войната,човешките и материални жертви и искат да са защитени.Кой проявява агресия към Русия?!Точно обратното става.Русия проявява агресия и най нормалното е хората да защитят държавите си или поне да предприемат мерки да влязат във военен съюз за да бъдат защитени от външна агресия.Не виждам друга военна опасност за Швеция и Финландия освен путинска Русия.

Само да те попитам - колко пъти досега е било нападнато НАТО и колко пъти то е нападало?

Кремъл дали е наясно че Финландия и Швеция са независими държави? Ако не им харесва, че с глупоста си обръщат независимите държави срещу себе си ... май е по добре да сменят джуджето ... с тия празни заплахи не правят добра дипломация.

защо ли за последните 50 години американците не желаеха да приемат ни швеция ни финландия в нато пък сега изведнъж токова искат и бързат... сигурно щото не стана с украйна....

Всъщност и двете държави са поискали да влязат в НАТО .никой не ги кара насила.Между другото днес Русия едностранно спря износа на електроенергия за финландия независимо че те си плащат.Това сигурно ще успокои финландците.

то не е само хато да иска да приеме финландия, требе и финландия да иска да влезе в нато... бай дън е пропуснал да пита финладците дали наистина толкова много искат да бъдат приети в нато че да поведат война за това и да станат като украйна

Значи ако влезете в НАТО ще ви нападнем. ако не влезете пак ще ви нападнем.Ами по добре да са в НАТО.

Ами хората видяха че освобождаваш наред. Бързат докато още си до брадичката в лайната. Щото сигурно и те имат някой друг рускоезичник. Като нас.

ще духа калашника на Путин!!!

Първо не е калашник и второ Путин ще го ... облива с въздух. Мисля, че е нещо от тялото на Кадиров. Путин и Кадиров май се харесват отдавна

Супер,така напрежението на юг ще бъде отслабено,руснаците ще надупат първо пияниците от скандинавският полуостров.

Ти май в любимата Русия не си ходил?

Путин каза, победата ще е наша. И така ще бъде. А, Зеленски ще си загуби имотите в Крим и Русия. Това е очевидно.

Я изброй имотите на Зеленски в Крим и Русия.

Че виж в Имуществената декларация. Даже и си ПЛАЩА като поп на РФ.

Всеки ще загуби по нещо. Путин загуби Макдоналдс. Яхтите и автомобилите. Но ще му остане руската електроника. Москвичите и запорожците.

Не се съобщава на обществото, че САЩ чрез НАТО разпространява ядрени оръжия. Целта е да бъдат разположени ядрени оръжия в тези две държави.

Да, само ти знаеш,По селската радиоточка ли чу?

Демократите в САЩ правят всичко възможно за открита война срещу Русия.

Нито Швеция, нито Финландия, нито Украйна ще станат "членове" на НАТО!!!!! Забравяте ТУРЦИЯ!!!!!! ЕРДОГАН помни КОЙ го СПАСИ от преврата подготвен съвместно от САЩ и Великобритания!!!!!

Ердоган е основен проблем в близкия изток и пречка за създаване на кюрдска държава.Няма някой озъбил се на евреите ,американците и европейците наведнъж и да е прокопсал.Ще го свалят че и в затвора ще лежи ако не го убият още на улицата.Лично аз предпочитам Турция да е стабилна държава за да нямаме ние проблеми но смятам че Ердоган няма да умре от естествена смърт.

Путин направи това, което и Рейгън не можа да стори - пълна изолация и блокиране на Москва. Дали пък не е американски агент, та той подари целия руски пазар в Европа на Сащ , обедини Европа, вкара в НАТО държави с дългодишен неутралитет , консодира украинската в нация, оставя Русия безбъдеще за поне 40г , оставя страната без основните си приходи , руската армия става за смях , остава без съюзници и агентура, всички се канят да го надупят и да се наместят на изоставените пазари, превъна руско в синоним на фашистко .

От 1945та година Америка и Русия се ежат и си мерят пишките, но никой не смееше да удари първи. С малоумния си ход в Украйна Путя се вкара в положение американците да му съсипят държавата за поколения напред без те да си цапат ръцете изобщо. Само себе си може да вини руският идиот.

Я незнам ко си пушил мойто момче ама я дай и насам.

Много им вярвам на рашистите-путинистите-хитлеристите-фашистите. Вярвам им още от 2008 г като казаха, че тези войски в Грузия са "миротворческие". После ми затвърдиха вярата като джуджето лично каза че в Крим няма войски на Русия -"ихтамнет" и "зелёные человечки". Повярвах му и за въстанието в Донбас "на нас напали", "защитаваме рускоговорящите от нацистите", "опълченците с танкове и оръдейни системи от военторга" както и "отпускари", "уволнени от служба" от ВС на РФ с цялото им въоръжение". Гаврата с целия свят на Путьо, че тези войски са на учение и никога, ама НИКОГА НЯМА ДА НАПАДНАТ УКРАЙНА "ние няма да нападнем", "това са учения", "това са миротворци". Последва по адрес на законната избрана власт в Украйна "те са нацисти, те са фашисти, те са хунта, те са наркомани", "това не е война а спецоперация", "ние няма да завладяване Украйна, а ще я денацифицираме, демилитаризираме и освободим" ВЯРВАМ МУ НА ПУТКИН, ДА ЗНАЕТЕ. Без да се замислям се сетих за тези. Допълнете ги ако си спомните и други руски нагли безочливи лъжи. То изобщо кога лъжат руснаците? Ами когато си отворят устата, тогава. Бисмарк беше казал: "Подписът на Русия не струва дори колкото хартията върху която е положен" Россия не имеет права на существование «Нацисты и Фашисты - Вы Русские!» «Европейские страны на фоне беспрецедентного нападения России на Украину демонстрируют невиданную ранее солидарность и решимость дать отпор агрессору. Россия в ее нынешнем виде больше не имеет права на существование».

Ам ти знаш ли,чи на крайцера ,,Масква,, дет стана подводница нямаше ни една жертва,сички ги ивакуираха.

Даже две нули 00 Чидт кенеф Така че могат да си заврат исканията в разлопаните жопи

Уреди Украйна с оръжие от НАТО И направи Финландия и Швеция членове От прост милиционер толкоз…

Тезш 2 страни дано да се управляват от лидери и патриоти,а не от пъпети кат Зеленски,че иначе играят и те срещу себе си..

защо плачеш на чухди гробища или си руска бляд

Ленд-лиз: Спасибо деду Байдену за победу!

Я, ми те САЩ-САНИТЕ Конгресмени го блокираха Ленд Лиза.

Като чул новината джуджето тръгнало да копае в бункера още 100 м надолу (към АД-а) :))))

Байдън е виновника за войната в Украйна а цяла лицемерна Европа губи

Майка ти печели със задника центове на магистралата.. ама баща ти е виновен че е руски алкохолик.

Ти си най-лицемерен, повече от цяла Европа.

нормално да искат , всички съседи на руските боклуци са им сърбали попарата , а специално Финландия през 1939-1940 год е минала през това , което се случва сега на Украйна (Зимната война , голям срам за 'могъщата' Червена Армия ) За руските лизачи - прочетете откъде идва наименованието "коктейл Молотов"

защо всички забравяте, че Финландия 'гордо' е загубила тази война? Изцяло и безусловно.

Загубила е Финландия част от територията си (Виборг и околностите на перешейката) но не е споделила съдбата на Литва, Латвия и Естония. Това си е ПОБЕДА и то голяма, а СССР е изгонен от Обединените Нации. Хотят ли русские войны? Хотят, ещё как хотят ети мородёры ёбаные в рот и жопу.

и сега ще ги изгонят

Кой му пука, какво искали руснаците.

ми зеленски тогава какво се гърчи и заради него стоим на студено и скъпо?

Зеленски ли ти спря газа , бе кукувелник. Зеленски ли нападна Русия. Не е лесно да си ру-сифилистик в напреднал стадий. Каварна болест, накрая полудяваш като Ленин.

Е тотално изтрещели с тази Крайна и това СРАТО

Как не пукна тоя дърт мръсник. Запали война в Европа и не му стига,а иска и световна.

Джуджето газ пикае, ама вече никой не му го ще

Путьо реагирал остро, LOL. Какво ще направи, ще отвори нови два фронта ли ядрена война в която да се самоунищожи ли ще направи. Вече се е превърнал във врякало, точно като троловете му от тролефермата, дето толкова години врещят каквото им спусне.

Предвид парижкия мирен договор от 1947 путя спокойно може да си метне ядрените глави там и нищо не може да му кажат освен каквото досега.

Путя се държи като чеченски червен правоверный....който седи по цял ден в интернет мрежите и дебне кой е "обидил" Пророкът му а после му обявява джихад.

Неутралитетът на Финландия е закрепен в Парижкия мирен договор от 10 февруари 1947 г. Сългасно чл. 13 на този договор, "наличието на сухопътно, морско и военно-въздушно въоръжение и укрепления, ще бъдат строго ограничени да отговарят на задачите от вътрешен характер и местната отбрана на границите". Договорът забранява на Финландия да встъпва в каквито и да е отбранителни съюзи, а също няма право да взаимодейства с подобни съюзи в пределите на своите граници. Парижкият договор от 1947 година може да бъде изменен само със съгласието на Съвета за сигурност на ООН (чл. 22 от Парижкия договор). Едностранното изменение или отказа от Парижкия мирен договор от 1947 от страна на Финландия, я връща в правовото състояние преди сключването му. В случая - в състояние на война с Руската федерация, като правоприемник на СССР. По време на ВСВ Финландия е участвала на страната на фашистка Германия и в блокадата на Ленинград. Вместо финландизацията на Украйна, за което настояваше Русия, ставаме свидетели на украйнизацията на Финландия. (sad) Жалко за тази хубава, просперираща и подредена страна. Политическият и елит, явно ще я съсипе. Кой разбрал, разбрал.

шматарок. погледни първо дали червените хлебарки спазват някакви договори. когато правото се превърне в безправие съпротивата е задължителна. КУР И СМЪРТ ЗА РАСИЯ И ПОДЛОГИТЕ И РАШИСТИ В БГ !!!!

обърши си пяната, и шматарок ще казваш на баща си - ако го знаеш кой е тоя циганин. човекът много точно описва нещата. а в украина има един 'момент' - границите на текущата - oversized (уголемена ненужно) територия на Украина ги няма никъде официално. За това Русия спокойно ще премести границата и ще каже 'искате ли да е тук или да я преместим още". За това не могат да ги закачат, и за това Украина не смее да пипне (официално) руска територия - по същата причина руснаците си отидоха без да пипнат Киев. Щото за него е сигурно, че е 'украински'. Каквото и да означава 'украински' през 21 век.

След нашествието на съветските орди през 1944 та година, комунистическите изроди ни внушаваха, че “дружбата ни с СеСЕРЕто ни била необходима като слънцето и въздуха за всеко живо същество”, поколения бяха зомбирани, че руснаците са ни “братушки”. Тези, които не бяха съгласни биваха малтретирани, а тези които агитираха за “вечната дружба” бяха богато възнаграждавани с титли, звания, пари… Формира се една проруска мафия от българи предатели и родоотстъпници, която се възпроизведе и продължава да сервилночи на руския империализъм. Това са комунистите, АБПФК, генералите, висшите офицери, милиционери, шумкари и техните изтърсаци, ДС агенти, бивши дипломати, министри, магистрати, около милион, между 15 и 20% от народа ни..тези национални предатели и руски агенти ни теглят надолу, убиват европейското ни бъдеще, живота и прогреса. Те трябва да бъдат изолирани, недопускани до държавата и националните институции. Предателската им дейност трябва да бъде криминилизирана и партийте и движенията им да бъдат забранени, защото те вредят на България.

Ана водата тока и бензина отидоха ба ебем страна

сега го правят американските педерасти.

А със сегашните амирикански подлоги какво трябва да направим? Тях къде да ги заврем?

Подкрепям Украйна, а не Русия, поради следните причини: 1. Украйна е братски народ. 2. Ние сме християнизирали Украйна. 3. Дали сме азбуката на Киевска Рус. 4. 70% от войнишкия състав в руската армия през 1878г. са украинци. 5. Над 200 000 българи са се преселили в земите на Украйна, област Бесарабия. 6. Украйна признава, че е получила азбуката и християнството от България (за разлика от Русия). 7. Украйна никога не е организирала и финансирала бунтове, метежи, въстания и преврати в България. 8. Украйна никога не е организирала политически убийства в България. 9. Украйна никога не е крала архивите ни. 10. Украйна не е крала златния ни резерв. 11. Украйна никога не е разпокъсвала землището ни. 12. Украйна никога не е насъсквала Сърбия, Румъния или Турция да ни нападнат. 13. Украйна не е измисляла нови, несъществуващи езици. 14. Украйна не е измисляла несъществуващите македонска, тракийска, шопска и добруджанска нации. 15. Украйна никога не ни е обявявала ВОЙНА!!! 16. Украйна никога не е прехвърляла диверсионни групи на наша територия. 17. Украйна никога не е имала свои "украинофилски" партии в България, имащи за цел дестабилизацията на държавата и обществото. 18. Украйна никога не е финансирала и поддържала национални движения „Украинофили“, нито участва в правенето на събори, където се веят украински знамена. 19. Украйна не ни продава най-скъпия петрол и газ в Европа. 20. Украйна не заселва стотици хиляди украинци по нашето Черноморие. 21. Украйна не е пращала въоръжени терористи в България. 22. Украински политици не са заявявали, че ще ни изкупят и другата половина от Черноморието, след като вече били изкупили едната половина. 23. Украйна не е финансирала чудовищни терористични атентати в България, най-големите и кървави в света за времето си. 24. Украйна не е промила мозъците на 80% от българите да ? се кланят и да предават България, нито дели хората на украинофили и украинофоби, за да внася допълнително разделение и разединение у българите. 25. Украйна не е нападала (за последните 1000 г.), бомбардирала и окупирала България. 26. Украйна не притежава между 30 и 50% от българската икономика и не ни държи в 100-процентова енергийна зависимост от нея посредством свои хора в българския парламент, съдебни и правоохранителни служби и структури. 27. Украйна няма 45-метрови паметници, символизиращи престъпен режим и не ни заплашва, че ще ни се случи случка, ако ги махнем. 28. Украйна не ни е пренаписвала и фалшифицирала историята. 29. Украйна не ни натяква постоянно как ни била освобождавала два пъти и как трябва да сме ? вечно благодарни, тоест надупени и подчинени. 30. Украйна не е поставяла свое марионетно правителство и престъпен режим и диктатура, които управляваха 45 години, избиха цвета и елита на нацията и върнаха България със 100 години назад в развитието и.

АМИН !!!! КУР ЗА МАЦКВА !!!

Е вярно тва дет си го написал умнико

Страшен тъпак!

Да, защото просто Украйна не е съществувала, също като Македония

На всички тук пишещи искам да ми посочат през 1393 година,когато България вече е аха да падне под турско робство,къде са били тези държави-Полша,Естониния,Литва, и Латвия???За Полша е ясно,А другите?А Давам 100 000 евро който ми покаже на европейската карта държава Украйна преди 1924година!

Ми да те питам каква е била картата 5-7 век?

То е ясно, че без Бай-дън или който там му дърпа конците, никой няма да напре да влиза в НАТО в момент, когато нещата се решават на гореща глава. Особено, такива добре управлявани държави, в които все още се мисли.

Нета започва да се пълни с инфо за действащи НАТОвски военни заловени в Украйна днес (американци, румънци, поляци и чехи). Онзи ден в Германска медия имаше статия за военни от САС, които са били очистени пак Украйна. Започва да става горещо. Дано да не ескалират нещата.

Спомянам че гледах виедео за Финландия от Вармалов руски урбанист човека се чудеше как поти една и съша нация може от едната страна на границата да живеят като животни а о другата да караш велосипед по по велоалеи праз зимата във най обиковенно финландско село - къщи подередни иделано без огради в обществени библитека и училище които изглеждат като хотели без охрана ,във много от улиците бяха без сняг защото имат подгрев. На кратко всичко е направено за хората .

Как големите руски класици характеризират своя народ Михаил Салтиков-Шчедрин: „Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат...” Алексей Толстой: „Московията –руска тайга, монголска, дива, хищническа” „Не е мила, не е уютна руската земя – по–зле е от горчиво робство – хиляди години избродена с лапти, с досада разоравана с плуг, покрита с пепелта на разорени села и необозначени гробове. Пустота и дивост.” Ф.М.Достоевски: "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” Михаил Булгаков: „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи” Максим Горки: „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост. " Иван С.Тургенев: „Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят” Иван С. Шмельов: „Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде”. Александър Сергеевич Пушкин: "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл” Василий Розанов: „Не народ, а адски урод” Зинаида Гипиус: „Русия – това е една огромна психиатрия” А ето и какво мислят за нас - българите приятелите на родните русофили. Сергей Аксаков: „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!”

Пиздин дали си е отговорил на този въпрос? https://youtu.be/jThfgcOqwlY

Когато умрял Ленин се оказало, че вторият човек в партията Троцки е предател. Каменев, Зиновиев и Сталин свалили Троцки и го изпратили в изгнание, където му сцепили главата с пикел. Съвсем скоро се оказало, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестният другар Ягода ги разстрелял, а след това Ежов разстрелва доблестният другар Ягода. След смъртта на Сталин всички разбрали, че Берия също е предател и вражески агент. Тогава Жуков не се подвоумил и го застрелял. Скоро Хрушчов разбрал, че и Жуков е враг на народа и предател и го пратил в Урал. Изненадващо се оказало, че и самият Сталин е враг, вредител и предател, а заедно с него и голяма част от политбюро. Тогава изнесли Сталин от мавзолея и разгонили всички партийци начело с Хрушчов. Станало ясно , че Хрушчов също е волунтарист, авантюрист и враг на народа. Брежнев го пратил в пенсия. След смъртта на Брежнев станало ясно, че и той е вредител и виновника за застоя. Имало още двама вредители, но те толкова бързо умрели, че никой не ги запомнил. Дошъл енергичният Горбачов, който установил, че цялата партия е от вредители и врагове на народа и той сега ще оправи всичко. В този момент обаче СССР се разпаднал и веднага се установило, че Горбачов е предателя и врага на народа! Още е жив защото нямало кой да го застреля :) За Путин не се очакват някакви изненади ! От болшевишката революция до сега, както учи историята Русия се управлява единствено от предатели и врагове на народа ! Андрей Иришкин

Евала бате

Аз помня двамата, които бързо умряха: Андропов и Черненко.

Русия е прекалено апетитна всички ресурси там една пета от тая планета пусти му климат обаче нетърпим човека особено жените искат топло и затова бягат ай гиди 80% от населението корави руснаци само те могат да живеят там и чрез ресурсите управляват целия Свят.

Златна ти ръка, бе пич. Но сархоша Елцин май го нямаше в хронологията ?

Мислех, че варварите са останали в далечното минало, но след варварите от Палмира се появиха ВАРВАРИТЕ от Кремъл. Да убиваш мирни граждани, жени, деца и рушиш домовете им с такава злоба и садизъм това е нацизъм господин Путин. Да казваш, че народ , който доброволно се е отказал от ядрения си арсенал за да живее мирно и свободно са нацисти е висша форма на цинизъм.Вие едностранно нарушихте подписания договор.Интересно дали щяхте да се осмелите да нападнете Украйна, ако беше запазила ядрения си арсенал. Внимателно прочетох мотивите за нападението над Украйна на кремълските нагли хитреци: 1.Русия не е нападала Украйна 2.Извършва се миротворческа операция по демилитаризация и денацификация От тези аргументи стигаме до следните изводи: 1. 45години сме лъгани ,че Хитлер вероломно е нападнал СССР 2. Той е извършвал миротворческа операция по демилитаризация и ДЕКОМУНИЗАЦИЯ на СССР. Предполагам ,че в Русия все още има живи военни ветерани. Интересно ми е с какви очи те ще погледнат своите бойни другари от Украйна, с коити в един окоп са воювали, а днес техните синове и внуци воюват срещу синовете и внуците на техните бойни другари и убиват техните жени и деца и изравняват със земята домовете им по заповед на един диктатор с ментални проблеми. На всички безродни комунистически путинолизци у нас препоръчвам да изпратят в Украйна жените и децата си (може да им сложат по една ябълка на главата) за да се уверят в точността на руските ракети. Господин Путин, сутрин когато се събудите погледнете в очите на децата си и помислете какво бихте видяли в тях, ако над главите им прелитаха ракети и самолети. Говорите за американските бомбардировки. За да съм обективен съм съгласен, че те забъркаха кашата в близкия изток. Не казвате обаче нищо за Афганистан, Чечня,Грузия, за военната база в Сирия.С какво сте по различен от тях. Оправдавате се, че НАТО се доближава до вашите граници. Защо всички ваши съседи искат да са членове на НАТО.Днешните ви действия потвърждават избора им.Какво направихте толкова години за да привлечете поне една страна. Военният ви договор с Беларус не беше ли заплаха за Украйна, но те не се месиха във вашия избор и отношения.Уважение се печели с честност,коректност и отношение, а не с бомби и ракети.Не може вие да налагате какъв да бъде избора на съседите ви.Това не е детска градина в , която може да набиеш другарчето си само за това, че не иска да си играе с теб и иска да има по-хубави играчки защото си по-силен. С тази братоубийствена война сложихте най-срамното петно на руския народ, направо ударихте собственоръчно черен печат на Русия. Живеем в 21 век не в 80 години на 20век ,когато беше виновен световния империализъм. Това клише явно ползвате за вътрешна употреба. Защо не , че сте раздали на олигарсите милиарди да инвестират на запад , а на обикновените руснаци работете и мрете. Другия аргумент, че имало лаборатории, които разработвали биологично оръжие.Вероятно в това време във вашите лаборатории са разработвани новите епизоди на „НУ ПОГОДИ”. Няма да се учудя ,ако черните кремълски хумористи кажат, че в мазето на изравнения със земата родилен дом е имало уран за ядрена бомба, а в леглата на новородените по един гранатомет и под възглавницата за всеки случай пистолет.Вероятно на памперсите и тоалетната хартия е имало надпис :Долу режума на Путин да живее НАТО. Господин Путин, ако у вас е останала и капка човещина спрете тази братоубийствена война. Ако не я спрете няма да имате покой нито на земята нито в отвъдното.На небето има един безпристрастен съдник Бог, който рано или късно въздава заслуженото всеки му. Не забравяйте ,че за военни престъпления няма давност. Обръщам се към руснаците.Въпреки репресиите се надявам да се покажете като достоен народ, а не като крепостни селяни! Надявам се в бъдеще да се намерят двама мъдри и смели държавници ,които да сложат край на това безумно противопоставяне.Съревнованието да бъде не във въоражаването, а само в науката,изкуството и спорта и човешкият живот да се издигне в планетарна ценност!

Залагам една минимална заплата за това,че в момента в който Швеция и Финландия влязат в НАТО,то тогава Русия ще влезе в Европейският съюз през Латвия и Естония на път към Калининградска област.Връзваме ли бас????

За Латвия е много вероятно, защото тези дни техният парламент ще приемат закон за премахването на паметника на загиналите във борабата с фашизмът, а в договра за създаването на тази страна при разпада на СССР, това е посочено като условие. Няма изпълнено условие, няма такава страна, следователно все още е част от СССР, а Русия официално е първоприемникът на СССР.

Удвоявам залога,че до края на годината Рушия няма да я има в този вид.

Да, това е сигурно, доста нови страни и/или територии ще има прикачени към нея. За момента са само бивши области на Украйна, дано да си остант само те.

Учетворявам залога,че Наполеон и Хитлер са сложили същият залог като теб!:)))

Аз обаче, ако бях на Путин, щях да им скоча три метра встрани и да ги изненадам. Щях да поискам членство в НАТО, с което гарантирам абсолютното вселенско всемогъщество на организацията. След което нито Китай, нито Северна Корея, нито всички взети заедно, биха могли да упражнят инициатива.

Ти явно си някакъв сух,и си подсказал това на Путин.Той наистина е избъзикал Клинтън,но той просто се е разсмял и му е казал-ако вие руснаците влезете в НАТО -то ние кой ще мразим???

С колко процента е поскъпнала рублата към долара, ако курса е отишъл от 140 на 60 рубли за долар?

Това беше ясно, че САЩ ще спечели от украинската кръв, но все още не е ясно Европа колко ще загуби.

Баси, БайДън говорил с тях повече от 30минути (това е рекорд за него), обикновенно Макрон, Шолц разговарят с Путин минимум 2 часа, всеки ден. :) Ама така е все пак зависи колко си важен и колко те уважават :)

Учредителите на НАТО биха потънали в земята от срам, ако знаеха, че комунист- марксист като Байдън ги представя и наследява. Това е все едно да дадеш детето си на вещица да го гледа.

Поздрави за руската армия от английската и американската: https://youtu.be/4sFewhTAdjs

Благодадря, ето и нашият поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=z9utjothjEU Вие със сигурност знаете какво означава :)

Ама тях вече ги няма,при Сталин са:))

Кой, поляците ли (това е полски линк :) ), скотро може да ги няма, ако продължават да се правят на по-важни и от германците :)

русороб!!!!

смотан

смотан еди

Хаааа, дано Финландия да си припомни какво пише в договора и със СССР за признаването и :)

Ситуацията се Украйна: https://youtu.be/FhBnW7bZHEE

НАТО ако пръдне руския кенеф на жужи ботоксов ще се разпадне. Толкова смешна държава като руската кочина няма на този свят. Ако станем всички българи на оръжие срещу нашия вечен враг русия, ще ги избием до крак за две седмици тези пияни гадове.

Абе те така и украинците говореха, само че беше за 5 дена, а виж какво стана, с цялата помощ от цялото НАТО само едно голямо нищо. А по отношение на това НАТО ако пръдне какво ще стане.... ами ще се насере.

Да, беше забавно когато самите украинци разбраха 1 ден по-късно (от САЩ), че са потопили Москва с ракети, които са в изпитание (ограничени бройки на другият край на страната в завода, който към днешна дата вече не съществува). А това с капитулацията и прочие, не знам от къде са ти сводките, надявам се, че не ги черпиш само от ВСУ сайта, ами поглеждаш и сайта на Американският Институт за Изследване на Войната (дори Пентагона ги ползва). ама положението не е никак розово. САЩ блокираха новите помощи, първите бройки от гаубиците М777 вече се появяват в ръцете на ЛНР и стрелят в обратна посока от тази в която трябваше да го правят. Германия все още се чуди дали да праща танковете, а трябваше вече да са на фронта. В Украйна вече тече 5-та вълна на мобилизация, а териториалната отбрана (инвалиди, непълнолетни и т.н.) от онзи ден вече ги пращат на фронта след приемането на закон от Украинската Рада. В момента всичките партньори на Украйна работят над по-важен проблем от спечелването на войната - как да изнесат всичкото жито от Украйна. Та такива ми ти работи

Тъпи коментари. Тая работа няма да стане.

Педя човек , чанта ботокс -що е то ? Едно малко човече обсебен от параноя ,че ще го нападнат и ще му вземат имането Все плаши с тия копчета и ядреното им оръжие , Еми ай натискай го бе плешиво джудже и да видим какво ще бъде отвърнато и да се зануляваме , и без това именно той има какво да губи най много И нека се занулим и докажем колко им е акълът на комунистите

Тъпа главо, комунизъм няма освен в Северна Корея и Китай (даже Китай не е комунизъм). Баси глупавият човек.

Педя човек, ала ръководи държавата с най-обширна територия в света. Американците не ги оставят на мира и постоянно ги провокират, иначе оставят ли ги да си намерят и оползотворят имането, спокойно ще владеят света заедно с китайците. Обаче как тъпунгер Ганьо като теб да ги знае тези работи като вярва, че е европеец, а всъщност живееживеещ в най-бедната и разграбена педя земя в цяла Европа.

На снимките - Агент Смит и Чебурашка !

това е моето мнение малко майтапчийско - недейте хейти бе приятели :)