Байдън не се разбра с Ердоган за руската С-400, очерта и "червените линии" с Путин

Няма пробив между САЩ и Турция, въпреки оптимистичния тон на двамата лидери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A sega i s navodneniata turcite go zagaziha savsem. aide mahaite gi tezi fesovski i protesturski partii - bez tiah. Ama tupite bulgari sami si slagat zmiite u doma.

Ей, пак пълно тука с тъ-пи рашистко-резазшки тр0лчета! Типично за дирниците. Плещят си опорките за жълти копейки и цъкат минуси на нармалните мнения!

Прайда мина.

Ердоган е на дузпата при следващите избори. Лирата се свлече 3 пъти. Никакви С400 не оправят работата. Трябват голями ПАРИ инвестиции,които имат само САЩ . Положението е същото и на Путев. Мужиците живеят зле. Иначе да се перчиш само не е ВЕЧЕ ефективно ! Времената се менят. Ето САЩ при Байдън НАЙ-ГОЛЯМАТА ИКОНОМИКА има РЪСТ 6,3 % ,това не е Китай или Борунди,които излизат от Феодалния строй и имат ограничен напредък ,Китай с над 1 милиард застаряло просто население не върви тотално. САЩ пак дръпват сразу.

Имаш харчиш, нямаш - гледаш и цъкаш.

Цял свят разбра, че с400 трябва на Турция, докато си произведе сама ядрено оръжие, само САЩ и НАТО още не искат да го осъзнаят. С него няма как да ги изнудват подобно на Иран. Ким Северния им показа как е правилното да се отнасят към държавата му. По въпроса за срещата с Путин - ами те самите американци се страхуват от тази среща, защото им се налага да са слабата страна точно в тази част от преговорите, заради която Байдън я инициира. дори не дават на баш-президента им да преговаре "на четири очи" с Путин. Байдън е "велик", ама от него нищо не зависи - те самите ни го казват. Щото ФЕД, Конгреса, Сената и ... , разберете ги:) Затова те един договор не са изпълнили като хората - дори този за утилизиране на старите бойни глави - една инсталация нямат пари и акъл да направят, иначе са много велики... Ще става дума дали ще има нов праг на ядрените потенциали и носителите им, т.е. нещо като нова Ялта... А да виждате НАТО и Китай в тези преговори? Щото, ако не ги виждате, не е на добре да пишете и коментирате даденостите в съвета по този начин - като щрауса с главата в пясъка.

Явно само ти не си разбрал - С400 му трябват на Ердоган главно за защита от собствените му ВВС при следващия опит за преврат.

Според последните диагнози и болезнения напън от страна на засегнати пациенти, като САЩ например, съвсем явно е, че С-400 имат доста широко поле на употреба и висока ефективност. Иначе нямаше да ги има тези стенания, вопли и заплахи.

Дедо Байдън и той като германците - чертае все нови и нови червени линии...И все така та до Берлин. Истината е, че с руснаците трябва или да си приятел, или въобще да не се занимаваш с тях.

"Смъртта на Навални би била друга индикация, че Русия има малко или никакво намерение да спазва основните човешки права, това би било трагедия и само ще навреди на отношенията с останалата част на света и с мен", каза на пресконференцията Джо Байдън. Ха да видим колко ще живее още НАвални след подобно изказване. Или ще вземе да се спомине скоропостижно за да е удобно на запада. Сигурно ще го отровят с новичок злите руснаци, че да им е по лесно и да не се хабят да измислят нова версия западните гении.

Не търси конфликт с Русия, но НАТО ще отговори... алоо ползвай си твоята АМЕРИКАНСКА армия за мутренските възгледи и ако продължаваш да друсаш дръвчето ще вземе че да изпадне нещо!

И какво ще изпадне , шаломов от скафандъра?

за Путин не знам, ама на това анадолско добиче как му се стряскат лебийки и дърти педофили.

Потурнака е закъсал за пари и влияние! "великата" турска икономика която има повече общо с аграрна България от 45г , не може поеме сътресенията на модерният свят като е базирана само на примитивни неща като дюнери, домати и сменяне на чаршафи. Добре че Запада я е напомпал с оръжия та да са някакъв локален фактор.

Да само Дюнери и чаршафи имат там . Изобщо една дузина автопроизводители нямат огромни заводи там , изобщо нямат промишленост - от хранително вкусова , през текстилна - с магазини после по цял свят . Изобщо не развяват супер модерно здравеопазване, за което ние тук можем само да мечтаем . Едни дюнери продават викаш и това и това е . Май ти си останал в миналия век . Най - изостаналата промишлено държава в региона е Бг. Правим най - вече кабели за автомобили и разни дребни компоненти . Един от най - сериозните заводи е този за хладилници до Пловдив . Другите държави имат десетки такива заводи за стотици милиони и милиарди дори . Даже в Сърбия имат завод за над 1 милиард долара на Фиат . Нещо, за което ние само можем да мечтаем на този етап .

автопроизводители с огромни заводи за СГЛОБЯВАНЕ. И в Раша има такива, и в Румъния и в Мароко.

Сигурно пак се е загубил БайДимо

Много са се объркали САЩ с външната си политика...не знаят кой кой е и са загубили способносттта да преговарят...винаги обвързват нещата или с несъществуващи заплахи или с въображаеми "престъпления" на противната страна. А Байдън едва ли е най-добрият човек за оправяне на нещата...

Украйна снощи официално заяви че ще стане член на НАТО. ...Турция излиза от НАТО.

О Крайна даже и в Конституцията си е записала, че ще влезе в НАТО-то. Нооо, едно е да искаш, друго е да можеш, а трето е да СТАНЕ.

иска да продължава към НАТО, което пък им казва, че няма да се бие никой заради тях.

това с НАТО и разширението на Изток само доказва, колко можд да се има доверие на САЩ през това столетие.

"Ако той избере да не си сътрудничим и действа както преди във връзка с кибер сигурността и други сфери, ние ще отговорим подобаващо" Путин многократно ви предлагаше през годините сътрудничество в киберсигурността, дори го повтори в интервюто за NBC преди дни, но краварите винаги са отказвали съвместна работа в това направление!

Русия беше на ръба да бъде смачкана от САЩ и ЕС по времето на пияницата Елцин. Целта им беше политическа и икономическа зависимост и край с Русия, но Путин я върна там където и е мястото, велика сила. Това вбесява запада и САЩ и ровят ли ровят. НАТО е на границата с Русия, влязоха в Украйна и Грузия, непрекъснато провокират Русия с правата на човека, тровела, кибератаки и още от този род. Правят и какви ли не мръсотии и единствената причина да не са я смачкали е огромната и воена мощ. Нещата обаче се променят, особенно сега когато и Китай им показва кой е и НАТО иска не иска ще се съобразява с новите дадености и Русия. Русия ще се наложи като фактор в Европа с който искат не искат трябва да се съобразяват.

Елцин беше единствения шанс на Русия да стане нормална държава. Проиграха го.

Я, Елцин се е ПРЕРОДИЛ в теб? Льокай водка и не се занимавай с глупотевици.

Ердоган седнал без маска, Бай Дън с маска на роб и на крака.

Разликата между азиатски циганин и джетълмен.

кой му е вменил на склеротика Байдън,че Навалин е безсмъртен и ,че Путин ръководи Господ ?

да ви еа маката.

Щом султанът така се мазни, явно много са го загазили за пари. И нашите ахмаци вместо да си опекат работата и да разкарат турците, те ми ги вкарват в парламента.малоумни комундета.

Защо Борисов целува ръката на Ердоган две години поред? Защо по времето на ГЕРБ не се расзледваше Пеевски?

Кой на кой се мазни , не знам. Но снимката на срещата между двамата е много показателна- за този ,който разбира де!?

От статията разбрах,че Тръмп все още е президент на САЩ. А иначе имам бан по IP от януари месец...за какво никой не знае. Това е братче...свободата на словото в ДИР.Като не ги устройват коментарите те баннват до живот

Затова е бана

Ама чак ръка да му целуват И то мъжагата Ердоган Ами този женчо Путин Той направо ще се хвърли свирка да му направи Отврат

SirBob

Тъпак, това за Путин къде го видя - аз чета, че Байдън прави комплимент на Путин. Схващаш ли разликата, тролче?

Харесала му е свирката от клутин явно :)))

Явно Турция се очертава и си извоюва позицията на незаобиколим фактор в гео-политиката . Това показва , че скоро България ще попадне в орбитата и ( като се има предвид ,че за Турция -България се е считала , като част от нея). Ето защо следва тотална промяна в политическото поведение на страната ,изразяващо се в определяне на стратегически приоритети за близките 50 години. Интензивна подготовка на дипломатичски състав. Ако не си изиграем картите правилно до 10 години ще бъдем вилает на Турция. Мислете!?

Това показва , че скоро България ще попадне в орбитата и... Към 30 Октомври 2020 в България има 5257 населени места. От тях 617 са с население до 10 души, а в 183 няма постоянно живеещи хора. Остават около 4450. В тях се избират закръглено около 2850 кмета. И от тези 2850 кмета над 600 са на ДПС. Други още 100 са "независими" подкрепени от ДПС а още около 60 са такива подкрепени от пп гроб и ДПС... Турция вече се настанила трайно в България. За да стане видно... просто една сутрин тези хора трябва да отидат на работа и да сложат червения с флаг с полумесеца, получен като скъп подарък пред общината в която кметуват... Даже пушка няма да пукне. Бъдете реалисти. Българските турци са, защото опитаха от обичта на "Майката-Родина" и се върнаха пак в България.

Байдън ще свали кащите, ще отхлузи памперса и ще покаже на неговата повърхност, къде е тази червена линия.

Да му стане безпощадно ясно

Путин едва ли би се страхувал от подобен акт, защото има няколко големи пречки. Първо трябва да му хрумне, тоест трябва да има някой да ми го каже. Ако му хрумне ще трябва някой да му го повтаря да не забрави, а за нахлузването ще трябва цял отбор рехабилитатори и болногледачи…. Тъжна гледка.

Хитър турчин. Не може да му се отрече.

Ръка целува Путин ще се моли за дупе По същия начин, по който ти се издигаш в йерархията на продажното сайтче дир

Даже няма да се моря да ти обяснявам. Ето какво са написали ясно и кратко за козяките орки. Напро копи/пейст, да не се моря 2021-06-15 08:16:13 МАЙОРА (нерегистриран) Да бе, да те е.а в малоумника. Тия фотки са точно за такива като теб - платени малоумници.

Къде е г-н Путин в случая, или ти плащат за всяко плюене срещу него? Може да продължиш помията и в статии за градинарство, то Путин е виновен за маната по доматите примерно...Гнус ме е от смърдящ биологичен материал като теб.

Путин ще се моли да направи същото. Ей така се чувстват престъпниците, като се изправят до лидера на свободния свят!

Да бе, да те е.а в малоумника. Тия фотки са точно за такива като теб - платени малоумници.

А наш муни с кого се срещна? Със Заев? И за какво би пътя с голямата кошница? Щот, ако беше пратил янев, объркващоте се по коридорите щяха да са двама?

извън селташките тролски бъзици, абе защо Ердоган толкова го е яд, че са го изключили от Ф35, нали е тенеке?

Че алтернативата са руските таралясници, които не стават за нищо