Байдън: Ако Русия използва химическо оръжие, ние ще отговорим

Евролидерите се отказаха да приемат нов пакет рестрикции срещу Москва

Обратно в новината

Коментари - Байдън: Ако Русия използва химическо оръжие, ние ще отговорим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъртият,не предизвикай трета световна, ядрена война.Ясно ти е,че руските ракети в неудобна за Америка време,могат да я "посетят"!

Този извратен шизофреник вижда,че вече е вреден за Земята и трябва да рита камбаните, но иска колкото може повече млади хора да заминат с него!

Преди малко, в изявление на Байдън е обявено, че САЩ с готовност ще доставят втечнен газ на Европа... Ами, честито на печелившите! Сега и на гаргите следва да им стане ясно, за какво беше устроена цялата тази война, с главната роля на САЩ в нея (за пореден път). От години американците размахват пръст на ЕС и по-конкретно на Германия, как не трябва да строят Северен поток-2 и че вместо това, САЩ могат да доставят втечнен газ, нищо че цената щяла да е поне двойна… Е, постигнаха го. Обаче цената вече е колосална. Една държава – Украйна, е пожертвана и разорена, а новия световен ред идва с изграждането на невиждана до сега желязна завеса, между Изтока и Запада. Дано поне мислещите хора се събудят от летаргията си и проумеят, че за пореден път става въпрос за пари, за мнооого пари! Отново и само! Както и факта, че отново главно действащо „лице“ в тази пиеса на ужаса е Вашингтон. Вашингтон всъщност не е преставал да търси начини да разцепи Европа, инсценирайки непрестанно напрежение и горещи конфликти, където може. Целта е проста – Разделяй и владей! САЩ не могат да понесат конкуренция и това е в основата на цялата им доктрина и политика от ВСВ насам. Това естествено не е насочено само към Европа. Това се вихри от десетилетия по абсолютно целия сват в пълния смисъл на думата. Бърза справка за участията на САЩ в почти всички военни конфликти по света от 50-те години на миналия век до сега, са показателни. Този път обаче САЩ захапаха голям залък, който силно вероятно ще им приседне, защото Русия не е Виетнам, Корея, Куба, Афганистан, Северна Корея или Сирия. Тя не може и няма как да бъде изолирана. Само Китай и Индия е достатъчно да застанат зад нея, което на практика вече е факт. И това, което със сигурност ще стане е консолидацията на всички презиращи САЩ страни в света около оста на Русия. Сами вижте на световната картата кой, срещу кого ще се изправи… Дано само, за пореден път, ние да не се окажем отново от грешната страна на барикадата!

Келеш, ти самият си чудо на балсамиращата химия, която още те поддръжа жив. Ама проблемът е, че при балсамация ти вадят мозъка. Нал разбираш!

Джо пръдливия Байдън отново се опитва да плаши гаргите, а Всъщност единствените които използват химическо оръжие са американците с техните химически лаборатории за биологично оръжие по целия свят. Който затрие тая гадна държава ще извършим най-голямото геройство.

Луда работа, този открито си призна, че той е главната фигура във войната и ще я води до последния европеец.

А вие ще сте по водата.Сащ го очаква апокалипсис.

Къде бе Тръмп като президент къде е неадекватния Старец Байдан? Американците сами си го натресоха и сега ще си сърбат надробеното. Войната с Ирак на САЩ почна заради ХИМ.оръжие по дани на Ц РУ .После ЦРУ си призна ,че е сбъркало прост било грешка с милиони жертви и бежанци.Сега Байдан заплашва Русия с химическа атака при действия на Русия . Стареца от Вашингтон пак бърка Русия с Ирак ,а преди време сбърка Ирак с Иран. Старчески неволи на Байдан в резултат на Алцхаймера с психическо срутване от Паркинсон .Спрели хапчетата почва да реди световни простотии.

Внесъл ли е Байдън химическо оръжие под формата на памперса дето носи? - Синът му разработвал ли е в Украйна нов вид памперс?

Кои хомически атаки бе деде, дето ги правехте във Сирия и обвинявахте Асад ли. Наште натовски соколчета и мисирки спите и не гледате и дригата гледна точка. Вече са изпратени супер стряскащи доказателсъва на Котай и други мислещи страни за американо украинскоте лаборатории. За правени опити със украински военп сшужещи, за дока, ани умрели и осъкаъени вокници. Очалвайте скоро да излезе нещо ужасно

То с тези лаборатории е малко като с филма не бил шведски, ами съветски... и не бил баба дала на войника, а балада за войника :) Защото лабораториите са от съветско време, САЩ е плащала за повишаване на сигурността им. Към 200 млн долара общо за Украйна. За сравнение само за 1 от лаборатоиите в Русия, САЩ са дали 1 млрд долара. И всичко това за "тайните" лаборатории го има през годините в публичния бюджет на министерството на отбраната на САЩ... щото така се правят тайните работа. Само трябва да се чете, ма чукча писател...

А вие чели ли сте за биолабораториите на САЩ не само В Украйна,а също в Армения,Казахстан,Азербайджан и други.А чели ли сте за център Лугар в Грузия.,създаден от САЩ? и знаете ли с какво се занимават там?

втрещяваща неинформираност, лековерие, некомпетентнот и демагогия, гарнирана с чиста лъжа! - Ето това си изходил...

И не само химия, Скрипал предложил и Новичок, защото много боли. А може и Антракс.. Смешници... Тея номера минават само за пред тъпите кравари.

Тези само един сценарии си знаят. Няма ли да извади фалшивите снимки, за даказателство?!

е време да научи песента;назад,назад момеКалино........

Бай Дън, стига речи, санкции, срещи и разговори… дела са нужни.. друсни няколко ядрени бомби над Москва и да се свършва тази драма.

Най шикалкавещия в тази среща е наш мунчо, пелтечи глупотевини, да се хареса хем на НАТО, хем на господаря си в кремъл. Ако беше жив Алеко щеше да напише “Мунчо - политик”

Този не знае къде се намира и щял да отговори!Как се не наядоха

Време е Москва и Кремъл да бъдат разцепени като путка на две..

Украйнците събарят с американските ракети Стингър руските летящи бараки като стой та гледай, в тубата има клипове..

Човеко ти не спиш, не ядеш, не работиш, тука си от един месец бухаха поне да заработваш Аз съм в Щатите и няма такъв напън като твоя, да не се насереш

Ха ха ха

Думи дупки не правят, нужни са куршуми, а не думи, първо убиеца путкин и цялото му обкръжение…

Бъдете сигурни, провокацията вече е организирана, белите каски са там. Но за отговора ...., видяхме колко им струват обещанията, колкото на Англия и Франция 39-та година за Полша.

Интересно явно. Тря да се тестват тия Ф35ки дето събират прах в Полша. Ма айде де, че искам да гледам клипчета как пада най-скъпото оръжие в историята от небето. То нали не беше предвидено за дог файт, щото тва е умрела концепция според хамерикан дудутата. Хай са пускайте ги вече. Поляците нямат търпение да си земат малко от Укрия. Щото на всички стана ясно, че Украйна приключи съществуването си като държава.

Долно гадно напикано старче, не подскачай! Нищо не можеш да отговориш, и ти и НАТО ще си счупите главата, много скоро. Жалко за България!

jingiby

Блядове, насрахте се да спамите. Спокойно! С Адолф Путлер е свършено...

Сега е по-категорично, както оня заплаши в началото с ненамеса, че щяло да има Трета.....А сега да го видим! Топката се върна в полето му. Или подписва и се изтегля, или край на Тюрмата народов!

явно скоро да очакваме същия филм като в Сирия, с главни действащи лица ЦРУ и САЩ под фалшив флаг

Айде, че от кога чакам ... отговорила Русия

ХОРАТА СА КАЗАЛИ : КАТО НЕ ЩЕШ МИРА , НА ТИ НАТОВСКА СЕКИРА ! ТО НЕ БЯХА АНЕКСИИ В ГРУЗИЯ , АНЕКСИИ В МОЛДОВА - ПРИДНЕСТРОВИЕТО , АНЕКСИЯ НА КРИМ И ДОНБАС ! ТО НЕ БЕШЕ РАЗМАХВАНЕ НА КАЛИБРИ , ИСКАНДЕРИ , КИНЖАЛИ , Е СЕГА ВЕЧЕ НАСТЪПИХА НАТОВСКАТА МОТИКА И ЩЕ СТАНЕ ЖАЛНА ИМ МАКЯ НА МУЖИЦИТЕ , ЩЕ ВИДЯТ ТЕ НАДПРЕВАРА ВЪВ ВЪОРЪЖАВАНЕТО , ЩЕ ВИДЯТ НАШИТЕ НОВИ ОРЪЖЕЙНИ СИСТЕМИ И НОВИ БОЙНИ ЧАСТИ , НО СЕГА ТВА ЩЕ СТАВА ПРИ ВРЪТНАТО ФИНАНСОВО КРАНЧЕ НА МОСКОВИЯ ! НЕКА ПРИПЪЛЗЯТ КАТО ПУДЕЛИ ПРИ ПЕКИН И ДА МОЛЯТ ЗА КУПИЧКА ОРИЗ ! АМА КИТАЙЦИТЕ НЕ СА ЛУДИ , 8 ГОДИНИ ВЕЧЕ МИНАХА НО НЕ ПРИЗНАХА ОФИЦИАЛНО КРИМ ЗА РУСКИ !

Въх, айде ве

Ще използват и още как.На руснака му дай да трови като не умее да се бие.Мене по ме е страх да не отровят кладенците и питейната вода.Те даже бяха обещали че няма да използват ракети и вакуумни бомби,но ги използват ежедневно.И на забелека от ООН,отговориха на всички да си гледат работата защото те не са свикнали да играят по правилата.

Това е патент на твоите кукловоди, Джо! Ама ти нали си гушвал едни пари цял живот.

Какъв е тоя не разумен коментар НАТО щял да смаже Русия, по голям виц не бях чувал. НАТО е сбирщина от боклуци които ще се пръснат и всеки ще мисли начин самостоятелно да се спаси. Няма такъв сценарий някой да победи Русия всички го знаят. Системата "свят без Русия" работи, което буквално означава че няма да има свят.

Като гкедам какво се случва в Украйна с рашките, НАТО само да се раздвижи и рашка ще се разпродава. Друга сделка имат явно.

БОЖЕ, какво безумие. Тези Западни Властници и техните Измикяри не Вразумяват ли че след като дългогодишните и почти пълни всестранни Санкции които се налагаха на малката и бедна на ресурси и суровини Северна Корея не я слумиха и тя вече се саморазви до Ядрена страна то Санкции които те сега Налагатна Русия която не е само твърде по голяма но и много богата на ресурси и суровини, Няма да могат нито да я сломят нито да я разрушат а ще я ПРЕДИЗВИКАТ да се довъоръжи и с Термоядрено оръжие и тогава вече от позиция на още по велика Сила ще е в състояние всички тези Западни Властници и техните Измикяри да ги игнорира, като и при евентуални противодействия и да ги и изпепели???

ще активират втората фаза на третата световна, която няма да е само икономическа. Ами те дават ли си сметка срещу кого ще се изправят? Защото Китайците ще подкрепят Русия, не само защото е против техните интереси Американците да се настанят в Украйна и да им дишат от там във врата ами и защото Краварите се навряха и в Тайван та и от там ги заплашват. Хахаха, тя България ще бъде заличена в този конфликт, ще останат само българите пръснати по света.... но пък и от САЩ много няма да остане.... ще си спомнят за тази някогашна велика сила само в учебниците по история.

тогава се отървем и от всички евроатлантици, които продадоха България и продължават да я продават.

Рашистите забуксуваха в Украйна, ти тръгна по света да ги разхождаш. Ако много искат война, накрая ще си я получат. Тъпите руснаци явно за нищо не стават и това им остава, за да им се чува врещенето. А китайците защо да си губят пазарите, освен манията за величие на върхушката.

Kalin

Тоя кукумицин кво се прави на каубой.Смешен е.

защото е вече с двата крака в гроба почти, го "избраха". Такъв човек няма какво да губи, това че ще започне трета световна не му пука... той е просто най -подходящия за това, дълбоката държава не го издигна случайно.

Дано това исказване не е отправено към Зеленски.Демек действай.

Sm3hurk0

Тоя байдън е по-изветрял от плевнелиев... ! ... и е роботизирана кукла на конци ! абе... Американски робот...

Да ще пръска с химически препарат за ускоряване на дименцията. Отговорът ще е засилване на използването на таблетки за Алцхаймер

За какви се мислите, изроди мръсни, да рушите и тровите планета и живот, които не сте създали? Това са ви политическите идоли, олигофрени, продължавайте да се държите за опорните им точки. Като са такива капацитети, да си създадат планета, на която да си мерят клиторите, ядрените арсенали, икономиките и химическите и др оръжия.

Че трябва просто да се доверим - на Русия… След като ги оставя да се самонастройват - има нещо подготвено- специално за тях. Говори се даже, че жертвите на Русия са затворници с тежки присъди за убийства, държавна измяна и т.н Явно иска краварите да повярват, че дава големи жертви и търпи поражения… Тази техника в Украйна се вижда, че е от преди 70 години, само от няколко дни се пусна Кинжала… Нещо са им подготвили. Да се доверим както и Макрон направи на Русия

Да, и после отряд евроатлантици щефкарат нашите деца да се бият с опрян в гърба автомат. Тъжно...Бог да пази синовете на България!

нямат с какво и затова могат само да примигват като мишки. И най смешното е че краварите твърдят че руснаците били откраднали от тях хиперзвуковите ракети. Те ракетни двигатели за мисията си до Марс купуват от руснаците ама се обаждат прости кравари

Слушайте мурзилки, НАТО има толкова оръжие, че само за секунди ще унищожи Русия, буквално. Военният бюджет на страните в НАТО е в пъти, в пъти по- голям от този на Русия. … Путин много добре знае, че стигне ли се до химия или ядрено оръжие, ще бъде размазан за секунди. Справка, кризата в Куба. Русия винаги е знаела, че може да бъде размазана, оттам и комплекса и желанието за величие. Тези вицове, които ги разправят за силата на руската армия са само вицове. … Всичкото това трябв да се спре. Русия ще бъде наистина богата и успешна страна само като стане демократична страна.

и ние станахме богати, като дойде демокрацията. За справка: българският народ е останал на половина, за 30 години го унищожиха без да е гръмнала една пушка. След тази натовска акция, край с Българския народ.

NATO has 6,065 nuclear weapons while Russia alone has 6,255. Това е проблема, а това са официални данни. По неофициални Русия е още повече. Да не говорим, че няма да има кой да отчете победителя. Победителите ще са оцелелите хлебарки.

си информиран за развитието на руското ядрено оръжие след Карибската криза т.е. кризата в Куба, когато САЩ заплаши Русия с атомното си оръжие, което действително по онова време беше по-добро и развито от руското, толкова си запознат и с "Демокрацията" като вид "спасение" за Русия. Целта на САЩ винаги е била да се докопат до богатствата на Русия,за което още Маргарет Тачър се изпусна, заявявайки че не било справедливо всичките тези богатсва да принадлежат само на Русия... та единственият начин те да се докопат до тях е да настанят либерално правителство... доста се напънаха с Навални, ама не успяха тогава и със сигурност още не са се отказали... поне едно владеят много добре: промиването на мозъци на бедни демократични овчи душици като твоята.

Ami te veche se dokopaha....zatva djudjeto reve....v rusia srednata zapata e 6...700 dolara....kvo Kat imat bogatsta oligarsite....sitomashki narod

без да спорим кой колко оръжие има, значението е кой стои от другата му страна, а когато това са ЛГБТ...

загрубяват. Познайте от къде паразитните мародери на света ще нападнат Русия. Ако не можете, ползвайте жокер от публиката. И тогава помислете, в колко хубава и изгодна позиция се намираме, а тези които обичат да мислят още повече: за какво точно ни е НАТО? Да ни бранят те нас ли? Хахаха... е някои може и да открият Америка, ако успеят да си отговорят на последния въпрос.

Защото не сте си изпълнили задълженията по договорите за унищожение на химическите си оръжия които сте подписали и се чудите как по евтино да разкарате тия отрови. Най-евтино ще е да ги изсипете в Украйна, както преди ги изсипвахте във Виетнам

винаги ама винаги са водели война срещу всеки, който посегне и застраши техния долар. Ирак, Либия, Сирия само като примери. Русия в момента с искането си да се плаща в рубли, ги притисна много яко. Това се нарича дедоларизиране с подкрепата на Китай зад гърба си и арабските Шейхове, които също вече не продават петрола в долари, а в юан. Доларът по-застрашен не е бил никога в краварската досегашна история, така че САЩ 100 % ще нападната Русия и ще им исценират нещо от рода на химичните оръжия на Саддам Хюсейн, за които после се разбра че никога не са съществували. Ама простаците евроатлантици и бледа представа си нямат какво ги чака.... а с тия по площадите днес, ако България и Българите оцелеят, не трябва да има никаква милост.

То и в Ирак още търсите химическо оръжие, ама няма. Една и съща глупост пускат и умора нямат.

САЩ ще даде на Украйна 2млрд. за въоръжаване и може би, ако се наложи още 1млрд. за хуманитарни цели?!? САЩ обясняват, че договорите трабва да се спазват и никой няма право да ги нарушава по свое усмотрение. В същото време САЩ поискаха от България в договор да плати 100% авансово за снимки на самолети и казаха, "За доставка, ще видим". И отложиха доставката дотогава, че когато самолетите дойдат, летците ще са изгубили правата да летят на тях (за което сме заплатили също предварително). И тогава самолетите ще си ги гледаме в хангарите да не ръждясват или ще плащаме отово за обучение на летци. С некадърни политици нямаме нужда от врагове, те ще свършат работата по загробване на държавата. Русия даже няма да си хаби ракетите, може само да изчакат и нашите марионетни управляващи ще ни нулират с помощта на САЩ.

ти кажи за биооръжито на синът ти и корупцията, и как решихте със сорос да убиете 20 млн души по света с к19

Вие едни оръжия не можете да доставите, бре. Събрали сте 100 000 Американска армия по фланговете. В Полша 200 ф35ки Американски с ядрено въоръжение. Ми аде де. Кво се мотате нали сте много и сте силни, меткайте се в мелето. Ма синчето му лъсна трътката с био-лабораторийките. Супер. Нали не се заблуждавате за нас, тия дето веят флаговете на Укрия няма да пръскат Американски фашистки тикви. Лъсна ви задничето сатанистчета.

Само да не объркат украинците белия прах от сащ, за инсцениране на химическа атака, с белия прах от Колумбия на зеленски, че ще стане страшно, като не си вземе дозата...