Бавят се ремонти на спешни отделения, здравният министър иска още средства за тях

До 10 дни ще има пунктове за денонощна медицинска помощ в Златни пясъци и Слънчев бряг, обяви д-р Асен Меджидиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не повишат спешно заплатите в спешната в спешен порядък то там ще останат на работа само няколко пенсионера искащи да пооправят ниската си пенсия.И просто нема нужда от сгради.Купете катинари и заключвайте!

За всичко е виновен Борисов. Той е този, който е забравил за тези ремонти. Я да подава оставка!

Днес видях ремонта във ВМА. Облицоват стените и таваните в едни пластмасови ламперии, а фугите, където се съединяват ъглите на плоскостите, са покътително криви и нескопосани.

Където има забавени ремонти шефовете на болниците - уволнение. Какво значи бави се?! Кой трябва да е отговорен в крайна сметка? Какво е болница без спешно отделение? Защо шефа на такава болница взима 20-50-60 хил. лв. заплата? Що за безумие?!

Такива са ги творили ПП, БСП, ИТН и ДБ, че сега се налага служебните да им вършат работата!

Мунчовци

Само пари искате.Нищо не сте свършили.

А какво стана със заплатите на сестри и лекари, дето Киро Лъжеца излъга, че ще им увеличи заплатите, а те не са мърдали от началото на голямата инфлация!? Или ще чакаме да дойде 2023, да се накумите и накоалирате!

Ги излъга .Съдът отмени решението.

Отмениха го, защото е неизпълнимо! Сербезова, ти ли си, ма?

Цялото служебно правителство на президента Лумпен Радев лъха на комунизъм.

Докато бившите комунисти,техните деца и любовници са на власт скрити в масонски ложи управляват България няма да има нито пътища нито икономика,нито здравеопазване за народа.Те са просто едни антихристи.

Знаехме,че Борисов е комунист.Сега знаем и че е анархист .

НИЕ МИНАХМЕ В РЕЖИМ НА РЕСТАРТИРАНЕ НА ВСЕКИ 30-40 Г. СЕГА ВЕЧЕ НА 3 МЕСЕЦА... НЯМА ДА Я КАРАМЕ ОЩЕ ДЪЛГО ТАКА.

програмата е започнала отдавна, но в последната година е неглежирана! каза министъра! малеййй, тоя ще го уволнят още в понеделник щото признава радевите правителства за некадърници!

А, поръчките за ремонти за ''сладка'' работа нали, тавариш ? Забавили ги, а ? А ти бързай, бързай....Няма време

az mu imam doverie che 6te si sdarji na dumata. d-r Atanaska S. , grad Purvomay

мяза на погребален агент.

Ба, ГерП 12 години ви го набиваха и сега пак други виновни.... Това българина е....

Да си отменя веднага заповедта за маските. Стига са се гаврили с хората. Достатъчно много хора умряха при мерките им - 68-70 хиляди по статистика за обща смъртност. Махнаха мерките и смъртността се срина. Почнаха да връщат мерките и литна. Ковид мерки = смърт. Стига са ни се правили на "спасители". Не бъдат ли спрени, ще мерим умрелите повече хора. Ало МВР и прокуратурата, това е ваша работа. Не 68-70 хиляди починали, 0 разследване и 0 правосъдие. Кой ще спаси хората от тези "спасители"? В сигнал до прокуратурата казах, че ги считам за масови убийци. Дори във всичко за ковида да вярваш, има да бъдат съдени за десетки неща. И трагичното ни здравеопазване по статистика. Като второ най-смъртоносно на уж умрели от ковида на милион след Перу. 2.6 пъти повече починали на брой констатирани спрямо средното за света. И други такива постижения на "спасителите". Защо ли по Африка, дето едва ли не не знаят що е то ваксина, са пъти по-добре от България?

M A S K I T R E B E DA SE N. O S Q T !

налага се да съобщя на служебния министър, че след десетина дни лятния сезон приключва! та да не се пъне от сега да прави небъдни работи! то е ясно, че е хубаво дни парички да ти ги отпуснат, ама паричките ги свършиха радев и неговите кирчо, кокорчо славчо и курнелия!

Трибунал за Изедниците в Бели Престилки! Ограбили и Избили хората чрез Фалшива Пандемия!!

Те са цвете пред това, което ни направиха комунистите през последните 70 години!

Лоши "комунисти". Не ги е срам, построиха първата АЕЦ на Балканите, най-големите химически и металургични предприятия, положителен търговски баланс, силна армия, безплатно и качествено образование и здравеопазване, почти нулева безработица и неграмотност, ниска престъпност и т.н. С кое от посоченото може да се похвали "демокрацията"? Дженърски паради, чужди бази, високи цени на некачествени стоки, най-скъп природен газ...

За 68-70 повече починали при мерките. Починали от ковида не се броят, а починали констатирани, да не говорим какви. При всички положения са за доживотен затвор без право на замяна.

Като построиха АЕЦ, защо стояхте бе ток бе, дебил Иване....Малоумни соц. некадърници..Такива, като тоя дебил, още тормозят държавата И металургични комбинати, раиш ли....Без да им път до тях, нито суровини...Отрепки малоумни...Ще внасят руда от Расия, ще я мандахерцат от Бургас до София, после железата обратно до Бургас.....Тъпи идиоти...

Моля ви, убийте ме по-скоро! Измъчих се от много дежурства и заплата по-ниска от продавачка в Лидъл.