Бави се задействането на европрокуратурата

Брюксел призовава страните от проекта да побързат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво пък толкова са се разбързали ?? Имаме си прокуратура и гл.прокурор - слънце. Ежедневно с все нови повдигнати обвинения и арести. Кьовеши само ще му се пречка тука.Германия да му мисли, ние тук сме си супер.

Някой вече разчитали на тази бюрократична организация. Той мандата им се преполуви те не могат да започнат. За какво им плащаме милиони евро?

Бюрокрацията в ЕС е огромна!! Недейте да очаквате нещо добро от ЕС!! Цялата работа с тая прокуратура е да се замаже положението с корупцията и за пред света да се казва колко се честни и тем подобни лафчета!! Нали видяхте каква е реакцията към ББ и неговата партия ГРАБИТЕЛ!??

Ха ха ,таз май само дето много и се надявахте,нищо на прави ! И тя като Гешев изпуска парата през свирката !

Каква ирония, европейските прокурори, които ще бдят за измами в БГ, трябва да са назаначени от БГ корунпираното правителство. Седалището пък е в Люксенбург, дъжава специялизирана във финасови и данъчни измами.

Типично за ЕС ! Дори някоя идея да е бива те успяват да я прецакат по всички възможни начини !

Надявал и си се ти!

Защо ли не се учудвам?! Големи пари са събрани в ЕС. И има много за крадене. Ние също правим каквото можем. Стараем се. Но сме малки. А сега си представете в големите държави какво става. Ако и да крадат 5 пъти по-малко от нас, ако програмите им са 10 пъти по-големи, пак милиарди са се "изгубили по трасето". И изведнъж това трябва да спре. Тази златна река. Този диамантен кран. Че да има и наказания. Вие луди ли сте? Корупцията е като корени на дърво. Оставена достатъчно дълго време прониква на всякъде, пробива стени, събаря къщи, изкривява улици. А далаверата с евросредствата вървеше дълго време и на много места. Доста хора станаха богати. А богатите хора стават и влиятелни. Като корумпират други около себе си. И така корените се разрастват.

Все се надявах да се задействат по-бързо и да ни помогнат все ни екстрадиции. Нищо ще трябва да поизчакаме.

Огняне, дали да не се замислиш, как се пише ЛюксеМбург...? ПолуЕНТЕЛЕгенцията е нанесла на българския народ повече вреди от висчки национални катастрофи.

Да еба тая Кьовеши да еба

Скоро ще пребарат четепа и мустака, няма да им се размине!

Що ЛюксеНбург-А да се не пише като креНвирш? Човещинка...

Поредната еврогейска мунтамара защото ако се проследи какво приказват назначените комисари в началото и какъв е резултата в края се вижда ченищо от обещанията не е станало....И тази прокуратура ще е поредната администрация дето ще гълта милиони защото нямада са една и две пречките които ще спират Кьовеши от реалната и работа...