Бащата на приятелката на Протасевич помоли Лукашенко да помилва дъщеря му (видео)

"Стига с жестокостта, всеки разумен човек разбира, че София е била на грешното място и с грешния човек", казва Андрей Сапега в запис към президента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе ти не само да я милва, ами и да я ебе ще си съгласен, само и само да отърве кауша. Га е да се правят на велики борци срещу стотинките на запада, немат нужда от милване, като видят решетката отвътре и изведнъж им се прищява някой да ги милва. Въпросният великан-борец за правда, не само ще го милват в затвора, ами и по сериозна любов ще проявят към него. Сигурен съм.

Кога взима пари от Запада да прави зулуми и да сваля законно избрана власт не беше на грешното място. Боклуци скапани. Само бой и ебане, и да гледат и да се готвят другите неудачници.

Лукашенко отговорил на бащата че не е негов тип. Иначе би я помилвал с удоволствие.

"цивилизования" запад май ще трябва да забрави за номерата с протестъри и тем подобни. Поне в рамките на Русия и Белорус.

Е, след 15 години този най-накрая се сети че има дъщеря... или някой му напомни за това;)

Това комунистите е гнусни паразити които трябва да се забранят и забравят!

На зла круша зъл прът. Иначе, такива малоумници и чалбоумнички ще разрушат и Белорусия като Украйна, Сирия, Либия ... България...

да напишеш такава жестокост няма стотинки на света, които да я оправдават. Говорим за двама млади хора, момичето дори не е от Беларус. Нея а държат и там само за да може момчето да казва каквото му наредят.

Не му обръщайте внимание, болен мозък! Увреден от путиновата пропаганда. Толкова ниско са паднали щом измъчват и деца. Или може би винаги са си били такива, за власт и пари!

Още по-притеснителното е че има болни мозъци, на които това им допада. Това обяснява уродливия ни комунизъм/социализъм....