Бащата на починалия абитуриент Христо ще съди болницата за 1 милион лева

Назначена е седморна съдебно-медицинска експертиза след ексхумацията на тялото

Обратно в новината

Коментари - Бащата на починалия абитуриент Христо ще съди болницата за 1 милион лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може ковид да се лекува с бабинели илачи?

Май не му харесва накъде вървят нещата с тази дискусия. Не е това проблема. Проблема е на къде вървят нещата в действителност. Те си вървят на там заради вас. Може да триете коментари лесно. Трудно ще намерите кой да лекува хората. Особено като ги докарате до състояние на бесни безмозъчни зверове. Засега само блеят бясно и безмозъчно, но знае ли човек. Може и да се настървят.

Крайно време е лекарската гилдия у нас да се събуди и да започне отпор срещу всички хвърлящи кал върху нейни представители. Особено когато е без основание. Особено когато е на практика срещу цялото съсловие. Мълчанието се тълкува като съгласие с обвиненията. Докато има още някакви лекари у нас. Като гледат всичко това младите лекари или бъдещите лекари как мислите че ще планират живота си? И къде? Човек може да се примири с мизерно заплащане или условия на работа и да продължи да води нерядко предварително обречени битки, но всичката помия която се излива особено напоследък се преглъща много трудно. Понеже идва в повече.

От 30 години слушам как все лекарите ще избягат в Германия и в България няма да има кой да лекува. На практика - нищо такова - влизате с двойки през Македония, едвам скалъпвате с помощта на парите на мама и тате. После сте голямата работя, просите като братя роми пиячка, двайсетачка, излагация голяма сте. С тоя манталитет , "знания", поведение към пациентите в Германия 20 минути няма да изтраете. А недай Боже там да умъртвите пациент, сбогувайте се с дипломата, може и затвор да има. Просто в България си мислите, че всичко ви е разрешено, ама кога ли на някой ще му прекипи и ще даде урок на 2-3-ма, ама да е за цялата ви прогнила и омирисана отвърте гилдия.

Да провериш колко са намалели лекарите у нас за тези 30 години. Може да видиш и в чужбина включително в Германия колко работят. Да не говорим за медицинските сестри. Предпочитат да са болногледачки в чужбина отколкото да се радват на големия келепир и уважение у нас. А колко лекари се отказват от професията след сблъсък с тази действителност?

Лекарите са намалели, но и населението на България е намаляло, така, че това е резонно. И впрочем никой не говори за медицински сестри, те са потърпевши от лекарите точно както и пациентите. Благодаря, лека нощ.

Има си понятие лекарска мафия. Има например за лекарства, където са в картел от Германия, Австрия и Швейцария. И където немско лекарство произведено там, струва в Германия почти 2 пъти по-скъпо от в Англия. На каква икономическа логика? Никаква! Проста там картела няма тази власт. А статистически е доказуемо, че мерките са убили повече хора от ковид-19 в България за 2020г.

А соцента Сибила няма ли да съди? ТАзи продължава да генерира пациенти с мозъчна смърт, и е единственият спонсор тази година за Трансплантациите в България

Претенции, само ако преди това си поел ЛИЧНА отговорност и си направил всичко да преодвратиш това нещастие. Моите съболезнования, но синът спазвал ли е противоепидемични мерки, за да не се зарази от този коронавирус? Семейството възпитало ли го е в основна здравна култура да поддържа здравословен начин на живот? Здравето е преди всичко ЛИЧНА отговорност, а лекарите са тези, които само могат да помогнат на пациентите да се излекуват, ако се разболеят. И то, ако пациентите са следвали техните съвети за здравословен начин на живот и профилактика преди да се разболеят и след като вече са се разболели. Какви са средностатистическите здравни осигуровки, които внася българинът? А бащата, родителите, съчувстващите и съдниците? За да имат претенции здравната ни помощ да е на нивото на качествените здравноосигурителни системи, да има дигитално организирано здравеопазване, спествящо множество лекарски грешки, достатъчен и добре подготвен висококвалифициран мед. персонал, съвременна апаратура, ефективни скъпи медикаменти и поне 5 броя мед. сестри на пациент, както е по европейски стандарт, а не на два етажа по двама стажанти и доброволци. А какъв процент от обществото крие доходите си и не внася здравни осигуровки в пълен размер?! Ами, бащата първо да осъди себе си, след това обществото и чак тогава да осъзнае до къде сме я докарали като сбор от индивиди, като всеки дърпа чергата към себе си и нехае, докато не го засегне лично. И все пак, никъде по света нямаше и няма как медици, които да бяха и да са категорични как точно, в детайли, на кой етап кое да се приложи и в каква доза и какви странични ефекти да се очакват, за да се предотвратят и пациентите да бъдат имат положителен изход от това непознато заболяване, с възможно най-малко тежки последствия и лечението беше проба-грешка-нова проба и т.н. Проба-грешка с респираторите, с реконвенциална плазма, с хидроксихлорокин, с ремдесевир, с авиган, с кортикостероидите и т.н. Няма панацея, както за това лечението на това заболяване, така и в живота. Най-сигурното, за да се предотврати дадено заболяване е профилактиката и в случая със заразната болест профилактиката е вакиснирането. А когато нямаше все още ваксини, трябваше да се спазват противоепидемичните мерки. С пълно осъзнаване, съвест и воля.

Сибила, това ти ли си? Съжаляваш, че не успя да дадеш детето за донор на органи, като стори това с тези 4ма през тази година, дето умряха мозъчно в твоята болница?

Имате някаква фиксация към някаква Сибила? Потърсете квалифицирана помощ. Успех с лечението!

След като има много фициално писмо от българското министерство на здравеопазването, че ковид19 вирус не е изолиран и няма научни доказателства за изолирането му

Глупости и то пълни. Не бил изолиран само дето пълният му геном е известен от Януари 2020.

До 12 януари 2020 г. пет генома на 2019-nCoV са изолирани от Ухан и докладвани от Китайския център за контрол и превенция на заболяванията (CCDC) и други институции. Броят на геномите се увеличава до 28 към 26 януари. С изключение на най-ранния GenBank геном, геномите са под ембарго в GISAID. Филогенен анализ на пробите е на разположение чрез Nextstrain. През март 2020 г. учени от Националния изследователски институт (НИИ) по грипа към Министерството на здравеопазването на Руската федерация успяха да разшифроват пълния геном на новия коронавирус. Данните са изпратени в международната база данни, използвана от Световната здравна организация и водещи световни изследователски групи за наблюдение на пандемията. Новината ---> https://dnes.dir.bg/svyat/ruski-ucheni-razshifrovaha-palniya-genom-na-covid-19-snimka Пълен геном ан SARS-CoV-2 ---> https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/MN908947.3?report=genbank

От какво е изолиран е отделна тема. Но не е филтриран. Хайде сега обясни разликата и защо е тази постановка! Ако 99% от хората при среща с този вирус изобщо не боледуват, на базата на какво твърдим, че точно този вирус е виновен за страданието на останалите?! Мен лично това ме засяга, защото съм от малкото хора, които реално боледуваха. Отне ми много време да се заразя и преди да се разболея имах много антитела и мислех, че съм минал безсимптомно. Нещо на вашата нова наука логиката й е много крива, ще знаеш! След като разбрах, че Ивермектин (препарат против глисти за кучета) се използва за лечение на ковид, съвсем наскоро си направих изследване за паразити. Оказах се опаразитен с едни червеи, дето стигат до 40 см. и цикълът им на възпроизводство е свързан с циркулация на ларвите между черния дроб и белите дробове. Било често срещана и банална хелминтоза. Съветвам симптомно преболедувалите ковид да ми последват примера и да се очистят от паразити, ако те са причината за срив на имунната им система.

Браво на бащата! Както казва, най-после докториге случиха на Човек! Нацелили са точно когото трябва! Всички други доктори да гледат и да втимават в картинката, защото все някой ден ще си намерят майстора!

И изчезват в чужбина с бясна скорост като гледат бесовете насреща си. Продължавайте да беснеете. Каквото сами си направите това и ще получите. Това и в момента получавате. Получаваме. И работим за още. Здраво.

А то щото в чужбина на лекарските грешки никой не обръща внимание, е там ще видиш дела..

Ма изчезвайте в чужбина, ама там освен дежурни нощна смяна в старчески и социални домове трудно е да се реализират с този престъпен манталитет. Пробвайте там да експериментирате с пациенти или да убиват. Пробвайте, ама там сте мишки. Даже и уиски не смее те да си искате, както тук.

БРАВО НА БАЩАТА!!! КРАЙНО ВЛЕМЕ Е СВЕТЪТ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ АНТИБИОТИЦИТЕ УБИВАТ КАТО УВРЕЖДАТ ИМУННИТЕ КЛЕТКИ И СЕ РАЗВИВА УБИЙСТВЕНА ГЪБИЧНА ИНФЕКЦИЯ!!° ТОВА СЪВСЕМ НЕ Е МОЕ ОТКРИТИЕ И СЪВСЕМ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ОТРИЧАМ АНТИБИОТИЦИТЕ, просто трябва да се дава най- лесно поносимия антибитик при нужда, СЪЧЕТАН С ПРОБИОТИЦИ, ИМУНОСТИМУЛАТОРИ, ВИТАМИНИ И АНТИВИРУСНО СРЕДСТВО. ЕВЕНТУАЛНО КИСЛОРОД ПРИ НУЖДА. ОБЩОПРИЕТАТА СВЕТОВНА ПРАКТИКА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД Е САМО ЧАСТИЧНО ПРАВИЛНА И НЕДОСТАТЪЧНА!!!

Какви антибиотици за вирус бе господине. Пълни глупости. Ако някой ти е дал антибиотик за вирус значи не е лекар а читател на вестници.

Поредният Дон Кихот дето не е проумял че виновен лекар няма и винаги починалия е ''виновен'' че се е споминал въпреки ''неимоверните лекарски напъни да го лекуват''...Жалко за младия живот и не само неговия се затри от ''прекомерните грижи'' за болните..

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Изглежда като кауза пердута. Хубаво е, че е намерил благородна кауза в живота си човека, да му пожелаем успех! В неговия случай има толкова много нарушения, че би трябвало да спечели делото поне за покойния си син, което обаче едва ли ще стане, предвид политическия уклон в момента. Иначе някой да е чувал за осъден лекар? Онзи, който уби 4-годишно детенце поради небрежност след операция за вадене на сливиците, се размина с лишаване на лекарски права за кратък период от време. Помня само, че преди години пиян екип лекари уби 11 годишно дете при апендектомия. Вината беше на анастезиологът, по погрешка го беше интубирал в СТОМАХА! Нямаше осъдени. Но целия екип и анастезиологът и операторът и други се самоубиха. Едва ли е било от огризения на съвестта, все си мисля, че някой е раздал правосъдие, а да се стигне до там, значи положението в територията е брутално. Пиша всичко това, не за да хвърлям жлъч върху лекарската гилдия! Респект и поклон пред онези лекари, които наистина са посветили живота си на спасяването на човешки животи, а не на отнемането им, поради невежество и/или с комерсиална цел!

Има повече пари от болницата този адвокат...

Kak se intubira v stomaha???

Като е въвел тръбата вместо в трахеята - в хранопровода, така!

короната уби официално 18 000, реално са към 30, дай на всички да дадем по милион, така де, живота няма цена, какво е един милион

не Короната, в този случай доцента Сибила уби детето!

Тези пари да ги бешe дал на лекарите в София, сега детето щеше да е живо и студент, но...след дъж качулка.

Всичко за измислената КУРона и това какво е наистина, от кой ни е подарък, и как се лекува без грижи, и без ескпериментални ГМО отрови наречение ваксини. http://bit.ly/svobodna-bulgaria МАЛКА ИЗВАДКА ОТ ГОРНИЯ ЛИНК СА ВСИЧКИ СЛЕДВАЩИ Неподчинението като граждански дълг за борба срещу тиранията! http://bit.ly/Nepodchinenieto-kato-grajdanski-dalg Още една “конспирация“ стана реалност http://bit.ly/GreenCertFromConspiracyToReality ------------------------------------------------------------------------------------------- ЕТО И ОЩЕ ДЕТАЙЛИ ЗА ТРИКОВЕТЕ С КОИТО ПОДВЕДОХА МАСИТЕ КЪМ ОТДЕЛНИТЕ ФАЗИ НА ПЛАНДЕМИЯТА ------------------------------------------------------------------------------------------- Ето ви ВИДЕО от УПОР(баш в десетката) затова как бяхте манипулирани и лъгани от медиите на елита и след такова наплашване как бяхте сколонени да си отдадете правата, свободите, а сега с ваксините - здравето и живота си.. http://bit.ly/Covid-HowMediaManipulatePeople КАТО СТАВА ДУМА ЗА МЕГА МАНИПУЛАЦИИ, ЩЕ ВИ НАПОМНИМ ГЛАВНИЯ ПРИНЦИП КОЙТО КОРПОРАТИВНИТЕ МЕДИИ НА ЕЛИТА и НЕГОВИТЕ ГОВОРИТЕЛИ СПАЗВАХА СПРЯМО ХОРАТА. ИМАИТЕ ВИНАГИ ТОВА В ПРЕДВИД КОГАТО ГОВОРИМ ЗА КУКЛОВОДИ, БАНКИ, МЕДИИ, ВЛАСТ И ТЕХНИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, ВОЕННИ, ПОЛИТИЦИ!!! ПЪРВИ ПРИНЦИП НА ГЛОБАЛНОТО ЗАДКУЛИСНО СВЕТОВНО УПРАВЛЕНИЕ Е ДРЕВЕН И ГЛАСИ: Между другото е любим и на нациста Гьобелс! "КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМА Е ЕДНА ЛЪЖА, ТОЛКОВА ПО-ТРУДНО ХОРАТА МОГАТ ДА ПРИЕМАТ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА НАГЛО ДА СЕ ЛЪЖЕ!!!" заб. ЗАТОВА БЕЗ СВЯН ВСИЧКИ ТЕ НИ ЛЪЖАТ КАТО РАЗПРАНИ, НО БАСТА, ВСИЧКИТЕ ИМ ТАКТИКИ СА РАЗКРИТИ! ГЛОБАЛНОТО ИМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ Е В ХОД!!! =========================== ЕТО ГО ИСТИНСКИЯ ВИРУС!!! =========================== Психологическата операция „COVID-19” и методите за нарушаване на психиката и създаване на покорство http://bit.ly/PsihoOperationCorona Ковидалният култ II: Шестте условия за мисловен контрол http://bit.ly/CovidalCult6rulesForMentalControl Как се манипулира с цифрите от медицинските проучвания? https://bit.ly/2Wyn7Wd Как стресът влияе на психиката и на физическото ви здраве https://bit.ly/2QH9e8u Учени доказаха, че може да се умре от КОРОНАФОБИЯ (ДОКАЗАТЕЛСТВО) https://bit.ly/3st6n0X Чрез контролавируса ни разболяват от рак доказаха учени https://bit.ly/31lkoSv Само една дума може да предизвика нелечима болест! Думи, които имат чудовищен мутагенен ефект, а по медиите БОЙКО И ЩАБА ПРОИЗНАСЯТ ДЕСЕТКИ ТАКИВА ДУМИ СЪЗНАТЕЛНО!!! https://bit.ly/3l9naTJ Психотронни оръжия държат българина в покорно робство, или го убиват https://bit.ly/2NUUphq Страхът – Секретното оръжие за манипулиране https://bit.ly/3fjkouu ЦРУ Контролира Медиите в Европа (И В СВЕТА-ВИДЕО) https://bit.ly/31pea3L България: В плен на телевизора! (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3rsAh3Q Трикове, с които държавата заставя обществото да се подчинява https://bit.ly/39lpySR Бил-Купър (Истината за управлението на хората - Римския цирк) https://bit.ly/3w35luE ВСИЧКО ПО ТЕМАТА - МЕДИИТЕ СА ВИРУСА! Елита отдавна е осъзнал манипулативната сила на медиите и социално-политическите системи и затова ги ползва активно като бухалка по неудобните, като рупор на пропагандите и манипулациите си, като вирус и среда за раазпространение. Медиите наистина могат да убиват и това се използва без свян в тези времена. http://bit.ly/ControlMethods ---------------------------------------------------------------------- ДОЙДОХМЕ СИ И НА ГЛАВНИЯ ПЛАН и неговите ФАЗИ, промотирани финално през 2010-та година, като ПЛАН за СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ "ШОК И УЖАС!" съчетана с ПОД-ПЛАН "ЗАКЛЮЧВАНЕ" -> НОВОТО "НОРМАЛНО" (т.е. НЕНОРМАЛНО) -> ПОД-ПЛАНОВЕ ЗА ВАКСИНИРАНЕ, ЧИПИРАНЕ И РЕДУЦИРАНЕ -> ГЛОБАЛЕН РЕСТАРТ (но не в полза на ГОЙТЕ т.е. нехазарите. Що е то ХАЗАР, ще научите от документалната поредица падането на КАБАЛ. Има я тук с БГ превод. https://bit.ly/SecretVideoLibrary ) План за тотален контрол, планът на Рокфелер за СЕГАШНАТА глобална пандемия готов, че и публикуван като симулация още 2010г. Важно е, запознайте се.(Видео БГ СУБ) https://bit.ly/3d674Xu КОВИД-1984 : През 2010 г. Фондацията Рокфелер публикува книга-упътване. Документът е озаглавен „Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие“. В него има глава, наречена „Lock Step“, в която се съобщава за глобална пандемия, сякаш се е случила в миналото, но която очевидно е замислена като репетиция за бъдещето https://bit.ly/3sFFJlH ------------------------------------------------------ В СЛЕДВАЩИТЕ ВИДЕА СИ Е ПОКАЗАНО КРАСНОРЧИВО ВСИЧКО КОЕТО ОНЕЗИ ЗАДУЛИСНИТЕ СХЕМАДЖИИЧЕТА НЕ ИСКАТ ДА ЗНАТЕ. СХЕМИ, ТРИКОВЕ, МАНИПУЛАЦИИ, и т.н. ------------------------------------------------------ К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип с извънредно важни разкрития за всички търсещи свободата и просперитета си хора. Съдържа специална селекция от снимки и видеа. Пуснете на цял екран или във фрейм за да вижате субтитрите. (ВИДЕО) http://bit.ly/FreedomBG1 ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow НАУЧЕТЕ ЗА КРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ПРОВЕЖДАНИ ОТ "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" ОТ ТЕХНИ И НАШИ САМОЛЕТИ С ЛЮБЕЗНОТО ОДОБРЕНИЕ НА президента мижътурка и ОПГ Гроб, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! Разбира се и за връзката с онова дето му викат Ковид http://bit.ly/Danger-Chemtrails Научете за елементите на големия пъзел - Глобалното рестартиране, извънземните ни владетели, договора за депопулация с войни, колапс и ваксинации, както и за възходa на съпротивата. http://bit.ly/ExopoliticsBigPuzzleElements Култов документален филм за това как ви манипулират медиите и киното!!!!! с БГ СУБТИТРИ http://bit.ly/OutOfTheShadowBGsub +============================================================================ Как тъмния елит реализира плановете си за тази ПЛАНдемия и скритите и цели: ============================================================================= ЗА ЦЕЛТА ПЪРВО ВИЖТЕ ДОБРЕ и СХВАНЕТЕ СЛЕДНОТО: ---------------------------------------------- СХВАНЕТЕ ЕЙ ТОВА ФАКТЧЕ, ЗА ДА НЕ ВИ ЛЪЖАТ ПОВЕЧЕ: ЕТО ТАКА СЕ ДОКАЗВА ВИРУС НАИСТИНА. --- Декларация за изолиране на вируси. http://bit.ly/VirusNotExist Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ) http://bit.ly/BgHealthMinister-CovidNotExist Правителството на Ирландия призна официално, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/Official-CovidNotExist Не напразно все още никой не е взел тази нагарада от 1 милион. ---------------------------------------------------------------- Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува! http://bit.ly/1milionPrizeToProveSarsCov Ето ви официално инфо (Вируса не е изолиран): --------------------------------------------- Къде е вирусът? Официален доклад на CDC от 13.06.2020: Вирус НЯМА и никога не е имало! . . . Това е световна спецоперация за незаконно вземане на ДНК проби (+ ВИДЕО) https://bit.ly/37yp4IZ Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/TotalFakePandemicInfo ------------------------------------------------- >>>ТОП>>>ВИРУСА ДЕФАКТО ГО НЯМАТ ТАКЪВ КАКЪВТО ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ Е! - В ДОБАВКА НИКОГА НЕ Е БИЛ ИЗОЛИРАН ТАКЪВ, А ТОВА Е ЗАЩОТО!!!- ТОВА НАБЕДЕНОТО ЗА "КОВИД" Е НА ПРАКТИКА МИКС ОТ ЕДИН ИЛИ НЯКОЛКО ОТ СЛЕДНИТЕ ФАКТОРИ ОПИСАНИ и ДОКАЗАНИ В СЛЕДВАЩИЯ ЛИНК, КОИТО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО - ЗА ОБЪРКВАНЕ НА ХОРАТА СА ПРИПИСВАНИ НА ЕДНО НЕЩО - "КОВИДа". Заб: нови линкове към блокираните секции са добавени в коментарите на този материал. http://bit.ly/svoboda-bg >>>>>>Видео библиотека съдържаща само РАЗКОНСПИРИРАЩИ КУКЛОВОДИТЕ НИ видеа по всичко свързано с ПЛАНдемията от онова водещото се "ковид", но дефакто ГЕНОЦИДЕН АКТ ПРЕДВОЖДАЩ ОПЕРАЦИЯ НА ЕЛИТА "Дневен ред 2019-2030". https://bit.ly/SecretVideoLibrary -------------------------------------------------------------------------------------------------- СЕГА ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ НЯКОЛКО МНОГО ВАЖНИ ОТКЪСА ОТ ИЗЯВЛЕНИЯ НА ХОРА СВЪЗРАНИ СЪС ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ -------------------------------------------------------------------------------------------------- ВИДЕО: Чуйте и вижте.. Струва ли ви се познато? ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ПРАКТИКА СЕГА. КАЗВА ВИ ГО Жак Атали - един отявлен Илюминат и човек на елита!!! http://bit.ly/BookJakAtali-PlanoveteNaKabal Това видео е от 1979 г. Този човек във видеото не просто не е случаен. Това отново е Жак Атали. http://bit.ly/JakAtali-OtkrovennoZaPlanoveteNaElita Изявление на илюмината д-р Жерар Жилбер направено в далечната 1995г. и отнасящо се с брутална сила за СЕГАШНОТО ВРЕМЕ и СИТУАЦИЯ! Не го пропускайте, ще ви събуди. http://bit.ly/JerarJilberCabalInsider Изказване на Кил Гейтс. "Вие нямате избор" https://www.veoh.com/watch/v142077328J8yq3RWe Последното предупреждение на Джордж Оруел (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/OruelLastWarning1984

Пак ли ти куко. Ей много си се възбудил днес взимай да не се изпотиш и настинеш. Примитивна твар.

Затлъстяването е фактор, който усложнява справянето с корона вирус.

Глупости, много дебели хора си го изкараха безпроблемно вкъщи. Ясно е, че в болницата се е случило нещо.

Напротив, доказан медицински факт е, че хората със затлъстьване го карат по-тежко. Поради много и различни причини. Затова и хората над определено ниво на затлъстьване са напред в приоритетниту групи, където има такива все още.

140 кг. съм, с хипертония и незнам кога съм го изкарал.Имам антитела.

Ще ти го обясня така, че да можеш да ме рзбереш: Ако го караш тежко и си с наднормено тегло, вероятността от летален изход е в пъти по-висока, отколкото ако си с нормално тегло.

24 със сигурност имаш антитела в анала .

Браво, дано ги осъди тия боклуци в бели престилки с черни души. За да намери синът му покой.

Че той с тия пари може направо да купи болницата.

За да си сигурен в успеха, вземи Стойчо Кацаров да те представлява пред министерството на Стойчо Кацаров

Тия пари д-р Сибила Менгеле и директорчето ли ще ги дават или ние данъкоплатците ?? Мерси!

Болницата ще ги дава, ако не знаете болниците в България са търговски дружества с капитал, така че щом убиват хора, ще си плащат. Спокойно пари има и да платят, и да крадат, и да останат.

Не обиждай жената. Преди месец я наградих. От мойта хунтата е

Ако твоята хунта е Камен К . , значи да , от вашите е

Изстива ли столчето ??

Като падне Камен К. , дали че те тричаме като пумяра който си?

Както разбрахте, аз съм мизерен трол, работя за жълти стотинки. Също съм и педерас и много обичам да ме ебът цигани. Лапам охотно и гълтам

------------------------------------------------------------------------------------------- ЕТО И ДЕТАЙЛИ ЗА ТРИКОВЕТЕ С КОИТО ПОДВЕДОХА МАСИТЕ КЪМ ОТДЕЛНИТЕ ФАЗИ НА ПЛАНДЕМИЯТА ------------------------------------------------------------------------------------------- Ето ви ВИДЕО от УПОР(баш в десетката) затова как бяхте манипулирани и лъгани от медиите на елита и след такова наплашване как бяхте сколонени да си отдадете правата, свободите, а сега с ваксините - здравето и живота си.. http://bit.ly/Covid-HowMediaManipulatePeople Всичко за измислената КУРона и това какво е наистина, от кой ни е подарък, и как се лекува без грижи, и без ескпериментални ГМО отрови наречение ваксини. http://bit.ly/svobodna-bulgaria Част от горния линк са всички следващи линкове. КАТО СТАВА ДУМА ЗА МЕГА МАНИПУЛАЦИИ, ЩЕ ВИ НАПОМНИМ ГЛАВНИЯ ПРИНЦИП КОЙТО КОРПОРАТИВНИТЕ МЕДИИ НА ЕЛИТА и НЕГОВИТЕ ГОВОРИТЕЛИ СПАЗВАХА СПРЯМО ХОРАТА. ИМАИТЕ ВИНАГИ ТОВА В ПРЕДВИД КОГАТО ГОВОРИМ ЗА КУКЛОВОДИ, БАНКИ, МЕДИИ, ВЛАСТ И ТЕХНИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, ВОЕННИ, ПОЛИТИЦИ!!! ПЪРВИ ПРИНЦИП НА ГЛОБАЛНОТО ЗАДКУЛИСНО СВЕТОВНО УПРАВЛЕНИЕ Е ДРЕВЕН И ГЛАСИ: Между другото е любим и на нациста Гьобелс! "КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМА Е ЕДНА ЛЪЖА, ТОЛКОВА ПО-ТРУДНО ХОРАТА МОГАТ ДА ПРИЕМАТ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА НАГЛО ДА СЕ ЛЪЖЕ!!!" заб. ЗАТОВА БЕЗ СВЯН ВСИЧКИ ТЕ НИ ЛЪЖАТ КАТО РАЗПРАНИ, НО БАСТА, ВСИЧКИТЕ ИМ ТАКТИКИ СА РАЗКРИТИ! ГЛОБАЛНОТО ИМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ Е В ХОД!!! ------------------------------------------------------------------------------------ Сега ще ви покажа кака УБИВАТ пациенти от уж ковид когато попаднат в БОЛНИЦИТЕ. ------------------- Разберете защо и как мрът хорицата щом ги барнат "докторите" изпълняващи повелите на СЗО и обучената да убива здравна система. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Как Ангеловците и подопечните им убиват много от пациентите в ковид-отделенията с „вентилаторите“! https://bit.ly/3dAHB9U Пореден потресаващ случай на човек, загубил живота си под лекарските грижи и под претекст “ковид“! Василка Атанасова от Дупница: В хирургия на общинската болница убиха баща ми, искам на лекарите да се отнемат правата! (ВИДЕО) https://bit.ly/37AfHs5 В болниците стават ей такива неща...убиват хора ама с "добри намерения" https://dnes.dir.bg/svyat/svidetelstva-za-ubiystva-na-patsienti-s-covid-19-v-bolnitsa-shokiraha-rumaniya Жена от Русия, медик, в защита на хората изобличава мръсните номера с които колегите и съсипват живота на ковид болните. (ВИДЕО) Много силно откровение за това което става зад завесата на "лечението". https://bit.ly/OtkrovennoZaGenocidaKovid ''Деветнайсетте кръга''. Потресаващ разказ на очевидец затова защо сме номер едно по смъртност https://bit.ly/2OYXD4f -------------------------------------------------------------------------------------------------- СЕГА ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ НЯКОЛКО МНОГО ВАЖНИ ОТКЪСА ОТ ИЗЯВЛЕНИЯ НА ХОРА СВЪЗРАНИ СЪС ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ -------------------------------------------------------------------------------------------------- ВИДЕО: Чуйте и вижте.. Струва ли ви се познато? ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ПРАКТИКА СЕГА. КАЗВА ВИ ГО Жак Атали - един отявлен Илюминат и човек на елита!!! http://bit.ly/BookJakAtali-PlanoveteNaKabal Това видео е от 1979 г. Този човек във видеото не просто не е случаен. Това отново е Жак Атали. http://bit.ly/JakAtali-OtkrovennoZaPlanoveteNaElita Изявление на илюмината д-р Жерар Жилбер направено в далечната 1995г. и отнасящо се с брутална сила за СЕГАШНОТО ВРЕМЕ и СИТУАЦИЯ! Не го пропускайте, ще ви събуди. http://bit.ly/JerarJilberCabalInsider Изказване на Кил Гейтс. "Вие нямате избор" https://www.veoh.com/watch/v142077328J8yq3RWe Последното предупреждение на Джордж Оруел (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/OruelLastWarning1984 ---------------------------------------------------------------------- ДОЙДОХМЕ СИ И НА ГЛАВНИЯ ПЛАН и неговите ФАЗИ, промотирани финално през 2010-та година, като ПЛАН за СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ "ШОК И УЖАС!" съчетана с ПОД-ПЛАН "ЗАКЛЮЧВАНЕ" -> НОВОТО "НОРМАЛНО" (т.е. НЕНОРМАЛНО) -> ПОД-ПЛАНОВЕ ЗА ВАКСИНИРАНЕ, ЧИПИРАНЕ И РЕДУЦИРАНЕ -> ГЛОБАЛЕН РЕСТАРТ (но не в полза на ГОЙТЕ т.е. нехазарите. Що е то ХАЗАР, ще научите от документалната поредица падането на КАБАЛ. Има я тук с БГ превод. https://bit.ly/SecretVideoLibrary ) План за тотален контрол, планът на Рокфелер за СЕГАШНАТА глобална пандемия готов, че и публикуван като симулация още 2010г. Важно е, запознайте се.(Видео БГ СУБ) https://bit.ly/3d674Xu КОВИД-1984 : През 2010 г. Фондацията Рокфелер публикува книга-упътване. Документът е озаглавен „Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие“. В него има глава, наречена „Lock Step“, в която се съобщава за глобална пандемия, сякаш се е случила в миналото, но която очевидно е замислена като репетиция за бъдещето https://bit.ly/3sFFJlH ------------------------------------------------------ В СЛЕДВАЩИТЕ ВИДЕА СИ Е ПОКАЗАНО КРАСНОРЧИВО ВСИЧКО КОЕТО ОНЕЗИ ЗАДУЛИСНИТЕ СХЕМАДЖИИЧЕТА НЕ ИСКАТ ДА ЗНАТЕ. СХЕМИ, ТРИКОВЕ, МАНИПУЛАЦИИ, и т.н. ------------------------------------------------------ К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип с извънредно важни разкрития за всички търсещи свободата и просперитета си хора. Съдържа специална селекция от снимки и видеа. Пуснете на цял екран или във фрейм за да вижате субтитрите. (ВИДЕО) http://bit.ly/FreedomBG1 ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow НАУЧЕТЕ ЗА КРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ПРОВЕЖДАНИ ОТ "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" ОТ ТЕХНИ И НАШИ САМОЛЕТИ С ЛЮБЕЗНОТО ОДОБРЕНИЕ НА президента мижътурка и ОПГ Гроб, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! Разбира се и за връзката с онова дето му викат Ковид http://bit.ly/Danger-Chemtrails Научете за елементите на големия пъзел - Глобалното рестартиране, извънземните ни владетели, договора за депопулация с войни, колапс и ваксинации, както и за възходa на съпротивата. http://bit.ly/ExopoliticsBigPuzzleElements Култов документален филм за това как ви манипулират медиите и киното!!!!! с БГ СУБТИТРИ http://bit.ly/OutOfTheShadowBGsub ВИЖТЕ И ИНФОРМАЦИЯ С ДОКАЗАТЕЛСТВА НА ТЕМА КАКВО ОТКРИВАХА С УЖ ПОЗИТИВНИТЕ ПСР ТЕСТОВЕ ЗА КОВИД ================================================================================================== Чуйте го от ТОП учен-професор-изследовател-вирусолог-имунолог и колегите му от други Американски университети, търсили ЯКО в 150 уж положителни проби за Ковид. ТЪРСИЛИ, ОТКРИЛИ и доказали-> според постулатите на КОХ(тези по които се доказват вирусите научно) с употребата на центрофуги, електронни микроскопи и т.н., както му е реда. https://www.veoh.com/watch/v1421190983GaeQdD6 Ето ви реалното мнение на ген. Мутафчийски преди да му платят, за да ни лъже безочливо. (ВИДЕО) Той казва, че вируса на грип тип Б е много по-опасен от онова "страшното" с К, и невижда защо се сее таква паника. Чуйте го! https://bit.ly/MutafchiskiZaMaskite-Vijte Какво потвърди и CDC: Умираме от грип, а не от СОVID-19! http://bit.ly/2NAiRok Д-р Роджър Ходкинсън: COVID-19 не е по-различен от сезонен грип (ВИДЕО) http://bit.ly/2P3cgDh Топ учен и изследовател д-р Шива Аядурай за COVID 19, най-голямата измама в историята на човечеството.(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3d9T7rD КОРОНА!ВИРУСЪТ Е ИЗМАМА! - Доктор Рашид Бутар за парчетата от пъзела по който става възможна тази измама.(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/3rqznVx Едно безценно коментарче за всички искащи някои да им напомни, покаже и докаже нещата за "ползите" и вредите от ваксинацията. https://www.veoh.com/watch/v142117869TcdmQKWP И ДА НАПОМНИМ. На този линк са всички ключови ФАКТИ на тема сложните трикове с които черния ЕЛИТ ви манипулира ->>> http://bit.ly/svoboda-bg -----------------А СЕГА ВИЖТЕ------------------------------------------- Това което НОЩ и адептите му трябваше да ви кажат ако искаха реално да ви помогнат, а го каза Киро Скалата 1:1. Чуите го и бъдете свободни от прокобите на отрепките от правителство, НОЩ, фарма медици, корпоративни медии, НПО-та, и псевдо математици. http://bit.ly/StrongAndSmart Що е то Корона вирус. Едно клипче с много смях и много истини за "вируса" на едно място. Приятно гледане. https://bit.ly/3d9Dd0p --------------------------------------------------------------------------------------------------- ЗЛАТНИЯ СТАНДАРТ ЗА ТЕСТОВЕ С КОИТО УЖ ВИ ДОКАЗВАХА НАЛИЧИЕ НА ВИРУС БЯХА ФЕЙК, но ПО-ЛОШОТО Е, ЧЕ ПСР- не е просто някакъв безвреден ТЕСТ от който тарикатите ПЕЧЕЛЯТ ЗА ВАША СМЕТКА!!! НАПРОТИВ, ТОЙ Е ЕДИН ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ ЗА СъЗДАВАНЕ НА ФАЛШИВАТА ПЛАНдемия и ЗА ГЕНОЦИД. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Неудобните факти за тестовете. Теста е много повече от това което ви казват! Една информация идващи отвъд медийната пропаганда и безпочвени твърдения на добре платени и """честни""" към хората публични експерти. http://bit.ly/PCR-is-more-k19FakeTest Анализ на клечките за тестовете в Република Словакия – потвърждение на геноцид http://bit.ly/PCRtestEqGenocide ГЛОБАЛНО ИНФО: Измамата с ПСР тестовете и това, че с тях може да се докаже вирус който още дори не е изолиран(вирус какъвто ви описват СЗО+НОЩ няма изолиран). https://bit.ly/3wsUk5V =========================== ЕТО ГО ИСТИНСКИЯ ВИРУС!!! =========================== Психологическата операция „COVID-19” и методите за нарушаване на психиката и създаване на покорство http://bit.ly/PsihoOperationCorona Ковидалният култ II: Шестте условия за мисловен контрол http://bit.ly/CovidalCult6rulesForMentalControl Как се манипулира с цифрите от медицинските проучвания? https://bit.ly/2Wyn7Wd Как стресът влияе на психиката и на физическото ви здраве https://bit.ly/2QH9e8u Учени доказаха, че може да се умре от КОРОНАФОБИЯ (ДОКАЗАТЕЛСТВО) https://bit.ly/3st6n0X Чрез контролавируса ни разболяват от рак доказаха учени https://bit.ly/31lkoSv Само една дума може да предизвика нелечима болест! Думи, които имат чудовищен мутагенен ефект, а по медиите БОЙКО И ЩАБА ПРОИЗНАСЯТ ДЕСЕТКИ ТАКИВА ДУМИ СЪЗНАТЕЛНО!!! https://bit.ly/3l9naTJ Психотронни оръжия държат българина в покорно робство, или го убиват https://bit.ly/2NUUphq Страхът – Секретното оръжие за манипулиране https://bit.ly/3fjkouu ЦРУ Контролира Медиите в Европа (И В СВЕТА-ВИДЕО) https://bit.ly/31pea3L България: В плен на телевизора! (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3rsAh3Q Трикове, с които държавата заставя обществото да се подчинява https://bit.ly/39lpySR Бил-Купър (Истината за управлението на хората - Римския цирк) https://bit.ly/3w35luE ВСИЧКО ПО ТЕМАТА - МЕДИИТЕ СА ВИРУСА! Елита отдавна е осъзнал манипулативната сила на медиите и социално-политическите системи и затова ги ползва активно като бухалка по неудобните, като рупор на пропагандите и манипулациите си, като вирус и среда за раазпространение. Медиите наистина могат да убиват и това се използва без свян в тези времена.* http://bit.ly/ControlMethods

Жалко е да си пълен кретен но кретен който нарича другите ковиидиоти е направо безценно. Браво!

Стига и вие сега, момчето е било с придружаващи болести , пристигнало е на време ама пустата Корона вирус го е лекувала със 7 антибиотика и инхибитор на рецептора за Интерлевкин 6 съвсем по протокол. А чистата д-е Сибила Маринова я направиха лекар на годината.

Всичко за измислената КУРона и това какво е наистина, от кой ни е подарък, и как се лекува без грижи, и без ескпериментални ГМО отрови наречение ваксини. http://bit.ly/svobodna-bulgaria

добре, че изчезва тази страна, погуби хиляди млади хора, прогони около 3 милиона българи, сега след преброяването ще има да драскат и да се чудят какви данни да изкарат, а дано всички, които участвахте в този процес по унищожаване на българския народ си платите, да платят и вашите деца!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Съпричастен съм с бащата. Каквото се е случило в тази боница е чудовищно, най-малкото никой няма право да прилага експериментални лечения без съгласието на пациента или ако той не може да реши, без съгласието на неговите роднини.

Доказано са лекували момчето нерегламентирано и без информирано съгласие.

Сибила за 2021а вече има няколко пациента в мозъчна смърт, и ги дари за донори в София

Ковид НЕ се лекува и е смъртоносен! Има явно още хора, които не са го разбрали! Дори и в технологичния гигант Германия всеки ден умират по 200- 300 пациента! Всеки ден! Не могат да бъдат спасени!

Всички знаем, че умират хора от, или със вируса. Друг е въпросът да се докаже ако е имало неадекватно, или експериментално лечение. Което, действително без съгласието на пациента или близки, си е престъпно деяние. Момчето за жалост няма да се върне. Но родителите не трябва да спират!!!!

Дай да те светна колко си вдлъбнат. 1. Аз го изкарах има няма от 2020 до сега 5 пъти без грижи с лечение само за час и знам защо. Защото тъпако аз си пазя натуралнния имунитет, защото пия прилични дози витамин Д3+К+А+Ка+Магнезии+Б3/6/12+омега3/6/9 и витамин С от лимони и точка с твоя нелечим вирус. 2. Сега виж ей това за да ти светне колко си и тъп и нешастен и малоумен, а вероятно и ваксиниран с онова ГМО дето прави такива като теб от ОВЦЕ в тъпири. Всичко за измисления КУРона и това какво, от кой е и как се лекува без грижи и без ескпериментални ГМО отрови наречение ваксини. http://bit.ly/svobodna-bulgaria

Съди ги. За лекарска грешка няма вляьаъл в затвора. Всеки ден има стотици лекарски грешки без грам последствия.

такае, затова изобщо има още лекари

Га щракаше с пръсти, думкаше ракия и хвърляше маски, нИ рИва а ?

Сибилке, след изборите да не получиш пролапс?

Слави Трифонов 10 март 2020 "Той коментира, че тази паника около коронавируса му изглежда напълно измислена и ненужна. Свикнали сме от деца да се разболяваме от грип, да пием лекарства, грипът да си заминава и ние да си живеем нормално. И сега защо е тая лудница, бе хора? Къде е здравият разум?" Слави Трифонов 09 април 2020 "Няма епидемия от коронавирус, двама генерали ни плашат" 14. май 2020 Колкото повече Слави Трифонов разсъждава за вируса, толкова повече Борисов е виновен. Телевизионният водещ Трифонов упрекна премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб за паниката, страха, лъжите. "Премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб трябва да понесат своята отговорност. Бесен съм, но това ви го казвам най-спокойно. С гласа на разума", Слави Трифонов се пита: лъже ли премиерът Бойко Борисов, заедно с Националния оперативен щаб, че в България има починали от коронавирус хора?" Стоян Алексов 14. май 2020 "Доктор Стоян Алексов твърди, че коронавирусът не е смъртоносен. И че няма човек, починал от коронавирус!"

Давам 1 милион долара за всеки умрял от COVID19 извън болница. Да се знае. Всички умрели от вируса са убити в болниците.

Абе тъпак, в болница се приемат най-тежките, безнадежни случаи- естествено, че жертвите ще са от тях! Кой умира от хрема! Аман от многознайковци! Е, че не всяко лечение се провежда екзактно е ясно, но понякога нищо не помага. Лекарите не са богове.

Напротив, не вървят само най-тежките!

Ти първо си купи чорапи, че тези ги смля да ги шиеш, после раздавай милиони...

Трагедия! НО да съдиш болница, понеже пациент е умрял от смъртоносна болест, която не се лекува, си е мноооооооого пресилено! Масово не се спазва дистанция! Масово не се носят маски! Хората предупреждаваха и съветваха да се пазите, вие критикувахте и плюхте, а накрая болницата виновна!

Виновни са, защото са утрепали детето с неадекватно лечение!

Не нося маска в софийски градски транспорт и Джъмбо, за една година не трябваше ли поне в болница да вляза? Имам няколко сериозни заболявания "рискови фактори" (е от тях доста страдам, но не получавам никаква здравна помощ, белким се спомина.. от "ковид").

Адвокати, отвори ковчега и виж има ли тяло вътре. После експертиза от костите с какво е лекуван.

Бях медицинска сестра за 750 лева ,сега съм продавачка в магазин за 1200 лева с ваучери за храна. Много по-добре съм. Няма извънреден труд ,кръв и ужасии. Мога да спя спокойно всяка вечер.

Адвокате Денев, не рови костите и на детето си. Ти си един от най-антиваксърски настроените във ВТ. Съжалявам за загубата ти, наистина е неизмерима, но от КОВИД си отидоха много хора и по целия свят. Да, гледаме да не спазваме мерките, които наистина ни ограничават, но после знаем, че сами сме си виновни, а не болницата. Не монетизирай всичко. И още - не ни пръскат от самолети, това са глупости, ОК?

Много стриктно следите адвоката и какво публикува, май сте някое засегнато лице от болницата. Нали знаете, че тоя баща ще извади истината наяве и тогава всеки поименно ще отговаря, няма тука да драскаш анонимно и да се правиш на мъж.

Гарантирано от Герб

Къде е грипа ? Защо където няма мерки ,няма вирус и паника. Защо където има мерки ,има рекордна смъртност от Ковид и обща смъртност. Защо лекуват само болните от Ковид.

Няма грип, явно Мовида унищожи всичкото респираторни заболявания, по едно време се опитаха да му припишат и чревните проблеми. Мен наистина ме учудва, че все още има толкова много балъци, които се страхуват и вярват. И друго разбрах, че най - безсмислените хора най - много се страхуват да умрат, нищо, че всяка вечер жулят ракия, ядат мазни боклуци, не спортуват, обаче фирусът е най - страшен. Във всички страни има по - една част от обществото, които напълно би ги удоволетворило локдауните да са вечни. Оставям една много интересна статия отдолу, много интересно и най - вероятно напълно вярно. https://kreativen.bg/%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bf%d1%83%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%82-%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b6%d0%bd%d0%b8-%d0%b6%d1%83%d1%80%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8/

Очаква се наплив на желаещи да учат медицина...

Влиза болен от рак ,но с положителен тест за корона вирус. Лекуват го само от корона вирус и човека умира от рак. Обаче пишат,че е починал от корона вирус.

Къде са органите на момчето ? Защо му взеха органите и заковаха ковчега ?

Е нали ваксините са лоши. Оправдания 1000, безсмислени, но че страдат всичко в тая пандемия не го отчитате.

Виждам, че от dir.bg толерират феновете на най - голямото престъпление срещу човечеството за последните 20 години. Ама Вие всички сте мечтата на корумпирани политици и пропагадната машина! Предлагам всички, които повече от година от началото на фируса умират от страх, да вземат да си теглят ножа доброволно, че да ни оставят да си живеем спокойно. Това, което този човек е изживял и цял живот ще преживява, не пожелавам на никой да се случи. Това е безгранична трагедия! Въпреки нея, човекът, бащата, адвокатът намира сили да се бори, за да се опита да спаси човешки животи! Това е характер, дух и сила, които 90 % от обществото ни не биха могли да разберат, но за сметка на това не спират да реват и да се оплакват! Благодаря Ви, господине, че правите нещо! Бог да прости момчето!

Много точен коментар - БРАВО на теб, Orka!

Във всяка нормална държава така нареченият адвокат щеше да е съден за непредумишлено убийство на детето си поради неспазване на протиедемичните мерки. Понеже. Булгаристана и МВР и прикриватура са корумпирани виновна е болницата че празнуващите абитурент се заразил с ковида от простотията си. Много се радвам че се е обърнала каруцата и абитуриента се е напразнувал като е гушнал букета.

на човек сте Вие.

ТРЯБВА ЗАКОН ЗА ПЕРСОНАЛНАТА ОТГОВОРНОСТ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ . ИНАЧЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ. ВИНОВНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ О ДЖОБА СИ .

Вместо да изпозарази старите хора във входа и магазина, адвокатският син се разболял тежко. Да се чудиш, защо е празнувал абитуриентска по време на пандемия?!$

Същият този баща 6 дни преди смъртта на момчето хейтеше във фейсбук, как няма ковид и това са манипулации. Не, не е той виновен, виновни са Мангъровците! Те трябва да бъдат съдени!

Групи, Мангъровците никога не са твърдели, че няма ковид.

ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ИНАЧЕ ОПРАВИЯ НЯМА....

Жалко за момчето, съболезнования на семейството. Само не мога да разбера защо ни натрапвате яко в статията, че бащата на момчето е адвокат. Адвокат Денев това, адвокат Денев онова. Ами, ако беше примерно шлосер? Шлосер Денев това, шлосер Денев онова, така ли? Или пък общ работник - общак Денев това, общак Денев онова. Няма значение дали е адвокат, общ работник или сметосъбирач. Най-лошото е, че е погребал детето си. И адвокат или не, напълно е прав да ги скъса от съдене тия!

Щом адвокат може да бъде измамен, какво остава за шлосер.

В България починали от ковид-19 не се броят. Броят се колко от констатираните са починали, а не по каква причина - просто сечение по приоритет неправилно сложен, може би с изключения като на самоубили се. С оглед на това, че изкарват най-много починали на констатирани в Европа или здравеопазването ни е най-зле или се лъже най-.много или и двете. Е ние и по принцип сме си редовно номер 1 по смъртност по класации и без ковида. Но колко от тези са починали от ковида, е напълно неясно. При изкарвано починали за 2020г. 3.7% констатирани (2021г. повече), англичаните изкарваха за неанглиски щам почиващи 0.26% или едва 7% от тази бройка. Дори да вярваш 100% на НОЩ, как преди това сме били безсмъртни и не се е умирало от друго преди ковида, пика на смъртност е отгоре освен констатираните, е още толкова и хиляди отгоре починали. А на реална оценка починалите от други неща като пик е 15-40 пъти повече, от починалите от ковид-19. Това съм вадил как го изчислявам по статистика. Мерките, страхът и лудостта убиват и то много повече от ковид-19. Този тук може да е починал от метилов алкохол. От лекарствата с които ги тъпчат, като за имунитета, какъвто би Ремдесивира за СПИН. Че прекаленият имунитет е опасен и може да доведе до цитокиновата буря, от която се умира. Не случайно после от СЗО казаха да не се използва при хоспитализирани и говорят за антиимунни лекарства за ковид-19. Като нищо от лекарства са починали хора. И това съм си го коментирал от предната година. Отделно най-рисковата група са тези с наднормено тегло и едрите спортуващи.

Вижда се че си самонадеян глупак, който черпи информацията си само от пропагандните статии. Няма такова нещо като "прекален имунитет" или "много силен имунитет". Ако попрочетеш, ще разбереш, че именно добрата имунна система не реагира с цитокинова буря. Точно тези с добър имунитет не се разболяват. Ама нали трябва да ви убедят, че човек се ражда изобщо без имунна система и я формира с помощта на ваксините.

Само изчисли починали за 2020г. 124 735 човека, на водено население 6 916 548 и че е умрял 1 на 55.45 човека. И после говори за прекрасното справяне.

Сега "докторите" ще се обидят, че някой е посмял да си търси правата!

Всяка немърливост и некомпетентност прикриват с Ковид!

Не си предтсавям мъката да загубищ дете и много съжалявам за загубения живот, но в пандемия да отидеш на бал??? Най- големият проблем е, че бащата не може да се справи със собствената си вина! Най-голямата грешка е неговата!

Абитуриентрски бал по време на пандемия. Но като го гледах не ми приличаше на човек който може или иска да поеме отговорност. Като има пари да ги харчи по дела.

Вече са два бала в пандемия. Но е твърде възможно сега ако има случай подобен или да не се разчуе, или просто протоколите за лекуване да са обновени. В крайна сметка, колкото и да ни е гадно, най-вероятно е заради незнанието как най-добре да се лекува тази болест (все пак бяха минали 4-5 месеца), и това е нещо, което трудно може да се предотврати. Според мен наказуемо, да, лекарските грешки трябва да си носят последствията, но си е огромен малшанс.