Бащата на изоставеното бебе е управител на четири фирми

Агенция "Социално подпомагане" ще подаде сигнал до прокуратурата дали не става въпрос за злоупотреба с човек в неравностойно положение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не става дума за Гали от Ман? Или за ромски работи може би?

"..Социалните работници ще окажат подкрепа на детето и родителите му, като насочат семейството към подходящи социални услуги - консултация с психолог, консултации за правилно отглеждане на детето. .." Това им е и цялата подкрепа.

Ами къде са реалните собственици на тези фирми и нападжиите дето им приемат документите къде спят???? Цацаратурата ще ''раследва'' злоупотреба сякаш това е първия случай на такава ама още никой не е наказан за това а данъчните винаги са ''невинни'' макар че без тяхно участие няма как да се регистрират и отчита такива фирми.

ЗНАЧИ Е БИЗНЕСМЕН,ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО...

Етнически българи са родителите. Прочетете в другите медии.

Няма смисъл да чета в други статии за да разбера,че тези "родители" са от ...ОБГРИЖВАНИЯТ ЕТНОС. Само ,като прочетох в тази статия ,как "Социалните " са се отзовали на 15-тата минута с подкрепление от полиция, криминални, "Спешна помощ" и то след 22:00 часа-вечерта,за капак и тумбата съседи,става напълно ясно , за какъв етнос иде реч. Само Боко с черния жип не е долетял. А спомнете ли си оня САМОТНА МАЙКА ,която САМА ,останала без работа СЕ ...Г Р И Ж Е Ш Е ,като една истинска МАЙКА за ТРИТЕ си деца,а социалните и ги отнеха и ПРЕДАДОХА на приемно семейство на ,което се ЗАПЛАЩАШЕ ,вместо да помогнат с тези средства на РОДНАТА ИМ МАЙКА !!! Плачеше жената...Мъж съм ,но сърцето ми се сви,а душата изпълни с ГНЯВ ! ........................................ НО тази млада жена-самотна майка бе....БЪЛГАРКА .......

Иии как сте си написали домашното... Това бебе нека позная от кой етнос е? Цигане, нали! Техните деца ще ги връщате и пари ще им давате. А българчетата ще ги взимате. Защо не върнете трите деца на майка им, която е останала вдовица, а? Жената си е намерила жилище, работа, записала децата на училище и детска градина но вие нееее. Не било в интерес на децата да са при майката. Нали коркото повече деца има в приемни сем, толкова повече пари ще лапате. А пък че децата са тормозени от педофила чичо Гошо, няма значение.

ИМА ПАРИ. За медийната кампания, в която се подиграват на всички противници на анти-българските закони, има пари. Няколко дена фейсбук и една камара НПО свързани 'инфлуенсъри' 'блогери' и прочие имитация бълват подигравки по адрес на здравомислещите. Безплатно, разбира се.

Поредната постановка с римски артисти. Все когато се зададе каквато и да е съпротива на разни джендър-идеи, ИК и прочие, почват такива мили родни пиески. Изводът е елементарен - със закона има проблем и измислилите го са пределно наясно с това. За това идва театрото с тъмнозелените елфи.

днеска ман.. ромляните, от 2020 - всички....

сигурно приетите нацистки добавки към законите ще ни предпазят от ромските проблеми. А те - ако не знаете - са основният, добре отглеждан и хранен, контингент за източване на пари през НПО-та като фирмата Анимус. Защото, ако не е фирма, а НПО, ми обЕснете как печели държавни поръчки и получава пари от държавата????

това е едно от джендър свързаните НПО-та, което бавно и спокойно се е уредило да лапа като фирма за тел 112 - детско и домашно насилие. Хората, които 10+ години не направиха НИЩО, освен да лапат грантове, да лепят по рейсовете ' национални номера' и да си правят чалга тиймбилдинги.

А незабавно Прокуратурата да се задейства и да провери какви 4 фирми има този баща, кой му е адвокат, кой нотариус, адвокат са му по прехвърляне, придобиване или откриване на фирми ! Това ми мирише на долен предизборен номер, платен на родителите, за да се провокират разговори и спорове. Дошло е време да се решават проблемите с раждаемостта, помощта, но не и извън образоваността, възрастта, законодателството, помощта от държавата, но не и по този начин с такъв пример. Съд за такива меки родители и то с такива доводи за изоставане на детето си. СЪД!

И какво общо има кой му е Адвокат?! В Конституцията ПИШЕ: ВСЕКИ има право на Адвокат, ВСЕКИ, глупако Ханс! По-скоро полЮцията д атърси КОЙ му е прехвърлил (продал) тия 4 фирми!

всеки има право, само дето циганите имат по-право.

Първо-родителите са видимо българи, дадоха ги по телевизията. Второ-има съществена разлика между управител на фирма и собственик, не е задължително двете да са едно и също лице!

Виним за всичко ромите ама ние сме по-зле и от тях.българска работа

Прочети пак новината или помоли някой да ти я обясни!

И ти ли се писа при българите бе мургав?

той е шефче на някоя от нпо фирмичките.

Бай мангал управител. Хахаха

или е предизборна атака от опозоцията със скроен номер?

Въпросната "майка" беше писала в една фб група, че търси дом където се оставят бебета. По снимките й беше като да не казвам какво... Жалко, че толкова свестни хора искат рожба, но нямат, а на такива дъна им се раждат...

Щом управител на четири фирми няма възможност да гледа детето си, значи много сме го закъсали !

Управител на фирми с многохилядни дългове, прехвърлени срещу някой лев на ръка. В Парламента има лоби на адвокатите, които узаконяват тези фалшификации на тарикатите бизнесмени и дълговете остават за сметка на съвестните данъкоплатци.

Дълговете към Банките са поименни, към управителите като юридически, но успоредно и като физически лица, а после дори да прехвърлят фирмите на мангали, все тая. Ама отде да го знае миндил като тебе

Бабите ни как отгледаха по 7-8 корави българе,всеки със занаята си - с мъж 5 години фронтовак и без консултации с психолог ,а сега едно не могат да отгледат без антидепресанти,консултации и социални и то излиза накая някой недомаслен джъндър ,наркоман ,зелен веган или лезбийка ???

Начи , бабите ни са друг вид хора - при други 'обстоятелства' са живели и възпитани, яли са друга храна, занимавали са се с други неща ... и така нататък ... мисля че знаеш за какво говоря... сега в стремежа си към 'лукс' и 'лесен живот' сами си таковахме мамата ...

Според мен една възектомия ще легне по евтино на държавата. Аман от хора къде правят деца и после се чудят как да ги гледат.

повръща ми се.....

Реза, не се натоварвай, легни си.

Детето се раболяло... Мангала пита мангасарката: - Ще даваме ли пари за доктори или ще правим ново?

А бе "управител на четири фирми", ама ей го на'-нямат пари за отделно жилище. По-добре, че са изоставили бебето, от колкото да го пребиват да не плаче както някой примати си успокояват бебетата.

Значи социалните органи могат да подкрепят родители психологически и ФИНАНСОВО, ако са от циганския етнос, но български социално бедни родители веднага им отнемат децата?! Защото случаят с трите отнети деца на семейството от с. Балша точно това показва. Както и случаят с отнетото бебе Александър на Светлана Алекова още в родилното и върнато, само защото стана обществен скандал. А дори и да не става въпрос за социално бедни родители, нашата държава е престъпно безучастна при отнемане на български деца от български родител/-и. Както в случая с отнетото дете на полицаят Николай Карбанов и предоставено за осиновяване в чернокожа гей-двойка в Холандия.

защото после ще ги изнудват да плащат за 'конселинг', за 'терапия' за адвокати и под масата за нов е... мезонет на шефката на тел 112 за насилие.

Получили са потресаващата еднократна помощ - 250 лева или 125 евро ... кви деца бе , луди ли сте с тея 250 лева не може да си платиш само консумативите при раждането дето ти ги искат ... бъдещето на бъглария е с цена 250 лева - ми няма да има бъдеще...

За едно цвъкане парите са добре,меташ го на социялните и после отново.И така до критическата. А, благодаря за такова бъдеще.

Моля пич - това ти е бъдещето ! Щото и за тея дето бачкме по колкото часа трябва и плащаме съвестно данъци и си гледаме децата ... да не те шокира, ма пак помоща е 250 лева , а само сметките за ток и вода и парно са лекинко повече от това за ЕДИН месец ... та благодарение на тази 'политика' тея дето раждат и фъргат и не им пука ще наследят тая територия и останалите дето са глупаци и са честни и съвестни ще са им роби , както междувпрочем е и сега ...

Отдъхнах си като зачетох " неравностойно " положение и как Икспертите ще се скъсат да им търсят още кинти .... т.е. цигански рекет . Добре , че няма пострадало дете . Чаветата при орките са като дебитни карти , ползваш и хвърляш :)))

Че е мангал, мангал е. Но защо не хванат за далавери адвоката, който го замества с пълномощно във фирмите? Там е играта, за седмица всички далавери и крадене от НАП и бюджета могат да бъдат спрени.

Двамата родители били без доходи и с психически отклонения. При соца имаше тест за психически статус преди сключване на брак с цел ограничаване на наследсвеност на психическите заболявания при следващите поколения. А сега, като уж живеем при демокрация би трябвало да има свобода, но и задължения за поемане на отговорност. Особено, при изоставяне на дете, би трябвало най-малкото родителите да бъдат задължени финансово до пълнолетието на детето или до момента, в който тази отговорност се поеме от осиновители или роднини. Защо данъкоплатците трябва да плащат за този вид безотговорно поведение?! Така само се стимулира безотоговорно създаване и изоставяне на деца.

Роми...

Римляни?! От Rome (Рим). Експертите обмислят как да им дават повече пари.

Цък,цигани.

Ми що не напишете, че е мангал, който е получил по 100 лева, за всяка от фирмите?!

Давал си е личната карта да правят фирми фантоми срещу 100-200 лева . Сега на ЕГН-то му висят няколко милиона задължения към държавата .

...от тия с по многото задължения

И какво като е управител на 4 фирми, та то има мангали с по 100 фирми на калпак, а нямат никакви пари.

Как Мандал в действие