Бащата на Георги Йомов вече е обвиняем за хулиганство и закана с убийство

43-годишният Цецко Йомов ще остане в ареста за 72 часа, а прокуратурата ще поиска от съда да го остави за постоянно зад решетките

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой така дава на цигани законно оръжие?

Да дойдеш от някъде, да простреляш двама души и да си тръгнеш е хулиганство?

Тоя мангасар бре. Цецко бухаааа.Цоко да беха го кръстили

От цигани цигански работи! Кво друго?

Фалшиви новини !!!! Внимание!!! Това няма как да се случи в перфектния демократичен, либерен еврогейски съюз. Не е възможно, аз като джендър магистър по хомо/кучешки либерално етически науки съм го учил и ви казвам Фалшива новина. Най-вероятно се е случило в Русия. Никога не съм бил там(нямам пари- давам ги на фризьора на кучето ми което го наричам дете(да болен съм)), блокираха ми и всички руски тв каналите и нямам абсолютно никакъв досег, но фейсбук пропагандата така ми го казва.

Какви са тия глупости, хулиганство??? В нормалните държава това се класифицира като опит за (непредумишлено) убийство. Присъдите са нещо от вида 5 до 10 години. В случая има 2 жертви. Отива на поне 7 години пандела.

Манго си е защитил сиганетаъа. Добре, че и другите не са имали оръжие, че като се зачаткат, крак за крак. Не е добре също така, че футбалерчето по рождение си е простреляно и в двата крака, а и в главата. Това сигане е стока на боса и той трябва да го продаде, затова ще е невинно, даже и да утрепа човек. Най ми хареса комшийката. Кротки хора вика, гледат си гълъби. От гълъби забогатяли, та сигането кара кола са сто и петдесет бона.

а не е ли Опит з а убийство с тежки наранявания? а пищаха с разрешително ли е защото на цигани не издават а това явно криее известния брат... дано всички заедно с курвопрвачката да ги осъдят яко!

Какви са тези ромски изпълнения ?

Ше го пръснат него ама не с пистолет

На всички от прокуратурата да ги заплашват по тоя начин. А може би е само заплаха, защото ги прострелял и двамата в левия крак. Ако беше в средния или десния, ооооо тогава щеше да е опит за убийство.

браво на дежурното дирче редакторче.. макар и със закъснение -трие. дерзай другарю,дерзай бате костя ще те потупа по рамото ,а и петарка може да получиш

т.е. Ще го оправдаят по “закана за убийство” (ама той си е стрелял и е ранил двама човек), и ще го осъдят за “хулиганство” (е сигурно ги е напсувал)

Е па кво е станАло толко?!?! Пуцале са ... нема умреле ... Че се извини човеко по Европейски, че си стиснат сухавиците и кой от къде е ... Ко че занимават съдо? Он разследва кокшкаре, а не роднини на силните на деня

Няма такава държава. Миналата година бандит наркоман, пред десетки деца на детска площадка в кв. Белите брези - София,нападна с нож и закани за убийство белокос мъж, като последва и второ директно нападение вече на улицата, с насочен нож, при което мъжа светкавично извади пистолет, при което бандита се смъкна на земята.Пристигна БГ. ПОЛИЦИЯ, познати на наркомана, която задържа невинния човек и го отведоха в 06 РПУ, а престъпника си остана на площадката да си пие алкохол!!!!!. Всичко това защото сестрата на задържания била свидетелствувала на полицията за друг подобен случай от същото лице. Моля МВР да се самосезира, както и прокуратурата за това престъпление.

"Цецко Йомов е обвинен за това, че около 22 часа на 16 май на бензиностанция на Околовръстното шосе в София е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото - извадил пистолет, насочил го към 36-годишния Иван Петров и произвел изстрел в левия му крак. След това насочил оръжието към 26-годишния Марио Вълчев и прострелял и него в левия крак." Демек това, което навсякъде по света е опит за убийство, у нас е "неуважвние към обществото и нарушаване на обществения ред" Ахахахаххахаха

Да те застрелят е закана и хулиганство.

Чудя се какви долни боклуци има

ами ... футболисти, сър.

Цецко.. :D

Циганин от ромски произход

е как ще е хулиганство, като стреляш по някой? хулиганство е като счупиш прозорец нарочно, това тука е по-скоро опит за убийство.

Йомов ром ли е ?

НЕ. Тсонев е ром. С пъпки,

Никъде не казват дали е законен пистолета и по калва причина го носи младия татко

Годишен с 26 годишен син...или Гошконщ слъгва с възрастта или са от старата школа

Хулиганството и заплахата са основни методи за контрол на партиите над обществото. Погрижили са се да имат минимални, поощряващи наказания. Така е в татковината.

Сигурно е обвинен в хулиганство, защото е нарушил нощната тишина след 22 ч. , а не защото е тръгнал ДА УБИВА!!! Баси държавата, баси чудото!!!

Не става ясно какво е провокирало това поведение!? То пистолет се вади само ако ще се ползва!

Сина му го е викнал, щото се псували с някви на бензиностанцията. Пише го навсякъде. Той като истински 25 годишен мъж, се обадил на тати, 43 годишен. Тати идва и почва да стреля. И нелепото правосъдие го обвинява, все едно е хвърлил камък по витрина!!!

Кого е убил ??

гледай да се уредиш и ти с огнестрелна рана и пак питай кого е убил стрелецът ти...

Оръжието законно ли е притежавано?

То да стреляш по човек/по двама/ с пистолет, за първи път, най-малкото трябва да има СЕРИОЗНА ПРИЧИНА, освен тази ,че си ''идиот''. Никой не стреля без причина, никой. Естествено, че да раздаваш ''правосъдие'' е непростимо и трябва да бъде наказано максимално сурово, но нека разберем какви са били тези простреляните, ей така за ''протокола''.

Искаш да кажеш, че всеки може да си носи патлак и сам да си преценя срещу кого да стреля, нали?! То бива, бива простотия, ама чак пък толкова!!!

Това казах,.... и акви са били простреляните ''идиоти'' и какво е деянието провокирало стрелбата, ей така от любопитство да се знае поне;)

е достатъчно.

Стреляр и без шричина тия които знаят че ще им се размине

Как може стрелба в крака да е "хулиганско действие", а не "тежка телесна повреда"????

Бре, че се оказа, че със стоп патрони е стрелял а какви поражения само. Айде моля моля и ние имаме пистолети и сме стреляли с тях. Сега условна и да бяга в къщи на топло...

Аз моето смитче си го държа с 6 х .357 mag. hydra-shock в барабана. Човекът явно е стрелял с автоматично или полуавтоматично КНО, заредено с първите 3-4 стоп-патрони от близко разстояние. Дори и с 9x19 с медна обвивка да те резбата в бедрото, пак има голям шанс да се засегне феморалната артерия и си чао за минути.

този е четвъртия най голям глупак...

Хулиганство е да счупиш с камък витрина на магазин или да боядисаш стена със спрей. Прострелването на двама човека е опит за убийство. Щото вместо в краката, можеше в корема, в гърдите, в главата. Ама то и в краката р опасно за живота ако уцели артерията. И сега ще го осъдят на някоя глоба нали???

Ще му дадат между 7 месеца и 1 година условно с 3 години изпитателен срок. Отделен е въпросът, ако пострадалите заведат граждански искове и присъдят обезщетения.

Закана за убийство?? Той стреля по хора - това се класифицира като опит за убийство в нормалните държави с дълъг престой в затвора.

Четете нещата преди да коментирате. Стреля със стоп патрони. Ако не ви е ясно какво е това прочетете и тогава коментирайте. Аман от лаици.

Стоппатрон, Стоппатрон, ама единия с опасност за живота в следствие на кръвозагуба. Ебах го в стоппатрона.

Стоп патроните са незаконни и от 2-3 метра са си животозастрашаващи и точно затова са забранени, защото хем можеш да убиеш човек, хем не оставят балистични следи.

Първите два патрона са били стоп патрони. Стреляно е и с истински. Едното момче е щяло да замине от кръвозагуба, спасили са го полицаите и медиците. Това е опот за убийство отвсякъде, ама за милиони няма закони се пееше в една песен.

статията никъде не пише , че е стреляно със стоп патрони. а и кой е ,че да раздава правосъдие ?

За съжаление хулуганските прояви вземат застрашителни размери в цялата държава. Върнахме се в 90-те на миналия век. Факт.

Хулуганските прояви винаги си ги е имало. Беше си нормално да се сбиеш петък вечер. Размените си по два три-шамара, напсувате се , па се преберете по къщите. Сега има по-малко , но много по-брутални случай. И всеки има телефон и всичко цъфва в новините.

Значи някой прострелва с огнестрелно оръжие, на оживено място, няколко души... единия бере душа в болница и едвам оцелява, засега... И обвинението е за "грубо хулиганство за нарушаване на обществения ред" . Същото повдигат и на пияните агитки, които обръщат кошчета за боклук и гърмят пиратки... Нещо не разбирам, ама Гешев е умен, не е като нас...

Този Цецко да не е от последователите на нацистите на Зеленски - също като тях стреля патрони в краката на беззащитни хора.

За подобни престъпления трябва да лежи поне 3-4 години в затвора - без условна присъда или право на предварително освобождаване.

3-4 години за прострелване на двама, единия с опасност за живота от кръвозагуба?

Няма коментари, затова че им се плаща на дира да не ги побликуват. Баща и син цигани и фолкдива, направо идилия!

Какво "хулиганство", какви 5 лева?! Този тюфлек е тръгнал с 9 /ДЕВЕТ/ милиметров пищов да трепе всичко наред!!!

Чалга, футбол и селяния.

що не коментирате бе ... нали това искате дивна чалга и тиквоидни шизоиди по улиците