17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има много хора , които заслужават да бъдат гръмнати. Но земята ще почервенее от кръв.

Стрелецът е задържан! така е при демокрацията; разни застаряващи кандидат актрииси, нетърсени дори за рекламни клипове съдят сценаристи, артисти с тлъсти сметки, президенти .... за изнасилване в невръстна възраст. Други съдят собственици на фирми, офиси и прочие за -сексуален тормоз. Тука обаче, момичето преследвано и единствен който е обълнал внимание на оплакването -бащата. Взел нещата в свои ръце и хоп в пангото. Доктора от Пловдив защитил живота си с изтрел подсъдим, Йордан Опиц съден и лежал в пангото за недоказано убийство с газов пищов -не за друго, а защото бил преправен. Енимехмедов съден за опит за убийство с дефектен газов пистолет. Демокрация, Сър!

Хвала на такъв баща! То си е ясно, че при подобна ситуация можеш да разчиташ само на себе си. Няма полиция, няма никой, който ще ти помогне, това е положението.

Вероятно трябваше да го черпи рахат локум, както биха се опитали да внушат мастиите на Краси Джуката на народонаселението. Интересно, че тия откакто излезе коронавируса, ни се чуват, ни се виждат по хоризонта

Cezarbg

Каквото търсил получил! Зеленият боклук е номер 1 в бг!

Да умре

Браво на бащата. Призовавам всички да го подкрепим, с всички възможни средства.

Аз щях да го ДОУБИЯ.

Регистраций притеснява момиче. Жалко че ще оцелее. Най добре е да го довършат в болницата. Когато държавата неработи по добре е да се вземем в ръце. Шапки долу за бащата ... герой

след като тулупите от правораздавателната ни система за 17 пути не са успели да го превъзпитат или да го опандизат за постоянно, това е правилния начин за да защитиш семейството си. Сега трябва да застанем зад бащата, осмелил се да се противопостави на беззаконието, което сега иска да смачка него.

Браво на бащата!

Само дивият запад ще ни отърве от боклука. Аз бих направил същото и пак и пак. След като системата не функционира самозащитата е най удачна.

Дано да го пуснат навреме човека , за до може да отиде в болницата и да го довърши.Един джанго по малко.

Тъмнозелен ли е простреляния?

Тъмно син

Правилно е да се пише слято!

Ако случайно му повдигнат обвинение, всички граждани трябва да се съберем пред този съд и да протестираме. Глас народен - глас божи.

Това ли е причина толкова народи да са изчезнали? Понеже гласа им е божи? Я малко влезте в час!

Не случайно но СИГУРНО ще му повдигнат обвинение.....Такъв е законът гласуван от 240 "жълти павенца"....Добро утро мутриленд......

Каквото потърсил това и получил ама в пъти повече! Но как иначе ще се научи такъв индивид да спазва законите когато има 17 криминални регистрации от различен характер и навярно лежал смешна присъда.

Това е най-правилната тактика в тази липсваша държава. Номерът е да не те хванат.

Е как няма да те хванат. Ако беше оксидиран нямаше да има свидетели, ама е баща поне 10 свидетели ще има, които са видели как бащата го е преследвал, циганинът е викал -Моля те недей, не съм аз!, ама на - въпреки това, застрелял добрият невинен циганин....

Той се обаждал на полицията и ги е предупредил да го държат настрана от дома му, но това не го е спряло ,продължил да наглее и си е получил заслуженото.Браво на бащата, но сега него ще осъдят защото е защитил детето си.Той като гражданин няма права ,но затворника има и ако е тъмнокож още повече.Държава в която не можеш да се защитиш от крадци и измамници.

Този, ако е бил в "Централният затвор" и е наркозависим и/или го играе "булка" или "заек", нищо чудно и ХИВ и/или Хепатит Б да има. Там е страшно!!!!! Господ да пази децата ни

Бонго от Конго ли си.Карастоянов

Браво така трябва да се постъпва с всички боклуци.

Да. Ето един за който си заслужава да се спретне протест. И да се понабият изпратените там полицаи, защото те друго освен да охраняват протести не правят. Пък може и някой съдия да се навърти наблизо ...

най-после един истински баща в държава на тулупи

Требвало е да го направи инвалид...

Браво на бащата. В държава като нашата това е начина да защитиш семейството си и близките си. Лошото е, че сега него ще го съдят, а простреляния изрод ще е жертвата. Защото съдебната ни система толерира точно тези изверги. Но по добре аз да го лежа, отколкото детето ми цял живот да е съсипано. Ако има подписка в защита на този човек или трябва да се излиза на протест - само някой да каже къде и кога и съм там.

Бащата да бъде освободен незабавно най-много срещу подписка. След като наркомани осакатили невинни хора излизат за 24 часа няма причина бащата защитил дъщеря си да бъде обвинявян. Ако го държат по-дълго трябва протест в негова защита.

....Има опастност да се укрие, или да извърши друго престъпление!.....

Сега ще осъдят човека за опит на за предумишлено убийство, а този с 17 пресади ако оцелее ще твърди, че е абсолютно невинен. "Той не е притеснявал момичето, само е искал да си поговори с него , лошият баща го е гръмнал!!!" Седемнадесет присади.... Господ да пази децата ни!

Ами вие какво очаквате? В държавата на мутрите, престъпниците са недосегаеми и с много повече права от жертвите им. Това е положението - от премиера - осъден на всички инстанции за клевета и лъжа до последното ченге развозващо дрога с патрулката до дилърите. Нормално е на някого да не му издържат нервите и да посегне към оръжието. Саморазправата е недопустима според законите, но какво от това? Според същите закони и правоналагащите органи (МВР, съдебна власт) трябва да си вършат работата по осигуряване на сигурността на гражданите ама очеизвадно не го правят. В България мафиотската ни държава е най-големият закононарушител, защо тогава очаквате гражданите да спазват винаги законите?

Др. вие, май искате, истинска диктатура(сталинска), когато държавата се меси и в това кой, кого харесва!!!-И НЕ лъжете. -Ако престъпниците са НЕДОСЕГАЕМИ, как тогава е попаднал в ЗАТВОРА?

са недосегаеми, как така е навън пак и мърсува?

За съжаление в момента държавата ни не се меси достатъчно и хората не са защитени.

Мечтата на гербаджиите за сталинска диктатура е отдавна публична тайна. Барабар с култа към личността на Борисов, който никога не бърка, строг е, но и "спарведлив", наказва всички други за допуснатите от тях грешки. Но никога себе си - щото той не греши нали?! Както и ГЕРБ - досущ като БКП .

Добре де, ако този "бивш" затворник наистина е притеснявал щерка му аз наистина не разбирам какво е трябвало да направи бащата, за да защити щерка си и да няма последствия нито за нея, нито за самия него. Ако се оплаче в полицията файда никаква - или ще те мотат, или ще кажат, че няма престъпление и те няма какво да направят. Ако бащата реши да се саморазправи с престъпника с голи ръце, за да не се стигне до тази прoстoтия "превишаване на пределите на неизбежната самоотбрана" не е ясно дали няма да стане по-страшно и за бащата и за щерката - все пак никой не е длъжен да има бойните умения на Джет Ли. И така остава вариантът бащата да ползва помощно средство: с нож или огнестрелно оръжие можеше този бoклук вече да не е жив. Той е избрал възможно най-щадящото средство - газов пистолет. Така че аз лично не виждам абсолютно никакво основание да съдят или задържат бащата за каквото и да е - най-много ако е пропуснал да си регистрира газовия да отнесе някаква административна глоба и това е.

Каквото търсел, това намерил!!!–Бащата има право да защити дъщеря си.

Ми като няма държава.

Ако няма държава, КОЙ, тогава го вкара в затвора?- Такива като вас, изказвате мнение без да мислите!

Точно де няма държава. Защо престъпникът не е затворен ,че е притеснявал момичето.

А кой го е изкарал?

Вярно е няма държава,но има територия,в която избуяват всякакви престъпници,а като допълнителна екстра ,намират топло и мило отношение от правораздавателните органи и горещи прегръдки от разни НПО-та,които полагат добре платени грижи за тях.Огромна част от парите на НПО-тата се фомира от данъците ,които плащат жертвите на техните престъпления на техните питомци.Съвсем наскоро десетки неправилствини организации намиращи уютен покрив при Иво Прокопиев, направиха опит да присвоят /усвоят/ 98 милиона

Да се надяваме завършека да е успешен! Браво на човека, да го разпитат и да го пускат

"Установено е оръжието на престъплението - газов пистолет. Тъй като изстрелът е бил направен отблизо, нараняванията на пострадалия са тежки."Така е когато си играе с газово оръжие,ако беше струлял с бойно ,един с 17регистрации за криминални престъпления щеше да има по-малко и света щеше да е по-добър

Искали да затварят рецидивиста! Искали да награждават таткото! Ало-о-о-у. Този джип да не върви с вода? Хайде, сега да посмятаме. Таткото работи за 1000-1500 лева на месец. И върху тях плаща ДДС и осигуровки. Кажи го 40% общо, т.е. 400-600 лева влизат в държавата. Но влизат "на светло", трябва да се отчитат, да се документират, следят се през разни публични регистри, въобще - забрави ги. От друга страна, реидивиста "отчита" за всяка поразия, която направи - всеки обран апартамент, всяка пробутана доза, всеки поръчков побой, всеки задигнат автомобил или радио. А ако го хванат за нещо, за което не е платил, плаща двойно и тройно, а ако няма пари ще си ги изработи. И тия пари първо са повече от ония 500 лева на месец на бащата и второ - са абсолютно безотчетни. Защото "такса спокойствие" е повсеместна, но за нея касови бележки и фактури не се издават. И какво излезе? За тия дето взимат решенията, рецидивиста се оказа по-полезен от бащата. Еми, в такъв случай защо се учудвате, че рецидивиста е в болницата, а бащата е в ареста? Кой ще си зареже кокошката, за да храни гълъбите. Дано само не се окаже, че дъщерята си е падала по "лоши момчета", а пък после "размислила". А сега баща й е в ареста. Защото "Зоната" е интересно място с интересни хора.

17 пъти криминално проявен и е на свобода? Не пише име, или инициали, което обикновено значи, че е мангал.

Ако беше с истинско оръжие, а не с пърдящо, приматът вече щеше да е на полагаемото място.

Човека ша го лежи за свестен....

Благодаря на "кой" за пояснението.Все пак,мисля, трябва да има физическо трайно въздействие на вътрешен орган,а в случая има само въздушна струя временно . Няма ли в този и др подобни случаи преекспониране (силно) на средства възпиращи индивиди,пречещи на нормалния обществен живот.Адвокатите в почти всички случаи търсят да защитават клиенти от утайката на обществото(там са парите) и са твърдо против всякакви средства за самозащита... Лоша работа..Спасението си е най-вече наше дело.

Най ме е яд когато адвокатите казват на бялото черно и съдиите се възползват от това.

Другият път с боен пистолет.

Оръжие за всички българи. Само робите нямат оръжие.

Ако бях на мястото на тоя порво щах да го гръмна с идтински патрон, после и куките дето ще ме арестуват. Значи тоя може да го изтърват, а после мене ще ме арестуват. Ще ме арестуват ама по - доста по - труден начин. И определено ще изядат преди тва много олово.. Ама наистина много. Определено няма да им се размине без жертви и ранени. Ще им се наложи да отцепват района в няколко км зона. Само аз съм в състояние да им спретна същинска война, ако се събереме повечко откачалки като мене, Сирия ще им се стори пионерски лагер.

Аман, от патриоти на маса. Не вярвам, че ще го направиш! Не вярвам и че притежаваш огнестрелно оръжие. И много се съмнявам, че дори си тренирал да боравиш и да поддържаш огнестрелно оръжие. Мисля, че ако (Не дай боже) някакъв такъв беше започнал да се закача с твоята дъщеря, щеше най-много да я затвориш вкъщи, да си сипеш трета ракия и да чакаш да отмине. Аман от шушмиги, които като стане напечено само вдигат прах като бягат от ситуацията.

само така си мислиш. 5 год в воения университет. 3 пъти на мисия в ирак и 4 год служба в Френския чуждестранен легион. На полицайте софия тясна щеше да им се стори. Гледай кво става ако реша да използвам армейско въоръжение срещу някви паляци който имат само някъв смешен Макаров, дето вече даже и в Ресия го махат от въоръжение.

Бащата изрод убил дете на една година е невинен, а баща убил рецидивист е престъпник. Само на мен ли ми омръзна да живея в такава държава? С какво се различаваме от Сомалия? Различаваме се по това че нашите пирати нападат кораби законно.

Айде, тръгвай! Какво чакаш? Те на другите места за мрънкачи като тебе червен килим са послали, да знаеш.

Стрелял,уцелил,това е много добре! Ама този баща лопата няма ли,около София ниви и поляни бол! Да беше го копнал по надълбоко.....шибаното ,мръсно криминално копеле!! Окончателна присъда и затваряме досието му!!

Koi ga znae kakva Stoka e bila shavlivata mo dashtiri4ka.

Недей да говориш за дъщерята на човека с вонящата си уста или пишеш с гнусните си пръсти. Кой знае къде са били. Да имаше кой да изчисти и тебе, че сте плъзнали като рак сред нормалните хора

Абе глупак. Започни да разсъждаваш. След като дъщерята не се е криела и не е защитила престъпника, а се е оплакала на баща си, последния е длъжен да я защити. Ако беше навита, щеше да ходи с тоя.

Журнакистите да разровят случаите на убитите в последно време момичета и млади жени ... в повечето случаи те са тормозени и бити от партньора си, подавали са жалби, някои от тях дори са имали ограничителна заповед ... и какво опази ли ги държавата и органите??? Много съжалявам, че бащата ще си непрятности ... но той не е имал никаквъв друг начин да защити детето си срещу този рецидивист ... е на тоба му се казва "бегала държава" - да стснеш престъпник, за да опазиш дома си, честа си, семейството и деца си!

Така се е родила мафията. Но по-късно се е изродила ...

Бих го гръмнал отдалече с истински патрон. Май е време да купуваме снайпери и започваме от парламента и министерствата. След това всичко ще се намести.

Браво! Но на кой му ститка да стане съвременен будител, като всеки в днешните смутни времена, гледа за джоба си.

Когато разбереш от къде може да се вземе пиши, че бая народ ще купи.

Вчера писаха за онази плъх психопат Викторио, който уби детенцето и майка му, която също е нечие детенце. А днес пишат за татко, който и направил немислимото да ЗАЩИТИ неговото. Представете си безумието, да съдят по същия начин втория баща. Няма справедливост.

защо с газов ?

Само така

Ако полиция, съд и всички други хрантутници си вършеха работата нямаше да се налага хората да си защитават децата с огнестрелни оръжия. ами нали сме в българия дай да пуснем на свобода убици и изнасилвачи с по 50+ доказани престъпления че да може когато някой родител спаси живота на детето си то да можем да дадем 40+ години на родителя и да не се занимаваме с тия престъпници

Тъй става, когато държавната власт е бутафорна! Лека, полек ахората ще вземат правото в свои ръце и ще настане хаос.