Баща и син са удавените в Синеморец, другите двама - спасени

Трагедията се е разиграла пред очите на съпругата и майката на загиналите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трагедия, Бог да ги прости.

"...съпругата и майката на загиналите баща и син." ???? А съпругата и майката, едно и също лице ли е или са две отделни лица?

Много хора тъгуват по социализъма щото имат нужда някой да ги пази от самите тях - например държавата, сега ще е добре държавата да се задейства някак и да сложат там спасители, защото е въпрос на време да стане беля пак

Абе вие през 5 минути сменяте информацията.Или побликувайте потвърдена информация или нищо не побликувайте-един удавен,двама удавени,петима удавени.....нека.ърници!

Оххх, майко мила! Каква трагедия... Ужас!

много добре пазят в социализма - в лагери, ако ти е голяма устата или слушаш ЗАПАДНА музика сега например всички със ЗАПАДНИ тротинетки щяха да ги набутат в лагери, така щото да престанат да пречат на движението по пътищата

Абе дираджии и вие не знаете какво пишете...беха 3 ма удавените сега разбираме, че са 2 ма. Това е много добра новина все пак. не са трма, а само двама...БРАВО!

Ами дано до довечера да се окаже, че няма пострадали

"неохраняем"- невъзможно да бъде охраняван поради някакви непреодолими обстоятелства. "неохраняван"- такъв, който не се охранява.

Къде живееш бе момче - къде я видя мизерията, по магазините не може да се разминеш от хора с колички, не сме най-богатите, ама за мизерия - айде стига

а при безкоз се удвоява, така че може и да са четирима.....

Бог да ги прости

Горките, да почиват в мир. Мога да плувам, но честно казано ме е страх от неохраняеми плажове и винаги се съобрязявам с флаговата сигнализация.

Прав си, но днес трудно се намира песронал за под 2 хил на месец - аз се отказах вече и затварям - няма кадри и това е

А ти погледни по-далеч от собствената си натоварена количка.

Търгуват по младоста си а не по социализма! Иначе наистина ги пазеше от "самите тях", имаха ли свое мнение, различно от партийното, правеха живота им ад! Не случайно границата се пазеше не някой да не влезе, а да не избяга от "щастливият социализъм". При това стреляха на месо!

хубаво беше когато на моста имаше войници и не пускаха да се минава свободно ..... иначе плажът си е красив и коварен, винаги се получават завихряния там така че и да си трениран ... пак може да не ти помогне.

Не разбрах. Вадят едното момче и мъртвото вълнение завлича 3-ма във водата. Единият е намерен удавен, другите двама спасени. Откъде идва 2-рия удавник? Момчето, което са извадили първо живо ли е? Айде научете се да пишете!

Крайно време е дир да спре да публикува неграмотно написани коментари, които на всичкото отгоре са лишени и от съдържание... кому е нужен някакъв безсмислен брътвеж?!

Съжалявам за трагедията. Дано загиналите почиват в мир. Съболезнования на близките.

от така описаната задача за първи клас излиза, че е удавен един баща, а две деца и един мъж са спасени. За това, какво е съпругата и майката на бащата и сина, все още не може да се даде верен отговор.

Информацията меше деца. Какви са тия мустакати деца бе? Едно време на 16 бях мъж бе! Сам си отговарях за давенето. То тогава и мъртвак нямаше. И Сл. бряг беше в зародиш.

Сериозно?! Ама как може толкова неграмотно да пишете? То нищо не се разбира .... кой какъв колко къде.... ужас!!!

Преди да отвориш, беше редно да си планираш ресурсите. И като видиш, че не си в състояние да ги осигуриш, да не се хващаш.

Да оцелееш по вриеме на отпуската си е сериозна задача! Ако не се претрепеш по пътя къ морето от бързане с мотора, ако не те претрепе някой бързак с БМВ-то, ако не пипнеш "лятно грипче", ако не изгориш на плажа, ако не вдигнеш кръвно от жегите, ако не се натровиш в кръчмата, ако не те завлече вълнението... значи отпуската ти е била прекрасна. Майтапа настрана обаче, жалко за хората. Бог да ги прости! Не се излагайте на рискове, не си струва! Пазете се!

За преди няма да говоря, но тези с тротинетките да се махат

Чета и не мога да разбера какво е станало. Толкова неграмотно.

Има предистория, затова не се разбира нищо.

Стига вече с това Едно време. Гуулем мъж си бил и ти на 16 години. Ако трябва да бъдем честни в изказванията си всеки е вършил щуротии, някои от тях доста опасни. Не знам дали имате вкъщи пубертети, но аз имам две деца и поглед върху десетки други техни съученици. Спокойно мога да кажа, че "морето им е до колене".

Бог да ги прости загиналите и да даде сили на живите. За автора на статията само искам да вметна че има два типа явления. Мъртво вълнение и Мъртво течение. Течението е много по-опасното явление и то е обикновено това, което предизвиква завличането навътре. То се формира от две срещуположни и успоредни на брега течения, които се срещат. Това формира силен поток от вода навътре в морето, който формира нещо като гъба. Принципа е да плуваш успоредно на брега, за да излезеш от ствола на гъбата. Паниката е крайно фатална. Мъртвото вълнение хем дърпа навътре ама после и те изкарва нещо като стояща вълна и не може да те издърпа толкова навътре в морето, но може да те отдалечи от дъното и ако не можеш да плуваш пак настъпва паника и фатален изход. В повечето случаи новинарите използват мъртво вълнение, а то е мъртво течение. За съжаление тези детайли няма да върнат загиналите днес.

Много е опасано там, а и около цял Синеморец. Veni Vidi Fugi i и никага няма повторя. По принцип внимавайте с нискобюджетните дестинации по нашето Черноморие. Лошото е, че поука няма и догодина /да не става/ ще се повтори според мен. Жалко за погубените животи.

Имах различно мнение и си плащах за това. И сега е така.

Изказвам съболезнования на семейството! Бащата е постъпил като истински мъж, жалко, че не е успял да спаси детето!

Егати съдбата.

При червено знаме не се влиза в морето! Точка! Дори при неохраняем плаж, човек горе долу може да си даде сам оценка при вида на бурното море. Иначе всички действат на принципа "На мен не може да се случи". Спасителите (ако има такива ) само свирят безпомощно и при евентуален инцидент и техния живот е застрашен.

Гадно. Направо отвратителна новина. Попаднеш ли на мъртво вълнение се плува настрани, а не към брега. Ясно е, че ще си в паника и не можеш да мислиш трезво, но.трябва. Бащата е бил смел мъж. Жалко за тези два живота.

1 път съм ходил там беше пълно със щипалки, грам не ми хареса

ЕЙ, аз съм на къро. Тука вода и у баклето нема. ..Да не хортуваме па за удавяне.

Абе бунак в китай където ги правят тия тротинетки и е социализъм, кой е затворен и кое е забранено ;)

Стават и такива работи. Лека им пръст. Амин!

Наистина е написано неясно и объркано. Според написаното мъжете първо са извадили едното дете. Вероятно то е удавеното. След това двамата мъже отново влизат да спасяват и второто дете, тогава единият мъж се дави, а другият мъж и въпросното второ дете са спасени от дошлите спасители с джетове. Ако е така бащата е извадил детето си удавено от водата преди да влезе втори път за другото дете.

За първото дете не пише, че е спасено, а че е извадено. То е удавеното.

Сега като върна лентата, какви щуротии съм правила, ако не ме е пазил Господ, нямаше да ме има. За съжаление, това е било нещо ужасяващо и за удавените хора, и за тези, които са станали свидетели. Бог да прости тези хора. И вече живея в хроничен стрес, като отворя новините и следва ужас след ужас. Почваш да се чудиш как си жив ти и близките ти още

Глупако , нискобюджетните дестинации ли са в основата на произшествията. Отиди се гръмни в нялоя високобюджетна дестинация.

Като писаха най-напред "деца",помислих,че са 9-10 годишни. Излезе,че са 16 годишни мъже !

Има лесно,моме ! Не четеш новини !

да разбере четете ли какво пишете Две деца започнали да се давят, двама мъже скочили да ги спасяват, едното дете било спасено, изведено на брега, единият мъж изхвърлен от морето удавен, другите двама спасени с джет. Кое е загиналото 16 г. момче, кое е детето извадено на брега. В така написания текст има един загинал.

""все едно са в гьола на село"" - и там се случват същите неща, както и в морето. Водата никъде не е за подценяване - и в града, и на село ако щеш и на Марс също.

А,бе,аланкоолу,всеки ден почти се публикува информация за удавени . Тръгнал си на море. Ами имай го това впредвид. Всичко е от ниска култура . Е,на мен ли ще се случи. И ето,случва се !

До сега не съм чувал удавник на Марс,ама след време,може и там да има .