17-11-2017 20-11-2018

Коментари

зная - шкембе с троен чесън и бира!

Kenn1111

Това са го писали невежи.Шкембе чорба и зелев сок това е истината от стотици години те тръгнали с глупости да ни занимават -минерлна вода,фруктоз,спортни напитки.......ХАХАХАХАХА

Две спанета и две сранета оправят нещата само... ... и четете колегите експерти по-долу, те знаят също как става...

Весело посрещане на 2019. Най добре помага да не се прекалява с пиячката. Всичко, което е с мярка е Ок и обратното.

Два компота от джанки и си окей! Но веднага след това трябва да повърнеш два три пъти ,за да може сока дето си пил да изкара няколкото литра алкохол дето си изпил!

Каквото и да правите само забавяте махмурлука - рано или късно ви удря. Аз каквото и да правя или консумирам след тежко (вечерно, нощно) препиване, следобеда на другия (същия) ден махмурлука ме 'смачква'. Дълго спане и на по другия ден нещата се оправят.

Е аман от смешници, дето не са се напивали и веднъж в живота. Прав ти път с това шкембе и бира да се оправиш, особено ако си се натровил с некачествения алкохол по аптеките. Сън му е майката, плюс яко вода, след това повръщане и след това съвсем малко хляб да обере токсините от стомаха. Малко спорт също доста помага ако има човек сили разбира се.

Туй звучи като опит за самоубийство!;)) ...по-добре рецептите надолу!;)

Сутрин високомаслено кисело мляко, през деня - лека супа, може от готовите спагети, вечер - както дойде. На другия ден - пак;-) Важно е да си оставите ден за почивка в къщи (без пиене), че да не ви личи от три километра в първия работен. Ай пур вотр санте!

Зелева чорба от каnelata , това помага най много. това за селяните като мен, дето имат кисело зеле в мазето. Знам го от личен опит.

Спане, сране...и супа

Назе по шопско маймурук ни не лови оти от пиячка нема време. Жулим си каменярка по цел ден и кога усетим маймуруко пай си жулим- да му е гадно!

mai -dobre e da ne se napivate be goveda.

Един германец води записки: оня ден пих с руснака Ваня, щях да умра, вчера се оправях от махморлука с руснака Ваня, по-добре оня ден да бях умрял...

шкембе чорба с чесън и оцет на цвят, и една бира! всичко друго само разваля снощното напиване