Награда $1 млн., ако се появиш гол пред Обама

Британски милиардер предлага 1 милиона долара на онзи, който дръзне да се появи гол пред президента на САЩ Барак Обама.

Обратно в новината

Коментари - Награда $1 млн., ако се появиш гол пред Обама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обама трябва да вземе пример от Бойко - него никой не смее да гто гъбарка по подобен начин!

Няма нищо по отвратително от простотията на богатите.Много деца в Нигерия гаснат от глад,от болести и изядени от мухи.Но тези проблеми надхвърлят умствения капацитет на бездарните мозъци!

Това в България не може да стане и българи не биха го направили, защото водени от мъдрото правителство на ГЕРБ и лично от Господин Борисов ние излизаме от кризата и постепенно се превръщаме в цветуща държава и много скоро европейците ще искат да дойдат тук, не българин да се съблече пред някого за някакъв си милион!

ХАХХА:) Забавляваш ме:)

като ги взема тия пари, дъжавата ще ми удържи достатъчно, за да си оправи икономиката, а мутрите ще ми вземат останалото и те ще се оправят, вече съм напълно мотивиран и отивам ....

хаaхaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xDDDDDDDDDDD (rofl)

ТЪПИ АМЕРИКАНЦИ, КАТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ ИЗМИСЛЯТ ПРОСТОТИЙ, САМО ТЕХНИЯ МОЗЪК МОЖЕ ДА СЪТВОРИ ПОДОБНА ГЛУПОСТ ЗА ПАРИ И НАИВНИЦИ.

Отивам и ако трябва и свирка ще му направя на Обамата за този милион!

ти си истински българин. интересно, би ли се навил на ампутация на крайник без упойка за примерно 6шшк ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До такава степен са ме докарали до оскотяване днешните управляващи демагози, че съм готов и два крайника да ми отрежат, че и око да ми извадят! Защото не виждам никаква перспектива за оцеляване!

За какво ти е този 1 млн., щом ще ти се осмърди устата и душата за цял живот!? Нито ти, нито поколението ти ще спите спокойно с такъв капитал. Всеки знае, че е така, ама пишем, за да се намираме на приказка.

Олеле, не мога да повярвам! Българка да каже, че ще й се усмърди устата от една свирка! Ако имаш мъж- кажи му, че е абсолютен неудачник. Едно елементарно удоволствие да не може да получи!

Я се мислим за тъп, но журналята ме опровергават. Така ли се пише, бе серсеми:"Британски милиардер предлага 1 милиона долара ... "

А съдебните и адвокатски разноски включени ли са?

Знае ли някой колко години затвор се полагат за такова нещо в САЩ. Щото там ако пръднеш и ти лепват някоя година затвор. Ако няма наказание сигурен съм, че целия бг народ с малки изключения би се наредил на опашка за такива лесно спечелени пари. А горкия милионер, след плащането сигурно ще живее в сиропиталище...

Ее-гати отчаяната и безвкусна реклама на нигерийско-британски милиардер!

Ала-бала

Е то жена му на Обама печели...Има и клипове в Замуна и Арена с тях...Само трябва да се търси...

Егати болния мозък. Ако не знае какво да прави с парите си да ги раздаде за благотворителност!!!

Това нещо умно ли трябва да е за да има такава цена?

мисля си, че искаш да сравняваш понятия, които е невъзможно да бъдат сравнявани: умно-глупаво със скъпо-евтино :-)

Аз нищо не искам, просто ми се налага.

Гол съм! Дайте ми виза!

Как да стигна до Обама. Това е проблема.

Купете им билет и ще има поне три милиона българи, които, даже неизкъпани ще се появат голи пред Обама. Тъмните са за предпочитане!

Може и повече да са.Да не вземат да останат тук само управляващите и тези ,които им водят бизнес-делата.

Купи си сам - приеми го като инвестиция :-) Ако нямаш пари за билет - вземи бизнес заем, с такъв железен бизнес план няма как да не пожънеш успехи! ;-)

А ще ми ги даде ли за каузата, ако аз му се явя гол? И лошото е, че ще му дойда на гости със самолет.....