Банов: Няма да се затварят кина и театри, проблемът са заболелите артисти

Министърът на културата коментира промените в Закона за радио и телевизия - по негово мнение няма как да останат в този вид след протеста на шефа на БНР и интелектуалци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като му видя неподдържаната брада и коса ми се отвращава !

разбира се! Ако някой от артистите е болен и вирусоносител, от къде ще изникне проблем, ако той , докато си рецитира на висок глас монолога и пръска слюнки към публиката, особено тази на първите редове ?! Никакъв проблем няма !

Театрите нали са към държавния бюджет. Много ми е мъчно за театри, опери, концерти и кина, частните ще фалират , но в момента няма сила която да ме накара да посетя някои от тях -излишен риск .

Тоя глупак прави ли разлика между "заразен" и "заболял"?! Заразените ще си вземат 10 дни, при това календарни, а не работни, отпуск и са отново са на линия.

Ти колко често си бил на по-малко от 2 метра до някой изпълнител?!

противен гаден нечистоплътен комунист

Не ме плаши Министъра на Културата а културата на министъра. .......

държавните театри въртят едни стари френски пиеси дето не стават за гледане, хранилки за ку.ви

Как се прави спектакъл със солисти,хор,балет на сцената.Натикани един във друг.Оркестъра в оркестрината,същата работа.Неможе да има дистанция от 2 метра.Трябва да се затвори временно поне до Нова година!

И какъв пък проблем да са заболелите артисти, потомствено некадърни и щедро финансирани от държавния бюджет, че иначе трябва да ровят по кофите от глад! Индустрии фалират, а ние теглим заеми за да изхранваме паплач от безполезни хора. Кораба потъва, ама не като в Титаник харчим пари за оркестъра да ни свири докато се давим!

В Оперта са преместили оркестъра на пред и всички свирят разпръснати.

Какви са тези глупости! Днес едно утре друго. Казаха затваряме всички културни заведения. Днес друго. Банов кажи нещо ясно и последователно.

lu4ka

Абе, купете му един шампоан на тоя човек, бе!!!

Не се заричай толкова!

Има време:-) А и кой в тия времена ще даде пари за тия бездарници

Пари ли няма за шампоан от 2 лв

Няма ли гребен за тоя ??

Само ще ви кажа, че парите които изляха в ремонтите на русенска опера и заплатите на 5 пиара, щяха да стигнат за прилично изхранване на всички русенски пенсионери за една година. Говоря за топъл обяд и вечеря. Заедно с транспорта на храната до домовете им, че да не излизат възрасните хора.

Свинска мас срещу короната.Това е!

Щом има заболели артисти значи нищо не свършил ! Без тях няма театър ,а само една сграда и нищо повече !

Тоя боклук еБанов не трябваше ли да е в затвора за корупция?

Няма за стъпя нито на театър нито на кино. Изтрябвали са ми при тези стриминг платформи. Гледам си сомо с гаджето без някой да ми диша и пърди наоколо. Гледам световно кино не ми трябват наште кресливи актьорчета.